153993
ValóVilág 12

• beby44
    Igen.Zsu győzelmère.Sajnálom Rolit.De Zsu megèrdemelte ,hogy visszament.Meg is kène nyernie a VV 9-et!
  • beby44
    Te ne velem foglalkozzál már.
  • kozi001
    Lehet megy a háttérben a Despacito buli közben...
  • IXEMGabeo
    ittal vagy mi tortent haha
  • beby44
    Mèg az òsszefoglalòt se làttam!Csak a szàzalèkot nèztem meg hogy ki ment visza!!!!Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • beby44
    Si parte la festa!!!!!!!!!!!!!!Festa festa la festaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Hajrà zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • beby44
    Hàt tudod mit!Boldog is vagyok.Tudod mit csinàltam az òsszefoglalò megnèzèse elòtt.Elmentem ètterembe.Elòètelnek fùstòlt lazacot ettem.Utàna homàrt rendeltem!Mert biztos voltam a megèrdemelt gyòzelmèben!!!!!Tudtam ,hogy vissza fog menni!!!!èS most erre iszom is a baràtaimal!!!!Mert a hal uszni kivàn!!!!De mèg mennyire!!!Sodràssal vagy àrral szemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zsuu!!!!
  • Fantasico
    Hunornak még csakcsak lehetne adni a legnagyobb taktikus címet ebben a szériában mert tényleg szenzációsan rendezte a szálakat teljes inkongitóban, de Gregnek inkább a manipulátor cimet adnám, mert szegény Zsuzsut az elejétől fogva az orránál fogva vezeti, és egy világ fog benne összeomlani amikor kijön és tudatosul benne, hogy az Ő Gregecskéje pontosan leszarta és leszarja őt mindent csakis érdekből csinált és csináltatott vele. Szegény Zsuzsu érzékeny kis lelke darabjaira fog hullani, de kellenek ezek neki, hogy tényleg életképes legyen és felnőjjön az igazi való világhoz ami maga az ÉLET!
  • IXEMGabeo
    +1

a legnagyobb taktikus cimet viszont nalam Hunor es Greg nyerte el...ha Roli bejutott volna neki adtam volna egyertelmuen
  • Fantasico
    Igen Zsuzsuban ez is nagyon szimpi, hogy Ő tényleg mindig megtisztelte az ellenfeleit soha nem becsülte le és nézte le őket, tiszteletteljesen állt bele a párbajokba, de Hunor hozzáállása és viselkedése ugyanez, Ő ugyan nem volt párbajon, de az egész műsor alatt soha senkivel nem volt nagyképű, sem lekezelő, sem tiszteletlen, ezek a tulajdonságok vagy megvannak valakiben vagy nincsenek, Hunorban és Zsuzsuban megvannak és épp ezért tőlük nem sajnálom a nyereményt. Láthatjuk a sok majommal mi történt a felfuvalkodott nagyképű, üresfejű csürhebanda rögtön kiestek megszégyenítő módon mert annyira de annyira vakon voltak.
  • IXEMGabeo
    +1

Hunor vegeredmenyben normalis gyerek, bar vannak ellentmondasok vele kapcsolatban, ha megnyeri gratulalok neki non verbalisan es annyi.

Viszont maga a VV9 az Zsu volt, ezert nincs mirol beszelni kinek kell nyernie:)
  • Fantasico
    Mostmár bárki nyeri Hunor vagy Zsuzsu örülni fogok ők ketten megérdemlik a nyereményt, Greg meg úgyse nyerhet. Az elejétől fogva Hunornak drukkolok úgyhogy már kitartok ezzel a legvégéig de ha Zsuzsu nyeri amire szintén van lehetőség akkor neki is hatalmas gratula!
  • IXEMGabeo
    Es Zsuban az tetszik, hogy o sosem nezi le az ellenfelet legalabb is, ha nem is ezt gondolja akkor remekul tud valtani ilyen teren...

