153993
ValóVilág 12
-
Terrorbicaj #142123 Hát ja, Aurelio kérdezte is a hálóban, hogy ki csinál neki másnap reggelit ??? És kijelentette azt is , hogy a kis ujját se mozdítja meg másnap a takarításnál.Pedig ahogy a végén mutatta a kamera nem kis mocskot hagytak ott maguk után :) A főzésre majd még kíváncsi vagyok ,hogy oldják meg.Lehet nem csak a Zsolt fog összeesni testileg néhány nap múlva :) -
IXEMGabeo #142122 aztán belelépett az üvegszilánkba szépen...
Laci kiesett nem volt takarítójuk:DDD -
Terrorbicaj #142121 Meg elvette a matracot mellőle amin Laci aludt Iza meg kIakadt .Erre Krisz: Nem vagy te királylány , hogy minden a tiéd legyen ! Menj ki és dolgozzál érte ! :) -
IXEMGabeo #142120 9. adásban durván oltogatták egymást Izával:) részegen rá akart telepedni Krisz Izára... -
IXEMGabeo #142119 Elkapott a nosztalgiahullám:D
borotfa xD -
Ironman2 #142118 Viki kiszavazásán ott várnám a főbejáratnál! -
#142117 Simon egyszeruen fejben tul van porogve alapjaraton.
"Normalis" emberek szamara akkor erthetobb a mondandoja, amikor le van valamiert lassulva a srac.
Itt is latszott rajta, hogy kisse faradt. :) -
#142116 "És akkor mi van. Ha most egyszer Krisztiánnak voltak olyan jelenetei akkor mért ne azt vágják be."
Az a probléma, hogy mindig azt rakják az összefoglalóba, amit láttatni akarnak. Online adás nincs (ami van azt még a legnagyobb jó indulattal se lehet másnak nevezni, mint SZIVATÁS!), így kb. egy játékfilm az egész... -
IXEMGabeo #142115 sokan nem látták át az ő játékát holott az elején a riportban nyilvánvalóvá tette...
Charlotte mellett rögtön buta és tuja lett mindenki szemében pedig ez nem feltétlen igaz...kb 2 ÖF-ből hiányzott, de mindig téma volt szinte...ha más nem konfliktus forrássá vált mindenképpen vesztett vele a Retek klub, és a többiek is túlzottan felszabadultak, ami nem jó hosszú távon... -
#142114 Aki nekem ezután az interjú után is azt mondja, hogy Simon hasonló iq light, mint a bennmaradók és egy értelmes mondatot sem tud összerakni, azt nem tudom komolyan venni...
Simon -
Conqvistador #142113 Na de az a faszi tudtommal profi.
Normál emberekkel és érdekes feladatokkal megnézném :D -
Terrorbicaj #142112 Most néztem végig az éjszakait.Hát már annyira nem örülnek Krisznek :) Izát úgy leosztotta, öröm volt hallgatni :) -
Ironman2 #142111 Ez van a Bear Gryllsben :)) -
IXEMGabeo #142110 Isten ments:)
amúgy is félreolvastam, mert nem Zsoltot szedték fel, hanem a bemutatkozó videóját ott vették fel...meg az elején, ha jól láttam akkor nem messze tőlem a közel a Villanytelephez az egyik lakótelepen vették fel a jeleneteket -
Terrorbicaj #142109 És most bent lehetnél ezek között :) -
IXEMGabeo #142108 Engem elszomorít, hogy jó néhány embernek ez bejön, hogy szájról szájra megy...és még helyeslik is, hogy húú mekkora menő...
