ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na a Laci Krisztián párbaj érdekes lehet ott kiváncsi lennék ki menne vissza az öreg sas vagy a Józsi 2.0 XD
wesker24
Hát remélem is hogy nem Sárit viszi ki mert akkor a nézök már csak azért is Lacit fogják vissza küldeni az hót ziher !
gduck
Krisztiánt!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

egyáltalán nem biztos...múltkor szavazáson is Charlotte hátulról a 3. volt...nem szeretik az emberek, mert egy K ráadásul ezzel az 500-as kamuja miatt plusz Simont ahogy nyilvánvalóan behálózta mindenképpen egy tüske az emberek szemében hiába érdekes és baromi taktikus, amit csinál nem utolsó sorban látványelem legalább is számomra. Laci hiába 40 éves, de jóképû ember sok nõnek bejöhet idekint akár fiatal lányoknak is akik nem veszik figyelembe azt, hogy most Magdi anyus így meg úgy plusz istápolja odabent a kölkeit...átlátszó, amit õ csinál fõleg Viki amióta lerántotta róla a leplet ennek ellenére Charlotte ellen valószínû nyerne😞((( Nagyon remélem hogyha rákerül a sor akkor nem õt viszi ki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mi a baj veletek ?

Szeretem a cicákat

wesker24
Ha Charlotte-ot hívná ki tuti kikapna Laci mert Sári jönne vissza ha csak a nézõk bosszúból Lacit szavaznák vissza Simo miatt ! 😄

wesker24
Ezért is mondtam hogy nem szabad az ilyennek hinni csak hogy legyen min csámcsogni a népnek ! 😄
Hiteles hírforrás: Blikk 😄

steam, origin: ACE_hun

tommyknockers
Ha volna benn intelligenciájuk a lakóknak, tuti Lacit választanák ki, pontosan a kora miatt, mivel a VV-t a 25 év alattiaknak készítik leginkább, nem véletlen, hogy szinte csak 25 év alattiak vannak benn a villában. Laci helyében Krisztiánt vinném ki, mert semmi karakter, vagy Charlotte-ot.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

"VV Attila: Simonnak vissza kell térnie a kispapa státuszból

"Hát, Alexa már biztosan nem nyeri meg" – osztotta meg meglátását VV Attila, az ötödik széria nyertese. "Simon elvitte a hátán a VV6 elsõ hét napját. Majd Charlotte az ügyes manõverével behálózta Simont, ezzel teljesen kihúzva alóla a központi szerepet" – magyarázta az exvillalakó, aki szerint nagy eséllyel Alexa kiesésében a hülye nevetése mellett az is közrejátszott, hogy cinkostárs (Charlotte) nélkül maradt. "Szerintem Charlotte-ban nem is tudatosult, hogy egyszerre két játékost is ignorált. Charlotte jelenlegi helyzetét csillagászati hasonlattal élve egy fekete lyukhoz lehetne hasonlítani. Aki a közelébe kerül, azt beszippantja. Ha Simon nem tér vissza a motyogó szerelmes kispapa státuszból, és nem folytatja az Õrült Tudós szerepet, akkor õ sem fogja megnyerni a show-t. Nincs kedvencem. Vagyis az a helyzet, hogy több szereplõ is a kedvenceim közé tartozik, jelenleg az õ bennmaradásukért drukkolok. 4-5 ilyen játékos is van. De nem nevezem meg õket. Laci viszont nincs köztük. Sokszor úgy érzem, a tévén keresztül beleliheg a fontoskodásával az arcomba. Ez odabent engem nagyon idegesítene. Mindenhez van két mondata, amihez semmi köze. És mivel láthatóan õ vette fel Magdi anyus szerepét, én csak Laci néninek hívom. Hogy kik lesznek a döntõsök? Ez szerintem mindenképpen a jelenlegi villalakók között fog eldõlni. Nagyon csodálkoznék, ha mondjuk Alekosz az Összeesküvõkbõl, és Gombos Edina az Édes Életbõl állna a VV6 finalistái között" – tette hozzá Knap Attila."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Esélye nem lesz visszajönni Iza ellen...
szinte tuti h valami lányt vinne...Izáék közül valakit...

wesker24
Amugy már kész vagyok a konvertálással már töltöm felfelé a netre a ma éjjel történteket csak kibaszott lassú a feltöltés !
wesker24
És Laci kit vinne ki ha ö akar vissza jönni ?
valószínû õt jelölik ki😊

