153993
ValóVilág 12
-
#152572 Itt vagyok hamarosan frissitem a Bannert de annyi Hozzászólás volt hogy nem olvastam vissza öket ! -
kozi001 #152571 Én már Greget annyira nem bírtam a vége felé, hogy amikor ömleng vmi banális dolgon, muszáj elkicsinyítenem a videót... -
kozi001 #152570 Anno még Anikó meg Attila miatt lehet csináltam volna ilyet. Mostanában már szavazni is lusta vok néha :) -
IXEMGabeo #152569 igen vannak betegsegei ennek az aplikacionak valoszinusitem...egyesek azt beszelik, hogy nagyon sok kamuprofilt letre lehet hozni ezaltal 1 ember is jocskan tudja a szavazatokat novelni -
Fantasico #152568 Igen de azokon annyira semmitmondó duplanulla emberek párbajoztak, hogy az emberek nagyrésze toronymagaan leszarta, még azok is akik állandóan nézték a műsort, kb szerintem a nagyrészük nem is szavazott, mintahogy énsem egyiken sem szavaztam csak a Zsuzsu-Reni párbajon Zsuzsunak, és most Hunorra. Szóval azért a végső kettes döntő az más kávéház és itt most ennek a szériának a két legjobb játékosa fog döntőzni, igaz hogy teljesen más stílusúak, és más karakterek de mindketten jól játszották a saját játékukat és biztos vagyok benne rengeteg szavazat fog menni a legvégén. -
IXEMGabeo #152567 ebben a szeriaban egyedul a Radics-Era parbaj megfordult, de lenyegeben mindegyik nagy kulonbsegu volt...Adri-Roli volt egy kisse szorosabb, de ennyi...
nem nagyon voltak fordulatok ilyen teren -
Fantasico #152566 Most ránéztem egyébként Ati oldalára és ott 54-46 Zsuzsunak ami minden csak nem toronymagas, és azért ez nem teljesen reális szavazás sőtt, de persze mindenképp ad valami féle támpontot, szerintem nagy csata lesz, és minden azután fog eldőlni amikor Greg kiesik, hogy utána mennyien szavaznak a legvégső szavazáson és kire, feltéve ha működni fog rendesen az applikáció. -
Fantasico #152565 Meglátjuk az előző szériában a Dávid-Vivien párbajnál Dávid még a párbaj előtti éjszaka is vezetett még napközben is úgy hogy a Zsoli rajongók is átszavaztak Vivire, aztán hirtelen 1 óra alatt fordult és Vivi ment el kb 2%al majd Ati és minden normális érzésű ember mozgósította a szavazókat Dávidra de érdekes mód utána már nem működött az app és így nyert Vivi elég undorító volt. Remélhetőleg nem fogják megint gusztustalanul elbaszni az egészet, nyerjen a jobb de normálisan. -
IXEMGabeo #152564 kozossegi oldalakon sehol nem emlitik Greget...Knap Attila is kitett egy szavazast Zsu es Hunor kozt:DDD
es egyelore Zsu toronymagas, de, mint tudjuk nem jelent semmit -
Fantasico #152563 Á nem volt a Zsuzsu-Roli párbaj előrehozott döntő, az pont jó volt egy kis felvezetőnek, Roliban ennyi volt, a játék utolsó heteiben rengeteg taktikai hibát vétett, az megint más kérdés miért (mentális fáradtság vagy a stressz és a nyomás) de hibát hibára halmozott, szóval benne nem volt több, már a harmatgyenge Adri ellen is igen kevéssel ment vissza, Zsuzsu pedig százszor érdekesebb személyiség mint Adri volt és a játéka is sokkal tisztább volt úgyhogy ez teljesen reális eredmény volt. Hunor viszont sokkal de sokkal erősebb játékos mint Roli volt és annak ellenére, hogy most nagyon nagy lehetőség van Zsuzsu előtt talán a legnagyobb esély hogy női játékos nyerjen VV-t és sokan szeretnék és nagyon nyomják most Zsuzsut de szerintem Hunor nagy falat lesz neki a legvégén, de majd meglátjuk Én már bárhogyis alakul örülni fogok, de mindenekelőtt azt akarom látni ahogy a kibaszott sellő 10% al kiesik 3-dik helyen, aztán nyerjen a jobb Hunornak örülnék jobban de ha Zsuzsu behúzza akkor is jó helyre kerül a nyeremény és nem lesz bennem hiányérzet. -
IXEMGabeo #152562 empatia Roli oldalan is ott volt, hisz mikor megnyerte a box hetet akkor bekuldtek a cicajat hozza, ami aranyos pillanat volt ezenfelul a Valentin napi uzenetenel is sokan megsajnaltak....az emberek tisztaban voltak vele, hogy se az edesanyja se a nagymamaja nem el mar... -