Ez a példa fog a sok tini előtt lebegni, hogy részegen képes lekapni a bezártság okán pár csajszit, azt közbe dumálni nem tud csak erőszakosan nyomulni...amúgy pedig a kutyának nem kell odabent se és még mindig nem dugott meg senkit... -
IXEMGabeo #142107 sejtem az a Sushi bár merre van:DDD nem rég még ott haladtam el melóból...
egyik alkalommal benézhettem volna mondom csakúgy poénból meglesem a felhozatalt, ha most bemegyek lehet engem szednek fel xDDD -
Terrorbicaj #142106 :D -
JeffSaid #142105 Az Való Világ 6-ot amúgy sem főmusornak tervezték, nem a főcsatornán van, nincs annyira promozva , beharangozva csak mellékvágányon elindították ha, már amúgy is kész volt a villa kicsit átalakították, lehet valaki szponzoráció által csinált meg egy-egy részt hogy utána megjelenhessen a műsorban, ezeket meg böven fedezi az aplikációban található Jófogás reklám, szavazásokro szerintem nagyon sokan nézik az applikációt így több 10 milliót eltudnak kérni érte lazán, a ruhákat szponzorok adják stb. stb.
Ne várjatok nagy csodát, nem annak lett ez elinditva hogy hüdenagyszám lesz, akkor már eleve nem az RTL2-n lenne, azért inditották hogy kicsit fellendítsék a 2. csatornájukat is mert semmi nem volt rajta csak ismétlés... -
Conqvistador #142104 Ismerd fel az alábbi eszközöket.
Ez kés? Ülj le fiam egyes :D -
Terrorbicaj #142103 Nem lenne rossz, jó ötlet de valóban normális castinggal, és nem belsősök játékba juttatásával , 25-40-45 között mozgó életkor skálával.És mindegyikkel íratnék egy IQ tesztet előtte :) -
JeffSaid #142102 Szerintem oltári nagy hülyeség, senki nem fektetne bele ebbe pénzt, miért is nincs potenciál , nincs piac, nincs aki nézné jelenleg nincs abban a helyzetben az ország hogy ebből pénzt lássanak vagy tudjanak nagyobb nézettséget generálni, ebben nem lennének buták, nem lehetne min nevetni, nem lehetne kit idézni ezáltal nem lenne nézett a műsor már eleve elbukott.
Az erőviszonyok nem lennének megfelelőek , mivan ha egy kiképzett pár helyet megjárt katona csatlakozik a városi szőke lány ellen ?
Ha, létrehoztak egy lakhelyet mítörténik ? Ennyi volt ? Vagy le kell rombolni a másiknak ? :))
Miből állít örtonyot egy szigeten egy képzetlen csapat ? Vagy csak elvannak dugva a dolgok ? Akkor megint mi értelme..
Azt kéne nézni hogy 2 hétig hajót építenek ? Értelme? Ki beszélne róla ? ... -
#142101 Mikor indult az Éjjel Nappal Budapest akkor mondta az rtl,hogy ha sikeres lesz biztos nem fognak VV-t indítani.
Sikeres lett,szerintem jobban is mint gondolták.
Mert annak ellenére,hogy megmondták,hogy az egy megrendezett parádé,az emberek nagy része még most is azt hiszi az is egy valóságshow.
És ezt kihasználva indította az rtl a VV6-ot ami tulajdonképpen nem más mint egy ÉNB,lásd a sok rtl-s szereplőt.
Biztos,hogy nem csak azoknak van kötődése az rtl-hez akikről eddig kiderült.
Meggyőződésem,hogy ki van adva forgatókönyv szerűen a fő csapás vonal minden karakternek és ez alapján megy a dráma a műsorban.
Ugyanis egy kereskedelmi tv-nél egy dolog számít a nézettség,mert azzal adható el drágán a reklám idő.
Az sms szavazat mindig is aprópénz volt ahhoz képest amit pl. a reklámokért beszednek.
Úgy hogy senki ne ringassa magát abban a hitben,hogy itt a néző valójában bármiről is dönt és egy valóságshow néz. Ha valakit nem zavar,hogy hülyére veszi őt az rtl és tudja a helyén kezelni a VV6-ot akkor még akár szórakoztató is lehet a műsor.
