ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mutatták tegnap előtt este a festményeket 5 percig mutatták mai összefoglalóban 10 percig most Győzike mutatja egyesével már 8perce.............GRATULÁLOK az RTL Klub szerkesztőinek
Bazzeg belenéztem az ismétlésbe...kb. 10 perc után ki akartam nyomni a szemem..<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Dehogy kurvultak el.Akkor is voltak ilyen emberek,csak most ez azért durvább,mert ezeket válogatta be a tv,hogy minél botrányosabb legyen a műsor.De el is érte a célját ahogy a lentebbi kommentek is jelzik.Cintike meg vagy iilyen buta,vagy saját magát járatja le állandóan:

A pacemaker az valami pénisszel kapcsolatos dolog

Egyébként egy másik csatornán (viasat3 asszem),ment az a müsor amiben nagyon iq alatti emberek versenyeztek,most nem ugrik be a neve hirtelen,és mintha abban láttam hasonló buta lányokat.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Erre jó példa VV5 Csaba (Tuja) esete. Hogy lenyomta már párbajon a nagyképű ordítozó előembert Cristofelt? 😄 És bár nem volt túl pörgős srác de az Attila-Kinga-Csaba szál Őt is érdekesebbé nézhetőbbé tette.

Bár ez már más generáció 7 év alatt mégjobban elkurvultak a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.11.09. 14:33:54
sanzik
Igen, erre gondoltam, hogy nem alpári módon viselkedik, de ettől még lehet rohadék, azzal nincs is bajom. 😊
Lehetne ezt a játékot elegánsan is játszani és ahogy volt már rá példa, sokkal szórakoztatóbb műsor lesz belőle.

És tulajdonképpen nem is az zavar, hogy buták vagy primitívek, mert nem vagyunk egyformák, hanem ahogyan viselkednek, beszélnek egymással. Gyakorlatilag használati tárgynak tekintik a másikat.
Egy cseppnyi szerénység, tisztelet vagy alázat sincs senkiben. Pedig ezek nem a gyengeség jellemzői, hanem ezek a tulajdonságok erények egy embernél.
És ennek még az intelligenciával se kell feltétlen összefüggésben lenni.
Előemberek.Ez jó!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hát nagyon elvagytok tájolódva,de ő a legrosszindulaúbb ember, valóban csendes,de mert nem kiabál,de nagyon rohadék ő is
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.09. 10:44:01
onteltnek tunik, de valoban eleddig a megallapitasai normalisnak bizonyultak es van esze is...altalaban az ilyen szexualis identitas zavarok emberek "elegansak" ha erted mire celzok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az előző adás alapján azt tudom mondani, ha Roli nem szarik a szoba közepére, kb. megnyerte a játékot.

sanzik
Van némi remény, hogy itt a végén beküldtek 3 értelmesebb embert is talán. Bár még nem sokat láttam belőlük, de legalább nem ordibálnak és nem a faszukat vagy a bicepszüket mutogatják.
Úgy látom az ilyen már külön kategória a villában.
Majd kíváncsi leszek, hogy a primitív bunkó előemberek vagy ezek az utoljára beköltözött humanoidok fognak dominálni.

Radicsot én is ismertem már a youtube-ról, 1-2 videója még tetszett is, bár nem követtem rendszeresen.
Itt bent most egyáltalán nem szimpatikus. Jó eséllyel kinyírhatja a youtube pályafutását.

Greg nekem kicsit kellemes csalódás. Na nem azért mert a személyisége vagy az identitás zavara szimpatikus lenne, hanem mert csak sokkal visszafogottabban viselkedik mint azt az előítéleteim alapján gondoltam volna.
DDD

ja! szerintem már az elején kilökik! gondolom Radicsról beszélsz.Csoki azért még normálisabb szerintem

szamomra nagyon gaz, hogy ez a nagydarab kancigany probalja a tobbieknek bemeselni ki mennyire eros, ki ilyen, ki olyan az ilyen "okoskak" altalaban kiesnek a jatek kozepen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Eléggé érzékeny lelkileg,de az italt azért nem veti meg ő se!

most nezegetem vissza egyebkent az osszefoglalokat es meg kell mondjam ez a Zsuzsu kilog onnan...marmint erzodik, hogy teljesen mas vilag, mint a bent lakok, nem mondom, hogy ertelmes csaj es azt se h ronda, de egyelore nagyon kikezdtek...

