153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    volt valami eredmeny mutatas?
  • peteimii
    Tiszta ideg vagyok már :)
  • Ironman2
    Éjfélkor lesz a Belevaló,szóval igen
  • peteimii
    El húzzák akkor éjfélig lehet
  • Ironman2
    Szerintem nem sok esélye lesz Zsunak a visszatérésre.Roli elég nagy önsajnálatot csinált így a végére.
  • Ironman2
    Még nincs.Szünet van.
  • peteimii
    Van már eredmény?
  • kozi001
    Nagyon lejáratta magát.
  • IXEMGabeo
    nem lett volna ezzel gond, ha nem patyolgatta volna Zsut majd kesobb Renit mindkettot csunyan kibeszelte majd eloadta, hogy jajj a baratnoim parbajoznak en probaltam oket bekiteni blah blah...felhuzta magara a sellos szerepet, ami az elejen vicces volt, de mar nem az ezenkivul a legnagyobb gond az emberrel a tenyleges ketszinusege...nagy baj az, ha meg akik odabent laktak vele azok sem lattak ezt az adasokat visszanezve...Szoval , aki taktikazik es rahuzza magara, hogy o szivvel jatszik az nem mas, mint Greg, szamomra o a legnagyobb szinesz odabent, de ezt bizonyitotta akkor is, amikor a szappanopera oscarra jeloltek...
  • Ironman2
    Ez a Greg hogy megfogja ittkinnt kapni a magáét,egy aljas,aki a saját maga érdekeit védte végig.
  • IXEMGabeo
    multkor Adri azt hangoztatta, hogy legyen noi gyoztes...azon a non nem lehet kiigazodni:)))
  • peteimii
    Köszi szépen, hát nagyon kíváncsi leszek, én is sajnálom hogy ők mentek ki mert a greg lett volna a soros. Csak ne a greg nyerje meg.
  • kozi001

vv9 esély latolgatás

-Adri Rolinak szurkol. lol Wtf? :P
    -Reninek 2 napig tartott a Csoki love... hüpp hüpp
    (az gondolom pár kufirc)
    Utoljára szerkesztette: kozi001, 2019.02.15. 22:40:33
  • IXEMGabeo
    hulyeseget irtam Zsu mellett probalok kampanyolni...nem ellene
  • IXEMGabeo
    +1
  • kozi001
    Nekem ez a finálé.

Utána már csak a Sellőt és a Kopót kell eltakarítani.
  • IXEMGabeo
    te is az vagy?:D

ma szerencsere szabadnapos vagyok megkapsz minden infot teso;)

