153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #1225 Frissitsd az oldalt többször.Majd bejön. -
#1224 várni kell 1-2percet -
Dean Winchester #1223 nekem se jön be :S fekete képernyő azt kalap -
Ironman2 #1222 hehe,azt mondja van aki belülről szereti nyalogatni a punciját! -
Dean Winchester #1221 nem értem :D mikor mondta meg mit?
fő a természetesség de nem nekem :S -
#1220 Én is löknék rajta hidd el ! XD -
Ironman2 #1219 Hmm,ezek még nem önmagukat adják! Látszik hogy rájátszanak! Figyeljétek meg 2 hét múlva már az igazi önmaguk lesznek! -
Ironman2 #1218 Várj egy kicsit,bejön az! -
Ironman2 #1217 Zsófika drága hintázik.De löknék rajta egyet! -
#1216 nálam off -
#1215 úristen Gigi milyen arcot vágott puffasztott rizs evése közben
/me asd:ASD_SA -
Ironman2 #1214 Durva az a felső kép.Igy lecsöcsörészni a szandikát -
#1213 Gondolom idövel lesz majd több kamera is reméljük ! xD -
Ironman2 #1212 De miért csak a kamera1 van alul? -
#1211 Most épp Évát vallatják elég merész dolgok derülnek ki róla !
Amugy www.valovilag.hu főoldalán ott van hogy Kuukolj arra rákkatintasz és nézed !
-
Ironman2 #1210 Megvan -
Ironman2 #1209 Megvan,de nálam fekete a kép -
Ironman2 #1208 Hol nézed? -
#1207 Müködik épp a szilikon szörny beszél ! xD -
Ironman2 #1206 Éjféltől reggel tízig lehet kukkolni.Hmm.Aludjanak akkor nappal. -
Suffering #1205 http://valovilag.hu/video/109421 -
Suffering #1204 mibe fogadjunk hogy túlterhelödik az egész és üres képernyő jön be... -
denfer #1203 Az egyik leglátogatottabb fórumba érkeztem... hihetetlen :) tényleg erre a műsorra van igény?? -
#1202 durván fél óra és indul az online kukkolás -
#1201 Bucika lebuktatta a műsort(aki nem látta)
-
IXEMGabeo #1200 hulljon a férgese... -
#1199 amúgy régen volt ilyen üzenet beküldés a villába, az már nem lesz? poén lenne oltogatni azt a tamagocsi szájú Szandikát :) -
Dean Winchester #1198 akkor senkise tudja a választ h olivér h a picsába nyiratkozott meg?
am zsófi tök szimpi lett a kajás megnyílvánulásával!
h máshol éheznek itt meg dobjak ki a kaját! tényleg baszki ugy kéne mint régen, feliratni velük h van adott összeg amiből vásárolhatnak azt felirjak mi kell mi nem azt kalap, nem az kapnak 40 doboz joghurtot :D meg miegymást -.- -
#1197 Vicc a csávó:-) -
Ironman2 #1196 Vagy Terry Black(Rácz Károly) -
#1195 aztapicsa, Rácz Béla - szép modern név, azzal a pisztollyal tisza Rácz Bond :D -
Ironman2 #1194 Nekem se tetszik,de attól még nézem,mert nincs más szórakoztató műsor abban az időben. -
#1193 Hmm,Bécike az ótvaros cigány... -
babapofe #1192 Csak bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba.
Azzal például nem leszel unintelligens, ha nézed ezt a műsort, de tükrözi az érdeklődésedet. Persze, nem 100%-ban, de nagyrészt igen.
Nyilván, attól, hogy valaki űrkutatásról szóló dokumentumfilmeket néz, még nem lesz űrkutató. Eleve, szerintem van egy bizonyos korosztály, akik nézik az ilyen műsorokat, akik meg nem tartoznak ebbe, azoknak ez az érdeklődési körük. Nem baj ez egyáltalán!
A legelső adást még én is néztem, mármint az első széria első adását, csak az a másik csatornán futó, hasonló színvonalú műsor volt. És egy műsorból láttam, hogy nem nekem való.
De osztom azt a véleményt is, hogy akinek nem tetszik, ne kapcsoljon oda. Így teszek én is! :D -
#1191 deeee, lenyomja a fél hektáros csöcseit Alekosz torkán, és még tartja a kezét, h csókolja meg mint egy úri nőnek :DDD haraptam volna el az ütőerét... -
#1190 jaja mondom én jó kis csaj volt.. -
#1189 pazzeg dejo kis csaj volt... agyament hulye picsa -
#1188 Belevalóvilágot nézzétek :DDD -
Dean Winchester #1187 :S jajjj
ha elmondja mi volt, mit érez,mit gondol az már sajnáltatás ?
elvagy tévedve...
-
Dean Winchester #1186 ya de igaza van D:
szandika meg " a takarítás arról szól,hogy egész nap takarítani kell ? " :D bazdmeg siman szájba vertem volna .S elkényeztett ribanc bazdmeg -.-