a videói ellenére elég értelmes cigánygyerek amúgy

az exrendőr "szépfiu" jól megfogja keverni a dolgokat,mert már most az összes kis kurva dugna vele ergó az összes fickó pippa lesz

a homár Krisztián meg sírt? a kurvakemény gyerek ugye.........pfejjjj
utananeztem ki ez a cigany fazon, akit sikerult bevalogatni

ez egy TivTivy 2 kb hasonlo szinvonalu videoi vannak azaz ERTELMETLEN

es be se teszem ide nehogy reklamozzam ezt a faszt eleg, ha beutitek youtubeon h Radics es azonnal kidobja

ez egy nagyon szep megfogalmazas volt, <#eljen>

Ő sem rossz,de a kapafesztiválos Gabi az.😄 Mikor kiesett Kinga(a rappelős) újat kellet keresni.😊
De nem offoljuk szét ezt a remek topikot.😄

Arany Tímea? 😄
Mindegyik jobb a magyartól.😄

Még most a hétvégén megnézem a csajokat-a többi szar-a mentorházba és ha nem jut be az élőbe a favom,ezt se nézem tovább.😄

Hát az is siralmasan gyenge. Főleg az Angol X hez képest. Na az elég brutál.
sanzik
Oké, tudom, hogy miért ilyen embereket válogattak össze...
De akkor is el vagyok keseredve, hogy vannak ilyen emberek egyáltalán és nem tudom, hogy mi a rosszabb, hogy ezek léteznek vagy, hogy nézem őket.
Nagyon remélem, hogy ők a generációjuk ritka egyedei és nem pedig minta példányai.
Mivel sajnos manipulálva lesz az is, hogy ki megy vissza a villába a párbajnál, így sajnos nem kaphatunk majd valós képet arról tulajdonképpen mire is van igény.
Nyilván azokat fogja a műsor visszaküldeni akik megosztók és csinálják a show-t. Csak sajnos ez egy nagyon rossz minta.

Ez a bent lévő csürhe semmiben sem különbözik egy primitív ősemberi közösségtől, ahol az izmukat mutogatják a férfiak ezzel bizonygatva a falkavezér szerepüket. A nőket meg az élvezkedésre használják és megalázzák.
De a lányok is megérik a pénzüket, remélem soha nem lesznek anyák...
Az egy dolog, hogy valaki ostoba vagy buta, de ezeknek egy olyan elferdült, hibás értékrendjük van, hogy az hihetetlen.
És a legszomorúbb az, hogy még büszke is rá mindegyik...
Én inkább X-faktort nézek.Az se nagy szám,de legalább ott van kedvencem,akinek szurkolhatok..Ezekre a ratyikra meg nem pazarlok a drága időmből.😄

Micsoda undorító brigád. 😄 Komolyan ennyire gáz a mai 20as generáció? Vagy sikerült összeválogatni a legalját? Ez az esti összefoglaló... OMG 😄
Ezt a beszélgetést! Nagyon fáj!

Amúgy most aránylag két normálisabb emberke költözött be a villába tegnapi nap.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.08. 14:05:58

Nekem csak egy bajom van velük,mi a fenéért kell karikákat lógatni az orrba,meg ekkora kilméteres műkörmöket cipelni? A seggét hogyan törli ki vajon ilyen karmokkal? D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.08. 12:40:12

Most is van tartás,tartják a testüket rendesen!<#eplus2>

az előző 8 évadban sem doktorok mentek be, sőt volt köztük jópár kurva meg bünöző is mégis volt bennük tartás ,igen még a kurvákban is
Ezért is mentek be,vagy nem? Akkor jó lett a válogatás,ha nem kellett heteket várni az első szexre. (vagy már kint begyakorolták.DD)

3 nap után megbaszatta magát a buzival a 28 éves nő...agyam eldobom a stripper csajt megf csak azért nem farkalta meg a csoki,mert kiment a válla.....szép

valaki írta pont tegnap,hogy még a legnagyobb ribinek gondolt korábbi játékospárok is hetekig/hónapokig udvarolgattak míg sexre került a sor! Az elmúlt 5-8 évben felnőtt generáció szinvonala és tartása drasztikus szintre süllyedt
a gond az h ez nem szineszkedes, hanem generacios problema...egyebkent nem mindenki ilyen csak a realitykbe manapsag a legaljat szedik ossze, mert azt hiszik ettol lesz erdekes a musor...csak igy a celkozonseg ki lehet jelenteni valoban a mai tinik es a retardaltak...kb 5 percet lattam, de valahogy nem fogott meg...tulzottan primitivek...

