153993
ValóVilág 12

• Fantasico
    Ati már nem nagyon vállal semmilyen RTL-es fellépést, illetve ahogy a saját oldalain is írta nem is szavaz és szavazott senkire már nagyon régóta, most még a döntőn sem szavazott nem volt kedvence ebben a szériában, az utolsó szavazatot azt hiszem Dávidra rakta még az előzőben. Azzal együtt, hogy kifejezettem csíptem és kedveltem hatalmas szerencséje volt a saját szériájában mert ha egy szériával előbb ment volna be akkor semmi esélye sem lett volna a győzelemre mert Alekosz agyonverte volna. Nagy taktikus volt az tuti de nálam az örökrangsorban maximum a dobogóra tudna felállni, mert ALEKOSZ a VV-történelem legnagyobb taktikusa volt és toronymagasan a legjobb és a legerősebb játékos, és persze a leges legnagyobb egyéniség a közelébe nincs és nem volt se előtte se utána senki. Alek utánozhatatlan, egyedi, különleges és egyben kibaszott beteg egy állat ÓRIÁSI forma. A győztes TOP 3 nálam 1 ALEK 2. SzABOLCS 3. ATI
  • Ironman2
    A Való Világ 2 elkezdődött az RTL+-on,ha valakit érdekel!! 14.30-kor az első rész most!!
    A második rész este 22 órakor!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.19. 13:41:02
  • Ironman2
    A következő VV-re enyhíteni kellene a szabályokon!! Miért kell egy ruhatépésért,és egy csipeszdobálás miatt valakit kizárni a játékból? Simon is,és Csoki is esélyes lett volna a győzelemre,elvették tőlük egy kis "apróság" miatt!! (Volt még az a Zsuzsi is a VV4-ben akit szintén kizártak egy palackdobálás miatt!!)
    Nagy frászt!!!
    Minimális erőszakot megengedhetnének!!! Nyugodtan verjék össze egymást,ha nézeteltérés van,rendezzék le férfi módjára!!! Dobálódzanak egymásra,éles és tompa tárgyakkal,majd jobban fognak vigyázni a testi épségükre!!
    A jólétet elvenni tőlük,naponta egyszer kapjanak étkezni valót,vacsorára egy darab vaj,és egy szelet kenyér,valamelyik kórházból átküldve.Aki szemétkedik,attól a másnapi kaját elvenni! Egyébként én hiányoltam a survivor hetet nagyon!! VV4-ben volt ha jól emlékszem rá!

Ez lenne az igazi Való Világ!!!
  • wesker24
    Meg lesz ne aggódj amint végeztem a Munkával otthon frissitem a Bannert !
  • beby44
    Nem akarok senkit megbántani de a Roli egyáltalán nem volt taktikus ès nem isolyan okos mint ahogyan hiszi magáról.Bement ès a VV5 Attilát próbálta utánozni csak nem jött össze neki.Mèg lekvár előtt is kieshetett volna csak szerncsèlye volt (szívcsapat kiutálta ès ki is elytette volna a játèkból.Hunorról felelytsük el hogy jókèpü)Azèrt gondoltam h bekerül a döntőbe -a termèszete ès az emberekhez való hozzáálása miatt de első helyre sose tettem ,nem ebba a műsorba való szórakoztato biztos nem volt.Roli miatt se nèztem vissza az összefoglalót mit csinált a kanapèn fetrengès ès a vakarózáson kivűl?/a bokszmeccse ügyes volt.Meg a Zsuzsu lenèzèsèn szídásán kívűl.Ne m vèletlen hogy amikor kèrte Roli az Atilla nem ment be hozzá hanem a Vikit küldtèk.Nem olyan okos ahogy ő hitte Taktikus meg főleg nem volt soha mèg jó hogy ezt ZsuZsu is èszrevette.
  • Ironman2
    BLIKK interjú az első 3 helyezettel!
  • IXEMGabeo
    wesker odateheted Zsu melle a gyoztes csillagot:) vagy egy koronat a kepe fele:)
  • Ironman2
    Sokat nem fognak várni a VV10-el,valószinü hogy napok múlva bejelentés lesz,mint anno a VV4 óriási sikere után,jött e vv5 is! Én lemernék rá fogadni hogy már megvannak a 10-es széria szereplői is!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.19. 01:07:32
  • Ironman2
    Ekkora faszságot! Meg az is hülye aki ezt elhiszi!!!
  • Ironman2
    Rolinak kellett volna Hunor helyében lenni a végén,Roli azért odatette magát a feladatokhoz,de csak a játék felétől kezdett ébredezni ő is.
  • Ironman2
    Nem sokan sajnálják,facebookon kb 80 százalék Zsuzsunak szurkolt.El lehet olvasni!.Amúgy mit tett hogy nyerjen? Semmit!!! Mindenkiről megvolt a véleménye,mormogott a bajsza alatt párat,Rolival megosztotta,jól el is taktikáztak mindent,szóval Hunornak örüljön a robogójának,amit Gregnek köszönhet,és nem saját magának! Abszolút nem volt szórakoztató!
  • maki85
    Melyik volt Ő??
  • maki85
    Sokan sajnáljál, hogy nem Hunci lett a nyerő.
    Mert mit is tett a show nézhetősége érdekében???
    Hogy egy konfliktust kerülő, a kinti életben raj srác??
    Bizony, ha az ő szereplésén múlott volna a széria, akkor már a második héten lehúzhatták volna a redőnyt néző hiány miatt.
  • kozi001
    Arra emlékszem hogy szurkoltam Zsófinak a végén h ne a helikopter nyerjen. Vikit esélytelennek gondoltam.
    Persze Zsófika utána összejött Au-val...
  • kozi001
    finálé