IXEMGabeo #152561 nem hiaba sirt a vegen sokszor, mert mar nem birta el a jatek terhet es ahogy mondta a vegere csakugy, ahogy Adri elfaradt....egyebkent mikor Zsoltival beszelgetett a VV after pillanataban akkor bevallotta hol ronthatta el, egyertelmuen ott, hogy azt hitte szimpatia szavazas lesz es hatradolt szepen -
IXEMGabeo #152560 Gregeknek abban van igaza, hogy a jatek soran patyolgattak ot Renivel, de a kiakadasuk mar mar tulzo volt es megis ok tamadtak ot hatba nem pedig forditva... -
IXEMGabeo #152559 Zsu nepszeru a jatek eleje ota, teljesen mindegy mit csinalt...tobbiek mikor elemeztek azt mondtak, hogy o olyan, mint amikor az emberek az X faktor vicces jelenetei miatt nezik a musort..Zsu is ilyesmi o maga a VV9 ergo szerintem megnyeri. Es tenyleg kozel majdnem minden momentum rola szolt, ha nem rola akkor Roliekrol vagy a Csoki-Reni parosrol kulon kulon...Sok sok mindent tanulnia kell a lanynak, de az ereje abban rejlik, hogy egyeniseg volt a musor soran, ha odakint egy atlagnak tunhet, viselkedesre nem az. Sokan mondjak debil, en azt mondom erzelmileg nagyon gyenge es sok esetben indokolatlan a sirasa, viszont nem gondolnam h szineszno es ebben Gregeknek igaza van. Azt nem lehet elvitatni tole, hogy oszinte es ne mondana meg, amit gondol. A masik dolog, amiert eros az az, hogy nokent aranylag megvolt odabent a tartasa parszor smarolt Hunorral, de osszessegeben senkivel nem fekudt le es kibirta anelkul, hogy megalazta volna magat. Ha Rolival kellene parhuzamot vonni kettejuk kozt az dontott, hogy Zsu sokkal erdekesebb volt, mint Roli. Roli jateka szamomra erdekes volt szinten es velem egyutt sokan masok mondtak, hogy igazabol ez volt az elorehozott donto. -
peteimii #152558 Hunor végig Adrival aludt, meg közben Zsuval is elég jól el volt, mégis minden kiválasztás alatt azt mondták egymásnak hogy csak élnek egymás mellett nem beszélnek stb, ezt sem értettem sose..nah mindegy ez már múlt idő úgyis. -
peteimii #152557 Lényeg a lényeg, remélem nem a greg nyeri holnap, akkor inkább vigye Zsu vagy Hunor azzal még ki békülök. Érdekes különben eddig is fel tűnt, a bele valóban mindig mutattak Hunor és Zsu normális beszélgetéseket, plusz ott volt Roli vallomása a párkapcsolatáról, néha ilyeneket is szívesen néztem volna. Legtöbb esetben ugye olyan cselekményeket látunk ahol erős ingerek hatására reagál úgy valaki ahogyan... Ez alapján ítélünk.. Ahogyan szoktuk mondani eddig is, azt látjuk amit a szerkesztők akarnak persze... Vissza térve Roli párkapcsolata,, azért nem semmi végig tolni 100 napot ekkora lelki teherrel mint amiről a tegnapi bele valóban beszélt,nem semmi. -
peteimii #152556 Zsu mellet szólt az empátia? Az érzelmek? Mutatták egy be játszásban nem régen amikor Zsu anyukája üzent a villába, elég szegényesnek tűnt a család (ezt nem negatív értelemben írom) egyszerű emberek, ebből kifolyólag nem is mondok rosszat Zsuzsura sem! Eléggé el tér Zsu viselkedése attól már ahogyan be ment, azért ez szembetűnő. Más, a Mai bele való katasztrófa volt, Roli nem volt ott de nem is illett volna a képbe -
peteimii #152555 Köszönöm a heti infókat mindenkinek! Kicsit ciki de ma tudtam vissza nézni az egész hetet szinte, és úgy hogy tudtam Roli ki esett így pláne nehéz volt, nagyon drukkoltam, főleg a tegnapi bele való fogott meg nagyon, talán ez egyik legmeghatóbb volt számomra. Sajnálom Rolit, valahogy úgy éreztem sok hűhó semmiért... Én lehet hogy el fogult vagyok, de nem láttam olyan embertelen húzást taktikailag ami olyan nagy volumenű lett volna.. Ész szív taktikailag is érdemes lett volna. Lehet ciki de én nem is akartam vv nézni, párom kezdte nézni aztán én kattantam rá és lett pár szerethető arc... Mit gondoltok mi lehetett az oka ennek a Zsu győzelemnek? -
