153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    talan a Radics-Era volt a legnagyobb meglepetes rogton az elejen es az egyetlen parbaj volt, ahol meg is fordultak a szazalekok...

Roli egy eleg eros Adrit hagyott kint viszont ugy gondolom, hogy a 3. hely lesz az ove sajnos...Pedig nagyon megerdemelne a gyozelmet...

Zsu Jackos tanca pazar volt szakadtam rajta viszont a dijatadonal tuti megint szerzett ellenfanokat...most kell kitartani es erosnek lenni, igy felo hogy Hunor elhuz mellette:(
  • IXEMGabeo
    hozzaszolas szambol is sejtettem, hogy Roland ment vissza:) Megmondom oszinten a parbajon elhintett 1-2 mondatot amiutan lejjebb ment a szazaleka, de osszessegeben Roli jobban megerdemelte a visszamenetelt...Adrinak is jar a gratulacio, barmennyire is gyengebb ellenfeleket hagyott kint, jol jatszott es nagyon jo cselszovo volt...ha lehet mondani maximum ott rontotta el, hogy Rolira pakolt a vegen maskulonben akar a legjobb negyben is bent lehetett volna...Greg gratulalhat rendesen Rolinak hiszen szepen megegyeztek, hogy igy bejuttatjak a dontobe...viszont, ha negyes donto nem is lesz, Greg lesz a kovetkezo, aki menni fog valoszinu Hunorral es ezek utan kialakulhat az altalam megjosolt harmas donto:)))
  • peteimii
    Roliiiiii!!!
  • peteimii
    Ironman én is ettől tartok...
  • Ironman2
    A finálé lesz a következő párbaj.Ma megfogják tartani szerintem a következő kiválasztást is.
    Nekem amúgy nagyon rossz előérzetem van,de ne legyen igazam.Voltak már meglepetések a VV-k történetében,ebben a szériában még nem volt meglepi nekünk nézőknek,mindegyiknél majdnem tudni lehetett ki esik ki.Szerintem Roli ki fog esni,minimális különbséggel.Én nem akarom hogy kiessen,csak van egy ilyen megérzésem.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.10. 19:49:35
  • beby44
    Màrmint mi nem lesz igy??Hogy Adri kiesik?Vagy nem lessz tòbb pàrbaj?
  • IXEMGabeo
    Errol beszeltem:D, Roli csak eloadta a klipet
  • IXEMGabeo
    nem gondolom h tobb parbaj lesz elvileg negyes donto lesz vagy nem?
  • Ironman2
    Szerintem meg nem így lesz! Majd figyeld meg!
  • Ironman2
    Ezek meg egymásba gabalyodtak párbaj előtt.LOL
  • IXEMGabeo
    jobban belegondolva Csokin kivul, aki ugyebar felig cigo, de inkabb neger rajta kivul egyetlen kisebbsegi tag nem nyert parbajt ebben a szeriaban...mind kizugott, beleertve a vegen Renit is
  • IXEMGabeo
    ezert taktikai jatek is reszben es o jol csinalta...az igaz h mar az elejen Ginut es ot akartak kitenni, mert ok ketten voltak akkoriban a legnagyobb kavarogepek...csak mivel Krisztian akkora troger taho allat siman visszament ellene...Lacika nemcsak a tujasaga miatt, meg a keves dolog miatt, amit magabol megmutatott nem ment vissza, hanem mert C betus...azert a szavazoknal a kisebbseg meg mindig a ciganyok szerencsere
  • beby44
    Szerintem nem nagy szám az Adri.èpp ez az,hogy állandóan kavar meg hazudik utána meg "kimagyarázza magát."illetve össze vissza hazudik meg magyarázkodik .meg ha megnèzed vègül is kik ellen ment vissza.Lacika meg Krisztián ellen nem nagy szám.Ha mondjuk más vitte volna ki az Adrit szerintem már règ nem lenne bent.
  • IXEMGabeo
    pont gondolkodtam h milyen lenne a Belgara ebredni reggel:DDD erre pont arra ebredtek...en, ha bent lennek eljatszanam a klipet, mert nagyon vicces:D kopasz kigyurt csavo robotos mozgasa haha
  • IXEMGabeo
    azota Reni is rajott odakint, hogy nem Roli volt a szemetlada...en kinezem amugy Adribol, hogy o feketitette be Rolandot Renieknel...

