153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Akartam mondani tegnap mit csajozott Alek a Szerencsekerekben:D Onelegult Kasza le is ült annyira nem jutott szohoz
  • xido
    spin off ha szabad :)

szerencsekerék alekosz
  • Fantasico
    Igen Rico kellemes csalódás az utóbbi hetekben, meglepően emberi volt jópár pillanatban. Én amig Melina bent van rá szavazok, ha kiesik akkor csak Rico marad akire még leadom a voksom, a többi játékos teljességgel értékelhetetlen, és vállalhatatlan kategória rájuk biztos nem szavazok.
  • kozi001
    Én is Ákost mondtam volne előtte.

Amúgy vicces lenne egy csajos finálé. :P
  • beby44
    Én inentől csak Ricora szavazok!!Kriszta kiejti Melinát.Reni Liszát!!Bár ki tudja,hogy lesznek a párbajok!!
  • kill3r21
    Ákossal nagyon vakon "voltunk"
    Hál isten hogy az egybites kiesett xD
  • Fantasico
    Egy fillért nem raktam volna arra, hogy Melina visszamegy erről a párbajról, de most a livestreamen aranypillanatok vannak, Lissza és Kriszti csak rá kell nézni a fejükre óriási, nem gondoltam volna hogy ez a VV még tud meglepetést mutatni, de ez azért nagyon nagy volt, a világ szégyene lett volna ha ez a senkiházi, hazug, napraforgó Márió visszament volna, Meli azért a sok nemszimpatikus dolgaival együtt is egy teljesen más kaliberű játékos mint az egybites Márió. Ez kijárt Melinek de valószinű itt az Ő útja véget is ért de ezt legalább behúzta.
  • Zs0lt1
    Hát Ákos már nem nyer.
  • Fantasico
    Szerintem meg Ákos toronymagasan meg fogja nyerni a mostani párbajt. Nekem az elejétől fogva Melina volt a kedvencem, de amit Dani kiesése után művelt az teljesen értelmezhetetlen, és vállalhatatlan volt ezzel szerintem végérvényesen leirta magát, Márió meg egy senkiházi, hazug, ostoba, számitó, tetű, remélem elsőként esik ki ez a gyökér, agressziv agyhalott, Ákoson a másik két párbajellenfél nem tud fogást találni, nem tudnak belekötni a játékába, normális esetben ha sima kettes párbaj lenne szerintem Máriót minimum 70-30 al verné, Melinél nem tudom mert mostanság hatalmas a Melina gyűlölet, de az elejétől fogva az egyik legmeghatározóbb játékos volt, tehát ott nem tudnék százalékokat mondani, de szerintem nem kérdés, hogy Ákos megy vissza, hozzáteszem annak is örülnék ha Melina menne vissza de arra jelen pillanatban semmi esélyt nem látok, egy a lényeg ez a hazug, agressziv, ostoba fasz azonnal húzzon haza.
  • Zs0lt1
    Hát Ákos szerintem a mostani párbajon fog kiesni. Melina ellen nem nyer, Márió pedig esélytelen.
  • beby44
    Igazad van!Nekem is ez a véleményem nagyon gáz ez az évad!!Soha nem volt még olyan évad,hogy ne lett volna egy kedvencem vagy olyan akinek örültem volna,hogy megérdemli a nyereményt!!!!Pont idén válogattak be idiótákat mikor van live stream,de igy sokan nem kiváncsi rá!!Ilyen szereplőkkel dög unalom!!Majd figyeld meg a Kriszta nyeri!!Én tuti nem szavazok rá!!Nem adnék 36 millát a kezébe!!Ákossal sokan nem foglalkoznak kint nemhiszem,hogy megnyeri!!Szerintem a top 3-ba Rico Reni Kriszta lessz de ez csak az Én tippem!!
