153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #152412 Erre inkább nem kommentelek.Zsuzsu nem taktikázott,szívből játszott,lehet néha idegesítő volt a sirásaival,meg a rinyálásaival,de szinte végig a középpontba volt.Roli meg Hunor taktikázott végig,állandóan félrevonultak,mindenkit kibeszéltek,most meg sunyin maguk mellé állitják Greget is,hogy ők legyenek az első két helyen.Hát nem!!!! A fagyi vissza fog nyalni nekik,Zsu visszamegy,Roli ki fog esni pénteken,ahogy olvasom a kommentek 90 százaléka már Zsu-val van! Roli ezt nagyon elbaszta. -
argo001 #152411 Te is azt a szellemi színvonalat képviseled? -
Ironman2 #152410 Mozgósítunk egy kicsit facebookon is,szavazzanak minél többen Zsura! -
kozi001 #152409 Nekem is eléggé vegyes érzéseim vannak. Rolit vagy Zsut szeretném győztesnek látni régóta.
Bár nem szeretem, de nem dőlök a kardomba ha Hunor nyer, mert még így is jobb mint amikor a kamerák előtt fverő balfék VV8 Soma nyert.
Valóban az eddigi sportos szépfiúk. VV5Csaba, VV7Robin és VV8 Dávid nekem szimpatikusabbak voltak a rendőr Hunornál.
azt sem értem miért nézik le Zsut ennyire Roliék. Ahogy azt sem értettem h REni+GReget miért értékelik felül. Jóval hamarabb kivihették volna bármelyiket.
Hogy most Zsu és Roli közül melyik nyerjen sztem. Passz :)
Roli egy kis költségvetésű VV5 Attila, akit bírtam.
Viszont Anikó óta először érzem h nyerhetne nő mondjuk... -
kozi001 #152408 Mondjuk Gregnek lesz elég baja odakint:
-nyista 36 miska
-odakint annyira mégse szereti mindenki a tisztaszívet!
-a 'csini-bini boytoy' keresett odakint egy jóképűbb lmbtabcdxyzzs-t és ment a félrekufirc -
IXEMGabeo #152407 szoval meg Zsura visszater annyit, hogy szamomra a VV9 szorakoztatasi szempontbol, meg maga a karakter egyedisege miatt a sirasai, veszekedesei ellenere o az, aki oszinte jatekot tolt, aki ugyan butacskanak tunik, de valojaban vannak ralatasai dolgokra a lassu felfogasa ellenere es szeretheto ember...megvannak a hibai, mert fel kell nonie erzelmi alapon, de a VV9 o maga es reszben miatta volt nezheto es erdekes szeria... -
IXEMGabeo #152406 ne is mond engem az idegesit foleg, hogy a sello meguszta, de ez mogott az lesz, amit leirtatok vagyis Roliek tudjak, hogy a sellot megverhetik a dontoben es ezert futtatjak...Zsut titkon erosnek gondolhatjak ezert akarjak igy a vegen kitenni, de valamelyik Roli v Hunor ra fog cseszni, mert ebben a szeriaban biztosan noi gyoztest fognak avatni...Lehet a Hunor akarmilyen jo fiu (nem az mindig csak egy rafinalt tuja, ahogy Reni fogalmazott), aki ugy alakitotta a szitukat, hogy had iranyitson a Roli, felkapaszkodok a hatan meguszom az egeszet parbaj nelkul, neha odabujok egy egy lanyhoz hogy figyeljenek ram majd az illeto kiesik, fingok egy kettot, taktikazok...O mar egyebkent is nyert robogot, persze, ha megnyeri azt mondom, hogy rendben gratula megint egy szepfiu gyoztes, de nem gondolom azt, hogy o erdemelne meg legjobban. Az erveim felvezettem miert...Roli megerdemelne, de ha valasztani kene kozte es Zsu kozt akkor nem is tudom inkabb lany nyerjen...Mellesleg Fantastico erveit megertem Hunorral kapcsolatban, mert van jo oldala a sracnak, de mas szemszogbol nezve rafinalt sunyi taktikat alkalmazott es Soma utan nem kene olyannak nyerni, aki rohadtul nem parbajozott csak ott volt disznek, nyert a feladatoknal olykor (tobbek kozt robogot), es kozben a Rolival dumalt a kanapen...Ennyi erovel VV Csaba, aki a tuja becenevet kapta anno o is nyerhetett volna, aki szvsz normalisabb es kulturaltabb fazon volt Hunornal es nyert legalabb 2-3 parbajt is... -
IXEMGabeo #152405 Roli ellen tuti nem esne ki a Zsu...sokkal nepszerubb nala...meg Hunornal is -
IXEMGabeo #152404 amugy nem is ertem Roliek miert tartjak Zsut gyengenek vagy, ha erosnek hiszik nem gondolkodnak, hogy barmelyikuk kieshet ellene? Ennyire bevettek Adri szoveget? Nem figyeltek eddig a szimpatiaszavazasokat?
