153993
ValóVilág 12
-
argo001 #151851 Egyébként mi annak a számnak a címe, ami az egybites győzike BV-promója alatt megy? -
IXEMGabeo #151850 azert az kemeny, hogy hirtelen Era melle senki nem allt oda:D jol hoppon maradt -
IXEMGabeo #151849 amugy ez a kozossegi media het hozzam nem all kozel nekem ez uncsi...
Osemberes, Iskola het jobban bejottek -
IXEMGabeo #151848 egyetertek annyival, hogy Era pont a Hunorral valo ostoba vitaja ota vakon van es elszallt a jateka...Kriszt mondjuk ugyesen kipotyogtatta a tobbiekkel, de a stilusa katasztrofa lett es meg Rolandekkal szemben is probalt okoskodni meg kibeszel csunyan szinte mindenkit...Roland nem sunyiskodik kibeszel o is ugyanugy mindenkit merthat valahogy taktikazni kell, de normalisabb stilusban teszi -
IXEMGabeo #151847 Roli jol dontott Erat a legjobb pillanatban hivta ki...a no tobbszor is hatba akarta szurni es lehet ez lesz a veszte... -
Fantasico #151846 Szerintem jó esély van arra, hogy Era végre kiessen. Amióta visszament Radics ellen teljesen elszállt magától, pedig Radicsot bárki kinthagyta volna. A Hunorral való (teljesen jogtalan) vitája óta pedig teljes mélyrepülés a csaj, nem is bánom borzasztó únszimpatikus és ellenszenves minden amit csinál és amit mond, szerintem jó döntés volt Rolitól, ennél csak Viviennel ment volna biztosabbra, mert szerintem Vivi bárki ellen kiesne nem is kis különbséggel. Roli sem a legerősebb játékos, de Era annyira vakon van, hogy szerintem így is simán vissza kell mennie ellene Rolinak. -
Ironman2 #151845 Szerintem meg Hunor dögunalom,lehet jóképű,meg a csajok behugyoznak a látványától,de egyáltalán nem szórakoztató egyén.Néha benyög egy-két okosságot,de a legtöbbször őt is leállítják,látszik nem szeret vitába menni.Aztán a 24 órában ki tudja milyen.Kicsit fel kéne neki oldódni,keresni kellene a társaságokat,meg oda kellene raknia magát egy-két szituációban,humorosan,aztán felfigyelnek rá jobban.Még nem késő.Hunornál még Lacika is aktívabb egyén,pedig őt se csípem.Csajok nagyon erősek bent,ha Era kiesik,akkor egy ütős csajszi válogatott marad a villában.Adri-Reni-Zsuzsu-Vivien. -
Ironman2 #151844 Lehet sejteni hogy Era kiesik,de nem lefutott a meccs,mert azért Roli sem egy erős jellem,Radicsnál már párbajozott Era,ott sem volt szimpatikus,de mindegy volt végülis,mert Radicsnak megvoltak már számolva az órái.