  • Fantasico
    Ákos az egyetlen játékos a jelenlegi bentlevők közül aki megérdemelné a győzelmet, a többieknél az is többet ér amit lehúzok a WC-n. Kriszti meg a legalja továbbra is ugyanaz a mesterkélt, mű, álszent drámakirálynő, csak megnőtt az arca, hulladék kategória, ráadásul annyira szutyok hogy az borzalom, egy nőnek azért minimális higéniai és eleve alapszintű tisztasági szintet fel kéne mutatnia, de ezt lassan 100 napja nem sikerül neki, állandóan vakaródzik mintha rühes, vagy tetves lenne, már jópáran szóvá tették a kellemetlen szagot ami belőlle árad, illetve többször is piszkos volt a körme, és tegnap este is de minimum 2-3 naponta retkes lábbal fekszik le aludni, olyan fekete a talpa mint a szurok, ez a nő már ha annak lehet hivni optikailag büdös, egy szutykos senkiházi álszent nulla, nem mintha a többiekről jobb véleménnyel lennék Márió és Lissza kritikán alúli minősithetetlen ostoba, primitiv kirakatkapcsolatukkal együtt 10 napnál többet nem érdemelnének bent senkiházi mindkettő, az egyetlen normális játékos Ákos, de szerintem is nagyon kevés az esély arra hogy behúzza, de még Riconak is sokkal jobban örülnék mint a többiek közül bárkinek a világ szégyene, hogy ilyen emberek vannak a játék ezen szakaszán, nem véletlen, hogy hetek óta nézhetetlen, szánalmas bohózat az egész, kritikán aluli siralom, meg merem kockáztatni minden idők legszarabb VV-je, pedig eddig az összeset láttam az elejétől a végéig de ez már jó ideje nézhetetlen.
  • beby44
    Szerintem a top 3-ba Kriszta,Reni és Rico lessz benne!!Bár ki tudja ki lessz 3.nak Melina és hastag mellé a 3.párbajozó!!Kettő tutti kiesik!A harmadik megy a top 3-ba szerintem!!Kriszta megnyeri ezt az évadot!!Ákos kiesik simán senkit nem érdekel instán is a legkevesebb követője van az összes játékos közül!!Meluna szombaton kiesik!!Hastegre kiváncsi vagyok,hogy ki fog 3.nak menni velük!!Ha Ákos akkor kiesik Ákos is szombaton!Rico ,Kriszta,vagy Reni szerintem kinthagyja Melinát és hastagat is ha csak egy nyerhet szombaton!!
  • Zs0lt1
    Hát elég szoros volt, de nem gondoltam volna, hogy a lány nyer.
  • kill3r21
    hát már nem lesz, a mai feje vitt mindent xD még az alvóslány ellen is kiesett xd
  • kozi001
    Barnának meg ha még egy hetet bent lenne meglenne a Mesternégyes vele, a Mesterhármas után...
  • kill3r21
    Na Melina lett az első villalakó akit két pasi is elhagy egy évadban xD
    Dani is offolja ezentúl.