Rolit elvihette a tulzott magabiztossaga, de vissza fogom nezni, mert en eddig csak azt lattam (1 perces videoban), hogy Zsu visszater kb 60-40%-os aranyban...
  • Ironman2
    Igen,más egy órás műsor,meg más egy 24 órás együttlét.
  • Ironman2
    Ja nem,az RTL2-n marad,most néztem meg.
  • Fantasico
    Semmi köze nem volt ennek ahoz amit írsz, Roli aki elvileg "nagy" taktikus volt a végjátékban több nagy taktikai hibát is vétett, és már napokkal előbb írtam, hogy erre rá fog menni a játéka, és azt is hogy a végén nemhogy Zsuzsu nyeri a párbajt de nagy fölénnyel fogja megnyerni. Meg ahogy a stúdióban is viselkedett nagy mellénnyel és Ő tényleg azt hitte simán nyer, meg amiket mondott Zsuzsunak, hogy neki már elég volt már simán hazamehet, mi van veled Roli??? Így nem lehet viselkedni egy párbajon és ennyire lenézni valakit, még a legundorítóbb párbajellenfelet is meg kell tisztelni úgyhogy egyáltalán nincs itt semmi meglepetés.
  • IXEMGabeo
    Reni sosem birta Zsut, csak a Greg miatt volt hajlando baratkozni vele...akik kiestek azok kozul Era szurkolt igazan Zsunak, bar o szerintem Rolinak is reszben. Nyilvan Zsu hisztis es odabent nem konnyu elviselni, viszont a nezok szamara vicces es szeretheto. Hasonlo helyzet volt Alekosznal, de mondhatnam Attilat is, akiket nehezen birtak elviselni megis megnyertek a jatekot.
  • Ironman2
    Vasárnap meg én nem leszek itt,de majd megnézem felvételről.Állítólag a sima RTL-en lesz a döntő!
  • IXEMGabeo
    Rolirol osszessegeben sokaknak pozitiv volt a velemenye az embereknek foleg a Kiraly het ota (mert akkor nagyon szidtak mikor kancellar volt), azota fejlodott is emberileg mikozben senkibe nem gazolt bele, remekul taktikazott csak a veget elrontotta azzal, hogy Zsura pakoltak...Nyilvan odabent o azt hitte erosebb Zsunal is, mikozben gyengenek titulalta...Ugy gondolom a veszte az lett, hogy rengeteg esetben a kanaperol osztotta az eszt, mint a Radics az elejen ezenfelul Zsunak igy is nagyobb szavazotabora volt. Sajnalom, mert megerdemelte volna a dontot o is.
  • Ironman2
    Reni meg Rolinak szurkolt most a lelátón v.nézőtéren,eddig tartott a kitartás Zsuzsu mellett,pedig még a párbajon is hangoztatta hogy kedveli.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.16. 00:19:02
  • Ironman2
    Roli az későn vette észre hogy vinni kéne a műsort.Az abaj amig Eráék,meg Viviék ott voltak,addig neki semmi esélye nem volt.
  • IXEMGabeo
    a gond az, hogy a taktikaja Rolinak egeszen a legjobb negyig bevalt neki...akkor lett volna igazan nagy mester, ha bejutott volna a dontobe, de tenyleg ugy tunt, hogy nem foglalkozik az egesszel es elintezte annyival, hogy "tegyuk Zsura"...igy nem lehet...Greget lehet utalni, amiert kidobta a baratnojet es nem igazan erdemli meg a dontot viszont azt nem lehet elvitatni se tole es sem a Hunortol, hogy nem tettek volna semmit annak erdekeben, hogy a dontobe keruljenek...

igy, hogy Roli kiesett talan Hunoron ez gyengitett valamit

mellesleg sokakkal egyutt, akikkel megtippeltuk a Hunor vs Zsu dontot...ez bejott:) csak a nagy kulonbseg en Rolit tettem volna oda 3. helyre logikusan es nem Gregort
  • kozi001
    Hát fura.
    Sajnálom Rolit. Színt hozott a játékba a sok pojáca között.
    Akkor nyerjen Zsu. Greg meg essen ki. Ha Hunor nyer nem dőlök a kardomba,
    de azért csak nyerjen Zsu.
  • IXEMGabeo
    igen csak a nagy kulonbseg en Rolit nem ocsaroltam, mert osszessegeben remekul jatszott

igyekeztem fokepp Gregorka ellen kampanyolni
  • Ironman2
    Láttam azért te is kommenteltél facebookon rendesen!
  • IXEMGabeo
    Zsu nem buta csak lelki szegeny...vannak persze dolgok, amiket nem tud, de osszessegeben van neki sutnivaloja
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    IGEEENNN yes:) gratulalok Rolinak sajnalom h nem lett dontos, de nyert a kicsi lany:)))

Vasember csak bevalt a kampany valamennyire
  • Danyi
    Megdöbbentem, hogy egy ilyen buta lány ki tudta ejteni Rolit... :/ Kár, hogy így alakult, a végső 3-asból egynek se adnám oda a nyereményt :D
    Utoljára szerkesztette: Danyi, 2019.02.16. 00:05:28
  • argo001
    Legyetek boldogok vele.
  • Ironman2
    Szerintem már Zsuzsu meg is fogja nyerni a VV9-et.Ez a Hunor annyira jelentéktelen egy fazon,hogy olyan mint ha ott sem lenne.Gyakorlatilag a Rolinak köszönheti hogy eddig eljutott.
    Én korábban is azt mondtam hogy nem a jókép a fontos,hanem az hogy valaki vigye a müsort,csináljon konfliktust,teljesen mindegy hogy röhögéssel,vagy sirással,vagy ordibálással,csak hivja fel magára a figyelmet a nézők közt.Az hogy ottbent hogy viszonyulnak egymáshoz,az itten mellékes,most is láttuk,hiába szapulják egymást,a nézők döntenek a sorsukról.
    Roli nem vitte a műsort az elején,állandóan csak döglött az ágyon,igaz buliban odatette magát meg a feladatoknál is,de az kevés.Hunor szintén úgy! Ezek ketten külön kibeszélő világot tartottak,meg taktikáztak végig,aztán most jön a pofára esés.
  • Fantasico
    YES! Bejött mint eddig az összes párbajnál a megérzésem, és összejött a HUNOR-ZSUZSU végső döntő, mert azért az remélem mindenki számára tiszta, hogy Greg itt csak harmadik lehet!
  • peteimii
    Köszönöm!
  • peteimii
    Be szarok
  • Ironman2
    60-40 kerekitve!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.15. 23:48:55
  • peteimii
    Azta kurva mennyi lett a százalék?
  • Ironman2
    Aztakuuurva!!!!! Zsu nyert!
  • Ironman2
    Egyébként én Csokit vártam ide a döntőbe,még Reni is elfért volna a sellőke helyére.A hisztijeit is megbocsátottam volna.Eléggé félresikerült itt a vége.
  • Ironman2
    Na most mutatták a videót,mikor Renivel ketten betámadták Zsut,a sellője! Aztán meg ez áll ki mellette?
  • IXEMGabeo
    azt hiszem ejjel fogom megnezni a honlapon addig nem nezek be ide...