ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem meg kint hagytok Janókával 😞

Zeraa
de én öööö izé xD

wesker24
Aha naná amugy te is benne vagy a VV6 SG csapatában nincs mese jössz te is ! xD
Zeraa
micsoda ötleteid vannak xD nagy buli lenne ebben a felállásban <#hehe>

Aleknak itt már minden szava, mozdulata rendkívül teátrális volt. Ezt a felvett szerepet viszont nagyon jól tolta fél évig, nagyon ritkán zökkent ki belõle, ami azért elismerésre méltó. Azt, hogy utána sem szállt le a földre az már nem volt szimpatikus.
pajti

tudom, hogy te is, mint itt sokan mások utálták😊 én nem, szerintem olykor õ még elviselhetõbb volt Kingánál is pláne az, hogy tudatosan generálta is a feszkót olykor fenntartva az érdeklõdést...azzal egyetértek, hogy sokszor adta bent az álszentet, nem vette észre magában a gerendát sem...Ennek ellenére hasonlóan kimondta a véleményét, mint VV Éva, aki azért csak eljutott a döntõit úgy, hogy közben utálták is, és hamár Verát nevezték itt sokan idegbetegnek akkor VV Éva sokkal rosszabb volt nála úgy hiszem, aki ráadásul még piált is állandóan és remegett, ha nem kapott cigit...

miután kiesett és szembesült a dolgokkal rögtön csendbe volt és majdnem azt az énjét mutatta visszamenetelkor, mint, amit a beköltözésénél mutatott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gojoci
Most nézem hogy én is megyek a vv6-ba <#idiota>
Ha menni kell, hát menni kell...<#eljen>
Estére van egy jó hírem: nem lesz khf <#nevetes1>

a survivor ehhez nagyon hasonló...

Rash87
+1

Glory, Glory Man. United!

gduck
Nem azért mondom, de Vera megérdemelte volna hogy már az 1. párbaján kiessen <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Már csak egy lakás kell, bérelt szerver nagy sávszélességgel meg pár webkamera és indulhat is a show az sg arcokkal <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

RatBaG
neked mintha senki nem osztott volna lapot.
majd a magad dolgánál arcoskodj.

Per Aspera Ad Inferi.

Hát sokan csak a múltja maitt fognak rá emlékezni, de még így is jobb játékos volt mint Herezacsi.
wesker24
Ez nagyon jó ötlet megy a többihez ! xD
nem azért mondom, de Vera azért jobban megérdemelt volna egy döntõt teljesen mind1 mi volt a múltjában és az is mennyire volt skizo olykor, Seherezádé semmit nem csinált kb a szerencsének köszönheti, hogy bentmaradt illetve 1 dologért nagyon hálás vagyok neki h Kinga kiesett ellene xDDD lényegében Vera azért egy döntõt megérdemelt volna rá biztos fognak emlékezni az 5-ös szériából

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Darthmushroom
erre tényleg kíváncsi lennék ha Attila/ék ennyire nem akarták volna kirakni eljutott volna e idáig Csaba. mert szerintem nem. csak hatalmas mártírt csináltak belõle.és azért is õt szavazták vissza.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
igen annyi párbaj után tényleg megérdemelte volna a döntõt.

Amúgy kajak ja Pista Verának ott lett volna a helye😄 Megnyerni úgyse nyerte volna meg😄

Még ami érdekesség, hogy Atec juttatta be Tujás kenyeret a döntõbe.
azért kellett volna Verának lenni mondjuk a 3. bejutónak😊 lakók is egyöntetûen megszavazták h megérdemelte volna a döntõzést, gyõzelmet semmiképp...

Érdekes párhuzam amúgy, hogy az elsõ 2 név megegyezik😄 A 3. nõ viszont már eléggé eltérõ Évához képest😄
ha minden jól megy ugyanaz a végeredmény születik, mint a VV4-ben is😊

Attila = Alekosz
Csaba = Jerzy
Éva = (mint nõként) Seherezádé

olyan idõpontot kellene megszabni, amit kb az emberek nagyrésze nem vállalna be😊

korábban én felvetettem ötletnek az 1 évet is!!! mondjuk bizonyos szempontból a 6 hónap optimálisabb, de kíváncsi lennék azért 1 évet ki vállalna be rajtam kívül😄

ezt a tükörvilla ötletet küldjük el a szerkesztõségnek😄

kikötés: ne szerepeljen korábban médiát megjárt ember!!! így lenne az igazi😊 és még beszavazó show se kéne

én annyival kiegészíteném hogy minden este megnézhetnék tv-n a másik csapatról készült öf-t...😊 hogy a párbajon azért legyen némi támpontjuk, tudjanak érvelni...😄😄😄
Darthmushroom
%-k Attila,Csaba,Seri sorrend?
mert én is hasonlót várok. és végén Attila meg szerintem ilyen 60-40 vagy 65-35tel nyer Csaba ellen.én nem tudom elképzelni h Csaba megnyerje, aki nézte végig a mûsort nem szavazhatna rá,max akkor ha 14-15éves kiscsaj.

