153993
ValóVilág 12
-
beby44 #152452 A multkoriban feltettem egy videót ide.(De levettèk mert ugy látszik nem szabad ilyet közzèteni itt.)-Ahol a Krisztián "intim helyzetbe "van egy fiúval a videón!Na ő a Pumped Gabó.Hunor legulyabb hóditásának az exe! -
nordan #152451 ez nem a magyar kúltúra ! ezek csak magyarul beszélnek ! -
Ironman2 #152450 Még van aki nemvolt ezekből a VVk-ben,gondolom sorra kerülnek ők is.
Árpád apánk nagyon büszke lehetne most,hogy hova fejlődött a magyarság,és hogyan terjesztik ezeréves kultúránkat! :)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.14. 10:44:19 -
Ironman2 #152449 Krisztiánnal aki kiesett a VV9-ből,csináltak annak idején ilyen magyar kultúra terjesztő videókat,meg volt sorozata is az RTL-en Pumpedék címmel,az is a magyar kultúrát hivatott terjeszteni annak idején.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I
szerk:az RTL klub fedezte fel magának,mert anno a Balaton Soundon bemutatott egy őshonos népi táncot,és azóta felkapott lett nagyon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.14. 10:41:05 -
kozi001 #152448 Pumped Krisztián partnere és Soma "haverja"... -
IXEMGabeo #152447 amugy viccet felreteve en szerintem jobban nezek ki, mint a Hunor annyi a baj, hogy mivel kemeny ejszakai melot vegzek nem igen hizok, plane, hogy megcsak nem is fozok magamra igy orulok, ha 73 kilot nyomok....szoval a szep pofimmal felvallalva a konfliktusokat, kulturaltan nyero lennek haha... -
IXEMGabeo #152446 a kerdes marcsak az ki az a Pumped Gabo?
eleg meleg neve van -
Ironman2 #152445 -
kozi001 #152444 Amikor az ilyen csajokat beterelik az ilyen Hunorhoz kb, mint amikor fedeztetni viszik a csődört a kancához... -
Ironman2 #152443 Az Ágika.Sebestyén Ági.
Pumped Gabónak volt az exe
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.14. 09:47:49 -
Ironman2 #152442 Pofáncsaphatná magát a sellőjével -
kozi001 #152441 Szánalmas Hunor. Egy farokvezérelt gyökér.
Egy szinten van majdnem ezzel a Krisztián/Csoki vonallal. Persze h csak ostoba HP-k buknak az ilyenekre, de az nem mentesíti ezt a típust.
Kb az utolsó héten tisztán látszik h bárkire rábukik a balfasz. Meg ezek a kretén dumák, amiket letol mellette. Vicc!
Ez az odafekszik a nők mellé h kiejtse őket. Örülök h más is látja ezt... -
IXEMGabeo #152440 Ez a Dina veszett idegesito volt 1 perc alatt vagy 60 karomkodast lehetett hallani tole, ez a Gaben vagy ki fogalmam sincs ki volt nagy fazonnak tunt, Anikot eszre se lehetett venni oreg o mar a realitykhez:) es vilagositson fel valaki ki volt az a szoke picsa, aki Hunorral kicsit osszefekudt? -
IXEMGabeo #152439 Igen Rolinak nem tettek jot a vendegek bemenetele, mert eppen azon parazott, hogy Hunor tuti megnyeri...viszont rohadtul igaza volt abban, hogy az emberek felszinesek es manapsag mindennel jobban szamit a kulso...Rolitol szep teljesitmeny, hogy idaig eljutott o tenyleg tett azert, hogy megnyerje ezt a jatekot mig Hunor felkapaszkodott a hata mogott es elvegeztette a piszkos munkat (parbajok), vele...ra kene jonni, hogy a kulso nem minden, ha valaki nagyon keves mertekben vallalja fel ki is valojaban es meg ezt hangoztatja is, taktikabol odafekszik minden nohoz, hogy azok essenek ki o meg menonek tunjon...ezek utan ilyen szemely nem igazan erdemel gyozelmet.... -
IXEMGabeo #152438 ettol feltem...Zsu vs Roli
Sello baszna meg magat, mar bocsanat -
argo001 #152437 Csendes családi estéitek lennének. -
beby44 #152436 Ha egy ilyen lányom lenne mint Zsu!Büszke lennèk rá!!!! -
