153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #152652 Ja ez a meleg Zsoltika aki készítette a videót,az is VV-s volt.Ez meg ott dolgozik a reteknél? Radics mondta asszem hogy ott nagyon meleg van állandóan.DDD
szerk:szerintem a következő villát helyezzék át a Vatikánba
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 13:32:40 -
Fantasico #152651 A 4-dik volt a leghosszabb, előtte és utána csak rövidebbek voltak. A mai napig több 10 gigányi Alekosz anyagot tárolok a vinyókon és mindig amikor belenézek, nosztalgiázok kicsit szakadok a röhögéstől, páratlan fazon volt. -
Ironman2 #152650 Be is szoptak miatta 204 milliót a reteknél,de megérte nekik a büntetés,akkor is a VV4 volt a legjobb széria.
Az én sorrendem:
1. VV4
2. VV9
3. VV5
4. VV3
5. VV6
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 12:18:51 -
IXEMGabeo #152649
reklam alatt -
IXEMGabeo #152648 az egy eleg jo szeria volt, de sokan elfelejtettek mar...Teljesen megerdemelt gyozelem volt Lacitol, bar nekem a masik kedvencem Gabor volt nyilvan a druszam egyreszt, masreszt az egy jo fazon volt... -
IXEMGabeo #152647 szakadtam a nevetestol, amikor azon elmelkedtek Oliverrel, hogy milyen parbaj lenne Kaja a pia ellen:DDD -
IXEMGabeo #152646 azt hiszem a VV5 volt a leghosszabb szeria... -
IXEMGabeo #152645
azt mondja szeretnek kerni 5 uveg Bakardit:DDD -
beby44 #152644 Laci mindett vitt!!!!! -
Fantasico #152643 Aki Sziszivel és Kismocsokkal parádézott a zuhany alatt, meg megannyi szuper jó vicces anyag volt róla, nagy forma volt, imádott bulizni meg mindig jó kedve volt, a Béka nevű tag volt az elején a nagy haverja ha jól emlékszem, de elárulta őt és ellene fordult ezért ki is esett az a fasz, de Laci végig vitte és azt hiszem Anikóval döntőzött (aki most ment be a vv9-be 1 napra) és nyert. -
beby44 #152642 Zsu nyet -
Ironman2 #152641 Mit ittál? -
Ironman2 #152640 Igazad van! Engem amúgy nem izgatna hogy heverésznek egész nap,benézek az 1-es kamerába,semmi,benézek a 2-es kamerába,megint semmi,utána a hálóba,ott sincs semmi.Akkor nem kukkolok világos! De legalább ne fosszanak meg minket attól az élménytől,hogy ne lessünk be a villába.Ők meg ott recskáznak az ablakok előtt éjjel.Ki tudja miket müvelnek,mikor Zsu,vagy Reni,vagy a többi levetkőzik a hálóban.Az éjszakásokat nem mutatja kamera.DD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 01:33:17 -
beby44 #152639 Hajrà Laci!Mindenkinèl lülönb volt!!!!!!!!!! -
Ironman2 #152638
Elbeszéltünk egymás mellett! Végülis Laci,Laci! Tudom amúgy melyik a Vitkó Laci,emlékszem rá.Amúgy most megy az RTL+-on a VV2! -
Fantasico #152637 Teljesen mindegy mert sehogy nem érthető, mivel a Való Világ, és a BigBrother lényege és a szive is az online közvetítés volt, ez alap lenne semmi extra, és a mai világban nemis csak esti stream kéne, már 0-24-ben kéne közvetíteni a netes felületeken elképesztő nézettsége lenne, de nem tudom a PR-osok eg a Marketingesek mivel foglalkoznak valószínű azzal, hogy a napi 45 perces összefoglalóba 20 agy 25 perc agyonvágott és ismételt anyagot adjanak le, szégyen. -
Ironman2 #152636 Ja a VV3!! Azt néztem végig,emlékszem rá!!! Katkába szerelmes is voltam! :) Csakis őmiatta néztem az egészet! -
Fantasico #152635 Ez így igaz csak Te és Ironman két különböző emberről bszéltek. Beby44 Vitkó Laciról beszél aki a VV2-őt nyerte és hatalmas forma volt, igazi jó arc és jó ember, és tényleg Londonban üzletvezető. Ironman meg a VV4-es Lázár Lászlóról beszélt aki egy nagy fasz volt. -
Fantasico #152634 Nem sétált ki, hordágyon vitték ki a mentősök pánikrohmot kapott, miután hetekig vagy inkább hónapokig azon dolgozott, hogy Alekoszt kikészítse lelkileg, picit visszanyalt a fagyi mivel Alek vígan elvolt és lepergett róla minden a nagy Lázár Lászlót vagy ahogy Olivér és Alek hívta a "kaját" végül az orvosok vitték ki. -
Ironman2 #152633 Kinek? A dr.Lázárnak? -
beby44 #152632 Igy ahogy mondod ès ètteremje van londonba!!! -
Ironman2 #152631 Na azért ezeknek is kellett volna 165 nap! A Big Brother meg félévig ment,mindkét széria! Nem is értem hogy miért butitották le ennyire az egészet! A nyeremény nagyobb lett,a müsor meg szinte lószart se ér! Győzike meg a Baukó gázsiját inkább költötték volna a müsorra.Nem is kellett a Belevaló,mert egy nagy baromság volt az egész! Inkább a kukkolást hozták volna vissza,és egy órás összefoglaló maradhatott ugyanúgy.Nagy marhaság az hogy a kukkolás megöli az összefoglalókat!
