ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ascii
örülök, h hatottam rád érzelmileg! 😊

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Egyébként az idióták beküldése akár meg is változtathatja a végsõ esélyeket. Attila is okosan játszik erre beküldik neki Kingát.
wesker24
Akkor segg részeg volt amikor ezt csinálta !

Már régi story szánalmas hogy az rtl ezzel akar foglakozni helyette inkább a 4 finalistával kéne törödni !
300 K + áfáért megéri.
Ezért küldték be õket.
Kinga most végre lebukott ez a szembesítések hete <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
pont egy 100 nappal ezelötti videot kellett bemutatni az már eléggé nevetséges itt már tuti hogy a szarkavarás fog menni egész héten !
Nem értem én se igazán, qrva szánalmas szerintem 😄😄

kérlek szépen ez gyönyörû írás volt, amit idetettél, ha nem lennék érzéketlen akkor egy könnycseppet is elejtenék, sajnos ebbõl a korszakból nagyon keveset, de legalább én is átélhettem belõle...

gyerekülés sosem kellett a kocsiba sõt továbbmegyek a régi Skoda 120-asunkban hátul ültem és még biztonsági öv se volt abban hátul úgy ültem benne...
lakáskulcs sosem volt a nyakamban, nem volt szokásom botokkal harcolni nálam a bringázás volt menõ (természetesen védõfelszerelés nélkül, és amikor esésem volt akkor is csak felpattantam és mentem tovább) meg a foci lent a még nem uniós játszótereken gyerekkori haverokkal, tanáraimat mindig tiszteltem, csapvizet nem ittam, mert anyám megtiltotta inkább üdítõztem sokat, pár éve szoktam csak rá az ásványvízre...

amúgy tényleg gyönyörû korszak volt számomra leginkább a 90-es évek és a 2000-es évek eleje is 2005-ig bezárólag...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ascii
Kingucinak ezt a rángatózást nem tudom hova tenni, h ezzel csábitja el a palikat! l0l

Az hatalmas! <#eljen>
hát hogy finguci ott rángatózott az egy szál faszban álló gergõ elõtt, benyomták nekik a felvételt<#hehe>

Attila tudja már, hogy Shadi megheggesztette Diát?
remélem a fentieknek feltûnik,hogy gergõ pöcse szabadon látható volt😊
Mi derült ki, pont kijöttem a tv tõl?
Jellemzõ a másik szerelmi háromszöget is felmelegítették,mondom csak a szar kavarás lesz a héten a sok sok szerelmi háromszög megbolygatása.
na, fingucinak így még gázabb, hogy bent derült ki minden..<#vigyor>

EZ BESZOPTAD FINGUCI ! <#taps><#eljen><#hehe>
ForzaInter
most ezekrõl nyomoroncokról fog szólni az egész hét, kurvajó.

Yo, Bitch!

ascii
juujddeizgi lesz holnap! 😊)

Veronika 21 évesen több faszt fogott, mint kilincset.
Na az viszont tetszik ahogy kinga beég Atec elõtt 😄😄😄D:😄D:😄D:😄D:😄D:😄

Kinga alazas, YESSS
Ez az jó lesz ez az uccsó hét szerintem 😄
oóóó...fürdõs videó😊
És az elõzetes is Veronika meg Krisz hát háháháh ekkora szart........

az utolsó még dolgozik😊
Én kurvára bírom Fecót. Hihetetlen ez az ember.
Balázs szerint a Cris-Peti Veronika szálnak még lesz folytatása !
Éljen ! <#falbav>
Balazs hogy oltja Fecot. Hatalmas

Sztem o nem neki adna a nyeremenyt. No es Csabat se csipi, hisz mint mondta, nem vitt be hosszugatyat
ascii
helo fiuk és lányok és a 40esek! 😛

egyébként most 1-2 napig azért hagyhatták volna õket négyesben... tényleg lett volna 1-2 full nyugodalmas napjuk
Fecó egy segghülye !
Hát ez az ÖF roppant érdekes volt..... Felesleges idõpocséklás....

Kinga meg hatalmas baratja lesz Attinak, ha megnyeri a jatekot
Amúgy mit esznek ezen a mindenkivel lefekszek 20 éves agyatlan kacsajászú csajon.
Most õszintén, hazudsz ? <#wilting>
Ez mekkora EPIC FAIL ! <#ravasz1>
desigo
szerintem a Peti tudatosan vissza adja az alázást amit Crsitõl kapott korábban...
Ok ezert kapnak egy kicsivel tobb penzt, mint a tobbiek, hogy ezt eloadjak.

De jol csinaljak, majdnem hiteles.
Az egész ritka fos..ezekkel telik megint az ÖF
matyi0323
Nem izgat mit csinálnak, csak idióta Fingucit ne küldték volna vissza, Attila miatt, mert már megint csak "játszik" vele.

Vagy ha megnyeri Ati, akkor mindegy kit küldenek be erre a pár napra 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Õket azért küldték csak,hogy direkt botrányt csináljanak és szart kavarjanak, amikor mutatták ezerszer a jeleneteket,hogy az asztalnál összeültek nyilván nem azt az utasítást kapták,hogy üljenek csöndbe,hanem pont ezt,hogy ennyi zséért generáljatok balhét.
Ezt magyaráztam az este, hogy rakás fos lesz ez a hét, mert pont azokat nem mutatják majd akiket még kellene. Helyette nézhetjük idióta veronika meg társai faxságait....

Ez Péter, a kis tengeri malac arról a nõröl szedi a le bugyit a dumájával akirõl csak akarja😄😄
ritka szemét húzás volt

és megint vinnyog Attila a szõke boszorka után
Jo, hogy van bent 4 "finalista" jelolt vegjatekos, akik kiejtettek a tobbieket, erre a sok hulladekot mutatjak, a valos jatekosok meg sehol. Hat mi ez?
Ezek szerint Péter Veronikával villán kívül volt együtt.
peti arcán az a kaján vigyor<#taps><#taps>

matyi0323
megdugta hát

ha nem így lenne, simán rávágna veronika hogy semmi nem volt

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ez egyértelmû igen :A?D:?AS😄?:SA?D

"bevagyunk kamerázva, ne hozzál ilyen helyzetbe" illetve ha nem akkor már rég tagadnia kellett volna és nem mosolyogni rajta xDDD