A szomorú inkább az az elkorcsosult értékrend amit közvetítenek ezzel a fiataloknak... -
#142100 Kétségtelen, hogy érdekes karakternek indult. De ahogy összeállt csárlival, ugyanolyan tuja lett, mint bármelyik agyhalott odabenn. Az egy dolog, hogy három mondatot nem tud elmondani összefüggően, értelmesen, csak random dobálja a kifejezéseket néha, és hogy úgy öltözik szándékosan, mint akire ráöntötték a szelektív kukát, mert ez egy őrült káosz profhoz illett is. Jó is volt.
A gond az volt, hogy ez a gondosan kialakított szerepel összeomlott, eltűnt ahogy 500 és ő összejöttek. Onnantól mint egy kis pincsikutya, ugatott mindenkire, aki csúnyán nézett - mert nem bírta elviselni azt, hogy nevén nevezik a "barátnőjét". Ha pedig nem volt k*rva csárli, akkor tetszett volna nem ezzel hencegve bemenni a villába az elsők között.
Viki egy mocskos és ravasz "lény", aki úgy ment be a villába, hogy Simont el kell takarítani a f*szba, mert nagyon erős. Összejött vele, ismerkedett, és közben figyelt. Simon pedig mesélt sok marhaságot, de közben igazat is, és ennyi elég volt, hogy mindezt felhasználja, és kikészítse. Tudta, hogy a Simon achilles pontja a k*rvázás, és az, hogy ha az összefüggéstelen beszéde miatt szekálja.
Mindenkinél van 2-3 olyan jelző, vagy tulajdonsága, vagy olyan beszólás, amelyre vagy ugrik, vagy szarul esik neki - hiába is tetteti, hogy nem. Aki azt mondja, hogy nincs, az hazudik. Abban a percben, hogy nem foglalkozott volna Vikivel, csak a pofájába röhög, és le se szarja a dolgokat, Viki megpukkad :)
Nem volt jól felkészülve Simon, a karaktert jól összerakta, de elfelejtette, hogy van mellette még 11 másik játékos, arra is fel kellett volna készülnie. -
Conqvistador #142099 Vélemény a címen kívül? :d -
Terrorbicaj #142098 A címe pedig lehetne : Celeb leszek, ments ki innen ! :) -
Conqvistador #142097 A túlélős realityre is van pár érdekes ötletem. :D
Nézzük csak.
A tipikus pc-s konzolos túlélő játékok alapján a játékosok 2 csoportra osztva 8-8 fő érkeznének a helyszínre.
A műsor költségvetésétől függően lehetne
1. trópusi sziget
2. külföldi esőerdő
3. kisebb költségvetésnél hazai erdő / balaton :D (Tesco gazdaságos)
Természetesen 0 cuccal indulnának. Esetleg egy kés vagy machete.
A helyszíneken különféle feladatokat kellene teljesíteniük pl (kereső (kulcs), logikai, (rejtvény) ügyességi (famászás, barlang)) hogy egy alap felszereléshez ládákban kagylókban hordókban (saját cuccaik, térkép és egy két tervrajz)
hozzájussanak.
Ügyességük és leleményességük függvényében a két tábor játékosainak lakóhelyet kell létrehoznia (Vászonból levelekből fa alapanyagokból tetőt szálláshelyet kialakítani) élelmet szerezni ehhez úgymond crafolni különféle tárgyakat. fából kötelekből csónakot, íjat szigonyt készíteni,
halászhálóval halat fogni (ha megtalálták a ládákat lásd fent)
Kerítést őrtornyokat építeni őrséget állni és egyéb izgalmas dolgokat csinálni.
Lenne 2 hetük egy minél összetettebb táborrendszer kiépítésére ami különféle előnyt biztosítana a másik csapattal szemben (akié jobb) + védettség +felszerelés +jogok tehát érdekeltté tenni Őket.
