153993
ValóVilág 12

• Zs0lt1
    A "gecis nézők" beszólás után komolyan nem tudom miért van meglepődve :D
  • kozi001
    1. Scar meggyilkolja Mufasát
    2. Mohácsi vész
    3. Thanos csettintése

VV11 Ákos Kimarad a Sminkelésből és Fotózásból!
  • Fantasico
    Nyilván a saját barátait lekurvaanyázó, szakadt harisnyában járó, retkes körmű, végtelenül erőltetett és mű szinésznőcske sokkal szimpatikusabb lehet, botrány, és ezt a szutykot még tolják is, de reméljük elcsúszik a végén valamin.
  • kill3r21
    aza baj hogy olyan méreteket öltött mindenhol a Melina utálat hogy ha rá kerül a jel kintmarad tényleg, kezdem ezt hinni
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2023.01.28. 21:56:12
  • Fantasico
    Rico és Barna Krisztivel arról beszélgetnek most livestreamben kinek mennyi pénzt fognak adni amikor megnyerik a játékot. Jó dolog az önbizalom, de a jóból is megárt a sok.
  • Fantasico
    Krisztikét ma is fényesre nyalta az RTL többszörösen is, miért is kell ennek a szánalmas álszent mű szinésznőnek olyan hendicap-et adni ami már látványosan gusztustalan. Ő beszél emberségről meg érzésekről de amikor Barna és Rico szarrá savazzák Melit ott pacsizgat velük ez a szutyok, fú de egy gusztustalan szánalom ez a nő, csak neki küldtek be pozitiv üziket, Daninak ugyanazt beküldték 10 szer amit olyan frappánsan lereagált hogy már számomra is meglepő, nagy forma és jó gyerek ez a Dani. Barna olyan szinten van elszállva meggyőződése hogy nyeregben vannak Ricoval végső győzelemre esélyesek, atyaég ultravakon vannak és Kriszti is elhiszi hogy jól csinálja ezt a szánalmas szar brigádot, csak legyen már egy Dani-Barna párbaj vagy Rico-Dani hulljanak már ki ezek a szánalmas primitiv prolik.
  • Fantasico
    Ricot, vagy Máriót vinné ha Ő lenne a kiválasztott de max még Lisszát, mivel Mr Faszfej most védett. De Barna szervezkedik hogy mégse Meli legyen kiválasztva mivel akkor szerinte tuti a Márió Lissza párosból vinne valakit, mellesleg nem is értem mit fájna az nekik ha öten rábasszák a jelet akkor mit várnak, azt visz akit akar. Ugyhogy lehet inkább Ricot szórják meg hogy Ő biztosan Melit vigye ki, tökmindegy igazából csak hulljon a férgese, még mindig a Meli-Dani páros a legemberibb és a legnormálisabb a sok proli között, mivel nekik van értékrendjük, és tartásuk a többiek ezeket a szavakat hirből sem ismerik, Ricoval az élen aki éjjel zuhanyzás után full meztelenül odaül a többiek mellé az étkezőasztalhoz amikor esznek, és egyszál faszban kb négyszer jó egészségeset böfög majd továbbáll, ilyen senkiházi prosztó gyökerekre ki a fasz kiváncsi.
  • beby44
    Én Márióra tippelek,hogy őt hivja ki.Ha vissza akar menni!!
  • Zs0lt1
    Szerintem Melina ma este megkapja a jelet, valószinűleg viszi Krisztit aki ellen ki is esik.
  • beby44
    Kieshetne a Melina vagy a Dani!!Kiváncs lennék,hogy folytatnák a játékot egymás nélkül!!
  • Fantasico
    Persze, csak már átment bicskanyitogató és hányingerkeltő kategóriába, ez a Barna, Rico, Kriszti hármas minden féle téren a legalja, emberileg és agyi kapacitásra is vállalhatatlan kategória.
  • kill3r21
    legjobb védekezés a támadás elven tolja Barna, Melina az egyedüli aki átlát rajta és ez böki a szemét
  • Fantasico
    Remélem az ilyen késő esti és éjszakai sztreameket is nézik a kedves nézők, de legalább egy részük, mert most nagyon gusztustalan irányt vett a játék, elég gyomorforgató módon van folyamatosan betámadva Melina aki mellesleg hihetetlenül jól és frappánsan kezeli és nagyon éretten, de Barna olyan szinten elszállt és nyeregben érzi magát most a lila kendőcskéjével és nincs olyan dolog amibe ne kötne bele, elejt valami témát ami neki nem tetszik majd Rico ráugrik és üvöltve kapálózva próbál kötekedni ez a szerencsétlen fasz, majd Melina kulturáltan, választékosan és frappánsan megválaszolja a kérdéseit, majd ez az orbitális fasz a Barnácskával megkérdi de a kérdésre miért nem válaszolsz, úgy hogy előtte 1 másodperccel tökéletesen megválaszolt mindent, fúj nagyon gusztustalan az egész, de remélem a most következő párbajon Meli odapirit egyet ezeknek az agyhalott gyökereknek, és majd megnézzük mekkora arca lesz Barnának ha lekerül a lila kendő.
