153993
ValóVilág 12
-
#7367 -
#7366 ez komoly?
ha jót nőt akarok nézni zuhanyozás közben akkor bemegyek az asszonyhoz a fürdőbe, de ha még ennél is perverzebb vagyok akkor találok a neten igényesebb luvnyákat is mint ezek ott bent... -
#7365 bááááááááááááááázzzzzzzzzzzzzzzzzzz :ADAS_DA:?DA_DA?:A -
#7364 Volt már? :D
-
IXEMGabeo #7363 most hogy kiküldték a Zsét a villából Leonidasznak új "szerelem" után kell nézni xD fellélegezhet -
Qpi #7362 Nem mondom hogy Zsuzsi egy lángész, de ha együtt kell valakivel élnem akkor az "őszinte véleményem" más kép is tálalhatóm. Jól mondta Kristóf, Olivér él ezzel a lehetőséggel és vissza is él.
-
totahun #7361 de azok mégsem akkora show műsorok.... a fele banda semmit nem ér a villában. -
totahun #7360 Amúgy aki örül annak hogy Oli kirúgatta a villából a csajt, az tuti hogy homokos. Remélem jobb nekik Olivért látni nap mint nap, mint egy kurvát zuhanyozni. -
#7359 akinek van vmi igényességi mértéke, az nem nagyon vágyott zsuzsi szakadásig tankolt pinájára... -
#7358 Szandika csinálná a showt Alkesszel !
Ott van Gigi jersey páros
-
Ragnar360 #7357 ezt most nem értem... miért is, hogy mi ? :) -
#7356 azért áll hogy semmien info ne kerüljön ki, lehet a zsuzsi köpne pár dolgot :D -
ZZ88 #7355 Kicsit sajnálom, mert jó kis balhék lettek volna így, ráadsul meg sem bűnhődött így a ribanc. -
totahun #7354 mindegyik apáca odabent. Most már tuti nem lesz semmi izgalmas. -
#7353 Ugyan már van még bent elég csaj a villában ! Nem kell aggódni !
-
Qpi #7352 Simán :))
Esetleg azt tudom még elképzelni hogy szerelmi páros egyik tagja lesz a nyertes.:( -
Ragnar360 #7351 hogy rohadjanak meg h még mindig nemjo a VV (se az rtl) honalpja, már a sokadik, nem az első, tiszta csicskák meloznak ott sztem :DDD -
totahun #7350 Olivér egy köcsög. Most láthattunk volna szexet , masztit , pucér női testet a villában , igy nem látunk semmit csak pucér pasikat lógó fasszal. Örüljetek! -
#7349 Egészségedre ! És mi volt ma a finom vacsi ? :D -
Ironman2 #7348 Akkor ok,nem figyeltem,mert pont kajáltam -
#7347 Sztem Zsuszika abszolút primitivítása hozta ki belőle ezt a szituációt, hogy "nagyon őszintén" megmondja neki a véleményét...
Sokan tettek volna így... nem pedig x-eket dobálnak a kiválasztáson. -
#7346 Dehogynem lesz mondta hogy Barátok közt után kihivás ! -
Ironman2 #7345 -
Ironman2 #7344 Amugy most nem lesz Barátok közt? -
#7343 Csupán egy dalt szeretnék fűzni a RÉTI NÉGER sajnálatos távozásához:
-
Ironman2 #7342 Szerintem is Alekosz benne lesz a 3-ban.Az hogy nyer azt nem hiszem. -
#7341 Vazee az hatalmas nagy szemétség lenne az Rtltől !
már szavazás is volt róla meg minden és ha még se adják le menjenek a francba ! -
ZZ88 #7340 Alekosz 75%, hogy nyer, ha nem csinál valami nagy baromságot. -
ZZ88 #7339 Viccet félretéve; elmebeteg a nő, valamikor rájött a röhögés semmi dolgok miatt. -
Ironman2 #7338 Lehet hogy azt visszavonják ezek után. -
Qpi #7337 Olivér sosem nyer!! Így nem beszélünk emberekkel, főleg nem azzal akivel együtt élünk. Lehet kritika, vélemény, no de azért tiszteljük már egymást, szerintem. Ő nem szórakoztatja a nézők nagy többségét, és a szavazásnál számít kit szeretnék nézni , olyant aki szórakoztat vagy aki állandóan indulatokat generál. Persze ez is csak egy vélemény:) -
#7336 na még ha Aniko Alekosz videot is lejátszák akkor ott megint tuti balhé lesz ! -
V4Sutas #7335 ugyanmár ettől a rüheskur.vától? Max. ráküldi a stricijét, ezt még a saját fajtája is leköpi.
Zsuzsika magának köszönheti az egészet, Olivér csak az arcába mondta az igazságot ettől ő bevadult, és gondolom nemcsak narancsdobálás volt. A lényeget szerintem nemmutatta a retekklub. -
Ironman2 #7334 Lehalt a honlap? Akkor hogy lássuk az eredményt?
-
#7333 Roger ! -
#7332 az Anikósat? :D -
ManoNegra #7331 akkor bocsesz :-) -
#7330 Így van, tökéletesen egyetértek. -
ManoNegra #7329 Ha nem akkor mindegy, csak ha törölsz, légy következetes. -
#7328 Már nem tom mi volt de sorry !