Az a baj hogy aljas módon megvásárolták a BB licenszet is,nehogy a konkurrens csatorna elinditsa ezt újra! Aztán ki se használják amit megvettek.Nem tudom az Endemol-al milyen szerződésük van,nem ismerem a hátteret,de hogy ennek lófasz köze van a Big Brotherhez az biztos! Egyzser hallottuk a nagy testvért,mikor Csokira rászólt a mikroport miatt! A BB1-ben viszont ez mindennapos volt.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 01:18:59 -
beby44 #152630 Ha ha haaaaaaaaaaa -
Ironman2 #152629 László amúgy ügyvéd volt,és kisétált a VV4-ről szegény,mert rosszul lett! A survivor hét alatt ha jól emlékszem rá!
szerk:Lázár Laci,és ügyvezető,nem ügyvéd.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 01:08:23 -
Ironman2 #152628 Olyan nevezetűt nem találsz itten! -
beby44 #152627 Laci!!!!!! -
Fantasico #152626 igen azon kívül, hogy Olivér mennyire erős egyéniség volt abban a szériában, mégis tényleg önzetlenül és tiszta szívből tudta segíteni és főleg támogatni Alekoszt, amikor mindenki szembement vele, és közellenségként lett kikiáltva, akkor is végig tartották a frontot, és azért azt ne feledjük a legesleghosszabb VV volt a 4-dik széria majdnem kétszer olyan hosszúak mint a többi volt, és Alekosz végig elképesztő hadviselés és nyomás alatt volt amit egy ideig Olival együtt, majd utána már egyedül, de parádésan tartott és nem hogy Ő tört meg, hanem a többi szar alak aki rá utazott egytől egyig. De Olivért is meg lehet érteni amiért ki akart jönni, és nem volt már kedve bent maradni amiért nem tette oda magát a saját játéka vége felé, mert nagyon hiányzott Neki Enikő mivel a beköltözése előtt teljesen friss volt a kapcsolat és kételyek közt volt, szóval érthető és így utólag jó döntés is volt hisz a mai napig egy párt alkot Enikővel és boldogok. Azokat az embereket akik meg nem értették Alekosz humorát csak sajnálni tudom, mert több hónapnyi szenzációs önfeledt szórakozástól fosztották meg magukat. Alekosznál jobb alanyt szórakoztatásra és jó kedvre derítésre egyszerűen lehetetlen találni erre született ez látható volt efelől semmi kétség, akik akkor követték az online közvetítseket életreszóló élménnyel gazdagottak és nem fogják elfeledni egyhamar akik meg lemaradtak róla csak bánhatják. Akik meg csak fikázni tudják azoknak valamiért nagyon savanyú a szőlő, vagy csak sótlan emberek és nincs humorérzékük, mert ha nem így van képtelenség hogy has és fejfájás nélkül megússzák a sok röhögést, ugyanis ha Alek elszabadul egy dolog biztos, jókedv és röhögés lesz kifulladásig. ALEKOSZ FOREVER!!! -
Ironman2 #152625 Én is küldtem rá egy sms-t a fináléban.Amúgy Oli nem baszott ki vele,sőt a feleségkeresős műsorban is segitsége volt neki.