Laci lesz
gduck
TERMÉSZETESEN LACIT (Zsolt helyett) AKARTAM ÍRNI!!!

gduck
Tegnap néztem meg egyben a két elõzõ napi összefoglalót. Hát sajna megint csak 5 embert mutattak, a többiekrõl szinte semmit nem tudni mit csináltak 48 óra alatt 😞

Ha Aurélio valóban ilyen, az elég gáz, 1 napi ismeretség után ilyen féltékenységi rohamot... hát én már megijedtem volna tõle Zsófi helyében (Bár neki muszáj nyitnia, ha új beköltözõként valahogy el akarja érni, ne õt küldjék ki elsõre. )

Amúgy valószínûleg a nézõk szavazata KATT IDE! egyezni fog a villalakók döntésével, azaz Zsolt lesz a kiválasztott, aki meg Krisztiánt fogja kivinni párbajra.

Smithwarden
Jah....az 500 pasi kamu volt. Helyette az 500+ kuncsaft a hiteles. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

wesker24
Simon is mondta hogy a fele nem igaz amit a kisfilmben mondott mind csak kamu volt az egész, és ezért van most összezavarodva hogy most mi is van Sárival 😄
wesker24
Jaja az éjjeli adásból kiderült hogy az 500 pasi story csak kamu volt mert ezek tényleg azt hiszik hogy tényleg 500 pasival volt ! 😄

Ezt eddig is tudtuk hogy nem igaz csak arra lennék kiváncsi hogy derült ez ki szerintem Pink Barby kezdte az egészet azzal hogy te már 500 pasival voltál 😄

Szerintem minél elõbb tisztáznia kellene magát Sárinak legalább Simon elött hogy ez csak kamu ! 😄
Hát,ahogy affektál a riportszobában, mintha szegény megboldogult Schütz Ilát hallanám.
Nem láttam az éjjeli adást, de visszaolvasva úgy tûnik a két új lakó infói Sáriról és a beérkezett üzenetek kezdik lerántani róla a leplet. Jobban járna, ha még most kitárulkozna és elmondaná a teljes igazságot, legalább Simonnak és tiszta lappal tudnák folytatni, vagy válnának szét.
Krisztiam
úgy látszik Sárika nem tetszik a nézõknek 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Oké de miért törölted ki ? Amit elcsesztem meg itt hagytad 😮

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

wesker24
Linkbe tedd legközelebb kösz !
néé mán Aurelio bõven Zsófi aurájában ott puszilgatta picit xD lehet álmodott valamit

jó8 kössz az infókat😊

viszont most tényleg húzok aludni 😊 reggel ráadásul kelnem kellene 😊 érdekes lesz 😊 jó8

elvileg piritotta végig a bandát, de az kb akkor mehetett mikor még nem voltam itt...többiek írása alapján még ment az összefoglaló mikor már volt online adás...

olvastam azt is, hogy Krisztiánka beszólogatott részegen a többieknek😄D ez mi volt remélem felvettétek

összefoglaló ami lesz holnap annak az elõzetesében is vmit tárgyaltak nagyon és kiakadt a simon, hogy érzelemmel akar taktikázni vagy vmi...szóval lehet vmi ilyesmi jutott a fülébe stb...

jah meg amúgy amit elfelejtettem, hogy 95% hogy kaptam be a üzeneteket... laci is utalt rá kint mikor cigiztek és szerintem ezért ez a nagy fejszámolás mindenkinél kb...lehet volt 1-1 elgondolkodtató érdekes üzenet...
Teó is mondjuk érdekes volt...Krisztiánnal dumált aki hulla részeg volt...és érted ilyent beszélgetnek, hogy ki mennyire lesz odafigyelõ meg kedves és Teó is mondja adta a keményt a videójában, meg mikor bejött aztán az a hülye meg kihozta belõle hogy tud õ kedves is lenne...nah itt az a poén Alexáról beszélt 😊 szted? 😊

közeledik a kiválasztás rögtön elõjönnek a feszültségek...ez mindig is így volt

Simon azért jól kiborulhatott a tegnapi nap folyamán...ezekszerint Charlotteról megtudta és elhitte a dolgokat vagy nem is tudom. Viszont nem értem utána miért veszett össze a digóval...majd megtudjuk ma

én nem tudom ez DJ dolog most miért ekkora vmi...nem attól leszel dj, hogy veszel milliós cuccokat, ahhoz érteni is kell, meg valamennyire több éven át már ismerkedni vele, foglalkozni vele...én nem hiszem el Charlotte ennyite ért ehhez...bár ugye vmi klippet is forgatott már le de pff...hagyjuk 😊

érdekes lesz és most kezd valóban még érdekesebb lenni majd a show, mert 1-2 hétig mehet a játék, de utána nem bírod fenntartani az álcát...vagy nem futja erõdbõl vagy elszólod magad stb...

