ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arrol mar ne is beszeljunk, hogy Attila jogosan vetette fel neki, hogy mar visszakapta a "kis csaladjat ", igy mehet is haza, mivel meg a jatek elejen Feco kijelentette, hogy ha Angela megbocsatana neki, akkor neki az eleg is lenne, hisz o csak ezert jott.

Akkor menjen mar
még mielõtt kijavít valamelyikõtök Vera többször volt primitív és többször vesztette el a fejét vita közben, mint Attila.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

övön aluli fölényeskedés, akkor amikor amikor nincs érved. Szerintem te vagy itt túlhevülve a küzdelemben. Én egy véleményen vagyok a többiekkel, tehát nyugodt lehetek, én nem vagyok támadva

jól van fáradt vagyok már, de köszönöm, hogy így odafigyeltek 1-1 szóra😊

pozitív tulajdonságként róható fel akkor, hogy nyíltan vállalta kulturált keretek közt a véleményét nem úgy, mint Vera legtöbbször...

egyébként teljesen feleslegesen körmöl nektek az ember úgyse veszitek figyelembe csak a hibákat keresitek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez a VV most nagyon odabasz.DDD
Ezek így együtt jók ahogy vannak.Nem is kellett volna kiküldeni õket.Kár hogy vasárnap vége lesz,és a jóból keveset kapunk

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szerintem a nõk egyszerûen azért utálják Attilát, mert nincs benne semmi eszmei, de a srácok a jó havert látják benne. Hasonló bunkó hibákat minden srác elkövet. De ez nem a mi hibánk 😉

egy egyszerû ember rém egyszerû taktikával, mindenkivel jópofizott az elején próbált poénkodni vicceskedni, és szépen mai napig ennek köszönhette, hogy senki nem hívta ki, de mondjuk számtalanszor beégett bizonyos feladatoknál az esküvõ, amit rendeztek neki az mondjuk röhej volt sztem, meg amit Angéla lemûvelt

Rita79
Máskor írj tömörebben, mert most csak futólag olvastalak el...
Tehát, nyugi van, mindenki nyerni fog, csak ne vedd szívedre ezt a VV-t kérlek.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

én nem mondtam rá, hogy roma, nem érdekel a faji hovatartozása...

nem teljesen õszinte ember és kész, de azt nem mondtam rá, hogy rossz ember sõt számtalanszor mondtam rá, hogy igen lelke az van és, hogy becsülendõ dolog mennyire szereti a gyerekeit, Angélát, biztos voltak sõt vannak olyan villatársai, akiket igazi barátjának tekint (ezt majd kint meg tudjuk, hogy mennyire lesz tartós pl Csabival, Verával) ezt mind elismertem pozitívumként...

viszont sosem tetszett az, hogy bólogató kutyaként saját gondolatok nélkül értett egyet a másikkal mégha belül tuti nem úgy gondolta, nem mondott semmit...ráadásul a villabeli tevékenységét illetõen attól a pillanattól kezdve laposodott el, ahogy Vera mellé állt és ez tény, elõtte azért itt is sokan bírták õt...

igen ez inkább sértõ tulajdonság. Szerintem ez nem is jellemzõ Attilára

Rita79
De tényleg...igaza van janonak, a kötekedés az nem emberség basszus 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ha Attila kiesik Fecó ellen, akkor "meglepetésre" fog kiesni, és ez fog állni az RTL honlapján is. Te azt csinálod, hogy képtelen, alaptalan dolgokat vetsz fel provokatív módon, aztán ha szerencséd van, akkor elkezdesz fölényeskedni. Különben ha az eredmények nem mérvadóak szerinted, akkor miért állítod, hogy Attila gyenge, ezért bárki ellen kiesne. Mert ugye akkor ez sem biztos. Számon kéred rajta, hogy meglovagolom az eredményeket, miközben a te teóriád is az eredményekkel kalkulál, csak azzal a különbséggel, hogy a mi teóriánk Attila kapcsán már létezõ eredményekkel kalkulál, a tiéd meg még nem létezõkkel, amik ráadásul nem is nagyon jönnek be.

"hamár emberség, Attila legalább mindig megmondta az ember szemébe mit gondol róla"

Úristen!!! Te kevered az emberség fogalmát a szókimondással.

Könnyen meglehet 😊
De az is lehet, hogy késõn kapcsolódtál ebbe a topikba és nem ismered a hetekkel korábbi hsz-eket 😊
De ne sértõdj meg. Pusztán annyi történt, hogy dobtam egy hátast, hogy egyet értek Ritával és a nagy felismerést nem tudtam magamban tartani.
Láthattad, Õ is meglepõdött, egy nagy Ú betûvel adott ennek hangot.