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2023.02.16. 00:11:17
  • Fantasico
    Elképesztő irányvonalat vett a műsor rég volt ilyen évad amikor még ennyi játékos bent volt de igazából senkinek nem adnám oda a nyereményt, a most bent lévő temérdek játékos közül igazából csak és kizárólag Meli és Ákos az akinek van tényleges emberi értéke, akik tisztában vannak a tartás, és az elköteleződés fogalmával, rajtuk kivül az összes többi villalakót le lehetne húzni a WC-n csak jót tennénk a társadalommal egy pár sópredék a helyére kerülne. De ténylegesen ha egyenként az ember végigmegy a bentlévő játékosokon az alábbiakat láthatja, Barna a legundoritóbb féreg akit az utóbbi időben láttam, alattomos, igazi rosszindulatú, tudatosan manipuláló igazi gyökér és ráadásul erőszakos is aki képtelen megérteni hogy NEM, a bentlévők közül toronymagasan legalul van remélem nemsokára repül már az is szégyen hogy még itt van. Rico nemis ragoznám túl, egyszerű, buta, és proli ráadásul ezt még élvezi is, jókat szórakozik a saját (egyáltalán nem vicces) dolgain. Márió és Lissza őket vehetjük együtt is mivel egyiküknek sem volt az eddigi idő alatt saját gondolata, sem véleménye, arra fordulnak ahol valami csurran cseppen, az igazi napraforgó klasszikus esete, azzal kiegészitve, hogy mindkettő végtelenül ostoba, és azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, botrány, szánalom, semmiféle keresnivalójuk nincs itt. Reni végtelenül ostoba, igazi útszéli kategória aki olyan szinten befolyásolható hogy nemigaz ez látható is Barna közreműködésével, semmiféle emberi tartása nincs de még a magával szembeni becsületét és saját mivoltát érintő dolgokban sincs magával szembeni tartása sem botrány a nő. Kriszti sok mindent lehetne irhatni mert komplett klinikai eset a nő biztos vagyok benne hogy kiváló és folyamatos szereplője lesz majd a "minőségi" napilapoknak hogy mikor mennyi időre látogatta meg a pszichiátria bizonyos osztályait de szerintem tartós vendég lesz ott az biztos, komplett elmebeteg a nő, ezenkivül mesterkélt és végtelenül mű és erőltetett, ráadásul beltenyészet, és ami a legszomorúbb nő létére igénytelen, piszkos,a legalja kategória mintapéldánya. Melina a játék elejétől fogva a legjobban látja a dolgokat, és neki valóbban vannak igazi emberi értékei és tulajdonságai, az hogy milyen fejet vág meg flegmázik kit érdekel, a tuskó tetű, hazug, Márió torkaszakadtából üvöltözhet de Meli nem vághat fejeket, na azért áljon meg a fákjás menet! Ákos végül de nem utolsó sorban, szintén olyan játékos aki igazi emberi értékeket és tulajdonságokat tud felmutatni, sajnos nagyon gyenge idegrendszere van, és nehezen birja a nyomást de a végsőkig kitart amellett az ember mellett aki mellett állást foglalt, és ezt hihetetlenül becsülöm benne, mert nem felejtette el a játék elején történt dolgokat amik még az első napokban történtek, hogy akkor ott Ő két dologban is nagyon nagy "pofont" adott Melinának mert nem volt abban a pillanatban elég erős ahhoz hogy azt mondja amit érez, de Meli ennek ellenére nem lökte el magától és végig a szárnyai alá vette pedig akkor még csak két pofont kapott Ákostól semmi mást, aztán Ákos a sarkára állt a többiekkel szemben, és kiállt magáért, és onnantól kezdve teljes vállszéllességgel kiáll Melináért is, ez nagyon becsülendő Ákosban már eleve az hogy a belső morális énje ez diktálja de az méginkább hogy meg is teszi nem csak gondolja, remélem minél tovább tudja játszani a játékát, mert bárki más nyeri a játékot a söpredékek közül, az olyan mintha kukába dobnák a pénzt, annyira ostoba prolik, hogy még ahhoz is hülyék hogy elbasszák a nyereményt, még meg se kapják már el is költötték, borzalom, szánalom, ez a jelenlegi értékrendről, és hozzáállásról mindent el is mond.
    Utoljára szerkesztette: Fantasico, 2023.02.05. 18:39:09
  • Fantasico
    Kriszti végtelenül undoritó módon "szopkodja" Barna faszát, Barna igymegmondta, Barna olyan okos majd megmondja mit kell csinálni, Barna igy, Barna úgy közben megállás nélkül ment a fikázás Melina ellen, Ákos egyenlőre nagyon szépen érvelve tartja a frontot, de szerencsétlenen lassan elviselhetetlen nyomás lesz igy, mert most van Melina és van az összes többi villalakó ellene és mellette egyedül Ákos lesz aki a végsőkig kitart. Barna meg annyira nyeregben érzi magát de szopni fog méghozzá keményen és előbb mint utóbb.
