153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    szerelem?:D mi az nekik?

majd elmennek pártizni és felszednek a kiscsajok valami macsó tetovált féleséget, akik jól megkúrják őket aztán el is lesznek hajítva...kiscsávóknak meg gondolom a Szandika félék fognak bejönni, a műanyag amúgy is menő olcsó és praktikus többszöri használatra, csak bizony égéskor elég büdös:D:D:D
  • Tyler1
    best of a csajok, szilikon....

kokain, szilikonos kurvák gépfegyverrel, szerelem...ez kell a mai fiatalságnak
  • wesker24
    Abból is láttam egy pár részt már meg sem lepödtem azon hogy már megint benne van az a vén ribanc ahogy már ezer szappanoperában bent volt már !
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    most Árva angyal van helyette
  • wesker24
    Asszem az most ment vagy megy a Story TV-n vagy a Zone Romanticán mint ismétlés !
  • Ironman2
    Vad Angyalt imádtam nagyon.
  • IXEMGabeo
    mondjuk pl a Talk-Show hülyeségek 2000-től indultak be mint 1. fertő, az RTL és a tv2 kb 97 és 98 körül...akkoriban legalább adták le a jobbnál jobb filmeket, mamár beteszik éjszaka nehogy véletlenül a másnap dolgozó ember is kikapcsolódásként nézni tudna egyet lazulásként főműsoridőben, nem, marad neki a Győzike, Őrültek, Ments ki innen, mert Celeb vagyok, és társai:D
  • IXEMGabeo
    ja meghát valamit csak letettek mondjuk az asztalra...

na most a Bárdossy az kitörölheti a seggét avval az olimpiai ezüsttel azóta már 100x lerontotta magát a viselkedésével...
  • IXEMGabeo
    akiket celebeknek lehetne nevezni azok esetleg a "minőségi" zenészek, színészek, sportolók lehetnének...néhányuk volt itt-ott, Hal a Tortán, meg mit tom én, van köztük normális pl Kucsera Gábor, Gesztesi, a Fekete Laci velük abszolút nincs baj ők nem primitív emberek, tőlük nem sajnálnám az állandó szereplést...hisz régebben is voltak mindig média személyiségek, akik nem a hülyét játszották...
  • Tyler1
    én mikor utoljára családdal együtt ültem le minden este tv elé, akk még a Játék határok nélkül, meg a Kisváros volt a program, és mekkora színvonala volt mindkettőnek. igaz nem is volt 800 csatorna M.o-n...
  • Ironman2
    Bárdossy meg egy faszkalap.Nem birom
  • Ironman2
    Ezek a TV müsorok már elavultak idehaza.Érdekes a Big Brother máshol meg még mindig arat.Indiában most ment be nemrég a házba a Pamela Anderson
  • IXEMGabeo
    milyen érdekes olyan 5-6 éve megy ez előtte érdemes volt családostul leülni a tv elé...mamár valahogy nem, inkább mást csinálok...
  • Ironman2
    Milo-t meg Marcsit már nem annyira kedveltem.Túl nyálasak voltak.
  • Ironman2
    Ja,arra emléxem.
  • IXEMGabeo
    amennyit néztem a 3-ból, sztem a Tommyboy volt a legnormálisabb benne, az igaz, hogy a végén már bunkóskodott, de ki akart menni önszántából a villából elege lett. sportos volt, igaz h Chippendale gyerek volt az is, de semmi nagyobb klikkben és balhékban nem volt benne...
  • Tyler1
    az a baj, h a magyaroknak csak annyira esze van, h ordenáré parasztokat zárnak össze, mert a botrány a lényeg, nem a színvonal. ezért kell koszosbüdös győzikét néznünk, irdatlan hányadék Benkővel, minden műsorban, meg ezért kell a vv-ben is egy szociális disznmótelep nénzi, mert erre van agya a hatalmas magyar csatornaigazgatóknak.
  • wesker24
    Elvis is jó fej volt a végére !
  • Ironman2
    Katka volt a kedvencem utoljára.Indiánt is megkedveltem a végén
  • IXEMGabeo
    nos, bármilyen hihetetlen ez a Zsófi, a jelenlegi OKJ-s csoporttársam volt osztálytársa volt xDDD micsoda véletlen mesélt 1-2 dolgot nekem a csaj, akit ismerek...
  • IXEMGabeo
    a bolond nézők az a baj nézik:) nem feltétlen te meg te,meg ő, meg én, akik csak elemzik, hanem, akik élvezik is!!!

több bevétel és érdeklődő lenne, ha egyszer megcsinálnák úgy, ahogy 8 évvel ezelőtt a Big Brothert...mekkora sikere volt! úgy kellene eljárni, az még elment, a színvonal szemmel láthatóan romlik...ez már a VV3-nál is durvább és gyengébb sztem
  • Ironman2
    Megvan ez irva előre.Szerintem be van épitve hogy kivel kezdjen ki elsőnek.
  • Ironman2
    Ja.Mindig Zsófit mutatják hála istennek
  • wesker24
    Remélem nem sokáig marad bent ez a lófogú cigány kurva !
  • wesker24
    Cool-on megy a Belevaló világ !

• Ironman2
    Cool tv-n most kezdődik
  • wesker24
    Jaha kutya is ugy rohant el töle hogy csak na !

És ezek szerint tényleg ennyire sik hülye emberek vannak az országban !
  • Suffering
    csak a szerkesztők hülyék... rég nem a nézők döntenek.
  • Ironman2
    Na,ezt mondtam.Megijednek tőle DDDD
  • IXEMGabeo
    azt a logikát nem értem benne, hogy ez mitől nézőcsalogató? honnan lesz bevételük ezeknek? tényleg ennyi hülye van az országban?
  • Dean Winchester
    de a beszavazóshow miért 2 naponta van? és miért nem naponta? aki később kerül be annak elvileg sokkal jobb mint aki az első nap ment be -.-

na örülök h ez van bent :D kíváncsi vagyok rá xD jó lesz magam felhúzni ezen a buta libán xD
  • Ironman2
  • Suffering
    APÁM :D :D LÁTTÁTOK? HOGY SZALADT EL A KUTYA... :D :D
  • wesker24
    Még a Múmia is szebb nála ! XD
  • CalebJoe
    ez a inteligusz ribusz
  • Ironman2
    Úristen! Hogy néz ki má'? Mint egy múmia
  • Dean Winchester
    " befogok illeszkedni , de lefejeltem ezt az ízét "
  • wesker24
    Ebben egyetértek tuti manipuláció az egész !
  • Ironman2
    3 kiskutya van bennt.