Na még egy kis cucc a végére.

Reni, Cintike meg "Renuc" (jaj) hőbörgése a végén.
    Utoljára szerkesztette: kozi001, 2019.02.18. 11:55:15
  • IXEMGabeo
    az egesz szeria az Iza-Krisztian oldoklo viszonyarol szolt, Aurelio semmit nem csinalt csak hagyta magat, hogy Viki bejuttassa ot a dontobe...katasztrofalis szezon volt
  • kozi001
    Annyit tudok mondani, hogy a VV6ban még voltak ilyen-olyan nagyobb költségvetésű feladatok. Bár asszem már az is RTL2-n ment.
    Fpörgető Auréliót alapvetően nem szerettem.
    De már nem nagyon emlékszem arra a szezonra.
  • IXEMGabeo

meg annyit hozzatennek, hogy szvsz a jatekos alapanyag egy hangyanyit jobb volt, mint a VV6, de maga a musor is kb...VV6 nezhetetlen lett miutan kizartak Simont...
  • kozi001
    Overall vélemény:

Jobb volt a VV9 mint a VV7-8.
    A VV8nál biztosan. A VV7re meg már nem nagyon emlékszem :)

Több kedvenc is volt Roli, Zsuzsu. Többen azért viszonylag normálisak voltak. Hunor, Adri

Az feltűnt, hogy rengeteg a ribi. Gyakorlatilag 1-2 nap után izéltették magukat a csajok. Jöttment akárkikkel-akármikkel. Akármilyen minoritással. (akár fogadásból, viszketésből, taktikából stb...) Kedvencem amikor lepacsiztak a 4es izélés után...

Valami karmikus(?), hogy végül olyan nő nyert vv-t aki nem izélt bent. :P

Ilyen mennyiségbe nem volt eddig. Max 1-2/szezon. Lehet mivel ennyi "ilyen" nő volt, már egymást hergelték... Passz.
    (Vagy én öregszem és később kellett volna születni. :P)

A telepi pojáca vonal persze itt is megvolt. Végére nagyjából eltűntek. A Sellő vonal(Greg, Reni) nagyon nem volt kedvencem!

Nem nagyon vágom, hogy nagy kedvencem Roli miért mindig a nőket tekintette ellenfélnek(Era, Adri, Zsu). Greggel még az utolsó öfiben is tudott viszonylag normálisan beszélni. Zsuval ez kimaradt.
    Az hogy a faszik(Roli+Hunor) egymással haverkodtak(bromance hegyek) kicsit egy viccre emlékeztet engem.
    Ha nem lenne házasság a faszik a kocsmában ülnének és békésen sörözgetnének egymással.

Persze lehet, hogy tényleg nehéz volt Zsuval együtt élni. Mi ugye csak 1 órát látunk naponta.
    Még nem néztem végig mindent. Majd lehet kiderül hogy mik voltak Rolinak az igazi érzései Zsuval kapcsolatban. Vagy talán egy későbbi interjúban.

Szóval ha Roli bukott is százszor többre becsülöm mint a korábbi győzteseket. (Kivéve Attilát).
    Sokkal érdekesebb volt számomra ez a típusú játék, mint az óbégatunk, mint egy hülye.

