153993
ValóVilág 12
-
#141115 http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/02/01/felfuggesztett_kapott_a_ferfi_aki_vv_lorenzo_halalat_okozta/ -
IXEMGabeo #141114 Attila oldalán ez a Tiwcsi gyerek az Alek-Laci esetet linkelte...
no, de az teljesen más eset volt össze sem hasonlítható hisz Alek nem indulatból lökte fel Lacit, csak véletlen baleset volt:D
Attila is anno uugye leszaggatta Kingáról a fürdőruhát amire nem is volt büszke mégsem zárták ki érte...Simont se kellett volna mivel ütés nem történt és a ruhatépést pedig Viki kezdte (fizikai inzultus)...
úgyhogy marhára igazságtalan volt eleve ez a szavazás ráadásul manipulált...ezerszer nem fogom leírni -
#141113 Linkbe rakd köszi !:D -
McCartman #141112 Hé, hol a kép amit linkeltem? :D -
Terrorbicaj #141111 Aha , be is másoltam az egészet a nevével együtt de csak ennyi ment át, nem tudom miért.Újra berakni meg nem akartam. -
xido #141110 párhuzamot érzek azzal,mikor Alekosz "fellökte" Anikót..ott is nagy lapítás volt,Alek meg lett bélyegezve.majd mikor már nem volt a játékra kihatása,beadták nekik a videót,hogy nem volt semmi,csak a kisasszony felfújta :) -
Watchmen #141109 Az a durva,hogy még Iza is mondta, hogy Józsi szedd már szét őket, de Viki az hagyjad őket majd legyepálják egymást no mind1 ez van.
Kíváncsi vagyok az új tagra talán remélem lesz valami esze. -
IXEMGabeo #141108 előző hsz-edet látom faceről vetted egy csajszitól:) -
Terrorbicaj #141107 *De a társaság átlag intelligencia szintjét nézve csak reménykedem ebben. -
Terrorbicaj #141106 Az tuti ,hogy Sárlottnak annyi.Én azért bízom benne , hogy mivel levetítették nekik az egészet az elejétől, néhányuknak eljut a tudatáig mi is történt ott és akkor.De a társaság átlag intelligencia szintjét nézve reménykedem ebben. -
IXEMGabeo #141104 Kérdés, hogy a többiek felfogják-e egyhamar (amit kétlek), vagy pedig lepaktálnak inkább vele...
Valamiért az a megérzésem támadt, hogy most Charlottet fogják nagyon csúnyán elkezdeni támadni -
Terrorbicaj #141103 Indexen olvastam ,valaki írta ha ezt a Zsolttal csinálja meg a Viki most az életéért küzdenének az intenzíven :) Már mint a Viki életéért :) -
Watchmen #141102 Alapvetően az a gond, hogy 10 perc alatt....alapvetően itt vannak már gondok a szavazásnál, de amúgy ha kibaszták Simont Vikinek is mennie kellett volna így lett volna igazságos csak hát azt tudjuk már régóta nincs a földön... -
IXEMGabeo #141101 Lacinak mivel ő a Gyanú árnyékából jött -
#141100 jaa azt olvastam ki a legszimpatikusabb :DDD -
apion #141099 Igen, ez valóban új helyzet, mivel nekem és a fórumon lévő tagok kb. 70%-nak a kedvence az elmúlt két szériában eljutott a játék legvégéig és meg is nyerte. Akkor is voltak vitatható szituációk, de kedvenceink általában jól jöttek ki belőle. Viszont most ez a 15 perc alatti kiszavazást igazságtalannak tartom és akkor is ezt mondanám, ha Iza vagy Zsolti lett volna az áldozat.
