153993
ValóVilág 12

• Terrorbicaj
    Az előző szériákban is kapott mindig 24 óra gondolkodási időt aki felakarta adni.Ettől függetlenül valóban marha gyorsan kitették Simont.
  • IXEMGabeo
    Attila reklámozta az ő FB oldalát kb ennyi...
  • apion
    Nem értem a retek hozzáállását mert, ha tényleg kellett a hely vkinek, akkor Józsit egyből kiengedhették volna és nem kapott volna egy nap gondolkodási időt sem. Másrészt ez a tegnap esti dolog nagyon sürgősnek tűnt.
  • wesker24
    Jaja már video is van róla ! Nézd meg fennt van az oldalamon nagyon nagy ! XD
  • Krisztiam #141152
    eltűnt a süllyesztőbe :DD
  • Terrorbicaj
    Hát lehet ezzel a műsorral melegített be a villára :) Ott is egy rakás hülye gyerek várta :D
  • wesker24
    Ez igy van vagy iszonyat megerősödik ha sikerül kijutnia ebből a válságból, vagy az első párbajon elbukik mert nem birja !
  • Coolfire
    Alexáról egyáltalán írtak valahol,mióta kiesett?Pölö mit szól a többiekhez,már kiesett játékosként?
    És megkapta azt az iszonyatos mennyiségű felkérést,ami celebként neki jár?
  • wesker24
    Az elején lehet hogy az lesz söt lehet hogy beletelik egy kis idöbe de ha egyszer sikerül túl lépnie rajta és bekeményitene ugy hogy a többiek szóhoz sem jutnának annak tudnák örülni !

Majd meglátjuk mennyire erős személyiség Sári ugy hogy totál egyedül maradt !
  • Coolfire
    Sári-a Simi tábor miatt-vagy iszonyat megerősödik,vagy az első párbajon csont nélkül kiesik.Ez is kétesélyes.
  • Coolfire
    Úgy látom elérte a retek amit akart,mindenhol megy a pörgés.
    Kolosiék reakciója borítékolható volt,amint elkezdték támadni őket a statárium miatt.
    Itt már Józsi műbalhéja után kellett a hely valakinek,és beáldozták a "vezért".:)
    Viccen kívül,aludva rá egyet,még most is faszszopónak tartom őket,mert nem volt igazságos.Vagy mindkettő,v. egyik sem.
    Este kurva kíváncsi leszek,hogy ki lesz az új lakó.
  • wesker24
    Jah ez igaz de ha Charlotte képes túl tenni magát ezen is igazi fekete özveggyé válna annak tudnák örülni elkezdene végre játszani ! :D

• Orionk
    Ez mindannyian láttátok már ? Laci betyár egy másik sorozatban.
  • Terrorbicaj
    Nem lesz képes, látszik rajta.Gyenge a csaj.Mondanám, hogy sajnos de hazudnék mert nekem nem szimpatikus.
  • apion
    És most van a legnagyobb esély is erre, mivel a bent lévő 11 közül senki sem olyan egyéniség aki a többi fölé emelkedne. Elnézve az rtl eddigi koncepcióját ma este kaphatunk egy újabb érdektelen szereplőt. Ezen a szérián már egy taktikus, érdekes figura sem tudna segíteni szerintem.
  • wesker24
    Tuti hogy totál egyedül lesz de ha sikerül túl vészelnie ezt az idöszakot akkor az késöbb még nagyon jól jöhet neki !
  • wesker24
    Jah ezt itt a lényeg ha képes egyedül is megállnia a helyét ugy hogy mindkét barátját elvesztette Alexa és Simont is akkor az ki vívhatja a nézök szimpátiáját !
  • kill3r21
    a connecting people petykának se fog örülni :D
  • IXEMGabeo
    én szurkolok neki akármekkora ribancnak tartják őt...

mondjuk kicsit csalódás, hogy Simon mellől elment mikor fokozódott a helyzete Krisszel..kicsit megvédte a srácot, de ugyanakkor huzódozott el onnan folyamatosan...

nem tudom neki azért kötelessége lett volna visszafogni őt elvégre egy szerelmes nő megtenne ilyet a választottjáért...nekem pl az ilyen momentumok miatt nem való az egész, Charlotte, ha nem is taktikából, de az egyedüllétének csillapítására mindenképp jó volt Simon...

Nem látom, hogy bárkivel is jó viszonyba lett volna rajta és Alexán kívül...és mindkét számára fontos személy kiesett így most totál egyedül lesz
  • Terrorbicaj
    Én arra azért kíváncsi lennék , hogy reagál a Simon a kinti dolgokra most , hogy ennyi mocskot előásott a bulvár néhány emberről.Meg arra is mi lett Árcsibálddal ? Ő nem tett semmi rosszat :D
  • wesker24
    Elvégre a VV I-ben Szabolcsot is mindenki utálta és mégis ö nyerte meg az egészet !

