153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #152212 nyilvan a jatek kozeledtevel a tet is emelkedik es a nyomas nehezedik rajuk...Roli , Adri es Hunor higgadtsaga megdobbento...
Zsu pedig ugyanugy bolond:DD -
Ironman2 #152211 Honnan tudod,közel a vége felé minden lehetséges.Gonoszak ezek az elejétől fogva.Ilyen nyalást pl a Gregtől sem láttam,mint amit a Hunor felé művelt.Atyaég!!! Szerintem megérezte a vesztét.Hunor oldalán akar bejutni a döntőbe.Én szurkoltam neki,de most ez az utolsó pár adás már betett.Sellőke nem tudja hova úszkáljon már. -
kozi001 #152210 Csalódnék ha Roli Zsut vinné ki.
Greg és Reni abszolút vihető már lassan bárki által.. -
IXEMGabeo #152209 amugy hogy lehet hogy ilyen koran fent vagy?:D vagy le se fekudtel?
mert en oke, ejszaka dolgozom evek ota, de te fent vagy hajnalok hajnalan:D
igen nekem is o a kedvencem es furcsa mod a masik kedvenc Roland...mindketto megerdemelne szvsz...de az tuti h nem ez a valaha volt legjobb szeria -
beby44 #152208 Vagy Rolièk mèg ezelőtt " várnak egy Zsu reni párbajt.evvel mondjuk egy lèpèssel előbbre vannak de nem hinnèm hogy sor kerül rá.ha igen akkor Greget mèg igy is kiejtik szutyi után. -
beby44 #152207 De kedvencem a Zsu. -
beby44 #152206 Mert egy jò pasi ès szimpi nekem. -
IXEMGabeo #152205 #152010
ezen hozzaszolasom meg mindig tartom, lehet nem 100%-ban, de nagyon alakul a joslat:) -
beby44 #152204 Rolièk azt akarják szerintem .Hogy sellő lila kendőzzőn magára.Roli ki akarja vinni Renit nem Zsut őt meg se fordul a fejèbe.kint is marad Reni.Utána Hunorom kiviszi Greget (mert nem Adrit akarja csak a hidrogènfejű homárt oltotta evvel)kint is marad a sellő.Remèlem megvezetik ezt a szánalmas sellőt. -
IXEMGabeo #152203 Hunorom:D miert irod igy? csak nem elgyengitett? ha engem meglatnal akkor szerintem rogton passzolnad es uj kedvenced lenne -
beby44 #152202 Jellemtelen kètszínű Greg.Meg a Reni fujj rosszul vagyok tőlük.Remèlem Hunorèk megvezetik a sellőt ès megy haza Renivel eggyütt.Adri mèg elmegy lehetne negyedik.Roli 3 Hunor ès Zsu között fog eldölni ki nyer.2. Hunorom 1.Zsuzsu.Bár ki tudja,hogy Adri Roli közül ki lessz a 3.vagy a negyedik.lènyeg Hogy greg meg reni huzzon.mèg a nevüket se írom többet nagybetűvel.homár meg szutyok huzhatnának haza. -
IXEMGabeo #152201 nem Roli a villamester? Adri?
ki mondta ezt, hogy Zsura kerulnek a jelek? ez csak Reni es Greg elmelkedese...arrol volt szo, hogy Renire fog mindenki pakolni Roli, Hunor egy szoval nem mondtak, hogy Zsura teszik a jelet...Adri es Greg a furdoben ugyanugy megbeszeltek, hogy Reni kaphatja a jeleket, ha Zsu ugy dont, hogy Renire pakol... semmi nem utalt arra, hogy most Zsu kapna a jeleket , Renirol es Rolandrol volt szo mindvegig -
beby44 #152200 Már megint szerepelt ez az "optikailag büdös"szakadèk legalja mocsok.gusztustalan .mèg ő mondta a Roliról ,hogy sunyi a nèzèse.szakadèk ül a kanapèn púpos lógó mellekkel (mint egy 60 èves elhizott asszony)ès árad a szemèből a gonoszság ès csak órditani tud egèsz nap.Reni egy undóritó mocsok. -
Ironman2 #152199 Lehet fura,szerintem mégse Roli lesz a következő kiválasztott,hanem Zsuzsu. -
Ironman2 #152198 Az a helyzet hogy Greg ide vagy oda,csak annyi változás történt hogy Zsuzsu átállt Roliékhoz,így tuti már hogy Renire rakja a jelét.Betellt az a bizonyos pohár.