Rita79
a végjáték kimenetelét tekintve tartom a véleményem. max a szereplõk nem lesznek azok, de a lényeg az az, hogy Attila NEM.

Persze, ha a SÉRÜLT rosszalkodik az milyen fasza taktika, de ha Fecó jót cselekszik akkor õ csak egy álszent, hazug, képmutató roma. Ez megy itt hónapok óta. Kingának meg ápolta a lelkét a "menj a picsába", "fasz vagy", stb szófordulatokkal, melltartóletépéssel, sörrel leöntéssel. Hagyjuk már...

azon állításod miszerint eddig minden bejött neked és mindezt átruháztad egy kis nagyképûségre, hogy ez mind tudatosan jött be a részedrõl...minden párbaj tipped, sõt még a végjáték is, amire megkértél minket mentsük el...

Fecó vagy kurva jó szinész,vagy tényleg jó lelke van

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hamár emberség, Attila legalább mindig megmondta az ember szemébe mit gondol róla, ha véleményt kellett nyilvánítani, de Fecó legtöbbször nem pl Seherezádé v Eszter ellenében is csak terelt, beszélt összevissza a töltelékszavaival együtt...

Rita79
Buktam? Még is mit? ehhe

Az a minden rossz, ahogyan te leírtad az esetek többségében Attila malmára hajtották a vizet, mert sok mindent taktikából csinált, amit mások felnagyítottak és szappanoperaként élték meg a villalétet...nem tudom egyébként mi az az 1000 rossz amire gondolsz,

említhettem volna, hogy nem õ használta ki Kingát, sõt õ volt az, aki támogatta, ápolta a lelkét, és, mint kiderült az érzései is õszinték voltak felé ehhez képest Kinga csak játszadozott vele...

tulajdonképpen lehet, de nem biztos, hogy magamból kifolyólag. Mi van, ha te kommunikáltál le valamit szarul?

Rita79
emberke, gyakorlatilag nem teszel mást, mint meglovagolod az eredményeket.
Azokat az eredményeket, melyekben te sem lehetsz biztos... még a nagy Attilát tekintve sem.

szerintem vágyik az érzelmekre, de közben kemény akar lenni, hogy védje magát, és ettõl ostoba gyerekes helyzetekbe hozhatja magát, mint a duzzogás és a csipkelõdés.

Én is Attila ellen vagyok? Biztos??? 😄
Nem lehet, hogy csak valami értelmezési nehézségbe ütköztél? 😄

így van ezt máris bebukta Rita, mert Attila teljesen mind1 hogyan, de kinthagyta Verát...

Dugtak már Veronikáék?

igen, mert 5 másodpercenként ezzel nyaggatták holott 100x elmondta h nem szülinapozott már senkivel évek óta...

aztán csak beadta a derekát, és abszolút elfogadható volt az is, hogy nem sírt mindenki elõtt nehogy gyengének gondolják...

egyébként Verával bármennyire is osztották egymást, azért mindig tisztelte, mint ellenfelét és nem hiszem azt, hogy kiesése után elkezdte volna pocskondiázni Verát, sõt a villatársait sem, mint ahogy Vera tette Attilával a belevalóban...

egyébként Attilában számtalanszor elmondtuk, hogy mindig is azt bírtuk, hogy a prosztó énjében is benne volt a poénkodás, Petivel összeállva rendkívül jó hangulatot teremtettek a villában és ment is a taktikázás ezerrel. 1 dolog valóban nem tetszett, hogy olyankor Attila Peti által eléggé nagynak érezte magát és volt amikor pl. indokatlanul beszólogatott másoknak is, fõleg Csabának, de ezt meg azóta megbeszélték...Játék eleje óta sokkal alkalmazkodóbb lett, mondjuk úgy, hogy a box hét után nem volt vele gond összeférhetetlenségben onnantól ez már Vera rögeszméje volt...

én a kingással egyetértettem. Én úgy gondoltam, hogy peti a leggyengébb. Szerintem túl sokat okoskodott meg adta a lazát, de nem elég hitelesen

Régen rossz, ha valakirõl 5 hónap alatt nyögvenyelõsen 1-2 példát lehet találni, ami "bizonyítja" a jó oldalát, és ezret ami az ellenkezõjét.