Persze aláírom az is meló, hogy 3-4 hónapig hülyét csinálsz magadból.
    Ha mindig a normálisabb/rendesebb ember nyer, akkor a pojácák sose mennének el vv castingra nagy reménykedve...
  • argo001
    Úristen...
  • Ironman2
    KI ment be a végén? LOOL

Lesz folytatás!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.18. 02:40:39
  • Ironman2
    Megérdemelte Zsuzsu!!!! Gratulálok neki!!!!!
  • Ironman2
    Most értem oda a felvételnél!!!!
  • Ironman2
    Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!
  • IXEMGabeo
    Nem gondolom h Zsu es Reni a tovabbiakban barinok lesznek odakint, de ezt mar mondtam...szepen elfelejtik egymast...esetleg Reni titkon kibekul Zsuval hatha csurran cseppen neki valami a milliokbol, viszont Zsu ha tartja magat az elveihez elfelejti a c.kurvat...Csokival is dugtak aztan ment a levesbe szepen 2 nap utan:D
  • beby44
    Jòl làttad!!!De èrdekes megnèzni olyan 40:00 perc kòrùl RenI meg Adri arcàt ,mikor Peti kèrdezi Zsùt .ès ò a baràtsàgukròl beszèl kedvesen ,hogy rendeznè velùk!!!Nem hiàba Csùnya irigy buta nòk igy reagàlnak!!!!Ahelyett ,hogy kiàltak volna Zsu mellett vègig!!!Ezeknek semmi tartàsuk igyènytelen buta csùnya Irigy buta nòk.Innen pontosan làtszik!!!!!!!Zsu ezeket nagyon gyorsan tòròlje az èletèbòl!!!
    Utoljára szerkesztette: beby44, 2019.02.18. 02:15:56
  • IXEMGabeo
    na ha jol lattam akkora Eranak fekete lett a haja?:D 8:52 percnel lathato a finale epizodban
  • IXEMGabeo
    nem volt kerdes:)

Ossszessegeben rendkivul kiszamithato szeria volt...igazabol egyedul ahol tevedtem az a Zsu-Reni parbaj volt...ott volt nagy fordulat, mert sosem gondoltam volna, hogy egymassal mennek parbajozni a masik pedig, hogy Greget beviszik Roliek a dontobe ez az amire nem adtam volna semmit.

Mindenki mas, velem egyutt megjosolta a Zsu-Hunor dontot
  • beby44
    Szèp volt Zsuzsu!Látod sikerült neki végül!!!
  • IXEMGabeo
    Roli viszont nem volt sokkal gyengebb Hunornal sem, mert Hunor 54-46-ra kapott ki mig Roli 60-40 koruli %-al...izgibb harmas lett volna, ha Roland is a dontobe lett volna, dehat igy alakult
  • IXEMGabeo
    Itt a lehetoseg SG-s sracok:D, Meg lesz egy 10. szeria haha
  • IXEMGabeo
    Barmi is tortent a 106 nap alatt Zsuzsu tortenelmet irt:)

Sokan ellene voltak, de orulok, hogy o lett az elso noi gyoztes...nagyon kivancsian varom, hogy alakul az elete a villa utan.
    Hunort nem feltem eddig se voltak gondjai ezek utan is felszabadult lesz. Greg a vegere ahogy vartuk jol kikapott, de sanszos, hogy Zsolti utan szabadon musort fog kapni, de valamilyen formaban ott fog maradni a mediaban...

Na mostantol pedig johetnek az osszeeskuves elmeletek is:), az a baj, hogy meg igy is boven o erdemelte meg:D nem volt kerdes
  • IXEMGabeo
    mi vege lett nem is lattam?:D ilyen keves a komment?
  • Fantasico
    Gratula Zsuzsunak, nagyon meg akarták vele nyeretni, Hunor jobban megérdemelte volna de így is jobb helyre került a nyeremény mint az előző két szériában. Azért reméljük Zsuzsu gyakorlás után elsajátított technikáját (víz alatti levegővétel) nem sokat fogja alkalmazni...
  • peteimii
    Nah sikerült azért
  • peteimii
    Nem tudok szavazni az kemény, szerver nem elérhető :)
  • peteimii
    Greg ki esett bronzos, igazatok lett sokatoknak Hunor és Zsu döntő lett, izgalmas lesz.
  • IXEMGabeo
    poen lenne, ha Hunor es Zsu a vegen lesmarolnak egymast barmelyikuk is nyer hahahaha
  • Ironman2
    Facebookon is mindenki Zsuzsunak szurkol!!! Ez az!!
  • Ironman2
    Hajrá Zsuzsu!!! Én csak éjjel jövök,remélem megnyeri Zsuzsu a VV9-et!!! Márcsak neki szurkolok!!!