sajnalni fogom barmelyikuk is megy majd haza...nem nekik kellett volna parbajozni es ugyan Zsu ellen probalok kampanyolni mikozben Rolandot nem ocsarolom...neki is vannak negativ tulajdonsagai, mint mindenkinek szoval gyozzon a jobbik
  • peteimii
    Roli fan vagyok de van egy olyan érzésem hogy ma Roli megy haza, majd írjátok meg lécci mi volt, mert megint éjszakás vagyok, ilyenkor amikor életbe vágó dolgok történnek! Köszi
  • IXEMGabeo
    Sajnos nem sajnos Hunor vegig taktikazott es a lanyokhoz mikor odabujt azert csinalta, hogy gyengitse oket...Adri valoban ki volt ehezve, de ugy aludtak egyutt, hogy Hunor nem is kedvelte es ott vakartatta a hatat vele. Szamomra ez eleg bizarr meg akkor is, ha "taktika". Ha ezt egy lany csinalja meg, hogy taktikabol odafekszik nevetgel es csokolozgat sracokkal akkor azonnal kiesik, ahogy parbajra kerul a sor elhordjak az illetot milyen kurva igy ugy....igazabol nem fair, de ez van...Hunorban is van jo, mint a tobbiekben, de sajnos ezek a tenyek. Es akkor a fingasairol ne is beszeljunk azt nem csak Roli csinalta, hanem Hunor is odafingott jo nagyot Adri orra ala.
  • Ironman2
    A tegnapi adás eléggé megkavarta a nézőket érzelmileg Roli sírása miatt.Egyre többen szavaznak már Rolira facebookon is.Szegény Zsu! Neki kéne a sellő helyett ottlenni.Mindegy mert Greg úgyis kiesik harmadiknak.
  • beby44
    Nem fekszik az semilyen lány mellè,hogy ki ejtse őket!!Ki vel csinálta Ribi Vivivel.amugy is kiesett volna.Ha nő vagyok ès (barátom van mint Krisztián)lehet akármekkora jókèpü pali elküldöm az ágyamból nem hagyom magam utána mege BV be hazudok.Era Adri?Ők másztak rá Hunorra.Adri utána nő lètère kint az udvaron eldicsekedett Lacikának meg Rolinak hogy mi törtènt köztük mikor Hunor mèg Rolinak se mondta el nem is akarta.Era Adri nem Hunor miatt estek ki hanem a Roli miatt aki behülyítette őket mekkora szövetsègesek aztán meg párbajozni vitte ki őket avval az indokkal,hogy ő hogy el lett árulva!!Zsu tetszik neki vica verza mikor Zsu rèszeg volt Hunor mèg le is álitotta ,hogy ne menjenek tovább.Vagy erről a szőke p.Ágiról beszèlünk aki szándèkosan ugy ment be,hogy kikedz Hunorral.Szèpen rá is mászott!!
  • beby44
    Mi mi van?Krisztián ès Csoki èg ès föld Hunorhoz kèpest mindenfèle tèren!!!!
  • kozi001
    " ha Hunor nincs Rolit szerintem már règ kiutálták volna a villából mint anno Erát.Hunor szèpfiú ?Egy nyugodt higadt èrtelmes srác akinek van esze.Hogy ilyen jól nèz ki az mèg csak egy plusz."

lol. Mi van?
    Ez elég sok sebből vérzik.

Értelmes? A zsernyák? A bentiekhez képest max.
    A nőkhöz való hozzáállásban alig jobb, mint Krisztián vagy Csoki...
  • kozi001
    Adri is kijöt. A párbaj után még "szavazzunk Gregre". két nappal később a BV-ben: "Gregnek így meg úgy nem valósak az érzései"...