Hunor lesz a következő beköltöző

Te már csak tudod,mikor még be se ment az összes villalakó.Lehet ilyen látnoki képességed van.A másik meg az hogy nem kell elhinni semmit se,csak amit látsz! 36 milkához kell ám a jó duma,meg a bevállalás.

Igen,ezért sajnálom hogy nincs online stream.Lehet hogy ezek most bent hülyítik egymást,meg jól szórakoznak,csak mi nem részesülünk belőle.Azt kapjuk ami az összefoglalókból lejön.VV4-et kukkoltam hajnalokig,és minden nap jól szórakoztunk rajtuk.

A Marson biztos volt élet. Gondolj bele, nem csak mikroorganizmusokat találtak de onnan jött Marsi Anikó is 😄 És a Mars szelet is gyanús.
A Zsuzsu az a Jennifer Connely utánzat a Labirintusból? 😄
Ettől az Adritól megsemmisülök. Olyan szinten gusztustalan lény, hogy azt nagyon nehéz kifejteni. Zsuzsut viszont a Marshoz hasonlítanám: nem bizonyított, hogy volt-e valaha rajta élet, de lehetnek erre utaló jelek. Zsuzsu esete hasonló az intelligenciával.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2018.11.07. 20:27:28

Igazából az a gáz, hogy olyan embereket sikerült betenni a játékba akik a jelenlegi állás szerint még azt a kötelező minimumot se tudják hozni ami az alapvető VV-s ingerküszöböt pozitív módon alulról súrolja.
Pontosan ez eddig nulla, abban reménykedhetünk, hogy legalább egy olyasvalaki bekerül még aki kicsitis megérdemelné a nyereményt.
A nagyobb baj, hogy már 8 an bent vannak de nem igen találtam még olyan karaktert aki szimpatikus lenne emberileg.
Nekem elfogult módon a VV 5 a kedvencem sokan háttérbe szorítják pl a 4 hez képest, az 5 ben volt a legtöbb taktikai elem és a legfurmányosabb trükkök. És bár némely karakter azért semmitmondó volt az éljátékosok eléggé ragyogtak. Persze nem az eszükért szerettük Őket se. Attila, Csaba, Seherezádé Peti, Veronika végig nagy kedvencem volt. Kinga sokáig favorit volt a táncos hétig Verát nem szerettem de a VV történetének egyik legnagyobb női karaktere volt. Vera 5, Éva 4, Szandi 4, Viki 6, Edina 7, Anikó 4 akiket még ide vennék. Anett 3 Gigi 4 és Györgyi 1 széria is nagyon tetszett de sokan nem tartották Őket jónak pedig... Ja és Alek, Éva, Oli piálásai nálam mínusz pontok mert nem szeretem az alkeszeket.
Szóval ezért ez a sorrendem.
Ironman2 valóbban voltak a vv1-ban és a vv2 ben is semmitmondó karakterek, de ugyanakkor a már említett emberek is Szabolcs, Majka, illetve a kettőben Laci, ha te ezek között az emberek és a mostani felhozatal között nem tudsz különbséget tenni akkor azt hiszem nincs is miről beszélni. Az Internet valóbban kezdetleges volt, de érdekes mód már a VV1 et is tudtam minden gond nélkül nézni online fergeteges egész éjszakás online streamek voltak és ezt csak azok tudják akik akkor követték az adásokat élőben amit Szabolcs hosszú éjszakákon át művelt Majkával az parádés volt, egyszerűen szórakoztató, vicces volt és nem közönséges és alpári. Ugyanez a VV4-ben a legendás egész éjszakás online közvetítések amikor Alekosz és Olivér hajnalig tartó tivornyázásait követhettük figyelemmel, egyszerűen zseniálisak voltak, az aranyköpések, a sztorizások, amikor a kanapén ülve nosztalgiázott a VV-korszak legjobb pillanatai voltak, azelőtt és azóta sem röhögtem annyit, és már valószínű nem is fogok, de az parádé volt, az ember annyit röhögött, hogy már a hasa és a feje is megfájdult tőle és a könnye is kicsordult a fergeteges poénoktól amikor Alek elemében volt és sziporkázott, szóval ettől a minőségtől fényévekre vagyunk most, de igazából most nem is beszélhetünk minőségről.
Conqvitador a te sorrended is ottvan a szeren nálam ez így néz ki 4-1-2-5-3-7-6-8, de úgyérzem Te érted, hogy miről beszélek.
jackoneill90
Erős a felhozatal

