ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is tehetséges, jóval több van benne mint Béciben vagy Anikóban, sõt Olivért is veri.
Ha nyer, ha nem, kívanom neki, hogy találja meg a szerencséjét.
Gondolkodtatok már azon, hogy úgy is alakulhat a döntõ, hogy a csatorna kivel mit tud kezdeni?
Értem ezalatt, hogy eltudtátok volna képzelni Fecót, ahogy VV gyõztesként celebkedik, meghívják ide-oda, reprezentálnia kell stb. Hát én nem.
Sehit sem tudom elképzelni ilyen szerepben. Csaba, hát, khm sanszos. Attila jobban beszél, jobbak a gondolatmenetei, de túl megosztó volt a játékban.
Sajnos ilyen dolgokat is figyelembe kell venni.
HAJRÁ ATTILA
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Haldoklik az SG
Attila drukker vagyok elejétõl kezdve, de Seherének szívesen megszavaznám a fõdíjat, kicsit lendítene az életén. Szegénynek van elég baja a családi háttere miatt.
Atec már egyébként is befutott, Õ a nyertese ennek a szériának. Már amúgy is megvan mindene. Õ az ismertséggel bizonyára jól tud majd gazdálkodni.
De azért mégis, hajrá Ati!!! 😊
Ön már szavazott - köszönjük! A szavazás állása:
VV Attila
40%
VV Csaba
41%
VV Fecó
7%
VV Seherezádé
12%
Összesen 5806 szavazat.
forrás:stop.hu
Ramadamammy rapidrandi
<#wave>#wave><#law>#law><#love11>#love11>
http://www.rtlklub.hu/musorok/fokuszplusz/videok/160015
ezért mondom én,buzi aki kitalálta,hogy estig nem lehet megvágni az aznapi adagot..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Csabáról nemhogy a nézõk, még társai sem gondolták volna, hogy taktikázik. Kinga így vallott róla: – Szerintem Csabi szívvel-lélekkel játszott. Õ tényleg ilyen. Huszonnégy órán keresztül nem játszhat az ember "
Mit kell ehhez annyira taktikázni? Összehaverkodsz Fecóval aki a rászorulók megsegítõje, beszedsz egy rakás jelet, nagy király vagy az arénában (ahol rengetegszer a fizikumának köszönhetõen nyert) és elmondod, hogy ha nem lenne rajtad lila kendõ, akkor simán kiküldenének párbajra és játszod a jólelkû fiút akit mindenki csak bánt
Meggyõzõdésem, hogy amit látunk csabikából, az õ maga, és ezek a dolgok ösztönbõl is jöttek volna, max rájátszott egy kicsit a szerepére
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Csaba végig taktikázott
Ha ez bekerül a mai összefoglalóba, Attilának biztos a gyõzelme.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Egyébként idõvel eldönteném talán. XD
VV6 SG csapata !
IxemGabeo Wesker24 Rash kill3r lahertitty Gduck gojoci bigoldman Shelton
xido franklille Rita Zeraa Cike Desigo Ironman2 Dean Winchester Ferrari
Bruticica ZZ88 bigoldman Zaki ASCII Blanco308 VVcsoki argo001 kozi001 Watchmen
Lesz társaságod ott lesz Zeraa és Rita79 is ! xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Érezd jól magad.
sõt xidoval párosítottalak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na én mentem a terminálba jó szurkolást ezerrel😄
Elsõ nap rámenne Zerára minden ellenkezõ nemû (jó esetben) 😄
Persze én csak akkor,ha csillogni fog a szeme <#idiota>#idiota>
Janokát meg kihagytad 😞(( pedig õ vinné a showt.
Glory, Glory Man. United!