-
Ironman2 #142096 http://comment.blog.hu/2014/02/03/simonsag_avagy_a_modern_muszaj_herkules_nyomorusaga -
Ironman2 #142095 Jónak indult a müsor,csak elb.szták.Simont végig bennt kellett volna hagyni,a többiek "örömére".Sajnos nem tudjuk mi játszódik le ottbennt,biztos mindegyik panaszkodott rá,és Viki jelenete megrendezett volt,nem Simon akart kimenni valójában,hanem elintézték hogy valami balhét csináljon.Elég ocsmányság volt a müsor részéről ez.Dehát ne lepődjünk meg,még biztos lesznek durvább dolgok,mivel trashreality. -
Terrorbicaj #142094 Sokat nem láttunk még Dávidból de nekem úgy tűnik rajta nem igen talál fogást majd a Viki.Pont ezt írtam néhány napja ,azzal ,hogy kizáratta Simont nem biztos , hogy nyert mert nincs rá semmi garancia , hogy akit beküldenek helyette nem-e lesz sokkan nagyobb ellenfél mint a Simon volt.És lám.... -
Ironman2 #142093 Mint a Bear Grylls -
Terrorbicaj #142092 :D:D:D -
Conqvistador #142091 Itt nyugszik Zsolti Aurélió és nagyanyja
kiket vacsinak nézett 40 piranha :D
-
Ironman2 #142090 Nem gondoltam meg magam! Az hogy trashreality az nem változik nálam.Szóval olyanokat kell beválogatni akik tényleg nem normálisak,és nem parancsra cselekszenek,hanem önszántukból,csupán a feladatok vannak megadva. -
milos620 #142089 Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam nézni a párbajt, de hála az rtl2 műsorkiosztásának az adott nap VV adását a rákövetkező napon kétszer is ismétli hétköznapokon:egyszer 12:00-tól majd 19:00-tól.
Nos eléggé meglepődtem az eredményen ami született a párbajon,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Egy másik történet Simon kizárása,de ezt gondolom már kibeszéltétek,de azért röviden a véleményem:
Sok volt Simonnak, hogy állandóan piszkálják,majd jön Ms Viktória és addig hergeli míg el nem szabadul a pokol.A józan ész azt diktálja máshogy kellett volna kezelnie Simonnak a helyzetet, de mikor ennyi bántást kap az ember és még erre dob egy lapáttal Viki nehéz megtartani az önkontrollt.
Én sajnálom, hogy kiesett ugyan úgy mint Lacit,de remélem hogy ez a Dávid gyerek a jogász tanulmányaival verbálisan felülkerekedik Viktórián.
Viki nagy ellenfelet lát Dávidban miután megtudta hogy jogásznak tanul.Ez a Viki egy olyan személyiség aki azt hiszi nála nincs okosabb és mindjárt első ismerkedésnél ezt ki is mutatja.Nálam ez a nő lejátszott! -
Conqvistador #142088 Arra is van ötletem. Nem is egy koncepció.
Saját maguknak építeni házat különféle tervrajzok alapján akár az erdőben akár a parton, különböző logikai feladatokkal feloldhatnának alapanyagokat ládákból, (pl halászháló)fából készíteni csónakot, szigonyt készíteni mehetnének halakra stb. -
Terrorbicaj #142087 És ezzel a csapattal :) A világ legrövidebb reality-e lenne :D -
Terrorbicaj #142086 http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/03/vv-laci-europa-legmegalazottabb-ferfija/#a3 -
#142085 Egy igazi Survivor kellene, rejtett kamerákkal, valódi lakatlan szigeten, valódi komoly szituációkkal :) -
Conqvistador #142084 Egy hete még leugattad az ötletemet, hogy egy normális valóság showt kéne csinálni.
a BB licensze elég drága lehet ezért sem favorizálja a Tv2.
De te szerinted jó a VV6. Meggondoltad magad mégis?