Amúgy meg Oli nője is itt volt velünk egy darabig,a feleségkeresős műsort viszont én javasoltam itt először,akár hiszik akár nem,és meg is csinálták!!! Már többször előfordult olyan a VV-k alatt amit itt a topikban javasoltunk. -
Ironman2 #152624 Akkor a legjobbról maradtál le!! -
beby44 #152623 Igy ahogy mondod!Ès ezek voltak az igazi Első jó karakterek akik önmaguk voltak.Nem "betanulva"mentek be nyerni.Alekra kiváncsi lennèk mert csak azt halotam hogy az emberek lealkoholistázzák!!!Hát igen az irigysèg rengeteg emberből beszèl!!!! -
Fantasico #152622 Alek után Szabolcs a kedvencem a győztesek közül, fergeteges volt amit Majkával leműveltek az első szériában viccesek voltak és szórakoztatóak, az még egy más világ volt. De Alekosz tényleg annyira egyedi és senkihez és semmihez nem hasonlítható figura volt, hogy Ő maga volt ez a játék, ezt neki találták ki és lubickolt ebben a játékban lehetett szeretni vagy nem szeretni de hogy egyedi volt és olyan kirívó és ritka egyéniség amilyet előtte és utána soha nem láttunk azt nem igazán lehet vitatni. -
beby44 #152621 Szabi is nagyón jó gyerek volt!! -
beby44 #152620 Szabi is egy nagyon jó gyerek volt! -
beby44 #152619 Azt már szinte le sem merem szinte irni az oldalon,hogy hozzá mèg " jókèpü is"mert ezèrt ezen az oldalon mèg bajba jutok. -
#152618 Igen Alekosz tényleg nagyot alakított hiába piázott. Nem sajnáltam rá azt az emelt díjas sms-t amit elküldtem a finálékor, sokat nevettem rajta.
Emlékszem VV4 után indult a TV2-n az összeesküvők reality, és az egyik srác ott szintén sokszor piázott, meg is jegyezte hogy Alekosz is végig piálta az egész műsort és nyert. Végére azért elfáradt alekinnyó azért a 165 nap nem piskóta, ez volt a leghosszabb széria. Addig volt jó még Olivér bennt volt, mert igazán ő tudta kihozni azt az énjét alekosznak ami humoros és szerethető volt. :D -
beby44 #152617 LACI mekkora showman volt mekkora fazon!Ès mèg ember is maradt melette mèghozzá egy jóember!! -
kozi001 #152616 Nem vesztettél sokat. BAlekoszt és másik alkeszt Bunkó Évát rühelltem. Szánalmas alkesz volt. 1 hónappal később már mindenki letagadta h rá szavazott a net homályát kivéve.
Anikónak szurkoltam. Belőle lett is vmi.
Az alkesz rajongói meg mehetnek Érdre egy áldomásra amíg még marad pénzből...
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2019.02.19. 18:50:36 -
peteimii #152615 Nekem olyan csalódott érzésem volt amikor Zsu nyert, s nem azért mert nem érdemelte meg, ha azt nézem ki szenvedett legtöbbet akkor rendben oké, sokat bántották de tény hogy sokszor rá játszott... Hiány érzetem volt mert valahogy nem tudta úgy meg élni azt az egészet se a villa létet se a nyereményt... Lehet hogy csak nekem volt fura... Sokszor el hangzott hogy ez a széria mindenben más, utólag bele gondolva itt a női győztes is bele tartozik ebbe. -
Fantasico #152614 Szabolcs és Laci nálam is nagy kedvencek voltak. A negyedik szériát pedig nagyon ajánlom a figyelmedbe mert szerintem az összes évad közül magasan a legjobb volt utána jön nálam az első, szerintem az interneten vissza tudsz nézni adásokat valami zseniálisak voltak ALEKOSZ végig sziporkázott olyan fergeteges adások voltak hogy az ember fejfájásig tudott röhögni, és akkor még mentek az éjszakai online streamek is ami a műsor sava borsa volt. Azok a régi szép idők... -
beby44 #152613 Az Alekoszos èvadot nem làttam.Nekem az eggyik kedvencem a Laci ,ès Szabolcs a nyertesek kòzùl!!!!!!