Zsuzsu-Renire rakja
Reni-Zsuzsura (ennyi)
Hunor-Zsuzsura
Greg-Rolira
Adri-Rolira
Roli-Zsuzsura
Szóval Rolinak lesz 3 jele,Zsuzsunak meg szintén 3.Adri dönt,és egyértelműen Roli kapja a zöld kendőt!
De állj! Ha Roli okos,akkor az elején felhasználja a szuperképességét,és egyből 2 jelet ad Zsuzsura,így rögtön rá is kerül a kendő.Viszont Hunor is használhatja a szuperképességét,leveheti Adriról a kendőt,az megváltoztathatja a szavazást,és Greg is a lila kendő manipulátorral befolyásolhatja az egész kiszavazást.Lesznek meglepetések bőven!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.26. 03:33:43 -
beby44 #152197 Teljesen igazad volt.Greg egy jellemtelen fèreg!!!!! -
IXEMGabeo #152196 szerintem en a vegen elbuktam volna, mert tuti nem veszem a szamba a fergeket... -
Ironman2 #152195 Na még ez a mozgó lárva.Te bevállalnád egy robogóért Gabeo? DD -
IXEMGabeo #152194 ja csak Greg kibaszott gusztustalan modon kibeszelte Reninek Zsut ismetelten mekkora undorito, es Zsu meg se szolalt a mosokonyhaban csak elgondolkodott, Greg volt, aki eleve felhozta a temat....egyebkent ez tudva levo volt, hogy Greg manipulator csak mindenkit probalt beetetni a sok sellos baromsaggal meg Hollywoodi csillagok Istennyila...neki a csajok odabent csak eszkozok, es lehet jonni a dumaval kint mekkora baratok lesznek ugy le fogja szarni a 2 csajt odakint ahogy van, talan 1-2 alkalommal az elejen buliznak na ok...:D plane ugy, ha apolokent dolgozik alig lesz ideje ra...
Reni meg elkezdi, hogy jajj mennyit segitettem a Zsunak igy ugy blah blah...ha sir, ha kiakad mindenen ra kell hagyni es annyi. Van pofaja mondani, hogy mennyit bantja ot, amikor forditva szokott tortenni 90%-ban:DD
rendesen felidegesitett ez a paros, amit ma muveltek...
Ha Roliek okosak es kihasznaljak a helyzetet akkor Zsura hatast gyakorolnak, hogy meginkabb Renire tegye a jelet azzal pedig oriasi haborut inditana el...
kivancsi lennek abban az esetben borulna-e minden es Reni megmerne e lepni, hogy Zsut kivigye....
-
IXEMGabeo #152193 ruszli az nagyon finom, edesanyam sokszor tett el regebben befottes uvegekbe -
IXEMGabeo #152192 nagyon erdekes volt latni azt, hogy Greg, hogy odament Rolandekhoz puncsolni, majd, amit Adrival a furdoben beszeltek szinten es aztan Zsuval bement a mosokonyhaba es elkezdte neki ecsetelni milyen gaz lenne, ha Zsu Renire pakolna a sokadik vitajuk miatt, mert akkor huu nem lenne negyes donto, amit elterveztek es borulna minden...nos ugyebar, ha Zsu esetlegesen nem Rolira, hanem Renire pakolna akkor ugy allna a helyzet, hogy:
Roli kapna 3 szavazatot, es Renire 4 szavazat kerulne hisz Rolandnal ott a dupla jel teves kepesseg...a helyzet az es talan elfelejtettek azt, hogy Roli megint a villamester igy szavazat egyenloseg eseten Reni es o lenne a legtobb jelet kapo jatekos...na most Roli dontene ismetelten nyilvan nem magat tenni kivalasztottnak...szoval erdekes...es ezuttal pl, ha Zsu - Renire tenne a jelet az megcsak nem is oszintetlen lenne hisz nem egy indoka van, amiert ratehetne sokkal inkabb, mint Rolira...