az az érv, hogy ha ti ketten küldötök 1-1 SMS-t a Verára vagy akire akartok, mi többiek meg az Attilára, akkor mi nyertünk. Matek. Folyamatosan azt állítja, hogy Attila a leggyengébb játékos, akit bárki kint hagyna, pedig egy csomó Attila szurkolóval találkozik, míg mondjuk én egy Seherezádé szurkolót sem láttam. Ezt a következtetést csak akkor vonhatja le, ha valami szemellenzõt használ. Azt lehet állítani, hogy esetleg nem õ a legerõsebb, de azt mindenképpen túlzás, hogy õ a leggyengébb. Szerintem ez elég nyilvánvaló tény. Így aztán nagyon megérvelni sem tudom. Talán annyival, hogy ti akarjátok itt magyarázni nekünk, hogy Attila gyenge, tehát ti érzitek úgy hogy ezt magyarázni kell. Ezzel nyilvánvaló, hogy a ti álláspontotok a gyengébb. Vagyis Attila hagyományosan erõs játékosnak tekinthetõ, amit ti tagadni próbáltok. Elég képtelen ötletekkel, mint Fecó hangsúlyozása például.

Elõtte jól elküldte a halál f.szára azt, aki fel akarta köszönteni, majd "hajlandó volt megtartani" a szülinapját. Micsoda emberségesség, micsoda jellem. Pff...

Rita79
Emlékszem, de az még nem volt meggyõzõ.... hisz az pont akkor volt, amikor hírdette magáról, hogy õ mennyire egyedül van, nincs senkije, meg nem is ünnepel.... stb.

már akkor is mutatott emberséget amikor a szülinapját hajlandó volt megtartani (még sírt is a nagy érzéketlenje Fecó karjaiban) emlékezz már erre a momentumra a játék elején volt

Balázson SP ingje van?

Eszter 1-2. párbaját megvívta ugyebár Diával és Shadival és a fórum szavazást is bezsebelte. Ha jól emlékszem Vera nyert a Sittes ellen is a fórum szavazást tekintve is az is bejött, Annamari ellen is megnyerte az itteni szavazást egyedül Eszter ellen nem...Kinga Peti párbajnál volt a legnagyobb wtf még itt...

ez nem mindig volt így ahogy mondod

Rita79
Ú

Bocsánat, hogy bele csipogok, de a mondatod melyik része az érv? Az, hogy a sárkusszal ellentétben mindnki kedveli Attikát?
Én még soha nem értettem egyet Ritával és nem is kíváncsi a véleményemre, de most általad egyszer igaza lett. Hol itt az érv?

Rita79
Így igaz, és el is ismerem. Sõt mérgesít is a szitu, hogy elkezdett szimpatikus lenni. De könyörgöm... miért a nyeremény elõtt pár nappal kezdi el adni a szimpatikus, emészthetõ arcát?

és még mekkorát nézne, ha meg is nyerné😊 márpedig van rá esély, én még nem írom le õt, de reálisan Csabinak van a legnagyobb esélye még mindig...

pedig utólag azért kiderült, hogy nem rossz ember õ, mint ahogy saját magát beállította. Nehéz eset, egyébként Vera iszonyúan felfújta ezt a dolgot, hogy képtelenség vele együttélni...Shadi volt a másik, aki arcoskodott ellene, hogy majd meg tudja a világ micsoda mocsok az Attila😄😄 mind1, amiket Vera mûvelt mondjuk az semmivel se volt jobb ez a feszültséggenerálás, mint amit Attila játszott a játék elején, amikor hozta a paraszt formáját tudatosan ennyi erõvel...

mindig is mondtam h Attila és Vera nagy taktikusok, csak Vera fõként ott szúrta el, amikor már valótlan dolgokat próbált felnagyítani ez okozta a vesztét a párbajon is...utolsó hét márcsak rátett egy lapáttal ahogy te is mondtad

Rita79
mondjuk az itteni "csípéseket" módjával kell kezelni, hisz számtalanszor bebizonyosodott hogy nagy arányú szavazás általi eredmény ellenére a másik ment vissza. A mostani Attilás párbajt leszámítva tán az összesen így volt.

de legalább élõ eddig nem volt 1 perc sem😊
gojoci
a 4-es lemaradt <#vigyor1>

gojoci
Ja, és állítólag ma Magyarországon egy varjúra legalább cigány jut. <#idiota>

kiválasztás volt. Az nem jó?

Fecó indoklásából egyértelmûen kiderül, hogy Attilát fogja kihívni, s mivel van vagy 800,000 varjú ebben az országban, így egyértelmû, hogy a Fecó megy vissza. Pedig Attila megérdemelte volna a fõnyereményt.
egyértelmû érv. Vera kiesett a jóslatod ellenére. Attilát annak ellenére alulértékeled, hogy körülötted mindenki csípi. Pedig ebbõl levonhatnál bizonyos statisztikai következtetéseket.

LOL.Igen belehúztatok.500 üzenet,egy éjjel? Párbaj alatt szokott ennyi lenni