ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csaba viszont még rádobhatja Sehinek így is 1 jele lenne Attilának...nehezen hiszem h most megint 2 jelet kap...Sehi lenne a kézenfekvõ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csaba-Attilara
Attila-Fecora
Feco-Attilaraa
Sehi-Fecora

Attila Fecot valasztja, o meg sajnos kihivja Attilat

Most neztem meg a penteki Blikkben
szerintem Fecó Attilára tesz, mert úgy számítja, hogy õ megy, és nem lenne szimpatikus a nézõknek, ha megpróbálná elkerülni egy taktikai döntéssel, így viszont marad a nagy konfliktusra hivatkozás.

Attól félek tényleg Attila-Fecó párbaj lesz. Sajna sanszos, hogy Attila lesz a kiválasztott. Viszont remélem akkor Fecót levegõzteti meg.

Sõt pénteken Fecó Sehi párbaj, 90%.
matyi0323
remélem, hogy Fecó már csak azért is kiesik most, hogy ne kelljen a fináléba a hülyenyavajgását még vihogását hallgatni..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nem tudom elképzelni h ekkora gyõztes párbaj után most õ kapjon,

Fecó Sehire tesz, Csaba is Sehire, Attila Csabára v Fecóra, Sehi pedig Fecóra és így Attila fogja eldönteni õ pedig Fecót küldi párbajozni, de ha taktikus akar lenni akkor Sehit választja, hogy õ legyen a kiválasztott, mert úgy számol mondjuk, hogy õt nem meri kihívná Fecó pedig bõven a levegõben lehetne😊 na ez is érdekes csavar lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

még az is lehet, hogy Fecó 3 jelet kap.

Ahogy az egyik Bud Spenceres filmben mondják: Uram, a világ egy nagy WC csésze. Off😄e lehetne javítani rajta.
elõzõ se volt kutya de ez a mostani sokkal rosszabb az biztos
úgy kell éli, hogy mindenfélét csinálsz és nem gondolkozol rajta. Ha valakinek baja van, az úgyis kiderül <#nevetes1>

A nagy dilemma az, hogy Fecó majd ki meri e vinni Attilát vagy inkább Sehit választja.
pff mindenki az EMO-ra gondol, pont ezek miatt a megjegyzések miatt mondom azt, hogy elbaszott hülye világ van <#mf1>

Így van, de döntetlennél Attila Fecót küldené.
ForzaInter
sajnos attila 2 jelet tuti kap, csak abban bízhat, hogy fecó vagy sehi szintén kettõt kap.

Yo, Bitch!

illetve szerintem Csaba még teheti Attilára, ha úgy spekulál, hogy Attila majd mindenáron vissza akar jönni és vissza is jön, de azért addig idegeskedik egy kicsit. Szavazategyenlõség esetén viszont Attila nem fogja magát választani.

nem kell engem tanítgatni mindent beszívok a külsõ tapasztalatok alapján, mivel realista vagyok a mai életvitel és a társadalom helyzetét illetõen, a mindennapok rabjaként eléggé negatívak a meglátásaim, dehát mindenki másutt él más életszemlélettel, más környezetben

<#wow1>

lol Fecó az 1. olyan ember a történelemben, akinek 500-as pulzusa van <#idiota><#taps>

ascii
majd megtanitalak egyszer élni, idöm sincs a világ rossz oldalával foglalkozni, mert a jórol is folyamatosan lemaradok! 😛

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

szerintem is

Attila Fecóra
Fecó Atira
Sehi Fecóra
Csaba Sehire

Ez lesz kb.
harmonikusan és boldogan...plusz 10 balfasszal nem fog menni😊)
ascii
itt a nagy udvarlásokban jut eszembe, kisszerelmemet ugy legépeltem vasárnap, h még mindig mámoros kábulatban van, és terpeszeben sem tud elvánszorogni a klaviaturához! 😉

Nehogy már EMOS légy.
<#vigyor2><#wave>

ezt majd máskor megbeszéljük hosszú és bonyolult téma...ez a világ sokkal szarabb, mint az, amit leírtál én qvára utálok élni benne

Jo lenne, ha Attila meguszna ezt a parbajt
Nem teszi, mert hiteltelenne valna. Persze csak ha tudja mit jelent az<#mf1>
matyi0323
ja, remélem én is.
látva azt, hogy erõs, nem akarja csabát pl még finálé elõtt kiejteni

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

wesker24
Sehit még Fecó kiviheti !
wesker24
Remélem Attila nem fogja saját magát választani !
Ha nem a Seri kapja a legtobb jelet, akkor dontos
cicukám<#wave><#law><#love11>
ascii
OFF:hozzáállás kérdése az egész, mindig ki kell használni az adott kor körülményeit, h boldogan élj.

seri attila
fecó attila
csaba seri
attila fecó

szerintem
Jó estét <#wave>

REMÉLEM ÚGY LESZ !
óóó szóval már itt tart a kapcsolatunk

szia Zeraa <#worship><#szeret>

fogadjunk, hogy fecó kap két jelet és õ megy <#nevetes1>

Vicces,hogy a volt játékoson szürkén látják magukat a táblán😄
kicsit visszaadtad a gyerekkorom...most csak depi van és szenvedés

szerintem igazi

matyi0323
tudom.. ,nem is bánom

ascii
amugy ez a mûsztori: peti_hápi_crxx, ezt ki veszi be?

tényleg most esik le,amit Attila kérdezett a napokban:a lakásba is megyünk majd?

pár hete se még hír volt,hogy az kész sincs😊
sziasztok, ti is nézitek éppen?

Bemutatnanak nekik egy jo kis osszeallitast, az osszes jatekos kis stiklijeirol, akkor meg a vegen kiderulne nekik, hogy Attila volt a legtisztessegesebb jatekos kozuluk.
ascii
már nem is lesz, mert a csillag születiket csinálja már, hála az istennek!

matyi0323
de jó, hogy Balázs van!

Lulutól már rég agyfaszt kaptam volna, a szerencsétlen poénjaitól meg mondataitól 😄D