ha most Rolit kiviszi ideges leszek, mert pont a 2 kedvenc parbajozna es Hunor meg a sello megussza az egeszet, amit nem is ertek...foleg azt, hogy Roli miert szovetkezik ezzel a ketszinu szemetladaval? -
IXEMGabeo #152403 ezen most rendesen felidegesitettem magam h pont Zsut kellett kivalasztani...amugy sajnos Zsunak kellett volna Hunorra pakolnia vagy Greggel megbeszelnie ilyen helyzetben es elkerulhette volna a parbajt...Hunornak kellett volna most menni vagy a Sellonek...Roli nem gondolkozik, hogy igy valoszinu megint ot fog menni, ha Zsu a szive szerint dont...viszont Greg meggyozheti, hogy akkor csapjon ossze Hunorral, ami kb az elorehozott donto lenne...
ez most igy nem volt igazsagos -
beby44 #152402 Amugy meg a kèt pasi tudja hogy Greg igy is ugy is kiesik.Rolika hiába Renikèzik.Zsura bizzák ?ok.Essen ki Roli.Utána Greg takarodik.maradjon Hunorom meg Zsu!Mikor Hunor belèpett a villába azt mondtam itt a VV 9 nyertese nem azèrt mert jó pali.rögtön lehetett látni rajta hogy nem csak az az üresfejü szèp vagyok bunko paraszt kategória!esküszöm első látásra èszrevettem!Taktikus Rolink is.ugyhogy menjen vissza Zsu.Roli ellen sajna!mert nem vágja mekkora geci a sellő! -
beby44 #152401 Boccs.Pènteken.Idegessègembe mèg a napot is eltèvesztettem!UUUUUUTàLOM sellòt. -
beby44 #152400 Na szerdàn mennek pàrbajozni a kedvenceink,Zsu, Roli.Marha jò!Greg meg bent van az utòlsò 3-ban.Pfuuu.Fel tudnèk robbani az idegtòl!!!!!! -
Ironman2 #152399 Mondjuk ez is igaz,minimális esélye van Roli ellen,de nagyon minimális. -
Ironman2 #152398 Sminkelve kurva csúnya,ne is találkozzak vele élőben,mert rohadtul megijedek,ez nem Ken baba,hanem egy majom kinézet.Ken baba amúgy Barbit szereti,nem Renátót.DDD -
Ironman2 #152397 Ebben csak az a baj hogy a szerkesztők is tesznek rá egy lapáttal hogy ellenségeket generáljanak direkt ottbent.Emlékezzünk az elejére hogy mindenki mindenkivel jóban volt,nem voltak ellenségek,egyedül Radicsot rakták ki onnan rendesen,aztán utána egy feladat után kettévált az egész banda.Már nem emlékszem rá melyik feladat volt,de onnantól maradt meg ez a Greg,Reni,és Zsuzsu hármas.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.12. 01:15:53 -
Ironman2 #152396 Ez jó! -
Fantasico #152395 Még szép hova idegeskedjen, attól nem fognak rá többen szavazni, Hunor pontosan tudja hogy Ő tökéletesen lehozta a játékot és úgy érkezett meg a végjáték legvégére, hogy igazából senki semmilyen fogást nem tud rajta találni, ezért is idegesíti ennyire Greget Hunor játéka, mert pontosan tudja mindenki, Hunor senkivel nem baszott ki, senkit nem árult el, senkit nem beszélt ki, nem volt vállalhatatlan viselkedése és vitája senkivel, mindent amit csinált és tett rendben volt, senki nem tud normális és helytálló érvet felhozni ellene csak a szokásos süket dumák "tuja" szóval szerintem amit csinált és azok az értékek amiket képvisel ( sportszerű, kitartó, normális gondolkodású, kulturált) abszolút feljogosítják ebből a mezőnyből, hogy a döntő két résztvevőjének az egyike legyen. -
peteimii #152394 Hát ettől tartok én is különben... Hogy van esélye Zsuzsunak... -
peteimii #152393 Greg pedig már a többiek szemébe sem mer nézni ez is nagyon látható. Sminkelés és kattogás. Most hogy Zsu lett a kiválasztott még jó is lesz neki így utoljára eljátszhatja a kitartó barátot. -
