ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor? Most? Mindjárt átkapcsolok,mert most van nálam vége az ÖF-nak..

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Kinga elárulta péntekig lesznek bent !
Hülye Fecó,azt mondja 500 a pulzusom.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

én már kb leszarom kaptam belõle én is indokolatlanul régebben még nem is cselekedtem jól mikor felvettem annál rosszabb volt...

viszont egy ilyen játékban egy Attila, ha kicsit eltúlozva a poénokat elkezd szekálni? le kell szarni és magad mellé állítani aztán mehet a humorizálás ezerrel😄 arról nem is beszélve h egy intelligens emberrõl beszélünk akivel normális kommunikációt lehet lefolytatni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Most már én is megyek aludni. Sziasztok

az oltogatásra mindenki hevesen reagál

Pedig de, pont ilyenert lesz az ember bunko
dede sajnos nem sajnos mamár trendi bunkónak lennie már azért is, hogy a nõ figyelmét felkeltsd valamivel...elismertük itt többen is, hogy Attilának azért csajozás terén lenne mit még a tejbe aprítania, de ez nem indok arra megint csak, hogy õ rossz lenne...

beszólogatott Kingának na és? Csabinak is?

egyébként egy picit kellett volna türelmesnek lenniük és ezt is mondtam számtalanszor, hogy nem kellett volna senkinek véresen felvenni az oltásokat, amiket odabent szembetûnõen sok mindenki felvett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dehogynem. Abszolút ez történik.

Persze, ezek az okok amit leírtál. Féltékenység nõre, férfira, mindenkire mindenért. De normális ember ezekért nem lesz bunkóparaszt a másikkal. Na pont ezért tartom SÉRÜLTNEK ezt az országos taplót. Mentem, jó écc.

felsorolni is hosszú lenne mennyi konfliktus volt köztük, de

tánchéten Kinga indokolatlanul borult ki, csak, mert Attila meg szerette volna látogatni a családját õ meg ellenkezett, kiborult, hisztizett és még a táncot is miatta kellett lemondaniuk, de persze Attila volt a szar, szemét, utolsó szar alak...

lényeg a lényeg, elég kevés esetben volt Kingának igaza egyetlen esetben volt nagyon tapló Attila amikor részegen letépte a medencében Kinga melltartóját ott jogosan akadt ki Kinga...

VAzze.Este megmutatják hogy Kinga és Gergõ flörtölt egymással?

pedig nagyon hasonlóak voltak abból a szempontból, hogy Kinga is goromba volt tekintet nélkül, ha éppen ott tartott

ÖF-ben számtalanszor úgy adták be, hogy Attila a rossz Kinga ellenében...sok múlik a vágásokon

<#taps><#taps>

én elhiszem 😊 Nem olyan nagy dolog, hogy ki kelljen találni.

Meg sem próbálom elmagyarázni.
Szép álmokat.

hát annak elég kamuszaga van...ezt többen is felfedtük itt, a figyelem felkeltésre megy az egész kint szerintem közel sincs így...csak próbálják beetetni velünk ezt a maszlagot, csak, mert semmit nem tudunk a kinti életükrõl pff...

AD?S?A?D?ASDDDA
Peti megkúrta közben

egyébként ez a Kingás dolgot nem tartják a lányok romantikus dolognak? Hogy milyen hûségesen szerelmes volt és mennyire nem tudta kezelni a helyzetet?

hármasra jó

azt korábban elismertem, hogy leginkább Csabival volt ok nélkül bunkó, õ volt az, akit nem igazán kedvelt az elején, de erre is van 1 nyomós indok

gyerekesen féltékeny volt rá Kinga miatt...pont ezért veszett is össze Gergõvel is késõbb a tánchéten

egyébként akkor vált számára Csaba tüske amikor legyõzte õt az 1. aréna megmérettetésen, ellenfélként tekintett rá ezért minél hamarabb ki szerette volna õt onnan ejtetni

Te.Már tiszta nevetséges hogy ezen a kacsacsõrün vitatkozik Peti,meg Chris.Most ott tartok.D Kia fenének kell ilyen nõ?

számon kérted rajtam az Attilás érvelést. Ha neki szurkolsz, akkor minek érveljek neked? Nincs saját ötleted? Nem sok értelme van annak, amit csinálsz. Fölényeskedsz itt nekem olyan valakivel együtt, akinek nem is osztod a véleményét, mintha az érvelésem rossz lenne, csak mert feléd is irányult, pedig ha az én érvelésem rossz, akkor a tiéd is, mert akkor ezek szerint ugyanannak szurkolunk.