beby44 #152435 Mindegy ,hogy ki mit mond. A Zsu a legszebb làny kivùlròl BELùLRòL is a villàba .Ha lefogyna pàr kilòt semmi baj nem lenne vele.Szèp alakja lenne .Kedves szèp az arca.Sokan mondjàk ,hogy buta.Nem igaz! Fiatal ,hisztis ès naiv de senki sem tòkèletes!Tiszta lelkù ès jò .Nem ahogyan a Greg csak megjàtsza!Neki kène nyerni.Megèrdemelnè.Az Jàtèk kezdete òta a kedvencem. -
beby44 #152434 Igazad van nem semmi ez a Greg.Szegèny Roliròl nem akartam ilyen csùnyàt irni amit irtam de felidegesit evvel a "nemtòròdòmsègèvel"A tegnapi òsszefoglalòba benne volt,hogy a kivàlasztàs elòtt Hunor ki akarta hivni a Rolit,hogy megbeszèljèk meg kire rakjàk de ò nem ment azt mondta nem èrdekli.Mert Hunor ugy akarta volna hogy Gregre rakjàk csak Rolival nem lehetett beszèlni.Ne mondja a Roli ,hogy Hunor megint "odadobta "az oroszlànok elè.Hunor tuti szivesen ment volna pàrbajozni Greggel.Ezèrt imàdkoztam hogy hàtha Gregre rakjàk de nem sikerlt.Roli miatt, ès igy most mehet a Zsuval!!! -
peteimii #152433 Köszönöm! Várható volt igen -
Ironman2 #152432 Rolit,egyértelmű volt! Mekkora szöveget vágott le Zsuzsu,rá se ismertem mikor a kék kendőnél elmondta a véleményét Roliról.Nagyot néztem én is! -
Fantasico #152431 Egyre inkább az az érzésem van, hogy Zsuzsu fog visszamenni, méghozzá lehet hogy nem is lesz szoros a párbaj és viszonylag könnyen megy vissza. Roli egyre inkább gyengíti magát ez a mai adás is mi volt ezzel az agyhalott Dinával beszéli ki a barátját a háta mögött, ráadásul egy Dinával aki már a saját szériájában is olyan vakon volt, hogy arra szavak sincsenek, állandóan ócsárolta Dávidot majd végig oltotta, hogy semmi esélye ellene és simán kinthagyja, aztán olyan megsemmisítő vereségbe szaladt bele, hogy a fal adta a másikat. Szóval nem igazán értem Rolit mostanában de szerintem már nem nagyon tudja a nyomást és a feszültséget a helyén kezelni itt a legvégén, és ez lehet hogy a játékába fog kerülni. -
peteimii #152430 Majd írjátok meg lécci kit hívott ki Zsu mert melózok :) köszi -
maki85 #152429 Egyes médiumokban annyira fikázzák Zsu Zsu-t, hogy más csak azért is ő vigye el a milkókat!!!!!!!!!!!!!!!
Véleményem szerint Roli, aki végig kétszínű, és kifejezetten pénzéhes volt, csapódjon ki, mit a reggeli pára.
Engem kifejezetten irritált, hogy nagyon fülelni kellett mit is mond, no meg az örökös cézári fetrengései.
Hunorral csak eggyel többen voltak.
Az rendben, hogy az életben egy rendes srác, de egy ilyen műsor attól nézhető, ha zajlanak az események.
Az értékítéletem pedig Greg-et már nekifutásból kiejti a milkó számlálgatásból.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.02.13. 20:58:59 -
Ironman2 #152428 De mégse tudta a válaszokat. -
kozi001 #152427 A nagy őszinte tisztaszív.
Jobban várom a finálé elejét h kirepül, mint a kövi párbajt... -
IXEMGabeo #152426 Ezt erdemes megnezni, egy tanulmany arrol, hogy Greg, hogyan vedte be magat es milyen kamudumat adott elo a nezoknek -
IXEMGabeo #152425 Ennek a Zsunak az agya teljesen olyan, mint az enyem...a jelentektelen dolgokat, amikre senki nem emlekszik tok konnyen megjegyzi:D kb en is ilyen vagyok... -
argo001 #152424 Hármas alá. -
IXEMGabeo #152423 Meglatjuk van benne racio, amit mondasz. Es tetszik, ahogyan megfogalmazod a mondandod. Reszben en sem banom a Zsu-Hunor dontot, mert vegeredmenyben Hunor tenyleg nem bantott senkit...Adrit neha cikizte az alakja miatt, de ezek apro, eszrevehetetlen dolgok... -
IXEMGabeo #152422 tegnap rengetegen Zsu ellen voltak, mert, ha kimeri Rolit hivni igy meg igy...furcsa mod Hunorban is csalodtak ugyanis Hunor reszben megint Rolival akarja elvegeztetni a piszkos munkat ugy van vele Zsunak vele nem volt konfliktusa igy valoszinusiti, hogy Rolit vinne, ami Zsu jatekat nezve logikus lenne...annyira birnam, ha Gregnel v Hunornal visszanyalna a fagyi...a gond az egyikuk tuti dontos...
