153993
ValóVilág 12
-
#7407 így van,
ezt mondom én is,hogy ez a fegyver elég hatásos és ha oli kicsit ravaszabb lenne akkor sokkal kulturáltabb stílusban is hatékonyan tudná használni
ezért nem fog nyerni -
ZZ88 #7406 Passz, lehet, de nem zörög a haraszt.. -
#7405 Szerintem az Alekosz Aniko videonak ezek után bucsut mondhatunk !
Aniko nem is hinné mekkorra mázlija van köszönheti Zsuzsinak ! -
Line #7404 Ahoz, hogy a műsor még jobb legyen, most be kéne hívni a második helyezett bombanőt. -
Coolfire #7403 Az szerintem kamu.. -
Coolfire #7402 Tényleg a két vibrátort visszakapta legalább? -
ZZ88 #7401 Állítólag Szandikának is van ügye, feljelentették a rendőrségen, hogy részeg kuncsaftokat csalt tőrbe, ahol a bandája leütötte és kirabolta a faszikat. -
#7400 Én mondtam egy idegbeteg ribanccal kevesebb ! xD -
CB SNIPER #7399 semmilyen rtl-s szart nemhoz be azért kérdeztem :D -
#7398 nekem nem hozza be a valovilag.hu -t nektek sem? -
Ironman2 #7397 Zsuzsi lekerült a bannerről is -
Ironman2 #7396 Lesz itt még botrány.Szandika is könnyen kiborul,meg ott van Aniko is.Éváról meg ne is beszéljünk.Ha valaki ki akar jutni,akkor dobáljon narancsot ezentul! DDD -
Coolfire #7395 Ilyet játszott már az Évával is.. -
#7394 FUCK YEAH!!! -
Coolfire #7393 Arra én is.:) -
Ragnar360 #7392 lol ez mi a fakk mar megint... egyébként érdekes fura modon mindegyik emberkéröl kiderül vmi ehhez hasonlo, nem véletlen ez en azt mondom hogy ezek vannak bent :D -
Coolfire #7391 Lehet,de egy nővel akkor sem kéne így beszélni,akármit is mond. -
Ironman2 #7390 Lehet hogy összeborul Győzikével,aztán együtt sirnak majd -
CB SNIPER #7389 de ezaz nemhoz be semmilyen rtl-es oldalt vv sima rtl semmi ez tse DD szétvan kurva az egész mindenki kiváncsi rá vagy mi D -
Ironman2 #7388 Kiváncsi leszek mit mond Zsuzsi majd élőben. -
Coolfire #7387 Hát ilyen hol van,hol nincs típust játszott.Ha volt elbaszta.:) -
#7386 http://www.rtlmost.hu -
Ironman2 #7385 Akkor utáltam meg a legjobban. -
CB SNIPER #7384 srácok mivan itt lemaradtam mivolt kitették a zsuzsikát? most hogy leonidasz szerelmes lett belé miapötsöm volt? :D -
Ironman2 #7383 Tényleg? -
ZZ88 #7382 Lehet, hogy az volt, de ez a nő megérdemelte, azért is, amilyen ocsmányul alázta Alekoszt. -
Coolfire #7381 Azért nem,csak amit és ahogy mondott. -
#7380 Bye Bye Zsuzsi ! -
Coolfire #7379 Van a faszt.Csak kamuzott,mert félt a pinától.:) -
Ironman2 #7378 Miért volt gané? Mert a szemébe mondta az igazat? -
Ironman2 #7377 Grill csirkecomb 2 db-ot is befaltam sültkrumplival! -
Coolfire #7376 Azért sajnálom zsuszit.Hiába nagyon buta,és egy kicsit raj,oli gané volt.
Egy ilyen duma bármely nőnél kivágta volna a biztit,akárki akármit mond.
Nem is nagyon lepődtem meg a reakcióján.
-1 -
ZZ88 #7375 A videot belökték már nekik a lökésről, vagy az sok lenne mára? -
ZZ88 #7374 Ez durva. -
Ironman2 #7373 Leonidasznak van kinnt szerelme. -
Béka Benő #7372 Sajnos még vannak bent cigányok bőven ! -
#7371 Istenem, de örülök, hogy Zsuzsát kirakták... Ezt a gusztustalan nőt, komolyan mondom.... -
Qpi #7370 Kíváncsian várom kire szavaz az rtl :)) ha szavazás akkor behal az oldal:)) nem elég nekik a cenzúra és a manipuláció ? Egy kis homokot nekünk is hagyhatna :)) -
Béka Benő #7369 Attól a tejbetök Erzsitől és a még mindig fürdőruhában zuhanyzó Gigipsytől nem várok semmit. -
#7368 Elég egyszerűen működsz....