153993
ValóVilág 12

• Zetorg
    optikailag büdös
  • kozi001
    Múltkor már cicaharc is volt Kolompár és Sellő között. Repülnek hamarosan!
  • Fantasico
    Most valószínű Roli lesz megszórva a kiválasztáson, és Renit kell kivinnie és kint is fogja hagyni. Szerintem Reni senki ellen nem tudna visszamenni, egy ócska proli, aki ráadásul optikailag büdös, katasztrófa ez a nő egy jó adag feltünési viszketegséggel, úgyhogy GAME OVER. Aztán nagyon remélem a gyáva ratyi lesz a következő őt remélem Hunor fogja kivinni és akkor végre a sunyi Gregtől is búcsút vehetünk, mert sansztalan az ember többszörösen köpte szembe magát, először Renivel beszélte ki Zsuzsut mondva ha nem lenne rászorulva akkor az életben nem bartátkozna egy ilyen emberrel, mármint Zsuzsuval, majd pár nap múlva Renivel balhézott és Zsuzsuval fecsegte ki botrányosan szar jellem, dehát mindent elmond arról a hármasról, hogy a FULL BOLOND Zsuzsu a legnormálisabb. Szerintem a következő 2 kieső Reni és Greg aztán majd a többit meglátjuk.
  • kozi001
    ÉS akkor mi is van? Tapsvihar? Egy balfasz proli hogyan él meg trash celebségből?
    Lehet neki küldeni a pálinkát!
  • Ironman2
    Itt meg a levél vége,mert az sg nem enged több karaktert:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A tetováltak ugyan nem nevettek, de legalább kicsit szerepeltek. Úgyis mellőzve vannak minden reklámból. És igen, dugnék tetovált nővel!

Ebben az évben ha a nőknek nem is, a homoszexuálisoknak tetszettem. Ezúton köszönöm meg nekik a kedves szavakat. Az autórádió jó dolog, csak a hangerőt ne vigyék túlzásba.

❄❄❄ Karácsony pedig december 24. én, az az ma van. ❄️❄❄

Köszönöm Neked Kedves Barátom a 2018-at! Erőt, lendületet, kitartást adtál nekem. Sokat tanultam tetőled. Sokszor mutattál helyes irányt nekem, hoztál vissza eltévelyedett útjaimról engem. Mert –

Tiéd az Ország, a Hatalom és a Dicsőség. ✡️✝️ Boldog Karácsonyt Neked!

Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy bemutassam: Ábrahám Róbert!
    A legjobb Barátom. ❤️ És az utolsó szó az évben:

¡ɐɹqɐpɐʞɐɹqɐ
  • Ironman2
    De legalább Alekosz bevalotta hogy szándékosan csinálta tavaly a balhéit,nem hülye az,csak kell neki a lóvé.Egy Blikkes cimlapért,asszem 10 vagy 20 ezret utalnak át az illetőnek ha jól tudom.De lehet annál jóval több,akár egy havi fizetése is megvolt belőle:

[spoiler]
    Nagy Alekosz: ünnepi.
    2018. december 24., 0:01 ·
    2018. Ütős egy év volt! Nekem a sajtóban, biztosan.

Heti 4 5 cikk, több esetben címlap. Folyamatos sajtómegjelenés. Szép volt! Volt olyan is, például a Tököli börtönbevonulásnál, hogy egyugyanazon a napon háromszor írta meg a Blikk az aznapi eseményeket, és mindhármat címlapon. Dunaújváros vitathatatlanul címlapsiker volt, hogy az agyvizsgálatot már ne is említsem. Nemtudnám fölsorolni azt a számtalan kalandot, amibe a nyáron tudatosan, vagy éppen tudattalanul belekeveredtem; és amin a tisztelt nagyérdemű önfeledten, sokszor a röhögéstől hasukat fogva szórakozott.