Kb Greg beszélt a legtöbbet mások háta mögött.
  • beby44
    Pont ezt írtam èn is.Ugyan így gondolom mint te.Hunor próbált beszèlni a kiválasztás előtt Rolival.Nem lehetett.Pont ez a nemtörödmsèg idegesített fel Roliban!Greg Hunora rakta volna a jelet mindenkèppen mert fèlt Rolitól.Zsu sose tette volna Hunorra.Roli ès Hunor dönthette volna el,Gregre kelett volna tenni mindkettőnek a jelet ha hajlandó lett volna Roli meghalgatni Hunort.Ahogy Roli szokta mondani "meghúzta volna a váratlant.Nyugodtan avval az indokkal ,hogy igazi fèrfi fèrfi párbaj mèg nem volt!Hunor gyáva?Ő ment volna Greggel párbajozni.Nem lett volna ellenfèl Hunornak.Sajnálom hogy Roli igy döntött.Rolit szerettem volna látni a top 3 ban Zsu ès Hunor melett.Gregnek semmi keresni valója nincs ott.Ès Hunor szerintem nem kapaszkodott fel Roli hátán ha Hunor nincs Rolit szerintem már règ kiutálták volna a villából mint anno Erát.Hunor szèpfiú ?Egy nyugodt higadt èrtelmes srác akinek van esze.Hogy ilyen jól nèz ki az mèg csak egy plusz.
  • IXEMGabeo
    jol jatszott, de az en velemenyem az, hogy Roli jobban megerdemelne nala, mert az, hogy kimondja a velemenyet es beleall a vitakba kulturaltan meg nem problema...Ha megfogadha Hunor tanacsat Zsu ugyanugy kihivta volna...
  • Fantasico
    Hunor és Roli tuti jóban lesznek a műsor után is, nem lesznek öribarik, de biztos vagyok benne néha összejárnak majd nosztalgiázni. Zsuzsu és Greg pedig biztos nem lesznek puszipajtások és akkor finoman fogalmaztam.
  • Fantasico
    Teljesen egyetértek abban hogy Hunor ezzel a játékkal viszonylag könnyen és kockázatmentesen jutott el a TOP 3-ba, és azzal a hatalmas különbséggel Greg-hez képest, hogy neki azért reáis esélye van/lehet megnyerni a játékot, amit Greg semmiképp nem mondhat el magáról hiszen az Ő játékával képtelenség nyerni, viszont tuti ki lehet esni vasárnap méghozzá elsőként. Igazából nem tudom eldönteni hol lenne jobb helyen a főnyeremény Hunornál vagy Zszuzsunál de én valamiért még mindig Hunornak adnám, jól játszott ez a gyerek.
  • IXEMGabeo
    az, hogy a Hunor-Roli es a Zsu-Greg negyes baratok lesznek odakint nos, Roli es Hunor eseteben talan van ra esely hisz a taktikazason tul el tudtak hulyeskedni parszor buliznak utana pedig menni fog minden a regi kerekvagasban...Munka es csalad aztan elfelejtik egymast vagy olykor osszefutnak... Zsu es Greg biztosan nem lesznek baratok, fokepp h Zsu zarkozottabb odakint nem szeret eljarkalni allitolag, Greg pedig mar odabent is inkabb azt mondogatta, hogy Renivel fognak bandazni. Nem gondolom azt, hogy a sello foglalkozni fog Zsuval, viszont Zsu csodalkozni fog miert nem keresi Greg, de ha visszanezi az adasok veget akkor el fogja engedni ezen dolgokat...
  • IXEMGabeo
    Rolitol ez csak kamuduma, hogy Zsut tartja a leggyengebbnek...hetekkel ezelott volt tema es Reni is megmondta a belevaloban, hogy Greggel titkos szovetseget kotottek. Mar akkor Zsut ki akartak pakolni csak Rolandek kihasznaltak a helyzetet es a 2 lanyt osszeeresztettek, Zsuval igazat adtak es Adrival karoltve ugymond raerositettek, hogy hivja ki Renit. Greg mar akkor biztonsagban erezhette magat mivel Rolival egyre tobb beszelgetest folytatott. Hunor es Roland kozt volt egy beszelgetes miszerint Greget a dontobe juttatjak (eleinte Zsut akartak, de mivel rajottek eros igy o kerult inkabb eloterbe), szoval a sellot beviszik magukkal, ami sikerult is.

