153993
ValóVilág 12

• nordan
    ez milyen hülye b+

• Ironman2
    Szegény Zsuzsu,még mindig magyarázkodik:

"Kedves Csoport és Rajongóim!

Az elmúlt időszakban általatok tanúsított negatív kritikák, arra késztettek, hogy átgondoljam a saját jövőmet és rajongói csoportomat érintő kérdéseket. A játék megnyerését követően, óriási bizalmat kaptam tőletek, melyet ezúton sem kívánok elveszíteni, éppen ezért bizalmatok visszanyeréséhez szükséges volt megírnom ezt a bejegyzést.

Első lépésként szeretném tudatni, hogy az MC Hawerhez kötött munka kapcsolatot a mai napon megszüntettem. Be kellett látnunk, hogy ez a kapcsolat, mindkét részről sok negatív kampányt és indulatot szült. Szeretném leszögezni, hogy a kapcsolatunk baráti alapokon mozog a továbbiakban is, jól váltunk el, rossz szájíz nélkül. A pletykákkal ellentétben, szeretném tudatni, hogy semmilyen szerződést nem írtunk alá és a jövőben sem szeretnék pénzt kérni tőletek a megszervezésre váró közönségtalálkozóra. Nem vagyok olyan ember, aki érdekből éli az életét, nem változtam, remélem a bizalmatok továbbra is él. A nevemben megírt, Bogival és más témával kapcsolatosan megírt véleményformálás nem tőlem származott. A jövőben magam szerkesztem és irányítom ezen hivatalos oldalam.

Szeretnénk nektek ismét köszönetet mondani a rengeteg szeretetért, támogatásért és bíztatásért. Köszönöm, hogy vagytok, érdeklődtök és hogy az életem részeseivé váltatok!

Varga Zsuzsanna (VV Zsuzsu)
    2019.02.23."
  • Ironman2
    eh vazze!! Most hogy mondod!!! Küldök neki egy egy kis börtönkosztot.DDD
    Kiváncsi vagyok ki lesz a VV10 müsorvezetője.Puskás Peti szerintem marad,Anikó már nem hiszem hogy elvállalja.Előtte kik voltak? A VV7,és 8-at nem néztem.
  • Ironman2
    Nem lennék meglepve rajta.A VV köztudottan protekciós rendszeren alapul.Csak tudnám akkor hogy miért csinálják ezt a nagy jelentkezős napot a Való Világba? Miért állnak kilóméteres sorok a villa előtt,miért költenek el erre egy kisebb vagyont? Biztos nem ingyen dolgoznak azon a napon akik ottvannak.Egyáltalán bejutott valaki ezekből az emberkékből???
  • IXEMGabeo
    amugy elfelejtetted a Bucit felkoszonteni ma lett 52 eves:DD
  • Ironman2
    Az Mc Hawer.Koczka Géza a neve.
  • IXEMGabeo
    Geza? az ki?ez a faszi? miert te ismered?:D
  • IXEMGabeo
    ez egy erdekes felvetes, mert pl erre senki sem gondolt...de nem gondolom, hogy az Mc Hawer, aki egy 50-es forma es a baratnoje, akik tudtommal pestiek majd pont Zsu az egyik regi "baratjuk" Bukfurdorol...nem jon ossze logikailag sehogy sem
  • Ironman2
    Mert nem akar leégni,úgyis csak ez lenne a téma,ezt jól elcseszte.Maradjon független aztán kész.Én amúgy kedveltem a Tekknőt is,és Mc HAwert is amig még nem voltak együtt,meg utána is,már a 90-es évekből ismerem őket.A nótáikat meg kivülről fújtam anno,persze nem józanul.DDD De most valahogy nem vagyok szimpi,egyébként a múltkor pont privátban válaszolt nekem Géza.D Más téma volt.
  • Ironman2
    Na és persze a szerződése még köti a retekhez,de miért pont ez az Mc HAwer találta meg magának? Nekem van egy sanda gyanúm hogy ők is küldték be a játékba.Nagy ismerőse szerintem a Hawer feleségének.Az is ugye 19 éves.Mc Hawer is szurkolt neki,mikor a videókat játszották be a villába.
  • IXEMGabeo
    napok ota ez ment, hogy huu az Mc Hawerek igy le akarjak huzni meg ugy...de most allitolag megsem lesznek kozonseg talalkozok...szerintem Zsu visszamondta az emberek nyomasara
  • IXEMGabeo
    a nagyon exhibicionista emberek, akik hozzaszoktak ahhoz, hogy mindenki oket nezi azok nagyresze nem birja elviselni, ha valami nem roluk szol...tobbseg visszavonul, de Zsu most probal uszkalni a sikerben es talalkozgat a rajongoival nyilvan jol esik neki, ha odafigyelnek ra...

