ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

márcsak a kis szívem Rita hiányzik...😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tetszett a visszavágás 😄
wesker24
Ha Csaba védett akkor Attila és FEcó vagy Vera párbaj lesz !

tehát ingyenélõ vagy köszönjük <#banplz><#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen, sanszos.
Tetszett az indoklás 😄
Szerintem megint 2 forduló volt, úgyhogy csak az "biztos", hogy a 2.-ba bekerült.
Tudod napközben dolgozom, fõleg azért, hogy megválogathassam a környezetemben élõket, és ne olyanok vegyenek körül mint pl. a degenerált Attika.

kill3r21
akkor ma biztos no stream
Már ma délután eldõlt kié a lila kendõ. Fizikai feladattal kezdtek, Csabié lett szerintem!
matyi0323
nem azért, de napközben nem dolgozni, vagy legalábbis valami olyasmit szoktak az emberek?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ez azért lehet, mert nappal dolgozik.
deniro2
Észrevettem, hogy napközben soha nem írsz... Ez azért van, mert a napfénytõl kõvé válsz, mint a trollok általában?😊

neked minden baj, amit õ csinált én meg jót röhögtem rajta, mert vicces volt...

ideje lenne egy kicsit ellazulnod janó

Biztosan, csak a topic nem rólam szól, vágod?

Rash87
Rólad is lehetne ám szép jelzõket akasztani,szóval helyedbe inkább meghúznám magam.

Glory, Glory Man. United!

valahol meglehet nézni az adásokat? ma ahogyan fecó dumált a végén és osztotta a népet, hát sirtam a röhögéstõl XD szivesen megnézném újra!😄 tuti volt benen 1 kis sziverõsitõ:d

wesker24
Jah ha Csabi lenne akkor tuti Sehit vagy Verát hivná ki !

Attilát nem hivhatná Fecót meg nem fogja !
😄😄😄

Amúgy Attika elõszeretettel használja érvként, hogy "miért szólsz bele a dolgomba?". Most mikor a VV4-esek búcsúztak, hányszor pofázott bele, hogy miért nyalják Vera seggét? Mi köze volt hozzá kit mondanak a VV4-esek? Semmi. Álszent, gusztustalan féreg ez a pali.

ne fecó lenne a kiválasztott!! vera és sehe is tuti csabára rakna! szal most csaba vagy kiválasztott lesz, vagy kihivott fix! lila kendõ mentheti csak meg!

wesker24
És Csaba szépen kiejtené mindkét csajt !
wesker24
Jah már rájöttem !

Tegyük fel hogy Attila védett lenne Fecó lenne a kiválasztott Fecó kit hivna ki ? Sehit ?
több mint valószinûleg csaba megy most párbajozni ha nem kap lila kendõt! ati, vera sõt seherezádé is fix hogy õt vinné

abacss
Irok ám!!!

wesker24
Már mondtam hogy ki lesz csak a képe még feldolgozás alatt áll !
abacss
Jol mondta mete 5 böl 1 védett maradtak 4 en abbol egyikuk aki véasz az csak 3 közul bir választani!!!!!

wesker24
1 védett 1 kiválasztott 3 potenciális ellenfél elég érdekes lesz !
tegnap nem hittetek nekem, hogy lesz még 1 aréna <#mf1><#eplus2>

ettõl függetlenül az utolsó 2 hétben lehetnél sportszerû és kitehetnéd a képét is fater😊)
A SÉRÜLT szerint csúnya dolog a rivalizálás barátok között. Ez nem elég érv neked??? 😉

wesker24
Én csak azért imádkozok hogy ne Veráé legyen a lila kendõ !

Ha holnap nem Veráé lesz a lila kendõ dobok egy 100-ast Szent Antal perselyébe ! 😄
és aki a 4 ember közül kiválasztott lesz az nem viheti ki magát párbajozni, tehát marad 3 lehetõség.<#vigyor>

de akié a lila kendõ az védett, tehát nem lehet kiválasztott.

Baráti rivalizálásról beszélhetünk, nem értem mi nem világos ebben. Én is imádok összecsapni a barátaimmal fociban és egyéb számítógépes játékokban, igazán nemes ellenfelek. Vagy ilyenrõl senki nem hallott még?
akkor szegény Seherinek esélye sincs <#mf1>

wesker24
Holnap Utolsó Aréna utolsó lila kendõ de azt mondta Balázs hogy csak 3 ember közül választhat ! MI van ?

Ha egy lila kendõs van akkor 4 ember közül választhatna nem mivel 1 ember védett és 4 emebr közül választhat !

Ahogy látom eröpróba lesz és abban a fiuk jók !
Na ma akkor nem lesz online fos aréna miatt...

Nézd meg az online, még vera is csabika ellen votl ez ügyben ....

amúgy attila megint kiforgatta csaba szavát!!! csaba azt mondta valamilyen szinte riválisa, ami igaz is, ha 3 an vannak bent a döntõbe!

áá nem Shadi nyert

na akkor megy Péter vissza😊)
azt se,hogy csabi is kiröhögi már Fecót😊
apám ez a fecón milyen jót röhögtem XDDDDDDDDDDDD

Egyébként ezen látni, hogy a VV5 mennyire lapos a VV4-hez képest... már nem tudnak mit kitalálni.

abacss
bár ccsak a két csaj beléjuk verne nagyon magabiztosak

Azt se adták le hogy hogy nem , hogy Vera osztja Csabit.... 😄😄 Na így lehet a nézõket vezetni, kikre kell szavazni és kikre nem 😄 Ezért vicc ez az egész VV amúgy 😄.D. Irányított színjáték....

Eddig biztos voltam benne, hogy Attila nem nyeri a finálét. Most már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán eljut odáig.
Ahogy haladt elõre a játék, egyre szimpatikusabbnak találom a karaktert, még úgy is, hogy tudom, sok oldalról megközelítve mennyire negatív.

abacss
szerintem feco 1 kimegy kint is marad rögtön

wesker24
WTF ? Csabi riválisa FECó mi van ??? XD