Aalakul ez !

VV6 SG csapata !

IxemGabeo Wesker24 Rash kill3r lahertitty Gduck gojoci bigoldman Shelton
xido franklille Rita Zeraa Cike Desigo Ironman2 Dean Winchester Ferrari

Ez már 18 jó kis csapat lenne ! xD

Szerintem esélyetek nem lenne <#mf1>

VV mûsor ötlet:

Kell egy 2x ekkora VV villa, de úgy, hogy két azonos, tehát egymás tükörképe lakrész.
Kell 2x 12 ember a 2 villa lakrészbe, akik semmit, de semmit sem tudnak egymásról. Mindkét csapat éli a saját életét, minden este mindkét villa életérõl összefoglaló.Ugyan úgy tematikus hetek, aréna a védettségért stb.
És a lényeg.
Nincs kihivás.
Mind a két villában lenne kiválasztás. de az a másik villa kiválasztottjával méri össze az erejét.
Ha valamelyik villában 3 fõre csökken a létszám, akkor egybeengedni õket. Ennyi.
Még lehet finomítani, de az alaõötlet a lényeg, a tükörvilla

Tippem ma estére: elsõ állásmutatás:
44%
38%
18%
Zinaj
okossan beszelj mar ovis...

i7 azt szevasztok :P

Rash87
Ne tedd ezt velünk. Egyébként a VV-6ba nem akarsz majd indulni?
Én tuti rád szavazok,sõt itt már lassan egy egész táborod van 😄

Hõn imádott SHÉÉRÜLTETEK ma végre elhagyja a villát, hogy ne maradjatok kedvenc nélkül, õket ajánlom nektek: Breivik, Karad¾iæ, stb. Sajnos most csak erre a 2 percre tudtam leereszkedni a szintetekre, de majd este több idõt szánok rátok...

Rash87
Még valami?

wesker24
Szóval addig meg kell gyõzni az RTL stábot ha lesz is VV6 valami újdonságot vigyenek már bele !

Pl meghallgathatnák a nézök ötleteit ! De ha lesz is VV6 remélem nem lesz elöre lefixálva hogy kik jutnak be jah és jó lenne ha télen indulna mint a VV4 az mekkora lenne ha pont 2012 dec 21-én indulna ! xD

Jah és necsak 5 hónapig tartson akkor már legyen normálisan fél év !
Kell legalább 4-5 Attila, Péter, Oli, Alek szintû játékos a következõ szériába, akik közül, ha egy-kettõ kiesik még marad kettõ-három akik végig tudják vinni a játékot és nem lesz unalmas a vége sem. Ez csak a szereplõválogatáson múlik, ami eddig is nagy valószínûséggel irányított volt.
egy 2 év szünet nem ártana, de mindezt úgy, hogy közben titokban építkeznének, és mondjuk jóval elõbb elindítanák a castingot ahol nem sürgetve keresnének embereket, hanem mondjuk korrekt módon visszahívnának mindenkit, megnéznék az összes jelentkezõt és ilyenek...

ja és a beszavazó show-kat elhagynám a picsába...

Nem baj.Kell nekünk a VV.Ide vele!!!!! Én jókat szórakozok rajta

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De így is bevétekiesés lesz nekik ahogy olvasom.De sajnálom õket.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pff nem várnak...ezeknek nagyon kellhet a lóvé, csak az a baj, hogy a munkaerõ nem fog megújulni akik az egészet csinálják, megint ugyanez lesz, mint, ami most van talán visznek bele 1-2 módosítást...

nem lesz itt semmiféle "Kísérlet"

2012-ben lesz VV6.Most olvasom.Nem más mondta mint a vezérigazgató.Szóval még ebben az évben elinditják

http://www.origo.hu/teve/20111122-permanens-valsag-van-milyen-lesz-2012-a-magyar-teveknel.html

Attilának pedig rengeteg beszólása volt

ez az, hogy lesz belõle pár😄

ascii
ilyen beszólásgyüjteményt idén nem készített senki?

http://comment.blog.hu/2011/03/29/a_valo_vilag_4_eddigi_legjobb_beszolasai

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ja ez én vagyok 😄DDDD

ascii
hülye vagy? együtt feszítenénk! 😄

annyi fix, hogy az Attila táborba mennék, ha nem lenne ember fóbiám😄

eheheheheh

Már késõ.Elárultad magad! Minden szélesvállú,farmeres,rövidhajú fazon te leszel!

ascii
kb így? 😄

ha benne lennék úgysem árulnám el melyik vagyok😄

majd lehet találgatni

Szerintem kerüld a kamerát,ha nem akarsz híres lenni itten.DDD

ha te is jössz én tutira szétverlek <#eplus2> nagyon érik egy szendvics az arcodba elszállt veled a lóuuu<#vigyor2>