Greg jatekat akartam szemleltetni, milyen durvan bepanikolt es elkezdett taktikazni, oo, mint a SZIV lovagja... -
Ironman2 #152191 Hunor vigye a robogót,aztán mehet is haza! -
Ironman2 #152190 Én azért maradok a ruszlinál,hatalmas kedvencem,és az is hering,csak kár hogy egy vödör ezer ft.Ma is pont néztem,de jövő héten venni fogok,mert már nagyon hiányzik. -
Ironman2 #152189 Erjeszetett Balti Hering
Ja most nézem az összefoglalót,Anikó mondta.Amúgy kiváncsi lennék én is rá,de tuti nem étgyomorra.Élő kagylót már ettem,meg rákot is,szóval talán nem áll messze azoktól.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.26. 02:35:44 -
Ironman2 #152188 Ez a Greg egy kurva jó manipulátor lett (vagy idáig is az volt),még Hunort is próbálja most átvágni.Majd meglássuk sikerül-e neki.Én amúgy szurkolok neki,már azért is. -
IXEMGabeo #152187 meglestem van-e elado valahol neten es nem is olcso cucc annyira...1 konzerv ara kb 3000 Ft-nak felel meg...mifele rothadt? hal lehet ez, amitol oklendeztek? -
Ironman2 #152186 Jaj,ez még nekem is durva volt.A gyomrom elkezdett ugrálni.
Amúgy szerintem ezt a halat nem így fogyasszák natúrban,csak velük basztak ki rendesen,valószínű hogy citromozni kell,vagy valami olyannal kell elfogyasztani ami elnyomja a ritka rohasztó izt/szagot.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.26. 02:21:37 -
IXEMGabeo #152185 nemsokara letrejon, amit mondtam es Roli vs Reni parbaj lesz:) az hatalmas lenne -
Fantasico #152184 Ennél a Reninél visszataszítóbb nőt ritkán látni, egy igazi ótvar hányadék szar alak, nincs olyan villalakó aki ellen vissza tudna jönni egy esetleges bárbajról, de az is szenzációs ahogy Greg be van szarva, mivel már nem tudja irányítani Zsuzsut és nem tud kalkulálni a szavazatával, Zsuzsu meg egyre szimpibb ahogy a fejeket meg a mimikákat vágja és ahogy telibeszarja Renit. Már alig várom, hogy ez a két hulladék kiessen mármint Reni é Greg, szerintem utána Zsuzsu sokmindent átértékelne és még az is lehet Hunorhoz húzna mivel rájöhetne végre Hunor az egyetlen ezek közül aki őszintén és normálisan játsza ezt a játékot, és Ő a játék vége után is tükörbe tud majd nézni. Már az elején amikor mindenki így meg úgy szerette a másikat már akkor megmondta Hunor hogy itt Ő senkiben nem bízik, és Ő úgy fog itt viselkedni mint kint is, és ez lesz a kifizetődő a végén, nem az ócska proli, meg a kibaszott sellő. -
IXEMGabeo #152183 szemelyszerint a feladatoknal most erzem eloszor az osemberes het ota, hogy van ertelme es egesz otletesek bar a batorsag probat sok szeria eljatszotta mindig tartogat erdekessegeket... batorsag probanal a csotanyok koze nem biztos, hogy benyultam volna, a memoria jatek nekem haza palya , viszont az epitkezesnel tuti gondjaim lettek volna:) -
beby44 #152182 Szerintem 3.Roland 2.Hunor 1.Zsu Zsu lessz!A tòbbi meg repùl haza.Remèlem gyorsan. -