aki effele szemelyiseg, aki folyamatosan koztudatban szeretne maradni (Bauko, Alekosz, Aniko, Majka) azok az emberek ilyenek...
  • Ironman2
    A sok hülye kommenten:

itt cáfolja Zsuzsu hogy lehúznák anyagilag:

https://www.facebook.com/VVZsuzsuHivatalos/videos/253297175581537/
  • IXEMGabeo
    min nevetsz oly nagyon:)
  • Ironman2
    hehe,ezt olvasni kell mi megy ott a facebookon,szétröhögtem magam:

https://www.facebook.com/VVZsuzsuHivatalos/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    VAlaki ezt irta:

Mindenki mondja ezt nem te irtad hanem a fanni kezeli az oldalad.
    Neked nincs szukseged rajuk.
    Nincs szukseged kozonsegtalalkozora.
    Megtudod csinalni livebe is.
    Ezek leszednek benzinkoltseg ,terembérlet stb.
    Azert Zsu en imadlak,rad szavaztam.
    De mondjuk meg oszinten azert annyira nagy sztar nem vagy higy ezek itt kozonsegtalalkozókat szervezenek lehuzas cimen.
    Van neked Anyukád,ő nem látja mit akarnak veled csinálni?
    Neki ez tetszik?
    A Bogi nem kért tőled semmit,ő igazán szeret,és őt mégis kitettétek a csapatból.
    Pedig neki sokat köszönhetsz.
    Én sajnálom ezt a mulatós embert,és gratulálok hogy talpra állt de az anyagi problémáját nem rajtad keresztül kéne megoldania.
    Kapsz te felkérést az RTL-től biztos.
    De ha ezt csinálod mész a süllyesztőbe mint Párkány Éva.BB Évi.
    Tessék vegyél lakást magadnak...a többit megoszd be.
    Dehogy azt hidd hogy 20-26 millió amit kézhez kapsz nagy pénz.
    Ezekkel eltapsolod 1 hónap alatt,és a kutya se lesz rád kiváncsi.
    Nagyon szeretünk,és bocsánat hogy megbántottalak.
    Zsu nincs szükséged olcsó cigányzénés haknikra.
    Ahhol te csak bájosan mosolyogsz a pénzedért.
    Itt te nem keressel,itt te adsz ki.
    Terembérlet,benzin,kaja..
    Vedd már észre úgy rád telepedtek mint a pióca.
    Bocsánat hogy hosszú voltam.
    Ezt kikellett írnom.
    Ha ezekkel haknizol csalódok benned.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:20:06
  • Ironman2
    MC Hawer felkarolta Zsuzsut.Igaz van neki fiatal pinája már.Azért is támadták az ürgét,mert unokája lehetne a 19 éves csaj.Most meg Zsuzsura kacsingat,meg lájkolja a bejegyzéseit.Ennek jót tett az elvonókúra,azóta fiatal pipikre hajt.De miért pont Zsu???

Zsuzsu meg már csak arról nem közvetít facebookon,hogy elmegy szarni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:14:23
  • Ironman2
    Toszás előtt szétokádta a lepedőt Katka,kiadott mindent magából..DDDD

Amúgy nem emlékeztem már rá,hanem utána néztem :

http://www.origo.hu/itthon/20040328buli.html
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:00:03
  • beby44
    Ez igy van ahogy mondod!!Nem is kèrdès!!!!
  • IXEMGabeo
    Leo azert erdekesebb volt, teljesen mast kepviseltek, mint a mai fiatalsag...sokkal tisztelettudobbak voltak a nokkel, mint mondjuk egy Krisztian, Dukai vagy mondjuk Zsoltika a VV6-bol...

durva mennyire megvaltozott a szellemi szint azota
  • beby44
    Mármint hogy Milo èl Leo nem voltak nagy számok!!
  • IXEMGabeo
    igen...mondjuk Milo keves konfliktusban volt plusz Marcsival valo viszonya erdekesse tett, azert nyerhetett (olyasmi jatekot tolt, mint Jerzy a 4-bol), Leo nepszerusege pedig szinten a kulleme, stilusa es Agicaval valo adok-kapok viszonyan mult...Katka is kavarta a szalakat, de mivel osszefekudt Frenkyvel, Szilvi utan tan ez miatt nem nyerhetett...