  • Fantasico
    Ajánlott most a livetream, éppen egy rapid feladat van, ahol mindenkit anonim kérdéssel bombáznak amit a villalakók irtak egymásnak névtelenül, a rendkivül művelt és okos oldal Prof. Barnával és Ricoval az élen csak és kizárólag olyan üzeneteket irt hogy Melina rá van kattanva Barnára és igy a Barna úgy a Barna, egy normális ötletük nincs másfél hónapja, de annyira fáj nekik hogy nem tudják se szétrobbantani, sem elbizonytalanitani a Melina - Dani párost akármilyen kétségbeesetten próbálkoznak, szánalmas bagázs, és közben az önelégült feje ennek a gyökérnek elképesztő, közben kezdi elhinni hogy meg tudja nyerni a játékot, már többször hangoztatta, és Krisztinek is mondta hogy Melina és Dani simán kiesne ellene párbajon, biztos benne hogy Ő jönne vissza ellenük, ez a csávó mit szed odabent mert énis kérnék belőlle, ugyanis nagyon durva álomvilágba rengette Barnát kiváncsi leszek amikor kihullik és szembesül azzal hogy milyen közutálatnak örvend Mr. Faszfej.
  • Fantasico
    Nekem ne mond, botrány ez a nő, annyira mű és mesterkélt, egyetlen emberi normális pillanata nem volt, csak ez a hihetetlen gyenge szinészkedése már hónapok óta, meg az alibi hisztik és kiakadások, borzalom, botrány és szánalom úgy ahogy van. Egyébként pár órája livestreamben a szokások "Akadémiai" hármas Barna, Rico, és Kriszti nagyátbeszélést tartott a nyugiszobában, hát ember legyen a talpán aki végig birja nézni és hallgatni ezeket, ennyire rosszindulatú balfaszt mint ez a Barna nem sokat hord hátán a föld, Rico egyszerűen csak ultraproli és ostoba, Kriszti meg issza a szavukat és félpercenként elmondja hogy mennyit tanult tőlük és próbálja a tanultakat beépiteni, ezt a három agyhalottat félelmetes, szerintem 2 átlagos normálisan fejlődött ovodásnak komolyabb beszélgetéseik vannak mint ezeknek, elképesztő az egész, nézhetetlenek mindig várom hogy kapcsoljanak tovább már mert ez a trió vállalhatatlan. Már csak azt várom amikor Barna kint marad valami igen megalázó százalékkal akkor látni akarom a fejét ennek az orbitális balfasznak.
  • xido
    haver..totál kivagyok az ilyen kriszti féle művinnyogós lelki toprongy emberektől..nőben és pasiban egyaránt..nem is értem,hogy képesek ennyit beszélni neki/vele összezárva...
  • Fantasico
    Ez a Barna, Rico, Kriszti trió nézhetetlen, és hallgathatatlan, ez a két szerencsétlen proli próbálja irányitgatni a szinésznőcskét, aki meg csak primadonnáskodik, meg ide oda rángatózik mint egy holtkóros, kibaszott irritáló, és buta mind a három, dehát mondjuk erről a szerencsétlen Krisztiről is mindent elmond hogy a játék eleje óta a Bibi, Sajti, Barna, Rico fémjelezte társasággal érzi jól magát és már többször kihangsúlyozta mennyit tanult tőlük, hát gratulálok a villa legprimitivebb és legnagyobb prolijait sikerült megtalálnia akikkel egy óra eltöltése is egy kinzással ér fel mert amikor hallgatom őket kiég az agyam annyira hülyék és olyan vakon vannak az eleje óta, de Kriszti remekül érzi magát ezekkel az emberekkel, mert közéjük való minden téren. Dehát ahogy a mondás tartja, madarat tolláról, embert bartátjáról.
  • Fantasico
    Magas lóról lehet nagyot esni, de ha meg tényleg egy félkegyelmű, szellemi fogyatékos beltenyészettel nyeretik meg az mindent elmond a műsorról, szerintem az sem etikus, hogy bent van, mivel Vandának, Norbinak és az egész pereputtynak a munkatársa és barátja de rendben van ez igy, a következő szériába talán Vanda testvérét kéne inditani ha van, vagy Norbi barátnőjét Ő úgyis szintén ÉNB-s beltenyészet, közröhej az egész, de azért remélem pofára esik a végén ez a szerencsétlen bolond.