Fantasico #152392 Semmi egetverő dolog nem történt, csak nem Greg megy most ki párbajozni hanem Zsuzsu, így Greg már fix Top 3-as és az is biztos, hogy vasárnap a döntőben Ő fog kiesni elsőnek ez nem is kérdés. Az már nagyobb kérdés, hogy Zsuzsu kit választ majd párbajellenfélnek, normál esetben szerintem Rolit és mivel a jelet is rá tette és amiket mondott róla sanszos, hogy őt viszi, de nem tetszett neki, hogy Hunor is rá rakta úgyhogy még lehet gondolkodni fog rajta, ami az Ő szempontjából nem túl jó, ugyanis mivel Greget tuti nem viszi ki ez 100%, így marad Hunor és Roli, Hunor ellen semmi esélye nem lenne, az egyetlen lehetősége egy nyitott párbajra Roli lenne, és szerintem ha nem gondolkodja túl és Rolit viszi igenis van/lehet esélye. Mivel Roli egy Adrit vert meg most nem túl meggyőző fölénnyel, és hát azért Adri minden volt csak nem erős, Zsuzsu sokkal erősebb személyiség, és nem keverte a szart nem árult el senkit játszotta a saját játékát így szerintem igenis lenne esélye Roli ellen és képes lenne meglepetést okozni, ha pedig ez megtörténne a legvégén Hunorral kézenfogva várhatnák amikor felfedik a végső győztes képét. -
peteimii #152391 Azért mindent össze vetve ember legyen a talpán aki ennyi karakter meg körülmény között tud helyesen dönteni vagy cselekedni, én speciel már az elején az Erat meg gyilkoltam volna :) az a legjobb aki nem húz sehova talán mert akkor nem kell indokolni nem kell magyarázkodni, tény az hogy elég érdekes karakterek voltak vannak ebben a szériában. Mai adásban néztem Hunort, ez olyan nyugodt ez a gyerek, ha ő neki adják a 36 milliót akkor is szerintem csak mosolyog meg el könyveli hogy akkor köszi szépen gyerekek jó fejek vagytok és kész :) roli többször igyekezett érzelmeket ki csalni tőle még a párbaj előtt de Hunor csak ül mint a horgász és be be szólogat :) inkább érződik a meg könnyebbülés rajta így hogy mindjárt vége a játéknak, nem nagyon élte meg inkább mint aki el volt a nyári táborban, aztán most már jó lesz haza menni valami értelmeset csinálni, többiek a pénzen recsegnek meg hogy ki mit mond és csinál, Hunor meg lazába van -
peteimii #152390 Azért ebben a játékban sok minden másképp alakult volna ha a kezdetekben Greg nem találja meg magának a két lányt és benne tartja őket ebben a barátság hitben, amit végül is ő maga hazudtolt meg a végén... -
peteimii #152389 Hát ha azt mondja az nagy húzás lesz, de azért akkor meg úgy érezné hogy szembe megy.... Pedig nem... Az emberek meg értenék csak ő nem tudja milyen a greg vagy nem akarja látni nem tudom... Greg meg győzi hogy Hunor "tuja" szerintem,és vigye öt ki.. úgyis végig a seggében lesz a greg szét manipulálja szerintem Zsuzsut majd most látjuk meg milyen a greg, eddig is be volt szarva de most nyakig szaros lesz a baba -
Ironman2 #152388 Ja,Greg meg jól szétnyálazza most ebben a pár napban.Pedig a múltkor a háta mögött mekkorát odaszólt neki,mikor Zsu visszajött a párbajról Reni után.Egy szinésznő azt mondta.
Én Zsu helyében okos lennék,habár ezt ő is tudja nem hülye,36 millióért fel kell adni a villabeli barátságot,aztán kész.Itt nincsennek már érzelmek.Ellenem is igy cselekednének.