Én inkább a Vivit választottam volna,ne szenvedjen Krisz nélkül,de szerintem ez a "szerelem" is megjátszott volt részükről. -
beby44 #151843 Hazudik a Roland neki a Viki soha nem volt a kedvence.Most hogy bement levágta hogy a Viki ès az Era ugyanolyan kèt fèreg.èn pont ezt mondtam 3 napja hogy 2 ellen visszamegy tutira.de az Erát megkockáztatnám a helyèbe!!!Èn pozitivumot az Erárol nem tudok monndani.Kivül belül rohad csunya igènytelen gonosz buta hulladèk. -
beby44 #151842 Pont ez az amiről beszèlek az Era egy ugyan olyan hányadèk fèreg mint a Viki volt.Egy gonosz."probál manipulálni eggyeseket"csak nem jön be.Kit èrdekel amugy hogy ő ad tanácsot. -
beby44 #151841 Ok hál istennek meglèpte Roli amire számitottam.Remèlem Era megy haza.Az a nő kivül belül rohad.Egy igènytelen undóritó hányadèk.okoskosni tud de amugy sötèt.A Greg a Csoki stb legalább fölválalta az iskolahèten,hogy nem konyit pár dologhoz mèg el is vicceltèk volt hozzá eszük.Ez az igènytelen retek buta nő mèg ehez se èrtett.Undóritò èn rosszul vagyok tőle.Remèlem kiesik. -
nordan #151840 csúnya dagadt és buta,,,,,persze,hogy rosszindulatu LOL -
Fantasico #151839 Hú de utáltam ezt a Vikit, egy senkiházi, rosszindulatú igazi szar alak volt, miatta zárták ki Simont aki könnyen megnyerte volna egyébként a játékot mert a szimpátiaszavazásokon addig mindenkit toronymagasan vert, még azt a helikopterező gyökeret is. Ha még Ati vagy Alekosz adna taktikai tanácsot oké, de hogy ez a Viki, annyi köze van a taktikához, mint Lacikának az iskolahéthez. De Roland is egy beszari fasz a játék ezen szakaszán segítséget kérni, mi a fasz??? Ki kell valakit hívnia és menni párbajra, nem ezt a tele a gatya szitut nyomni, ezeket soha nem értettem, nincs saját véleménye, gondolata? Majd pont ez a segghülye Viki fog neki segíteni katasztrófa az egész, hála az égnek azért Hunor tartja még magát, még mindig toronymagasan a legszimpatikusabb játékos ebben a szériában. -
IXEMGabeo #151838 ugy gondoljak az egyik legnagyobb taktikus volt...valoban, ha arra gondolok, hogy a hatodik szeriaban meg ostobabb jatekosok voltak meg ennel a bandanal is -
Ironman2 #151837 Semmi buzulás! Buzulás az nuku! -
Ironman2 #151836 -
Ironman2 #151834 Hoppsz! VV Viki kioktatja Rolandot,a holnapi adásban!
Viki a 6. szériában volt villalakó Aurelioékkal!
https://starity.hu/sztarok/vv-viki/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.18. 23:00:21 -
#151833 ,valaki ismeri azt a zenét ami a párbaj után ment Vivi meg Csoki beszélgetése alatt? -
#151831 Úgylátom mindenkinek ugyanazt a videót dobja fel a yt.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.12.18. 14:05:42 -
IXEMGabeo #151830 az komoly Roland mivel vehette ra Lacikat h elvegye a szuperkepesseget? es egyszerre lehet valakinek ketto is? -
IXEMGabeo #151829 Eranak micsoda kamusirasa volt Krisz utan...en amugy nem is ertem ot, amikor kb utalta a Kriszt:D csak taktikai szempontbol "haverkodott" vele...egyebkent is Radics utan Krisz is undoritoan bant a nokkel es akkor Era szidja Radicsot, hogy micsoda gane alak, de Krisz utan meg sir? Megis kiderul h utalta volna Adrit? Az egy dolog, hogy Adrika pletykas, de joval szerethetobb, mint a legtobb bent levo ember es nagy szerencse, h az idegesito sikitozasat elhagyta...A nagy taktikusok nem igazan latnak tisztan, hogy Krisz miert esett ki, meg akkor is, ha nem feltetlen az elonyere vagtak ossze a musort...nagyon jol mondta Soma is, hogy Tiv Tivy veszte ugyanez volt a 8. szeriaban emlekeim szerint o is rettenetesen idegesito, alpari magatartast tanusitott foleg a nokkel... -
IXEMGabeo #151828