Korábban már írtam, hogy ezt nem lett volna szabad a nézőkre bízni, mert nem a cselekedetre szavaztak, hanem arra, hogy kedvencük legnagyobb riválisa ne legyen a továbbiakban ellenfél. -
#141098 Pontosan. Mást nem tudsz tenni ellene jelenleg, se bent, se kint. Összefogás, jelek rárakása, és ha kitart még két hétig ez a sírás idekinn, akkor vége a dalnak. Te is írtad, a tévénéző felejt, 2 hét még belefér, de utána már leszarják, hogy esett ki és miért Simon. -
Terrorbicaj #141097 Azért a VV4 -et ezzel össze se lehet hasonlítani.Sokkal érettebb játékosok voltak.Itt összezártak egy rakás hülye gyereket és majd csinálnak valamit, valószínű ezért se megy az anyacsatornán. -
IXEMGabeo #141096 Vikivel nincs semmi gond azon kívül, hogy valószínűleg komplexusos...DE mivel ő játszani ment be oda, ezért most kiélvezheti az abberációját olyan emberek ellen, akiket ő a valóságban lenézne és nem tenne semmit, hanem elmenne mellettük...Azt képzeli odabent ő az Isten a többiek mind hülyék. Ezzel nincs gond, csak ezt nem kéne kinyilatkoztatnia, mert a nézőknek nem lesz szimpatikus...Az oké, hogy tartja magát ahhoz ahogyan bement, mert ő előre szólt, hogy ilyen kekec lesz csakhát nagyon durván átlépte az inzultás határát. Ilyen gané módon Attiláék se játszottak sőt tovább megyek az ő játékuk ugyebár nem ganéság volt, hanem pontosan azt játszották ahogyan elvárható lenne egy ilyen játékot->ÉSSZEL.
Lehet, hogy Viki a valóságban egy "okos" egyetemista sportember úgymond, aki hozzászokott mindenféle embertípushoz, minden szivatáshoz a koleszban, de itt kicsit túllőtt a célon és szvsz elszúrta úgy ahogy van ezzel a lépéssel. Habár sokat felejtenek és hamar az emberek ezt nem fogják neki egyhamar megbocsátani még akkor sem, ha Simon megosztó volt pokolira... -
Orionk #141095 Ja, meg azt lefelejtettem, hogy szerintem a benti játékosok nincsenek tisztában annak a súlyával, hogy most az RTL 2őn megy a műsor és nem látják a kinti eseményeket, hogy lényegében azok a játékosok, akik a finálé előtt esnek ki, azok semmire sem tudják majd vinni, kihasználni az életben, hogy bent voltak.
UGyanis ez most nem egy agyonreklámozott, nézett VV és sok esetben meg sem ismerik majd őket a kinti életben. Egy példát hozok, pl. Olivér és pl. Anikó, meg még vannak 1-2en, akik kijöttek el tudtak helyezkedni műsorvezetőként, vagy akármi hasonló helyen.
A mostani játékosoknak esélyük sincs erre. Még az értelmiségi szintjük sem érné el a szükséges határt !
Vagy ti melyik játékosból néztek ki valamit, hogy tudná hasznosítani valamire a bent eltöltött időt ? -
Terrorbicaj #141094 Én is őt jelöltem, komolyan az a gyerek úgy katasztrófa ahogy van. -
IXEMGabeo #141093 ha most újabb kiválasztásra kerülne sor akkor a többiek helyében azonnal megszórván tudva azt, hogy a nézők pokoli pipák rá...tökmind1, hogy taktikából simán érvelhetnek azzal, hogy ez a fajta játék stílus nekik nem jön be így nem szeretnék Vikit a villában látni... -
Terrorbicaj #141092 Egyáltalán nem volt a kedvencem Simon, sőt annyira nem is bánom ,hogy kijött mert valószínű ,hogy előbb-utóbb olyat tett volna amiért jobb esetben egyébként is kizárják.Nekem konkrétan Viki módszere nem tetszett. -
Orionk #141091 Számomra is csökkent Viki szimpátiája, de én mégis inkább Aureliot jelöltem ezek a Poll szavazáson, mint legantipatikusabb.
Ha Viki nem lenne, akkor azért nem lenne mit nézni. Ezt meg kell vallani. Gondoljatok bele, hogy előző VV szériákban, főleg a VV4ben(én csak azt néztem) csomó értelmes program volt, Alekoszon és Olivéren lehetett nevetni.
Eddig meg mit láttunk ? Azt, hogy isznak, káromkodnak, erkölcstelenek, többségük buta, és nincsenek vicces jelenetek, amin tényleg elszórakozna az ember. Inkább csak folyamatosan kitolnak egymással, fúrják egymást. pl. Simonság almát tesz Zsolt zoknijába, Zsolt szintén megkárosítja Simonság személyes dolgát.
Szóval azt akarom ebből kihozni, hogy a mostani VVben nem lenne mit nézni, ha nem lenne Viki. Ti mit néznétek ?