Bevallom, egy egy akcióm megalkotásánál jómagam is a hasamat fogtam, úgy röhögtem! Volt olyan is, hogy a röhögéstől nem tudtam leírni a mondatot, amit éppen akartam. De talán még Kim Dszong Un Kedves Vezető is a hasát fogta úgy röhögött, amikor a nekiírt levelemet, amit természetesen magyarul írtam elolvasta.
  • Ironman2
  • kozi001
    Mondom én. Ez mér menthetetlen! Mehet a menet Érdre ahhoz a szánalmas alkesz gyökérhez!
  • Ironman2
    Alekosz egy félisten volt a szériában,már az elején megmondtam hogy megfogja nyerni.
  • Ironman2
    Kimondtad a lényeget! Egyébként VVSimon is megnyerte volna simán a VV6-ot,ezt látták ottbennt a többiek,és kicsinálták bunkócska Vikivel az élen! Lentebb az ominózus videó amiért kizárták Simont.Akkor abba is hagytam a nézését a VV6-nak.Néha csak belelestem az állásba.Helyette a numero kettes bolondka nyerte meg Aurelio.Szóval ez a játék nem arra megy hogy kinek milyen jó magatartása van,hanem hogy melyik a legnagyobb lökött a villában,és itt megvannak szintén az esélyek rá,hárman is pályáznak a fődíjra.Van három lököttünk a fináléban.Ennyi.
  • Ironman2
    Már mér ne?
  • kozi001
    Szánalmas alkoholista retard volt. Prolik, balfaszok kedvence és hőse! Érdre indulhat a zarándokmenet!
  • argo001
    Alekoszt anno én is bírtam. Szerethető formában volt retardált.
  • kozi001
    Én se nagyon értem mit eszik rajtuk. Persze egy volt BAlekosz/Bunkó Éva hívőtől nem várok sok mindent...

Nem is baj h ketten maradnak Roliék. Sellő és Kolompár arca akkorára dagad a közvetlen vég előtt, hogy a tizedikről fognak arcra esni.
  • argo001
    Felettébb érdekes, ahogy próbálod bevédeni a szívcsapatot.
  • IXEMGabeo
    szerintem az egyik legszorosabb parbaj lenne, azert is irtam korabban, hogy szvsz Roland ott talan nyerne Reni elleneben...itt megint az dontene, hogy ki az, akit jobban utalnak es sajnos a sok csokott agyu nezo sok rosszat irnak Rolandrol pedig ebben a szeriaban o es talan Adri, akik igazan jatszak a jatekot
  • beby44
    Dehogynincs.Mármint ahogy a Roli probál "tákolgatni".(összerakni a sok szarságot az agyába)erre cèlzott Hunorom.
  • beby44
    Szerintem Reni ellen visszamegy!
  • Ironman2
    Jó volt megint a mai összefoglaló!
    Adri-de szar érzés kiejteni másokat! (hehe,de sajnálom)

Roli Hunorral a végén! -ezek ellen esélyünk sincs! (Jó hogy belátta,már ideje volt)
    A szokásos Reni hiszti holnap is lesz! Durvább változatban.
    Alakul amit leirtam a #152140-ben!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.21. 23:00:48
  • Ironman2
    Reni ellen is veszít Roli.Habár már sokan nem tolerálják Reninek a hisztijeit.Lehet azóta megfordult a helyzet.
  • argo001
    Zsuzsának nem a 36 millióra lenne szüksége, hanem egy pszichiáterre.
  • kozi001
    NA. Lacika vissza a Mamma hotelba! Sok sikert a raphez! :P
    Kövi párbaj Roli-Reni vagy Greg. Lassan lehet a Sellő-Kolompár csapatot enni...
  • IXEMGabeo
    kokanyolszban semmi negativ nincs...bevallom en sem ismertem a szot, de allitolag a regi szekely nyelvjarasban azt jelenti, hogy osszekeszit
  • IXEMGabeo
    Lacikanak sok sikert,bar mivel valoban nem onmagat adta teljes mertekben a kiesesenek oka egyertelmuen az, hogy unalmas volt...azert Adri bentlete meg mindig jobban felkavarja az allovizet ehhez pedig azt is hozzavehetjuk, hogy kulturaltabb es nyugodtabb lany, mint mondjuk Reni
  • IXEMGabeo
    Roli fel Zsutol, es hiaba mondta, hogy gyengenek gondolja belul erosnek hiszi...

az elso tippem bejott, most jott el az ido, hogy Reni parbajozzon, aki Rolit fogja vinni avagy forditva...Rolinak be kell latnia, hogy Reni ellen marpedig tobb eselye van, mint Zsu elleneben...