tegnap reggel erre ebredtek:DD, szep emlekeket idez bennem ez a szam -
#151827 3x használhatja -
Voertex #151826 Most mutatták a előzetesben,hogy azt tervezi Hunor - Roli, hogy ráveszik Zsu-t, hogy használja fel a szuperképességét Vivien ellen de nem értem, egyszer már nem használta fel Zsu a " hazugságvizsgálat " képességét Roli ellen ? Egyébként a való világ weboldal is ezt írja.: " https://rtl.hu/rtl2/valovilag/nagy-szuperkepesseg-hatarozo-melyik-szuperkepesseg-mire-jo " - > ' HAZUGSÁGVIZSGÁLAT - Ezt ZSUZSU már felhasználta ' -
Ironman2 #151825 Amúgy meg mi az hogy -nem érdekelnek a milliók?? Akkor mi a fenéért fáradozott be oda? -
Ironman2 #151824 Roli ha Okos,akkor ki is viszi Vivikét gyorsan.Én 80 százalékot adok Rolinak hogy visszajön! -
Ironman2 #151823 Vivike nagyon el van tévedve.Krisz a stílusa miatt esett ki,és azért hogy eszköznek használja a nőket.Majd megtudja ha tényleg szerelmes lett belé,és összeköltözik vele az igazi Való-Világban.Ha addig meg nem változiik Krisz ahogy beigérte -
Ironman2 #151822 Nekem hajra is! -
#151821 am csak arcra nekem az Adri jön be... -
IXEMGabeo #151820 nem tudok egyeterteni, mert gyakran vadoljak bent ot, hogy mekkora patkany holott normalis keretek kozt taktikazik, Eranal tunik ugy leginkabb, hogy barkit kepes hatbaszurni...meggyozodesem, hogy talan Zsuek ellen nem jonne vissza, viszont Vivient, Erat, Lacikat es talan Greget is kint tudna hagyni -
IXEMGabeo #151819 na Adri visszament es ott voltak a reakciok:))
Rolit viszont most megszivattak rendesen a gyors szavazassal nehez dolga lesz, de a helyeben Vivient v Erat hivnam ki, tuti, hogy ok a leggyengebbek jelenleg -
argo001 #151818 Greg egy ÉRTELMES, JÓLELKŰ gyerek? Te melyik szériát nézed? -
beby44 #151817 Hunor a legjobb pasi meg egy jó gyerek amugy is.Zsuzsut mindenki csaladinak tartja Csoki is csak /Csalamádè/az ujj szöveg.Pedig szerintem egy kedves aranyos jószívű lány!!!Greg egy èrtelmes jólelkü gyerek èn /les....hogy meleg ha az embert nèzem.Na meg A Csoki jófej lehet rajta nevetni nem játsza meg magát.Ez a 4 nálam a favorit.Reni avval hogy "te szopol"nálam kuka Era hányadèk azt hiszi milyen okos èn leoltanám egy perc alatt.Adri a csicska Krisztián ellen visszament de semmi több.a többiek ki van mèg a kedvenc 4 emberemen kívűl aki nyerhetne.Senki. -
beby44 #151816 Bocsi elrontottam jó taktikus akkor vagy ha kiviszed azt aki mellől biztos visszamèsz. -
beby44 #151815 A Rolinak a Lacikát kell kivinni ha biztos vissza akar menni.Hagyjuk már a kíhívásnál a dumákat /megígèrtem,szembeköpnèm magam....bla bla bla.és játszák az agyukat,hogy mekkora taktikusok.Nem jó taktikus akkor vagy ha kiviszed aki mellett tuti visszamèsz.ez egy játèk.vagy Lacikát vagy azt a szakadt műhalyu Vivit vinnèm.ha esetleg kockáztatnék a másik szakadék mocskos hányadèk Erát esetleg.Most eldől ki milyen taktikus van e esze ehez a játèkhoz!!!! -
Ironman2 #151814 mert szerinted? -
nordan #151813 aranyos vagy :) -
Ironman2 #151812 Nem tudták a kiválasztást,mert meg voltak lepődve,mikor visszakapcsoltak,és Anikó bejelentette a kiválasztást.Szerintem csak annyit mondtak be nekik előre hogy üljenek vissza a helyükre,mert visszakapcsolás lesz!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.16. 23:17:52 -
nordan #151811 "igazit" láttál aham aham -
Ironman2 #151810 Jó volt,végre egy igazi kiválasztást láttunk.Csokit kizárták a szavazásból,büntetésből,mert nem vett részt az olimpiai feladatban.Kicsit megijedtem hogy Zsunak kell mennie párbajozni,de végülis Reni okosan döntött szavazategyenlőségnél,Rolit küldte párbajozni.
Roli szerintem bárkit visz ki,úgyis kinnmarad,eléggé jellemtelen volt a játék során.