amugy az egyik olyan szeria volt, ahol a 3 dontos total megerdemelt volt
  • beby44
    Hát igen Milo Leo közül megnyerhette volna!Ugye ők maradtak 3-an ha jól emlèkszem?
  • IXEMGabeo
    szerintem o volt az egyik legjobb noi karakter, kar, hogy csak 3. lett
  • beby44
    Emlèkszem szegèny lányt a Segal mindig hogy kikezdte.Úndoritó volt az az ember!!!Ment is vissza a sittre műsor után ahová való volt!!!!
  • nordan
    mit vártál egy cigány nőtől?

meggondolatlan felelőten élvezkedés gyümölcse lesz szegény gyerek...........1 év múlva együtt sem lesznek a szülők.........egy újabb potenciális bűnözőpalánta
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.23. 14:58:54
  • IXEMGabeo
    2 ujabb genetikai hulladek szaporodik:D , raadasul rohadt fiatalon mindketto...ennyit a "karrier" celokrol, majd most szoptathat a szoszike:D
  • Ironman2
    Igen,már meg is erősítette,és Krisztián az apukája,és nagyon boldogok:

VV Vivi várandós!
  • IXEMGabeo
    zajlik az elet odakint, Vivike allitolag terhes lett:)),

lehet elmelkedni ki a gyerek apja
  • IXEMGabeo
    kamu oldalnak tunik, viszont azota volt tobb live ahol ez a no es ez a szoke haju csavo, aki tele van adossaggal folyamatosan ott vannak Zsu kozeleben es ez sokak szemeben szemet szurt...nos, hogy oszinte legyek fogalmam sincs ki ez az Mc Hawer, de az tuti, hogy nem jo szandekkal lettek hirtelen "baratai" Zsunak...nyilvan az emberek nem hulyek es latjak, hogy a parocska ki akarja Zsut hasznalni es ratelepedtek gyanusan, mint a piocak...Kozonseg talalkozokra is harmasban mennek. En csak azt nem ertem, hogy a csaladja miert nem akadalyozta ezt meg es zavarta el ezt a 2 idegent (gondolok itt a szoke pank haju baromra es a baratnojere)
  • maki85
    Már a játék ideje alatt is sokan aggódtak a láthatóan együgyű Zsuzsu jövője miatt

A show alatt is egyfolytában nyomatta a lányt, mármint rossz értelemben.
    Remélem téved ez az okádék oldal.
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.02.21. 21:41:49
  • maki85
    Aranyos a video, de főleg a Zsu, csak ne mozogna a kép annyira bántóan:))
  • wesker24
    Na Banner Frissitve Gratula az elsö Nöi gyöztesnek !

Amugy nekem az egész VV4 fennt volt a Youtube csatornámon, csak az RTL Klub kérésére a Youtube törölte az összes VV4-es videot a csatornámról.
  • IXEMGabeo
    ez ugy mukodik, hogyha megnezel egy videot az adott temakorbol akkor fel fogja dobni az uj lehetosegeket...nekem tudod, hogy vannak fent regebbi streamek es valoszinu hozza lett kapcsolva az osszes uj tipusu live avagy felvetel...Radicsot betette ide vki, utana mikor Csoki kiesett az o videoi is feljottek a csatornan, Soma videoi es igy tovabb...
  • Ironman2
    Akkor mégis csak kerested :)
  • IXEMGabeo
    nem keresem, kidobja a youtube nekem...
  • Ironman2
    Miket nem találsz te! Direkt keresed az ilyeneket? :)
    Ez különben ilyen VV effektus betegség,nálam is előjött,mert bosszant hogy nincs mit nézni a tévében is,meg meló után is.:) Át kell rendeznem a szokásaimat megint,eh.Nambaj küldjél videókat hogy legyen mit nézni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.21. 12:18:56
  • IXEMGabeo

Elo live Zsutol:D

Durva, hogy a mai okos eszkozoknek koszonhetoen tulajdonkeppen az emberek 90%-a ha ugy szeretne a koztudatban maradhat....regen mikor vege lett egy valosagshownak senki nem tudott a jatekosokrol semmit...most viszont 1 oras live-okat feltoltenek a netre...

igy halad a technika
  • IXEMGabeo
    de fent van az osszes:)) sorozatbaraton vissza tudod nezni...indavideos lejatszon keresztul
  • beby44
    Mèg kèt űveg bacardit kèr be meg hat üveg bort.Ès ahogy a bacardit kiejti a száján!!!
  • beby44
    Köszönet a videóèrt.Belenèztem mèg 1 2 -be a you tubon.Nem semmi.De rögtön látszik ők mèg akkor szórakozni mentek be ès nem egymást gyűlőlni!!Ahogy láttam Alek melett minden pasi befogta. labdába se rugtak melette.De neten ez az èvad nincs fent sajna.nem lehet megnèzni!!