Benne van a pakliban, hogy mindkét hír kamu...

fõleg az 500-ban kételkedem, de, ahogy olvaslak Charlotte be is vallotta. Wesker, mester remélem vette az adást mivel én 2:50kor értem ide😮

hmm az ÖF-ben is a kis Zsófika megemlítette Simon elõtt neki ezt az 500 dolgot Charlotte elkezdte "te mirõl beszélsz"...nem értettem akkor miért hazudik...

mi már az elején megmondtuk, hogy kamuzott a csaj és figyelem felkeltés volt a részérõl...médiában akar megmaradni és ezért bármit megtesz tipikusan az a fajta...

nagy a gyanúm, hogy Simont úgy eldobja majd, mint a használt rongyot...Egyébként a beköltözésénél is Istenes Bence egy elég szegényes környékre ment közölni vele a jó hírt, szóval, ha igaz is lenne h DJ és külföldön volt prosti jó hamar elkölthette a pénzét...

Tök jó és értelmes csaj lehetne, ott van benne a lehetõség és akkor felmerül az emberben, hogy talán mégis K...

vagyok még csak filmet néztem...alvásra nem voltam kiváncsi...hát ami érdekes volt, hogy charlotte nem ment be aludni 11 körül a többiekkel mert fájt a hasa meg gondolkodni akart...kint ült a kanapén...lacival dumált és mondta hogy most simon is miért volt ilyen vele, mert pl délután lekurvázta...és akkor erre mondta a laci beszélnie kéne simonnal, hogy legalább neki mondja el mi a helyzet...mert mondta charlotte ezek tényleg azt hiszik igaz az 500 pasi?! ... erre írtam többieknek akkor most melyik a kacsa hír? mert volt ez az ufos zsoltis ügy és ott is az volt, hogy charlotte is általa volt kurva kint vhol... vagy segített neki...most vagy az kacsa vagy ez... lehet azt csak felkapta hírnek a sajtó passz...deee jó dolgok derülnek itt ki

Brian most itt mi történt végeredményben? Milyen infók voltak ezek?

de jó lábaik vannak a villacsajoknak😊 fõleg Charlotté huh😊 viszont Dorkáé is meglepõen szexis volt

chelseafan
Jól sejtettem, b*sszák meg, ezek kapnak fehérjét is bentre... 😄 Mondjuk Józsi nem is nagyon tudna meglenni nélküle 😄

Atyaég ez az Aurelio totál paranoid lett😄DDD kevésnek érzi magát Lacihoz...már azt hiszi Zsófira is rástartolt Laci holott lehet ilyenrõl szó sincs...nem lennék meglepve, ha valóban arra menne Laci, hogy ezt a srácot kikészítse. Kinézem belõle

várjál már😊 na mind1 jo8

látom Krisztiánka beszólogatott😊 meg Simon és Charlotte máris válságban?😊 szinte várható volt...

de én is megyek most aludni, azt azért már nem nézem hogy alszanak 😊 jó8 all sziasztok

de történt egy 5 percben érdekesség olvass vissza párat ott beszülték..érdekes volt

jaja már 11kor készültek aludni...félkor már húzták a lóbõrt... szerintem bár lehet tévedek lehet köze van a holnapi kiválasztáshoz...elküldték õket aludni ma korán, hogy holnap ne 12 zombi üljön a tv elé élõben

én most jöttem ide és éppen alszanak pff...

máskor ilyenkor simánt fent szoktak lenni

Beteg a papa... 😄
gagax
Lacinak nincs jobb dolga mint negyed kettõkor elkezdeni edzeni...

gagax
Adás ! 😄 de csak az alvást mutatják 😄

Izaura hogy leosztotta Debiliót.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Laci bá éppen Sárlikot castingolja.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!