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Dency
Na srácok belenézegettem a mostani szériába. Egy szóval: Borzalom. Hihetetlen hogy ennyire nulla emberek vannak bennt főleg a nőkre gondolok, még arra büszke a csaj hogy felvették videóra ahogy szopik és az összes kollégája látta és kajak büszke rá. Komolyan mondom ennyi lelki sérült nőt rég láttam egyszerre. Egyet biztosan ki merek jelenteni. Most sem lesz női győztese a VV-nek. Már azt is várom mikor ugranak egymás torkának meg kurvázzák le egymást, holott mindegyik az. Nagyon de nagyon idióta emberek vannak és ez mégrosszabb lesz. Sajnos én is tapasztalom a környezetemben,munkahelyen mikre képesek az emberek,nők. Valami nagy baj van a világgal.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.11.07. 15:27:07

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Nem voltak szentek de nézd már vissza. Totál másmilyen személyiségek voltak. S bár káromkodtak piáltak cigiztek veszekedtek azért volt stílusuk. Majka, Oki, Szabolcs, Györgyi, Ági, Lorenzo azért likeable karakterek voltak. Ha a vv1et nézzük.
De aki az első két órában ennyire ordenárén indít, mint ezek...
Jól látod teljesen. Mondjuk nálam a VV szériákat tekintve ez a sorrend. 5-4-1-2-3-7-6-8
Persze mert a VV1-ben,és a VV2-ben álszentek kerültek be! Ugyanmár! Ugyanúgy az éjszakai élet szereplői voltak ott is mindkét szériában.Nem egy hétköznapi emberek.Csak akkor még alig volt internet,és média is rtl,meg tv2 szinte.

Már elnézést, de ha valaki a vv1-et és a vv2-őt egy kalap alá veszi ezzel a fossal, akkor az nem teljesen komplett, Én személy szerint az összes VV-t láttam az elejétől a végéig, a 4-dik szériáig nem volt gond, de még az 5-ős is elment Ati miatt, de azért utánna mélyrepülés, ez a 9-es meg olyan szinten kritikán aluli, hogy erre már sem szavak, sem mérce nincsen, egyszerűen nézhetetlen, vállalhatatlan fos. Azt meg azért ne feledjük a 4-dik szériában egy olyan zseniális karakter is feltűnt mint Alekosz, de Olivér is hatalmas volt szerintem a negyedik volt a legjobb, Alek meg a VV történetének legjobb játékosa volt, aztán jön nálam az első széria Szabolccsal, és Majkával parádé volt, aztán a második széria Lacival szintén fergeteges volt, és még az ötös is Atival ak szintén hatalmas taktikus volt, szóval miről beszélünk hol van itt, de már jópár széria óta akárcsak egyetlenegy ember aki az említett nevek közelébe érne, Alek, Ati hatalmas taktikusok, és játékosok voltak, Szabolcs parádé volt szintén végig, de ezek az emberek tudtak gondolkodni,és játszani. Azóta ha megnézzük még a győztesek is senkiházi huszadrangú faszfejek, Aurelio, Soma, azért remélem érzitek a különbséget az Alekosz-Ati és az Aurelio-Soma páros kapcsán más dimenzió, fényévekre vannak egymástól, aki pedig ezt nem érzi az azt hiszem menthetetlen, egy szó mint száz a VV9 a legszarabb eddig tornymagasan ez TÉNY!!!
Mondjuk a striptáncos csaj nem olyan rossz 😄 Bár a belső eddig nagy 0
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.11.07. 14:28:01
Ja,adjunk nekik 2 hetet ahogy írtam,majd előjön az igazi énjük a bezártság miatt.