igazabol az Adri fele karakterek kellenek, hogy izgalmakat hozzanak es Lacika ellen is azt vartam, hogy o jojjon vissza, mert elobbi nem sok mindent csinalt vagy tett hozza a jatekhoz...

valoban Adri sunyi volt vegig, de az a jo taktikus, akinel nem tunik ugy, hogy taktikazik...tobbszor voltak erre utalo jelek, hogy Adri lebukik, de mindig ki tudta magyarazni magat...a kiscsaj nem hulye, tud ervelni, de tul sokat is kepzel magarol....a veszte az lesz ill. lett is, hogy Rolira rapakolta a jelet, ezenfelul Zsut ki akarta ejteni ugyanugy mikozbe moge allt be (igaz ezt Roli is megcsinalta pl mikor beallt Vivien vagy mondjuk Reni moge), de Roli pl mindig megmondta frankon, ha valami nem tetszett neki pl Reniben fokepp...Roli jol tette, hogy ot vitte ki, mert ez az odabujok, hirtelen "szeretlek" meg jaj bantasz viselkedes inkabb manipulacio akart lenni a reszerol, de Roli esze a helyen volt es o is inkabb poenkodott es szivatta Adrit sok esetben...

Meg egy lebukas, amikor Adri musirast adott elo es kiment cigizni, Roliek nem hittek el h valoban kiborult erre meg azt mondja Adri magaban -\ "A francba":DDD
  • beby44
    Nekem Zsu meg Hunor.Adri ma este szèpen megy haza.Èn őt a játèk legelejètől utálom.Sunyi kètszinű sz.r keverő .Mèg Roliròl mondják ,hogy gonosz Ezt az idióta Reni találta ki ès ezt szajkozzák azóta.Adri meg a Greg ezerszer sunyibbak ès gonoszabbak Rolinál.Ja ès tuti,hogy sunyi Adri lopta meg Zsut.Èn tűzbe merem tenni a kezem,hogy ő volt.Már csak Greget kell kipaterolni.Állitólag lesz mèg egy párbaj.Minek? 4-en maradnak essen ki akit a nèzők legjobban utálnak a nègy közül.utána finálè Zsu Hunor Roli.
  • IXEMGabeo
    igen Zsu es Roli...kettojuk kozul barki megnyerheti...a poen az, hogy ugyan legyintek egyet, de Hunor is valamennyire megerdemli bar reszben szerencseje is volt, hogy nem hivtak parbajozni, Adri es Greg viszont abszolut nem erdemelnek semmit sem
  • Ironman2
    Szerintem megkéne számolni azt a pénzt a Belevaló után :)))
  • peteimii
    Nem bírom nézni az Adri pofáját már, az Era ehhez képest semmi nem volt,pedig az is csupa rosszindulat, ez olyan idegesítő ember kegyetlenül irritál, a nézőknek nekünk akarja meg magyarázni a sok hülyeséget, kapaszkodik mert érzi a vesztét... Istenem de jó lesz holnap amikor nyílik az utca ajtó és Adri ki sétál rajta!
  • Fantasico
    Nem is lesz szoros, szerintem Roli nyer és a végére viszonylag simán 65-35 körül lehet majd vagy mégnagyobb, Adri teljesen megsemmisítette magát a viselkedésével, napraforgó játék soha nem volt kifizetődő.
  • peteimii
    Nagyon szurkolok Rolinak! Egyébként szarakodik az alkalmazás nem lehet szavazni basszák meg, az hogy hol jó hol nem jó mennyire lehet hiteles egyáltalán a végén az összesítés, kíváncsi leszek majd az állásra, elvileg ez sem lehetne egy szoros párbaj... szerintem...
  • beby44
    Èn is netről nèzem ezt is ott laláltam.Szivesen.Tudom,hogy a kedvenced.
  • IXEMGabeo
    ja, koszi, mivel en neten nezem es nincs tv-m igy errol a riportrol nem tudtam...
  • IXEMGabeo
    Adrienn azt hiszem tobbszorosen lebukott ebben az epizodban, amit meg Hunor sem gyozott hallgatni, Zsu szeme vegre felnyilt, hogy csak eszkoz Adri szamara...megnyert 2 parbajt, nem jatszott rosszul, de itt a vege, mert tul sokat kamuzik, tulzottan napraforgo, ami mar nem toleralhato
  • beby44
    https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/valovilag-9-powered-by-big-brother-greg-adri-zsuzsu-roli-rokonok
  • beby44
    Megkerestem csak neked csak most a videòt .3:16 -tòl beszèl https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/valovilag-9-powered-by-big-brother-greg-adri-zsuzsu-roli-rokonok
    Utoljára szerkesztette: beby44, 2019.02.09. 01:16:19
  • beby44
    Szegènyemnek meghalt az anyukâja pár hónappal a nagymamája után kevèssel a beköltözès elött.Tudom biztosra mert láttam egy videót ahol az unokaöccse mondta!!
  • Ironman2
    Ez a szappanopera odavág nagyon! D Ezeknek nem is kell már színművészetet tanulni.
  • IXEMGabeo
    uhh az kemeny...nagy lelkierorol tett tanubizonysagot akkor
  • kozi001
    Ez a Greg mennyit hazudozik.
  • kozi001
    Azt hiszem meghalt az anyja és a nagyanyja. Pár hónappal a műsor előtt.
  • IXEMGabeo
    Tudja valaki Rolinak mi hir vannak a szuleirol? Furcsallottam, hogy a keresztanyjatol kapott uzenetet:O
  • Ironman2
    Én is arról beszéltem,csak ül végig,és mondja a monológját!
  • IXEMGabeo
    viccet felreteve Renike lehet engedte is volna neki...sot meg Adri is volt h reszegen ramaszott Gregre
  • IXEMGabeo
    en a sorozatrol beszeltem nem a jatekrol...Hunor jol osszerakta a filmet, mint rendezo, Adri es Roli szamomra egesz jol tudtak szineszkedni...Zsu egyebkent innen latszik h nem szineszno, mert amit felvettek abban is teljesen ugyanolyan volt, mint a valosagban...ugyanazok a grimaszok, reakciok...abszolut nem jo szinesz a csaj:D
  • Ironman2
    Nem,olyan nem történhet meg!
  • beby44
    Mi van ezzel az aplikációval megint?szavaznèk Rolira de már megint nem endedi ez a s...!!Remèlem nem csalnak Adri javára!!!
  • Ironman2
    Miért micsoda ha nem férfi? Attól hogy szivárványos, még lehet férfi.