    Utoljára szerkesztette: Fantasico, 2023.01.23. 23:04:38
  • kill3r21
    Krisztit sok helyen már nyertesnek titulálják, Melina és Dani pedig a nagy vesztes, alias Delina xD
    Meg van mindenki marhulva
  • beby44
    Ja.Nem is biztos,hogy a Barna nyert csak csaltak a %-kal mert tudták,hogy Sajti nem megy vissza!!Így ciki lett volna ha két játékos esik ki!!Szerintem a Kriszti nyeri.Sokan kedvelik kint!!!
  • kozi001
    Műbalhé volt az egész párbaj.
    Sajti még teljesítette az RTL óhaját h ne adja fel, hanem menjen ki párbajjal.

Annak ellenére h elvileg az asszony szólt h rendben vagyunk, a kullancs csajok(Anita, Lissza) már kiestek vagy másra mentek rá, Sajti továbbra is tolta a "meg akarom kint beszélni a dolgokat" maszlagot.
  • Fantasico
    Kriszti most megint nagyon keményen megcsúszott, livestreamben megint olyan feladat volt hogy körbeülték a nagy asztalt és mindenki elmondta hogy jött az ötlet hogy bejöjjön meg mit adott nekik eddig az ittlét meg ilyesmi kibeszélős feladat, mindenki szépen letudta ki rövidebb ki hosszabb ideig beszélt de végül letudták a feladatot. Majd a vége után Barna és Kriszti egyből elvonultak a fürdőbe és kibeszélték, hogy igazából nem is vették komolyan a többiek és csak ők ketten figyeltek oda egymásra meg Rico, már ez is nevetséges, de ezután Kriszti dührohamba került, nem találja a helyét jár kel, folyamatosan magába beszél aztán a hálóba az ágyon dobálja magát és mormog valamit folyamatosan, ez a nő egy kibaszott pszichopata, nem tudom hogy egyáltalán a többiek biztonságban vannak e tőle, egy rosszul időzitett mondat neki amit félreértelmez és ez az eszelős őrült képes felkap egy kést és lekaszabol valakit, ebből már bármit kinézek kurva gyorsan ki kéne vizsgáltatni a csajt mert itt valami nagyon komoly probléma van, ez nem sima ideggyengeség, meg hangulatváltozás, itt többszörös személyiségzavar és még jópár súlyos dolog lehet, de egy biztos ebben a játékban ennek a nőnek semmi keresnivalója nincs. Ma egész nap tök jó kedve volt aztán a felatad után egy szempillantás alatt mintha egy másik ember lenne ott az ő alakjában, kurva durva nem tudom ez a szerkeztőknek nem tűnik fel, hogy egy időzitett bomba van a játékosok között. Tegnapi este nagy pillanata még amikor Barna bement a nyugiszobába és elbúcsúzott Sajtitól "Sajtos Arnold te egy hihetetlenül erős játékos voltál, amikor megnyerem a játékot majd felezzük a pénzt mert sokat köszönhetek neked" ezt igy ki merte jelenteni ez a bohóc, nem hittem a fülemnek azt tudtam hogy vakon van de hogy ennyire az tűzforró.
  • beby44
    Köszi.Már sikerült visszanéznem!!
  • Zs0lt1
    58-42 körül volt.
  • beby44
    Mennyi volt a százalék?még nem tudom visszanézni!!Sikerült megsajnáltatnia magát,"hogy a nagy barát kivitte"!!
  • Fantasico
    Egy gyáva, beszari, nagyképű, végtelenül rosszindulatú gyökér ez a Barna, de tényleg öröm volt nézni ahogy be van szarva, hát még majd amikor megalázó százalékkal ki is fog esni, na azt tényleg öröm lesz nézni. Ha tudná hogy milyen közutálatban lévő ember ellen ment vissza úgy hogy az lényegében vissza se akart menni kapott egy könyöradományt, egyszer van gyereknap.
  • kill3r21
    Sajnálom hogy Barna visszament, de kellően jól éreztem magam amiatt hogy ennyire be volt szarva :D
  • Fantasico
    Jó lenne, tegnap livestreamben még arról is beszélt Barnának, ha Ő nyerne mármint Sajti akkor ott a stúdióban feladja hogy nehogy Barna kiessen, dehát ez tiszta hülye, ha Ő nyer azt jelenti Barna kiesett, akkor már hiába adja fel Barna igyis úgyis kiesik, de az mekkora poén lenne VV történelmi pillanat lenne, Barna kiesne majd a stúdióban Sajti azonnal feladná a játékot és igy mind a ketten kiesnének és senki nem menne vissza, szakadnék a fejeken ahogy várnák a győztest és nem menne senki vissza. Viccet félretéve a legjobb az lenne ha Sajti visszamenne majd ledobná a lila kendőt, és kivinné Melinát a következő párbajra és akkor ott egy 90-10 el ki is eshet Sajtika.