A "büdös szájú tehén" ugyan olyan jelzo, mint a "szép vagy, mint a rózsa". Akkor miert ne?
<#mf2>

<#eplus2> ez most ütött egyet így az éjszaka közepén

Attila fogja megnyerni.Mehettek aludni,jóéjt!

Uram Isten!!! Megint egyetértek!!! Ma már harmadszor!!! 😊

Én az ok nélküli bunkóságot és a taplóságot nem szeretem. Pl. "A büdös szájú tehenet ne!", "Tujamama, tujapapa..." stb.

így van Attila az elejétõl fogva vállalta h taktikázni megy be, nyilván, aki taktikázik az kockázatokat is vállal, és sokan emiatt is kérdõjelezik meg, hogy ember ez-e egyáltalán, hogy bizonyos nem túl kívánatos lépéseket tesz meg a játék szempontjából...úgy érzem, hogy ennek ellenére Attilának sikerült ezt a játékot a maximumhoz mérten korrekten játszania már amennyire ez lehetséges, ha elhangzik a taktika szó....

NEM
Erre csak egy klaszikussal tudok valaszolni:

HAZUDSZ
Nem is igaz. Én figyelmesen olvasom a véleményed és nagyon értékelem a humorod 😉

Vegyél már végre egy magyar billentyûzetet!

ennyi😊 látod megy ez, most nem azért, mert mondjuk ezt akartam volna hallani, hanem, mert szépen levezetted a véleményed...

Meghato a peldad <#wave>
ez végülis jogos. Miért szeretne bárki olyanokkal lenni, akikkel csak a tusakodás van

De bizony. nem egyszer elmondta már.

ezen állításod alapján ellentmondásba keveredtél, mert Verát akkor nem szeretheted, ha nem szereted a szókimondást és a nyíltságot...ráadásul õ még akkor is az igazát szajkózta vehemensen amikor nyilvánvalóan nem volt neki az, Attila is csinálta ezt nem tagadom, de Vera már már betegesen ellentmondásokba keveredett

Folyamatosan többes számban beszél. Sokan van szegény. Az egyikük szerintem Napóleon 😄
Kiakadtam, hogy azt állítja rólam, hogy Verára dobtam sms-t és Ati ellenes vagyok. Honnan szalasztották a játék vége elõtt?

De o nem jelentette ki, hogy ezert jott
Persze, mert o kotekedes nelkul bologatna a mondandodra, mig esetleg a masik keresne annak ertelmet, es kepes lenne azt cafolni.
nem az a gond, amikor bigoldmannal mondjuk eltérõ véleményünk volt a dolgokról, mert éppen én Olivér mellett hoztam fel dolgokat akkor mi nagyon jól lerendeztük a dolgokat még talán Yoda is meg 1-2 fórumozó társ is beszállt az eszmefuttatásba mégsem lett az a végeredmény itt bárki kikiáltotta volna bigoldmant trollnak, csak, mert eltérõ volt a véleménye...

el lehet gondolkodni, hogy bizonyos emberekkel miért gúnyolódik itt sok mindenki, és miért kívánják õket a halál faszára és ebben nem a falka, horda szerepet kell keresni...

Jaj már. Attika meg azért ment be, hogy végre kitörjön a magányából. A szülinapjakor sikerült neki, körberajongták. Akkor most már húzzon haza, ugye?

igen

mindig készenlétben állt, hogy veszekedjen

Rita79
Túl sokszor utalsz a "többiekre"
Félsz egyedül?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Én szívesebben vagyok egy nem mindig szókimondó, emberséges, kedves, úriember társaságában mint olyanéban aki ok nélkül az elsõ adandó alkalommal elküld a halál retkes faszára.

Rita79
Amúgy a jelenlévõk közül senki se érdemelné meg a fõdíjat. De ha már eljutottak idáig, akkor áldásom rá...
Feconak már rég ki kellett volna esnie, Csabi meg már kaphatott volna egy pofot, hogy nem olyan tisztán látó csóka, mint ahogy azt õ hiszi magáról. sherit ismerjük, mert könnyen kiolvasható.
Atti, meg tényleg erõs és taktikus személy- Mostanra már eljutottam vele odáig, hogy nem kéne elmegondozóba vonulnom, ha õ nyeri meg a VV-t 😄D

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro