ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aura ért a nõk nyelvén..:"ilyen hosszú a hajad,geci?".<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

hogy elvan köztük😄 milyen lazán zuhanyozgat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fürdik? nem fürdesz vele?😊)) akkor lenne rá ok miért pocsékoljátok a vízet😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sokkal jobb fagyik vannak ennél

igazi Gelato olasz fagyinál nincs jobb...Carte D' or évek óta szar

Aurélio nem bír a farkával.
csajok bikiniben..olasz meg pöcsben 😄
nah fürdik a nõm...megnézem mennyire pocsékolja a vizet...érdemes e vele kezdenem 😄 😄

vihar elõtti csend...

Ja és szerintem az eddigiek mutatott alapján, ezek a karakterek messze elmaradnak a vv4-es vagy akár a vv5-ös karakterek mellett...Talán Simon kivételével...
Kenny85
Valami hasonlo biztos lesz, mert nem hiszem, hogy az emelt dijas smseket levaltjak egy ingyenes app-al, ahol egy sima alapdijas sms a regisztracio. Valojaban igy a reklamokon kivul semmi beveteli forrasuk nincs. Nezok reszerol meg plane.

Szerintem egy havi fizum elitták mióta bent vannak.😊)

Sziasztok!
Ebben az idényben miért csak 11 játékos költözött be, ellenben az elõzõekkel, ahol 14-en, sõt, 16-an voltak? Talán nincs elég pénz etetni és itatni õket? :-)
Hannibál Lechter 😄
metro-s aro márkákat imádom én speciel...jó áron is van és finom...

Azt vártam hogy mikor vágja el a száját. 😄

steam, origin: ACE_hun

nem mondom nem csak ezzel én úgy vagyok, hogy ha az ember semmit nem enne meg ami ilyen éhenhallnánk... a párizsi meg minden hogy jajj mibõl van stb..hol érdekel... 😊

án 2 éve rátaláltam egy olcsó spar márkára...elég korrekt íze is van árához képest 😊
Kenny85
Aranyosan elcsipegeti nagykessel 😄

rájöttem..megkérdezem majd Attilát..hátha õ kicsit bennfentesként meg tudja mondani mi az igazság ezzel a felugró cuccal és a valóság tartalmával..aztán ha õ rábólint,akkor végre 21.század😊
simán lehet látni a dobozról

évek óta nem veszek, mert tudom mi van benne...fûrészpor az egész elárulom

Sziasztok!
Ebben az idényben miért csak 11 játékos költözött be, ellenben az elõzõekkel, ahol 14-en, sõt, 16-an voltak? Talán nincs elég pénz etetni és itatni õket? :-)
késsel zabálja a Carte D' ort x:S:AS::ADA OMG

vikinek legnagyobb baja h nõ, mert ha férfi lenne ez a szerepe nagyon jól mtuatna egy taktikus megmondó ember szerepében 😄
Ez-ha jól látom Carte d'Or.Abban azért van tejcsi.😊

nah nem lestem, milyen márkát zabál???

folyamatosan csökken a népszerûségi mutatója...de nem õ lesz az elsõ

Viki is nagy ganaj lesz az már fix, de legalább játszik ahogy anno Attila és Peti is

Az egyik legdrágább jégkrémet zabálják..faszt nekik..miért nem jó a teszkó abból is?😊

vizes fagyi is hízlal nem csak a tejes? 😊
Viki kemény lesz.
Bárkivel összeáll a cél érdekében.
Zsoltot viszont gyorsan ki kéne baszni.
Nagyon unszimpatikus lett 1 hét alatt.
na Zsoltifiú töri a fejét miképp lehet Simonkát kikészíteni ahogy elment onnan rögtön Vikinek ezt ecsetelte...

Charlottet akarják kiküldetni

és Laci valamit mondhatott Simonnak amivel kivonhatták õt a forgalomból...ezt remélem mutatják majd

én nem tudom...én sem hallottam róla...de annyiban talán reménykedhetünk, hogy hátha vki jól el van eresztve és felpakolja vhova és megkapjuk mi is a linket 😊 jó lenne, mert nem tudom ti hogy vagytok vele de én azért ennyire már nem vagyok fan, hogy pénzt adjak érte...

am tesiszakos tanárnak nem oktatják, hogy nem zabálunk fagyit éjfélkor, fõleg ha van rajtam 20kg felesleg? 😊

Nemtom ki h van vele, de Aurélió személyisége nagyon idegesítõ, megjátsza a macsót és közben egy iszonyat törékeny ember, mindig is utáltam az ilyen embereket akik nagyon nagynak mutatják magukat de lelkileg a leggyengébbek
Kenny85
Laktatok ti mar alberletben?😄dd
Egy kiados buli utan, magambol kiindulva, enni sincs erom nemhogy takaritani 😄

jah mellé nem lõhetsz vele sokat 😊 ... nah most adtam egy jó ötletet vkinek...kövi vv-ben vkinek meglátom szabadalmi pert indítok ellene 😄

amúgy mennyi xar van a hütõjükben... nekem soha nem volt ennyi benne, nem volt ennyi pénzem megtölteni 😄 😄

van egy gyanúm..legyen igazam 😊

nem lenne kamu ez az sms-es kamera nézés..és emiatt megy az adás khf nélkül..ez a demó csatorna reggel 7ig váltott vágásban innentõl..nem égethetik be magukat,ha zsét akarnak érte 😊
jó mozaikszó..bármit mondhatsz rá hangulattól függetlenül 😊
azta rohadt eget mi van a konyhapulton hányinger.DDD de komolyan

hehehe😄

lehet vkinek már tetkóban is van.., 😄 😄

az elmúlt 3 év mottója 😊
Nagyon azok..és rájuk hagyják.Elég szégyen valóban..<#szomoru2>

desigo
"mocskosüdülõ"
hülye szerkesztés nélküliség..áá..tudjátok charlotte kap Simontól vagy vkitõl aki aktuális párja egy mosogatógépet vagy vmi takarító eszközt....,, tehát már nem szeretsz?" 😊

inkább elmegyek egy Mcibe mint pakoljak-takarítsak... nah igazi álom barátnõ... a fizetésem eltüntetésének legjobb megoldása 😄 😄

lol Simon milyen normálnak néz ki😄 furcsállom nincs a hajában fésû semmi se

Szellõztetik a hûtõt, ezt a kupit ami a konyhában van... igénytelenek.

steam, origin: ACE_hun

félig figyelek félig vettem az adást

Simon majd össze esik a fáradtságtól...
dorka vivi párbaj lesz az elsõ sztem
közvetítést hamarosan folytatjuk... az elmúlt 1 hét mottója 😄