Amugy az nagyon kesz volt milyen pacsat rendezett a Jacuzziban Zsu mikor Adri visszajott:DD az a sikitas
  • beby44
    Hunor is egy igazi igènytelen parasztnak nèzi Rolit!!!!"mit kókányolsz itt"csak ha már a tuskó (szövetsègese)lett vele viszi vègig a játèkot!
  • beby44
    Következő párbajok.Roli Reni.utána Hunor Greg.
  • beby44
    Roli ha kiválasztott lessz biztos,hogy nem Zsu Zsut viszi ki hanem Renit.ez tuti biztos!!!!
  • Ironman2
    Bármennyire is röhejesen hangzik,jelenleg Greg most a legerősebb férfi ottbent,de majd meglássuk! Hamarosan párbajozni fog megint,az biztos!
  • Ironman2
    Persze igazad van! Hunor adta idáig a legszórakoztatóbb szituációkat,rengeteg röhögtem Hunoron,meg a poénjain

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugyanmár! Hunor egy tuja,aki lófaszt se csinált idáig! Simán kiesik! Ja,mert jóképpel nem lehet mindig nyerni.
  • kozi001
    Sztem is! Sellő meg a Piaci Kofa most már repül bárki ellen!
  • Fantasico
    Hunor kiesne Greg ellen? Ez még viccnek is rossz, kb 75-25-el menne vissza Hunor, Reni és Greg kuka, Adri és Zsuzsu is erősebbek náluk, nem lesz itt semmiféle meglepetés, maximum amikor Reni és Greg rádöbben még Adri is kinthagyná őket nemhogy Zsuzsu.
  • Ironman2
    Elég kemény lesz a köv párbaj,hiába védett Adri,Hunor le tudja róla szedni a védettséget róla a köv.kiválasztás előtt.De szerintem nem fogja,mert be vannak most fosva tőle,főleg a több mint 60 százaléktól amit kapott.Roli lesz a következő kivlasztott,és egyértelműen Zsuzsut fogja vinni,de itt is közbeszólhat még Greg a kiválasztás előtt Zsuzsura ráteheti a lila kendőt,mivel nála van ez a szuperképesség.Jó hogy ismét összejött ez az erős hármas.Roli,és Hunor nagyon egyedül maradt.Nem is lesz sok esélyük a győzelemre,még tuja Hunor is simán kieshet egy Greg párbajjal.De remélem Rolival fog párbajozni,és akkor bennmarad.
  • Ironman2
    Yes!!!
  • Ironman2
    Mondtam én hogy csajos döntő lesz!!!!

Grat Adrinak!!
  • argo001
    De jó, hogy már nem nézem. :D
  • Ironman2
    Brutális ez a 3 csaj a villában.Egyszerre utálhatóak,meg szerethetőek.Elég kemény hónap vár ránk.Lacika persze most kiesik,egyértelmű.
  • peteimii
    Adri lesz én is azt mondom de szerintem most szorosabb százalékok lesznek hamarosan ki derül.
  • Fantasico
    Szerintem Adri megy vissza és elég könnyen, Lacika teljesen nulla, nincsenek gondolatai, ötletei, teljesen sansztalan, hogy visszatérjen de igazából itt már Hunoron és talán Rolin kívül mindegy is ki megy ki és mikor párbajra, arra lennék kiváncsi ki lesz az aki a fináléba kerülhet, mert szerintem Hunor ha nem cseszi el a dolgokat a hátralévő időben akkor Ő abszolút finalista, ha ki kell mennie párbajra, ha nem szerintem könnyen ottlehet a legvégén, Roli már kérdéses, de a többiek Reni tuti kiesik amint kimegy párbajozni, Greg szintén, még Zsuzsu lehet hogy be tud csúszni a végén a döntőbe, több sansza van mint Adrinak mégha most nagy fölénnyel nyer Adri akkor is mert egy Lacika elleni győzelem az égvilágon semmit nem jelent, csak azt hogy lesz egy kis nyugis időszaka Adrinak amíg rajta lesz a lila kendő.
  • Ironman2
    Valahogy így,bár most Adri odatett teljesen az utóbbi napokban,de a műsor feléig ő is csak veszekedett,meg lószart se csinált a villában.Szerintem is szoros lesz,és Adri megy vissza.