ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oki amugy mezõturi, Atesz meg gyomai, itt van mind2 falu mellettünk!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
- Cristofel: De...ööö... lefeküldtél vele?
😄😄😄😄
Nem tudom elhinni h az RTL azt hiszi, hogy fogyatékosok élnek ebben az országban v. micsoda?
Glory, Glory Man. United!
Elég ötlettelen ez a forgatókönyv, amivel beküldték õket, ennyire nincs téma ?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de a hirtelen reakció az valós volt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy néztem a vv1 történetét ott 10-n voltak a végén hetente párbaj...összesen 7 párbaj + a finálé...Szabolcs aki nyert 4x párbajozott +nyert a fináléban...úgy hogy az utcsó 2 párbajon is õ volt ott...
szal igazából attól hogy Attila pénteken is párbajozik még nyerhet a fináléban..bár személy szerint erre kevés esélyt látnék úgy...
arról nem is beszélve hogy a Szabolcs gyerek olyasmi volt mint most Csaba...
Fecó még a madarat is lelõheti, de Attila is mondja, hogy a jelrakó beszéd után nagy fordulat is lenne
Oké,h Veronika + Chris agyilag sík hülye,de õk sem bent beszélnék ezt meg,hogy ki kivel mikor milyen pózba feküdt le egymással,kamerák elõtt...
Meg biztos Chris nem ment volna neki Petinek,h ezt bevallották? Annyira átlátszó volt az egész.
Mai nap meg jön a Seri+Kinga+Gergõ dolog.
Csak a nézettségrõl szól.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
meg ne nézze valaki!
Ez is plusz szazalekokat jelent majd neki a parbajokon valoszinu...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Megint taktikázol, hogy elkerüld a párbajt Fecóval" - Hiszen most volt kint parbajozni, tehat nem kerulte el a parbaj, raadasul a szazalekok szerint durvan eros is.
Emellett Feco es kozte csak Feco gorcsolt, hogy egymassal kell megkuzdeniuk, Attila nem igazan, ezt emlitette amikor beszelgettek elozo adasokban is.
Amugy sztem Feco vesztere Attilat hivja ki majd es kint is marad ugy tippelem.
Mondjuk engem annyira nem erdekel, hogy ki nyer, de Attila volt szamomra a legszorakoztatobb a musorban magasan (foleg a Petivel krealt poenokkal).
El is mondta, hogy Seherezadera elegge orrol, hogy olyan vakon vedte Verat.
Siman rakhatta volna ra is, es akkor Sehi valoszinu Fecot vinne ki inkabb perpill.
Áttérve a kiválasztásra, Fecó lelkiismereti kérdést fog csinálni, abból, hogy Attilát viszi ki párbajozni. Szerintem közel sem olyan erõs és népszerû, hogy Attilát kint tudná hagyni (Gombi kaliber). Attilának nem volt más választása a jelrakásnál, egyedül így nem tudnak belekötni.
7 orabol kemeny megint 40! percet leadtak online ugyanugy mint tegnap is, hogy doglene meg az RTL. <#levele>#levele>
http://www.borsonline.hu/news.php?sehi-anyjat-kirugta-pasija-a-vv-miatt&op&hid=53636
Hát ebben nagyon tévedsz. Sajnos Fecó olyan buta, hogy ragaszkodni fog ahhoz amit eddig is hangoztatott: "Attila viszlek párbajra!", így Attila megint mehet párbajozni. Pedig az egyetlen esélye az lenne, ha Sherit vinné ki, mert Attila ellen csúfos vereséget fog szenvedni <#nyes>#nyes>
De legalább végre már kiesik Fecó is, így is túl sokáig volt bent <#nyes>#nyes>
"Hisz Vera gyakorlatilag magának köszönheti a kiesését, mert totál lenullázta magát 1 hét alatt."
Hát Vera nem az utolsó héten kattant be, hanem már jóval elõtte <#fejvakaras>#fejvakaras>
Írtam már nekem töbször, hogy jó lenne ha néznéd is a mûsort, nem csak elvakult fanatizmussal állnál a dolgokhoz. És még1x, ez nem Szent képzõ tábor! <#wave>#wave>
Nekem speciel tök tetszett a játék elején a többiek cukkolása. Nagyon nem bírták a többiek <#nyes>#nyes>
stream 02.21.-22.
Rájöttek,h Lulu képtelen mûsort levezetni?
Verából nemhogy sztár,semmi nem lesz...