153993
ValóVilág 12

• sanzik
  • sanzik
    ez komoly?
    ha jót nőt akarok nézni zuhanyozás közben akkor bemegyek az asszonyhoz a fürdőbe, de ha még ennél is perverzebb vagyok akkor találok a neten igényesebb luvnyákat is mint ezek ott bent...
  • Tyler1
    bááááááááááááááázzzzzzzzzzzzzzzzzzz :ADAS_DA:?DA_DA?:A
  • adam46
    Volt már? :D

• IXEMGabeo
    most hogy kiküldték a Zsét a villából Leonidasznak új "szerelem" után kell nézni xD fellélegezhet
  • Qpi
    Nem mondom hogy Zsuzsi egy lángész, de ha együtt kell valakivel élnem akkor az "őszinte véleményem" más kép is tálalhatóm. Jól mondta Kristóf, Olivér él ezzel a lehetőséggel és vissza is él.
  • totahun
    de azok mégsem akkora show műsorok.... a fele banda semmit nem ér a villában.
  • totahun
    Amúgy aki örül annak hogy Oli kirúgatta a villából a csajt, az tuti hogy homokos. Remélem jobb nekik Olivért látni nap mint nap, mint egy kurvát zuhanyozni.
  • Tyler1
    akinek van vmi igényességi mértéke, az nem nagyon vágyott zsuzsi szakadásig tankolt pinájára...
  • wesker24
    Szandika csinálná a showt Alkesszel !

Ott van Gigi jersey páros

• Ragnar360
    ezt most nem értem... miért is, hogy mi ? :)
  • kill3r21
    azért áll hogy semmien info ne kerüljön ki, lehet a zsuzsi köpne pár dolgot :D
  • ZZ88
    Kicsit sajnálom, mert jó kis balhék lettek volna így, ráadsul meg sem bűnhődött így a ribanc.
  • totahun
    mindegyik apáca odabent. Most már tuti nem lesz semmi izgalmas.
  • wesker24
    Ugyan már van még bent elég csaj a villában ! Nem kell aggódni !

• Qpi
    Simán :))
    Esetleg azt tudom még elképzelni hogy szerelmi páros egyik tagja lesz a nyertes.:(
  • Ragnar360
    hogy rohadjanak meg h még mindig nemjo a VV (se az rtl) honalpja, már a sokadik, nem az első, tiszta csicskák meloznak ott sztem :DDD
  • totahun
    Olivér egy köcsög. Most láthattunk volna szexet , masztit , pucér női testet a villában , igy nem látunk semmit csak pucér pasikat lógó fasszal. Örüljetek!
  • wesker24
    Egészségedre ! És mi volt ma a finom vacsi ? :D
  • Ironman2
    Akkor ok,nem figyeltem,mert pont kajáltam
  • JohnnySmith
    Sztem Zsuszika abszolút primitivítása hozta ki belőle ezt a szituációt, hogy "nagyon őszintén" megmondja neki a véleményét...
    Sokan tettek volna így... nem pedig x-eket dobálnak a kiválasztáson.
  • wesker24
    Dehogynem lesz mondta hogy Barátok közt után kihivás !
  • Ironman2
  • Ironman2
    Amugy most nem lesz Barátok közt?
  • cassoneitaly
    Csupán egy dalt szeretnék fűzni a RÉTI NÉGER sajnálatos távozásához:

• Ironman2
    Szerintem is Alekosz benne lesz a 3-ban.Az hogy nyer azt nem hiszem.
  • wesker24
    Vazee az hatalmas nagy szemétség lenne az Rtltől !

már szavazás is volt róla meg minden és ha még se adják le menjenek a francba !
  • ZZ88
    Alekosz 75%, hogy nyer, ha nem csinál valami nagy baromságot.
  • ZZ88
    Viccet félretéve; elmebeteg a nő, valamikor rájött a röhögés semmi dolgok miatt.
  • Ironman2
    Lehet hogy azt visszavonják ezek után.
  • Qpi
    Olivér sosem nyer!! Így nem beszélünk emberekkel, főleg nem azzal akivel együtt élünk. Lehet kritika, vélemény, no de azért tiszteljük már egymást, szerintem. Ő nem szórakoztatja a nézők nagy többségét, és a szavazásnál számít kit szeretnék nézni , olyant aki szórakoztat vagy aki állandóan indulatokat generál. Persze ez is csak egy vélemény:)
  • wesker24
    na még ha Aniko Alekosz videot is lejátszák akkor ott megint tuti balhé lesz !
  • V4Sutas
    ugyanmár ettől a rüheskur.vától? Max. ráküldi a stricijét, ezt még a saját fajtája is leköpi.

Zsuzsika magának köszönheti az egészet, Olivér csak az arcába mondta az igazságot ettől ő bevadult, és gondolom nemcsak narancsdobálás volt. A lényeget szerintem nemmutatta a retekklub.
  • Ironman2
    Lehalt a honlap? Akkor hogy lássuk az eredményt?
  • wesker24
    Roger !
  • allock #7332
    az Anikósat? :D
  • ManoNegra
    akkor bocsesz :-)
  • JohnnySmith
    Így van, tökéletesen egyetértek.
  • ManoNegra
    Ha nem akkor mindegy, csak ha törölsz, légy következetes.
  • wesker24
    Már nem tom mi volt de sorry !