szerk:bár én azért nem kerülnék arra az osztályra ahol ő dolgozik ápolóként.DDD

"Hány éves voltál, amikor elvesztetted a szüzességed? Milyen volt?
    Tizenöt éves. Koleszos szitu volt, és vicces, mert se a lány, se én nem tudtuk először, hová is kell dugni."

"Hány szexuális partnered volt már?
    Általában kapcsolatban élek, de ha éppen single korszakomat élem, akkor nem vetem meg a jó szexet. Lesz mit mesélni az unokáimnak."

De az is lehet inkább biszexuális.Egy homokos az nem engedi ennyire közel magához a nőket.Greg meg egyenesen imádta ha kényeztetik.Mondjuk én a helyében már régen letámadtam volna Zsut a fürdőben :)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.07. 11:40:04
  • Ironman2
    Hunor kicsit aktivabb??? Ül végig,telefonálgat,meg magyaráz a filmben.
    Adri nem volt rossz játékos? Végig szarkeverő és manipulátor volt egyszemélyben!!! Mit nézel te?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.07. 11:31:33
  • IXEMGabeo
    viszont olvasgattam es nem banjak az emberek azt sem, hogy Adrit vitte....ugyanugy szinte mindenki Rolira teszi, mert Adri ezen a heten pokolian lebukott..es Reni, aki szinte vegig hitt neki es a baratnojenek tekintette mar o is Rolinak szurkol visszanezve az adasokat. Rajott, hogy Roli taktikazott ugyan, de mindig tartotta a szavat....viszont durva, hogy mindannyian Zsut akartak kipakolni es tulajdonkeppen ugy hangzott, mintha Greg-Reni-Hunor-Roli osszejatszottak volna...szoval Greg ez miatt egy percig nem felt, hogy Roli ot viszi szepen meg is beszeltek a Hunorral, hogy a sellot beviszik a dontobe, ami logikus lepes, mert o biztosan nem nyeri meg...