  • beby44
    Ezt saját magának köszönheti!!Nem a Melinával kelett volna folyamatosan foglalkozni!!!!Lesznek itt még meglepetések!!Én még azt is el tudom képzelni,hogy a végén Barna visszamegy Melina ellen is akár!!Hastag gyerek még a top 3-ba se lessz benne!!!!Ez azért volt,hogy Melina maradjon bent egyedül!!!
  • kozi001
    Sztem ez egy vicc. Konkrétan 2 agysejtje van a faszinak.
    Egy Rico tanította krumplit pucolni.
  • beby44
    Szerintem is Ákos!!Ne egy "benfentes"!!Szerintem Krisztának nem tenne jót a nyeremény mert nem százas!!A végén még úgy járna mint a bb Éva a psziciátrián kötne ki!!
  • beby44
    Az edző milyen durva"burkoltan"megmondta Daninak,hogy magára koncentráljon mert azért jött a vv-be!!
  • Fantasico
    Megérett a világ a pusztulásra, ha egy Márió párbajt tud nyerni egy Dani ellen bármilyen elenyésző különbséggel is, ez a legalja, ennél lejjebb nem nagyon van, Dani kiesik, de bent van még egy Rico, Barna Márió, trió akik emberi hulladékok minden tekintetben senkiházi söpredék legalja szint, meg Lissza aki ugyanolyan napraforgó duplanulla agyhalott mint ez a bohóc hazug tetű Márió. Kriszti meg egy piszkos, álszent végtelenül mű szinésznő, ráadásul beltenyészet. Meli és Ákos akiknek emberi értékeik vannak, remélem leszednek annyi embert a többiek közül amennyit csak tudnak, mert ez a legalja csőcselék brigád végtelenül gyomorforgató, primitiv prolik tömkelege, nulla értékkel.
  • Fantasico
    Reméljük akkor inkább Ákos, ez a Kriszti nagyon alja...
  • kozi001
    WTF? Én csak most nézem. Kiesett egy Márió ellen 1%-al Dani?
    Most ez 'a büntessük Melinát' vonal volt?
    Valami nálam okosabb törje már fel a kódot lécci!

Én se csípem Melinát, de azért nem szavaztam egy Márióra.

• beby44
    Melina is repül meg nem nyeri szerintem!!Vagy Kriszta vagy Ákos nyeri ezt az évadot!!!
  • Fantasico
    Nevetséges az egész, Daninak olyan emberi értékei vannak, amiknek Márió a jelentésével sincs tisztában, és természetesen ezáltal benne ezek nincsenek, egy szánalmas szerencsétlen bohóc, üvöltözni meg óbégatni azt tud, tartása és emberi jelleme pedig nulla. Annak a retkes gyökér Barnának meg milyen feje volt amikor visszament ez a szerencsétlen, visszataszitó, gyomorforgató ez a gyökér, és végtelen nagy öröm lesz nézni amikor hülyéreverik egy párbajon, különösen finom lenne ha mindezt Melina vagy Ákos vinné véghez, az rendkivül örömteli lenne.
  • Zs0lt1
    Ez a Dani gyerek sokkal többre vitte volna a játékban, ha nem Melina pincsikutyája lett volna.
  • Fantasico
    Ez a Reni is botrány mennyire ostoba és napraforgó, két hete nem lehet kirángatni Kriszti seggéből illetve Barna mellől, az egy dolog hogy igazi útszéli, de hogy ennyi agya és inkább emberi tartása nem legyen, hogy olyan ember mellett van aki többször megalázta és megbántotta, illetve Ő maga is hetekig totál ki volt Barna ellen a viselkedése miatt, majd amikor visszajött a piros kendővel hirtelen milyen érdekes hogy Barna máris közeledett felé és azóta is úgy irányitja mint a vakvezető kutya a gazdáját. Azt a két embert aki meg kiállt és mellette volt a piros elleni párbajon azokon már átnéz, szánalmas emberi értékekkel nem rendelkező, és ami a legfontosabb saját maga felé lévő tartása sincs, biztos szimpatikus lehet kifelé ez is.