Aurelio meg azért a legantipatikusabb személy most nekem, mert nekem nagyon nem tetszett, amit a legutóbbi EstiStrem ben láttam, hogy képes egyik nőről a másikra menni, meg türelmetlen. Milyen udvarlás már az, hogy birtokolni akarja a nőt ? Rögtön puszilgatni és csókolgatni akarja.
Mégis mit tud a való életben ez a gyerek a tolmácsoláson kívül ?
Sárlott, meg huh, hát előző szériákban is biztosan voltak olyan csajok a Villában akik kint örömlányok voltak, de szerintem ez a Saci túltesz rajtuk.
-
Janika114 #141090 Srácok, ez egy játék, amit Viki még ha kicsit gecin is de ügyesen játszott. Ha nem a kedvencetekkel Simonnal csinálja, nem így reagáltok ti se, vagy ha Simon csinálja ezt mással, akkor mekkora okos játékos azt írjátok. -
Terrorbicaj #141089 Mit ,hogy ?: ) Ő lett a legellenszenvesebb ide kint. -
#141088 Azért az értelmi szint látszik ezen az oldalon :D
-
#141087 wtf? hát ez hogy? -
Terrorbicaj #141086 Én 4 -kor ébredtem ,megnéztem nem volt kiírva KHF de se kép se hang.Gondolom nem igen volt ezek után semmi az éjjel szándékosan. -
Orionk #141085 Ez miért királyság ? Nem lehet most nézni akkor az esti stream eket. -
Terrorbicaj #141084 Ezt érte el Viki ide kint : http://www.easypolls.net/poll.html?p=52ecc7fae4b0353e5c7d48df -
Terrorbicaj #141083 Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ember hogy lehet ennyire gonosz, és hogy állhat ilyen negatívan az élethez, az emberi kapcsolatokhoz, mint Viki.. Magától nem lesz ilyen egy fiatal lány, szerintem segítségre lenne szüksége, minimum egy jó pszichológusra, mélyebben kell a probléma gyökerét keresni, mint abban, hogy a "külsejét ért folyamatos bántások miatt ilyen".. Ha pedig mégis azért, akkor mindenkinek előtt ott a lehetőség, hogy megváltoztassa az életét.. -
#141082 az nem lesz neki nehéz csak kihez csapódik mert nem igen bírták amúgy se
szerintem ö fogja kapni a legtöbb jelet kövnél,viki most villába megérősodöt nem fogják merni bántani mert sokk birka akki bent maradt az fél most töle nincs anyi ész bent sajna -
Ironman2 #141081 Pontosan! Igazi napraforgó lesz,majd rátapad Lacira,vagy az új emberre -
Ironman2 #141080 Hát nem lesz könnyű élete neki idekinnt.Irtam is a facebook oldalán,hogy kapja vissza az élettől amit csinált,mégha utasításra tette (amit nem mondhat el),akkor is! -
#141079 Arra én is kiváncsi leszek hogy most Charlie miképpen lép tovább !
Ha bent akar maradni a játékban be kell hogy vallja hogy csak taktikából volt Simonnal 4 :D -
Ironman2 #141078 Volt már egy napraforgó.Ki is volt az? Anikó? Nem! VVÉva volt az! -
#141077 Kiszavazás az oké, de ehhez nem kell terror. Mint néző azt mondom, hogy le se kell szarni azt, amit mond vagy csinál, ignore és kész. Egy provokáló embert ez idesegíti a legjobban, ha le sem szarod (ne etesd a trollt) :) A szavazáson megszórni, mindenki ellene, és kész. Ha tényeg annyi simon rajongó van, amennyi könny hullott érte tegnap este óta, akkor a Vikinek nem hogy vége, de még meg is verik idekinn :D De ha nem, akkor még bent lesz egy ideig. -
Ironman2 #141076
szerintem a tegnapi szavazás is kamu volt,a VVAppon Simon vezetett végig! Amúgy nagy pofára esés lesz Simonnak,ha most Sárlott bevallja hogy taktikából csinálta az egészet,már pedig be kell hogy vallja,ha vissza akar illeszkedni.Erre nagyon kiváncsi leszek! -
#141075 Ezek után bárki kint hagyná ezt az östulok koca disznót ! xD