Charlotte-nak igencsak nehéz dolga lesz de ha helyén tudja kezelni a dolgokat ki tud jönni a süllyesztőből akkor nagyon megerősödhet !

Itt lenne az idö hogy végre egy nő nyerjen !
  • Terrorbicaj
    És mindenki meghívnának a nyeremény lakás avatására csak Vikit nem :D
  • IXEMGabeo
    Van igazság benne, amit mondasz...

nem túl jó, ha tapadsz a másikra folyamatosan..én is úgy láttam még az ÖF-ökből és az éjjelia adásokból is, hogy ő többet ment Charlotte után, mint fordítva...viszont egy egy vita kellett nekik, hogy a nehézségeket legyűrve tovább folytassák...utolsó napokban együtt keveset is szerepeltek és Charlotten kicsi visszafogottságot lehetett érezni
  • IXEMGabeo
    azért nagy fricska lenne, ha végre nő nyerné a VV-t Charlotte személyében (ami sajnos igen nehéz lesz mivel őt utálják a legjobban a nézők most Vikin kívül) és aztán Simon mégiscsak kellene neki és együtt élnének a nyeremény lakásban, kocsival és a lóvéval együtt xDDD poén lenne és a többieknek is nagy fricska lenne
  • wesker24
    Na ebből is látszik hogy nem taktika volt hanem tényleg szerette Simon-t !

Lehet hogy csak taktikának indult az egész de késöbb mégis csak kialakultak nála is az érzelmek !

Mert azt nem hiszem hogy valaki ennyire profi szinésznő lenne aki igy megtudná játszani magát !
  • Terrorbicaj
    Nem, de belül örülhetett :) Azért Simon legalábbis ami az ÖF-ba volt elég kis mozgásteret hagyott a lánynak, azt is meg lehet ám unni.
  • McCartman
    Én sem hiszem, hogy lehet közös jövőjük de kitudja, lehet ez lesz a kivétel, mindenesetre kívánom, hogy legyenek boldogok. :)
  • IXEMGabeo
    az öröm nem látszódott rajta azért:DDD túlzásokba ne essünk
  • IXEMGabeo
    Simon az interjúban elmondta, hogy valóban belesett és ő látta Charlotten azt, amit nem lehet megjátszani...

aztán ki tudja mi lesz idekint én nehezen tudom elképzelni, hogy ők egy pár legyenek nem mondom h nem lennének szép pár, mert én bírtam őket, de okulva a többi egykori villalakó helyzetéből senki nem maradt meg együtt a másikkal...
  • Terrorbicaj
    Én megmondom őszintén nem tudom miért sírt a Sárlott.Örömében-e vagy bánatában ?! Mindenesetre ezzel kinyírta őt is Viki.Annyira elszigetelődött mindenkitől ,hogy innen már nehéz lesz fordítania .Mondjuk a Zsófi is csúcs :) Az Öf-ban azon besírtam mikor a Dorka beszólt neki, hogy .Zsófi te még élsz ? Már el is felejtettem, hogy te is itt vagy ! :)
  • Terrorbicaj
    Nekem nem kifejezetten ez jutott róla eszembe :)
  • McCartman
    Taktikából kezdett dörgőlőzni Simonhoz de elkerülhetetlenül kialakulnak az érzések, hacsak nem pszichopata az illető. :D
  • Terrorbicaj
    Istenes azt mondta a végén, hogy azonnal el kell hagynia a villát gong az eleje gong a vége.Szerintem ez a videó még azt mutatja mikor ment az ÖF és a szavazás de már közölte Simonnal, hogy a nézők döntenek.Gondolom ő már érezte ,hogy mennie kell. Nem hiszem , hogy még cigizni is volt ideje Istenes bejelentése után :)
  • IXEMGabeo
    Lehet elemezni
  • McCartman
    Nagyon bika. :D
  • Terrorbicaj
    Bakker Iza azzal a pirosra rúzsozott szájjal ..... Inkább nem írom le :)
  • Terrorbicaj
    Mikor írtam még nem volt legalábbis nálam nem jelent meg.Most már látom.Köszi :)
  • McCartman
    Inkább kisebbre veszem eggyel. :D
  • Orionk
    Fent van pedig. Búcsúztatják a videóban Simonságot.
  • Terrorbicaj
    Semmi új videó a VV honlapján, pedig ilyenkor már szokott lenni 1-2.Megy a lapítás 1000-rel...