majd úgyis azt mondja szerdán hogy Roli,és Hunor ellen nincs esélye visszamennie,ezért megmérkőzöm a barátommal.Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.12. 00:22:42 -
peteimii #152387 Ez meg lepett hogy Zsuzsu lett a kiválasztott, greg vagy Roli lesz azt hittem.. Hát greget nem fogja ki vinni az fix, viszont Hunor vagy Roli ellen elvileg ki esik Zsu... Zsu nyert egy párbajt a reni ellen, de ott is inkább az volt a döntő hogy reni egy aljas volt , nem pedig az hogy Zsu erős játékos. Sokan erős játékosnak tartják Zsuzsut, én már nem érzem az empátiát jó ideje iránta. Tényleg egy síkon működik. Ezt már nem nevezném annyira érzelgősségnek inkább lelki szegénység egy adag önsajnálattal és van benne szín játék szó se róla. Sőt tovább megyek egy Zsu ellen ki esni egy roli vagy Hunor karakternek még ciki is. Nem akarom le írni Zsuzsut de azért basszus elég buta, már régen rá kellett volna jönnie a dolgokra. Greg meg hú már azt sem tudja mit csinál, amolyan érdek ember, az volt a célja hogy ne a ken baba alapján ítéljék meg, hanem a jelleme miatt, hát most már egy jellemtelen ken baba, annyira hülyén viselkedik... Kétszínű, rosszindulat,hazug. Úgy vagyok vele hogy csak ne ő nyerjen... De vissza térve Zsuzsura, el képzelhető hogy az empátia szavazás lesz... -
beby44 #152386 Sajna nem fogja pedig Greg megèrdemelnè.Milyen sokszor genya volt a háta mögött csak sajna ezt bentről nem tudja ès nincs olyan rafkó hogy ezt vágná mit művelt a sellő pedig sejthetnè!! -
beby44 #152385 Ja a finálèt èn is megnèznèm èlőbe hogy tudjak szavazni. -
beby44 #152384 Èreztem ettől fèltem nehogy Zsu legyen a kiválasztott.sellő bent van a háromba. -
Ironman2 #152383 Szegény Zsuzsu,fel kell adnia a barátságát Greggel,ha nyerni akar! Roli ellen nem fog visszajönni,meg a Hunor ellen se.Oda lesz a szívhármas! -
Ironman2 #152382 Beszarás! Zsuzsu lett a kiválasztott! -
Ironman2 #152381 Gondolom senki nem meri felvállalni. -
Ironman2 #152380 Hármas döntő lesz!
Most lesz a kiválasztás,szerdán a kihívás,pénteken párbaj,kettő napot lesznek hárman,mert vasárnap finálé!! -
Orionk #152379 Miért nincs manapság már Twitch élő közvetítés a ValóVilág adásokról?
Vagy a srác megváltoztatta a csatornájának a nevét?
Ti ismeritek? -
beby44 #152378 De hülye vagyok lehet Hunor kapja mert hogy nem volt párbajozni ès ezzel az indokkal jőnnek majd Zsu meg Greg.amugy Zsu sose tennè rá.sellőke Hunorra rakja amugy is mert fèl Rolitól.nem baj akkor is rakják Hunorèk Gregre. -
beby44 #152377 Muszáj Gregre 2 jelet rakni nehogy mèg vèletlen bentmaradjon a 3 as finálèba.Ha sellő dönt ès Rolit küldenè utána kivihetnè ürügykènt Greget.az lesz a ciki ha Zsu 1 meg Greg 1 kap.utána fèlek Roli nehogy Zsut vigye.Rakják a sellőre mindketten hogy tutira kiessen. -
beby44 #152376 Sajna sellő a villamester egyenlő jeleknèl ő dönt.Mind Rolinak mind Hunornak avval az"ürüggyel"kène kivinni,hogy igazi fèrfi fèrfi bájba mèg nem volt a játèkba!! -
beby44 #152375 Undóritó sellő,hogy benyalizta magát az utolsó 4-be. -
beby44 #152374 Ma a kiválasztáson Hunor ugyse lesz kiválasztva vagy Roli vagy Greg vagy Zsu lesz.Csak Roli nehogy Zsut vigye.Greg 2 vagy Zsu 2 vagy Roli 2 jel lessz.Bárcsak Hunor Roli Gregre raknák mindketten.ugy tuti kiesne sellő. -
Fantasico #152373 Azért ez jó ideje borítékolható volt, Adrinak egy pillanatra sem volt esélye, biztos volt, hogy Roli megy vissza, ha meg Hunorral ment volna még nagyobb sőtt hatalmas lett volna a különbség. Most Greg repül aztán meg is van a három ember amit már hetekkel ezelőtt írtam szerintem az erősorrend sem változott azóta úgyhogy tarom ugyanazt amit akor írtam. 1. Hunor 2. Zsu 3. Roli Ha Hunor nem csinál eszeveszett hülyeséget az utolsó pár napban akkor szerintem meg tuja nyerni, mert sokkal de sokkal erősebbnek érzem a többi játékosnál, és igazából meg is érdemelné a győzelmet.