  • kill3r21
    Én bízom benne hogy Sajti megy vissza, aztán pedig feladja xD
  • Fantasico
    Énis Sajtira szavaztam bár szerintem Barna fog vissza menni, de tök mindegy, igazából már most mind a kettőnek kint kéne maradnia két ilyen emberi hulladékot ritkán látni. Hihetnek ezek bármit aki visszamegy a következő párbaján nagyon csúfos vereséget fog szenvedni, mert elképesztő utálat övezi őket idekint.
  • beby44
    Igen.Szoros lessz az eredmény mert mindkettőt utálják kint.Emiatt majd láthatod,hogy amelyikük visszamegy és a többi villalakó továbbra is azt fogják hinni,hogy erős játékos meg amelyikük visszamegy majd elhiszi magáról,hogy erősek a szoros eredmény miatt!!Én Sajtira szavaztam Barna nagyon elsszállt magától.
  • beby44
    Igen.Szoros lessz az eredmény mert mindkettőt utálják kint.Emiatt majd láthatod,hogy amelyikük visszamegy és a többi villalakó továbbra is azt fogják hinni,hogy erős játékos meg amelyikük visszamegy majd elhiszi magáról,hogy erősek a szoros eredmény miatt!!
  • Fantasico
    Annyival még kiegésziteném, Barna anyukája burkoltan a sorok közé rejtve azt üzente hogy vigyázzon Sajtival ne bizzon benne, és hogy olyan legyen mint mielőtt bement. Zsani pedig azt mondta ha Sajti visszamegy a párbajról, és utána is tartja magát és "jól" viselkedik, akkor ha kijön rendbe tudják tenni a dolgokat, és hogy ott lesz a párbajon. Mindenesetre a kihivás óta Barna olyan szinten be van szarva, totálisan tele a pelus, az a hatalmas arc hirtelen eltünt, és egy remegő, kétségbeesett "kisfiú" lett, ezt a két szerencsétlen lúzert, ha tudnák, hogy a villa két legutáltabb és leggyengébb játékosai, ők meg közben abban a hitben vannak hogy a bentlévők közül a két legerősebb párbajozik most, totálisan vakon vannak mindketten már a játék eleje óta.
  • kill3r21
    A szerkesztők kökeményen belenyúlnak a dolgokba!
    Sajti és Barna is privát üzenetet kapott
    Lényege:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Barna: anyukája burkoltan üzent hogy jó lesz ha elgondolkodik ha nyerni akar, tartsa észben hogy hogy nevelte.
    Sajti: Zsani üzent hogy ha tartja magát mint eddig akkor rendbejöhetnek a dolgok köztük és ott lesz a párbajon.
  • beby44
    Ez a baráti párbaj meg hülyeség!Pont fordítva kéne gondolkodniuk inkább egy olyan ellen essen ki akit utál!!Ne barátja ellen!!(vagy véletlen kiejti a nagy barátot)Amugy meg ha van egy barátom bent nem kockáztatom,hogy kieshessen,biztos nem hivnám ki magammal!!
  • beby44
    Én Sajtira szavaztam Barna nagyon el van szállva kieshetne!!Utána Sajtit is bárki kinthagyja de jó lenne előbb látni Barna fejét ahogy kiesik!!
  • kozi001
    Paszolom én is.
    Sok értelmát nem is látom ezeknek a baráti párbajoknak!
    Ez hogy jött össze Sajti meg a többiek fejében?
  • Zs0lt1
    Csak azért szavazok a sajtosra, hogy ne jöjjön össze a terve, szenvedjen még bent, majd top3-4-5-nél essen ki :D
  • kill3r21
    Barna nagyon gusztustalan mostanság tényleg, eddig se bírtam, de ez lehet a valódi énje
  • Fantasico
    Hát lehet megtörténik az hogy Sajtira szavazok, menjen csak vissza és egye meg amit főzött magának az ittléte alatt, nem hinnén, hogy bárki ellen lenne esélye, de hátha Barnát is rühellik annyian mint őt, engem mostmár Barna hetek óta jobban idegesit, mindenkinél elviselhetetlenebb és nagyobb gyökér, maga a rosszindulat, úgyhogy inkább Sajtira szavazok hogy menjen vissza bár szerintem kiesik, de ha visszamenne a köv párbajon úgyis kiesik, ugyanez a helyzet Barnával is ha visszajön a következőn hullik a férgese.