ugyhogy erdemes alneven kicsit befolyasolni a szellemi rokkantakat:)) es Zsu mellett kampanyolni ugy hogy kozben Rolandot nem allitom be szemetladanak:) na erre varrjatok gombot -
beby44 #152421 Ez nem vicc a mocskos fèreg szerkesztők nem látják hogy Rolinak orvosra van szüksège?minimum családi normális stabil szerető környezetre???? -
beby44 #152420 Ja a mai összefoglalóba is láthattuk hogy Hunor probálja befolyásolni Rolit hogy gregre rakjanak.őm ment is volna párbajozni a greggel.De Roli csak döglik a kannapèn szart se csinál.elegem van ebből az emberből! Èn sajnálom ami törtènt vele.de basszus menjèl haza ne a kanappèn fetrengjèl hogy majd lesz valahogy!mert ezt csinálja.ha a Roli bvèletlenül bent marad nem is nèzem tovább Mèg Hunorra se szavazok.ez vicc!!! -
beby44 #152419 Bocsi de itt 36 millióról van szó amit ugye elvileg mi döntünk el ,hogy a vègèn ki kapja meg.Nem szintekről ki milyen szinten van kinek a szintjèn?Te miről beszèlsz itt?egy vèlemènyt mèg nem írtál csak a másik ember vèlemènyèbe kötsz bele! -
kozi001 #152418 Én is ezért mondom h jobb a mostani szezon, mint a VV8. LEsaglább nem egy kamera előtt fverő balfék fog nyerni... -
beby44 #152417 Szerintem meg Hunor a jó taktikus nem Roli.Azèrt mert csendben próbálja irányitani Rolit ès nem hangosan folyton hangoztatva hogy ő mekkora taktikus mint ahogy Roli teszi.Pl arra is ráakarta vezetni Rolit hogy ne álljon Reni mögè azokután ahogy beszèlt vele ő be nem állna a helyèben.Birom hogy vannak elvei ès tartja magát hozzájuk.Nem ugy mint a Roli.Azèt tuja valaki mert nem szerepel állandóan ès üvöltözik meg alpári modon viselkedik??mindegy ez az èn vèlemènyem nem lehet mindenkinek egyforma.Hajrá Zsu. -
Fantasico #152416 Arról nem tehetett Hunor, hogy nem ment párbajozni eddig, vagy ha egyáltalán nem fog, Ő állt volna elébe de ha nem rakták rá a jeleket az nem az Ő hibája. Annó Csaba simán nyert volna ha nincs egy bizonyos Ati aki azért valjuk be a VV történelmének egyik legnagyobb taktikusa volt, ha Ő nincs abban a szériában Csaba simán megnyeri. A Somával való összehasonlítást meg inkább ne firtassuk mert nem releváns, a két ember minden tekintetben ég és föld, Soma egy nulla, szégyen hogy egy ilyen ember nyert, ugyanúgy mint Aurelio, Hunor teljesen vállalható ember és a jelenlegi szériából felfelé lóg ki. Ha Zsuzsu esetleg Rolit viszi ki továbbra is tartom, hogy van keresnivalója, és mivel a Top3-ból Greg fog elsőként búcsúzni, a számomra legkedvesebb döntő lenne Hunor és Zsuzsu részvételével, ott pedig győzzön a jobbik, de szerintem az már túl nagy falat lesz Zsuzsunak, mivel Hunor az összes fontos feladatnál odatette magát és kitartó volt, Zsuzsu sokszor túl könnyen és hamar hiszti közepette bedobta a törölközőt aztán utána búslakodott, hogy hamar feladta, és mivel, egyébként mindketten tisztán őszintén játszották a saját játékukat a végén már ilyen apró tényezők is elbillenthetik a mérleg nyelvét. -
argo001 #152415 Engem a min. 93-as mellbőség boldogít. -
Ironman2 #152414 Ha téged ez boldogít! -
argo001 #152413 Ezek szerint nálad ezt jelenti, ha nem kommentelsz.