Hunorrol annyit, hogy az egyik legnagyobb taktikus, mert teny, ami teny jol leplezi hogy tamogatja Rolit, de az nem veletlen, hogy mindig Roland megy parbajozni az igaz, hogy o csendesebb, viszont tudhatta volna o is, hogy Zsura teszik akkor Rolit viszi ki ergo ot ez nem erdekelte belement a taktikaba. Ez, hogy jajj megyek parbajozni a Greggel ez csak egy szemfenyvesztes, hogy a nezok azt higgyek milyen bator. Hunor es Greg szempontjabol tokeletesen alakultak a tortentek es errol mindketten tudtak. Hunor meg egy fokkal jobban jott ki a helyzetbol, mint Greg, mert meg mindig megvan az eselye viszont Greg a ketszinusege miatt, a szivjatek moge bujtatott taktikazassal 3.-nak ki fog esni.
  • Fantasico
    Semmiképp nem itélem el Zsuzsut csak megjegyeztem, mert idegesít, hogy a játékát végig Greg alattomos sunyi kontrollálása alatt kellett játszania, úgy hogy észre sem vette. Ha Roli kiesik arról szerintem Hunor nem igazán tehet, több ok miatt sem lehet felelős Hunor, már hosszú hetek óta mondja Rolinak engedjen el dolgokat, ne álljon bele szituációkba és vonuljon kicsit háttérbe, de mintha a falnak beszélne, a másik még a kiválasztás napján is mondta Rolinak beszéljék át kire tegyenek, (mert Hunor igazából Gregre rakott volna és akár ki is ment volna vele párbajra) de Rolit abszolút nem érdekelte a dolog és letudta annyival tegyék Zsuzsura, (mert őt tartotta valószínű a leggyengébbnek), hogy miért azt nem tudom elképzelni mert Gregnél gyengébb senki nem lehet bent. Szóval ezek után szerintem bármit is Hunorra kenni teljes hülyeség lenne. Az megint más kérdés és más dolog hogy Hunornak tökéletes volt ez a felállás végig a játék során, hogy Ő szépen a háttérből szinte láthatatlanul tudta irányítani, és kontroll alatt tartani a játék menetét, befolyásolni a szálakat úgy hogy volt egy ember aki ténylegesen ki lett kiálltva ellenségnek Roli személyében miközben Ő teljes inkongitóban tudott maradni és nem kellett fölösleges konfrontációba keverednie és ezáltal szépen csendben békésen besétált a TOP 3-ba. Lényegében Rolit pajzsként tudta "használni" bár ez csúnya megfogalmazás mert nem használta ki soha de mégis előnyt kovácsolt a helyzetből. Szóval amikor sokan azt mondják Hunorról üresfejű szépfiú, akkor azért ezeket is figyelembe kéne venni, és nálam valahol itt kezdődik a JÁTÉK és Hunor szenzációsan csinálta/csinálja.
  • IXEMGabeo
    sajnalatos, de vannak dolgok, amiket az ember nem vesz eszre foleg, ha lilakod fele szeretet avagy szerelem veszi korbe...ez miatt en nem itelem el Zsut es rengeteg ember szenved el karosodast olyan verszivo emberektol, akik csak lelkileg eloskodnek masokon es erzelmi manipulaciohoz folyamado egyenek...Greg mindent nagyon sunyin csinalt es mindig a megfelelo emberrel beszeltek ki Zsut. Roliek is atlattak ezt, de inkabb ugy vannak vele, hogy Zsut ejtsek ki es Greget bevittek magukkal hiszen azt gondoljak, hogy o a leggyengebb...

Roli, ha kiesik azt reszben maganak reszben Hunornak koszonheti...ha Zsu kiesik akkor az egyertelmuen Greg erdeme
  • Fantasico
    Szegény Zsuzsu annyira vakon van Greggel kapcsolatban, ha kijön és visszanézi a dolgokat, hogy mennyiszer beszélte ki őt a háta mögött és miket mondott róla akkor szerintem a saját fejét fogja a falba verni, hogy hogy lehetett ennyire naiv és vak, ugyanis ilyen élősködő érdekembert mint ez a Greg hát valami undorító. Úgyhogy azért csak óvatosan az olyan mondatokkal a villában, hogy barátom voltál, vagy, és leszel, ez tipikus mint az előző szériában a Zsolti-Vivien, éltek haltak egymásért bent, országos barátok voltak, aztán meg miután kijöttek úgy utálják egymást mint a szar, ugyanez lesz velük is mivel Greg csakis érdekből van Zsuzsu mellett de ez a lány sajnos tényleg menthetetlenül naiv és nem lát tovább az orránál, kár hogy az elejétől fogva Greg kontrollálása alatt van, megnéztem volna ha a Hunor féle oldalra csapódik úgy mi lett volna vele szerintem sokkal jobb lett volna a játéka mint a sellővel és az ócska prolival dehát így alakult.
  • IXEMGabeo
    eleg gonosz dolog volt a vagoktol, hogy pont egy olyan jelenetet vagtak be ahol arrol beszelnek, hogy Roli mennyit fingott almaban...gaz h ilyennel akarjak lejaratni
  • Ironman2
    Igen,meg a nagy testvér hangja is!
  • IXEMGabeo
    erdekes volt a villanoveres jelenet..sosem adjak le a hangjat sajnos:( pedig a BBrothernek ez adta anno a sava borsat
  • Ironman2
    A Belevalót ma a villából fogják közvetíteni!
  • Ironman2
    Igy készült a Való Világ 9
  • Ironman2
    Videót nem raktam be,csak irtam róla.
  • IXEMGabeo
    amugy tudom ki az, de nem igazan akarnek rola tudni:) Ironman is betette h Krisztiankaval buziskodnak...csak ironizaltam:D