Ironman2 #152554 Mi van itt?? Elkéne egy moderálás!! Wesker hun vagy??? -
Ironman2 #152553 Reni a Belevalóban:Szlovákia,Románia,Ukrajna,Szlovénia,mind Gregre fog szavazni,mert ő mozgósította külföldön is az embereket.Jujjj!!! -
IXEMGabeo #152552 Adri nem volt gonosz, megfigyelo jatekoskent hamis infokat terjesztett sokszor, amiket utolag bevallott ezenkivul nem artott senkinek..jatszotta a jatekat..ja es kezd eljatszadozni a gondolattal, hogy kint megkeresi Rolit. Poen lenne, ha megis osszejonnenek. -
beby44 #152551 Pont itt írtam le ,hogy Hunor ezt mièrt csinálta!Mièrt nem tisztelte Adrit.Sok más oka is volt.De ebbe most nem megyek bele!! -
IXEMGabeo #152550 akkor en is buta vagyok?:DD Renit idezve -
maki85 #152549 Ki az én haverom?? -
beby44 #152548 Milyen igazad van nyerje A hidrogènezett fejű homár haverod!Aki állitása szerint Ken babakènt ment be.Ès egy mocskos fèregkènt fog távozni! -
maki85 #152547 picológus vagy???:)) -
beby44 #152546 Leszarom azt is hogy Somának a Haverja Pumped Gabó azt is ,hogy Anikónak Aureliò volt a kedvence eggyütt is voltak.Hunorra is rámászik majd (villában mindenkit lenèző Anikó mikor ő is ugyanugy ott volt bent)De tèrjenek már èszhez.Hahó RTL -
maki85 #152545 Áruld el légyszíves, hogy Zsu miben hülyébb, mint a többi???
Csak azért, mert voltak (Roller stb) akik ellenfelet láttak benne, és próbálták minden lehetséges módon lejáratni?????
A saját véleményem pedig, hogy nem biztos, hogy jól jár Zsu, ha megnyeri, mert, ha eddig nem volt "igaz" barátja, és ellensége, akkor majd lesz.
Ha csak be nem fekteti azonnal valamibe, pl lakás.
Ja, és Roller is ezt nyomatta a belevalóban: ha olyan hülyék az emberek, akkor szavazzanak Zsu-ra, már, ha nekik nem kell az igazi ész.
A MAJOM!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.02.16. 19:29:52 -
beby44 #152544 Èn tudom hogy míről beszèlsz ez az egèsz kamu.Ezèrt vagyok ledöbbenve,hogy mièrt nyerretèk meg eddig egy Somával meg egy senkiházi Aurèlóval ezt a műsort.Èn ezèrt írok erre az oldalra.Hajrá Zsu!! -
nordan #152543 mert szakmailag képben vagyok és próbáltam fényt hozni,hogy megvilágosodjatok,de inkább nem jellemzem az ide kommentelőket -
kozi001 #152542 Greg sztem 15% alatt fog repülni... -
IXEMGabeo #152541 Greg gyozelmet kizart dolognak tartom:) az lenne az igazi katasztrofa es nem a liberalizmus miatt vagy azert, mert pan nemu -
beby44 #152540 Büszke is vagyok.Szeretnèk èn is 36 milliót keresni 3 hónap alatt.A rohadt lottó számaim nem jönnek be soha.Hajrá Zsuuuu! -
beby44 #152539 Ez ok!!De akkor te evvel mièrt foglalkozol mièrt írsz ezen az oldalon???? -
argo001 #152538 -
nordan #152537 kajakra leszarom ki nyer az agyhalott műsorodban.....büszke lehetsz magadra,hogy te vagy a célközönség :D -
beby44 #152536 Igy ahogy mondod műveletlen tudatlan suttyó vagyok.annak is èrzem maga.Hajrá Zsuuuuu!!! -
beby44 #152535 Bizony ám.Zsu nyeri a VV9.tudatlan suttyók?Ez jó vicc. -
maki85 #152534 Számomra nagyon átlátszó volt Roller azon törekvése, amikor oly bő nyállal ecsetelte Huncival szövődött igen mély testi-lelki barátságát, s persze nem elfelejtve folytonosan emlegetni, hogy Hunci az ő farvizén evezett idáig.
Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy Roller számít rá, hogy ha Hunci megnyeri a manit, neki is csepeg majd valami.
Ami a legjobban kiakasztott, Zsu örökös alázása, gyalázása.
Viszont az is lehet, hogy egyikük sem jut majd a laszti közelébe, mert amilyen sok némileg elhajlott ember lakik kis hazánkban, Greg Pannika lesz a nyerő.
Talán meg is érdemli , hiszen így majd telik neki még egy botváltós barátnőre. -
nordan #152533 meg! éljenek a buta, műveletlen idióták, jó példa lesz a suttyóknak