  • Fantasico
    Ez a Márió minden tekintetben értékelhetetlen, egy értelmes összetett mondatot képtelen saját kútfőből elmondani, még a majmolós mástól eltanult szövegeket is képtelen normálisan mondani, egy szánalom ez az ember, a villaléte alatt egyetlen saját önálló döntése nem volt, ellenben több hónapig tartó hazugsága igen, de Ő az önazonos, egy akkora jellemtelen nulla mint ez a bohóc azért nem sok van, aki erre a hulladékra lead egy szavazatot azt csak sajnálni tudom elég szar élete lehet.
  • Fantasico
    Hetek óta botrányosan szar a műsor, a szánalmas csicskáknak kinyilt a csipája, ilyen totál vakon lévő duplanulla játékosok mint Lissza és Márió, az igazi napraforgó véleménynélküli segghülye senkiházik, meg a VV 11 legundoritóbb, legvisszataszitóbb, és legnagyobb patkánya, az önelégült vigyorral az arcán Mr. Fenyvesi Barnabás, alias Mr Faszfej, aki azt hiszi mindent a kezében tart Ő az uralkodó a villa királya és imádják a nézők, atyaég ha ez a senkiházi patkány egyszer kijön a villából lesz nagy csodálkozás. Pár nappal ezelőtti este egy sapkán illusztrálta hogy mit csinálna Melinával, egyszerűen fejberúgná és megtaposná párszor de "mivel a villában vagyunk ezt nem tehetem" mondta szó szerint, tehát a kinti életben megtenné az igen hajrá Barna remélem következő párbaj a tiéd és megalázó aránnyal esel ki te senkiházi gyökér.
  • kozi001
    "Kíváncsi vagyok ha civil életbe esetleg dolgozni kell, mert nem lesz az életbe mindenki világsztár, akkor az, hogy fog menni!"

Mekkora troll a tréner! :D
    Piros pont!
  • kill3r21
    Pápá Dani, sajnálom hogy azért fog kiesni mert Melinának akarnak ártani
  • Zs0lt1
    Piroska szerelme Barna iránt gyorsan elmúlt, mert összejöttek Robival az előző szériából.
  • xido
    és ugyanott tartunk gyerekek,mint 12 éve..anyázni és könyörögni kell feleslegesen-eredmény nélkül,mert az ébren lévők helyett éjjel a retkes hálóban az alvásra odabasszák a kamerát a paraszt technikusok,aztán elmennek ők is aludni a reggeli váltásig..hogy ezek soha semmiben nem fejlődnek,akármennyi stábtagok cserélnek közben..a cél a nézőkkeli direkt kibaszás..
  • kill3r21
    Marói , Dani ellen nagy eséllyel jönne vissza szerintem.
    Jelenleg olyan szinteken rühellik Melinát hogy Dani kiesne bárki ellen
  • beby44
    Szerintem ha Ricot vinné talán lenne esélye visszamenni!!
  • Fantasico
    Szerintem senki ellen nem lenne nagyon sansza, mivel a játék eleje óta, egyetlen egy saját gondolata sincs, és képtelen volt önálló döntést hozni mindig megúszós jelrakásai voltak, illetve arra helyezkedett ahol éppen a nap sütött, elképesztő napraforgó, és olyan hülye mint a segg,szóval az egész eddigi játéka NULLA. Mindenesetre aki erre a szerencsétlen balfaszra lead egy szavazatot annak csak gratulálni tudok, mindent elmondhat róla.
  • Zs0lt1
    Szerintetek Márió kit fog párbajra vinni? Talán Ákos ellen jönne vissza de lehet, hogy ellene sem.