IXEMGabeo #152181 kivetelesen Greg is odatette magat, bar a maiban nyafogni fog, hogy a szalka belement az ujjaba:DDD -
Fantasico #152180 Teljesen egyetértek több hasonló feladat kéne amiben külön díjazás lenne, sokkal motiváltabbak lennének a játékosok az adott feladatoknál, és egy kicsit legalább kizökkenti őket a megszokott mókuskerékből. Reméljük jó helyre kerül a robogó Hunoron, Rolin, és Zsuzsun kívül nem adnám senkinek, ők voltak azok akik tényleg megtettek mindent, hogy rendesen teljesítsék a feladatokat. -
IXEMGabeo #152179 ez a zold robogo egesz faszan nezett ki, ez eleg klassz, hogy valakivel megnyeretik majd -
kozi001 #152178 meglátjuk...
Facén nem igazán csípik Greget és Renit! -
Ironman2 #152177 Ja,de ott legalább a győztes Attila tett is valamit Petivel annak érdekében hogy mi jól szórakozzunk.Erre rásegitett még az éjszakai kukkolás is,ami már nincs.Itt Roli már annyira szánalmas lett hogy mehetett volna már most is a fenébe,de sajnos Lacikára került az a bizonyos kendő.Mind az öten Rolira teszik a jelüket,majd meglátod! -
Ironman2 #152176 Ja mert van 4-2 ellen.Az arányok nem ezt mutatják.Szerintem meg Roli és Hunor kezdhet lassan pakolászni. -
kozi001 #152175 Szerintem is. A Sellőcsapat napjai meg vannak most már számolva.
Egyedül Zsu nem fog megalázó vereséggel távozni... -
IXEMGabeo #152174 attol meg, hogy bent negativ szereplo es erzi a vesztet meg megverheti a mindenki altal erosnek tartott Renit, ha ot viszi ki...
VV5 gyoztese Attila is hanyszor panikolt Petivel amikor rajottek, hogy a taktikajuk nem mukodik es mindenki visszament szinte (Shadin kivul), akit ok szerettek volna, hogy kiessen az illeto...
ehhez merten Rolinak bejottek a tervei es jelen pillanatban, ezert tartom ot a VV tortenetenek egyik, ha nem a legjobb taktikusanak...lehet, hogy parszor hazudott bent a tarsainak, lehet valoban egyfele sunyi mosolya es Adri szerint bunbakot is csinalt magabol, de ennek ellenere, amit anno Attilanal is mondtam Roli az egyik legnormalisabb es legkorrektebb odabent, mert meg eppen normalis keretek kozt jatssza a jatekot es, mint "taktikus, hazudozot" neki is voltak boven oszinte pillanatai...ha kiesne akkor nem is tudom mit neznenk az egy dolog, hogy a sellozes egy ideig vicces volt, de ez mar egy ideje nincs ha Roli nelkul ott maradna Hunor, Zsu, Greg, Reni, Adri nem is tudom mit neznenk onnantol kezdve...aki egyedul erdekes maradna az Adri, illetve a bolondos Zsu, aki mindig meglep, de Roland nelkul nem is lenne semmi tema... -
Ironman2 #152173 Roli napjai megvannak számolva,ezt ő is érzi,csúnyán leszerepelt a negatív kritikáknál.Egyértelműen ő lesz a következő kiválasztott,viszont van neki egy dupla jeles szuperképessége,amivel 2 jelet elvehet valakitől,vagy rakhat valakire.Szerintem most élni fog vele,és 2 jelet fog rakni Renire.