ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szeretem a cicákat
steam, origin: ACE_hun
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
"Hát, Alexa már biztosan nem nyeri meg" – osztotta meg meglátását VV Attila, az ötödik széria nyertese. "Simon elvitte a hátán a VV6 elsõ hét napját. Majd Charlotte az ügyes manõverével behálózta Simont, ezzel teljesen kihúzva alóla a központi szerepet" – magyarázta az exvillalakó, aki szerint nagy eséllyel Alexa kiesésében a hülye nevetése mellett az is közrejátszott, hogy cinkostárs (Charlotte) nélkül maradt. "Szerintem Charlotte-ban nem is tudatosult, hogy egyszerre két játékost is ignorált. Charlotte jelenlegi helyzetét csillagászati hasonlattal élve egy fekete lyukhoz lehetne hasonlítani. Aki a közelébe kerül, azt beszippantja. Ha Simon nem tér vissza a motyogó szerelmes kispapa státuszból, és nem folytatja az Õrült Tudós szerepet, akkor õ sem fogja megnyerni a show-t. Nincs kedvencem. Vagyis az a helyzet, hogy több szereplõ is a kedvenceim közé tartozik, jelenleg az õ bennmaradásukért drukkolok. 4-5 ilyen játékos is van. De nem nevezem meg õket. Laci viszont nincs köztük. Sokszor úgy érzem, a tévén keresztül beleliheg a fontoskodásával az arcomba. Ez odabent engem nagyon idegesítene. Mindenhez van két mondata, amihez semmi köze. És mivel láthatóan õ vette fel Magdi anyus szerepét, én csak Laci néninek hívom. Hogy kik lesznek a döntõsök? Ez szerintem mindenképpen a jelenlegi villalakók között fog eldõlni. Nagyon csodálkoznék, ha mondjuk Alekosz az Összeesküvõkbõl, és Gombos Edina az Édes Életbõl állna a VV6 finalistái között" – tette hozzá Knap Attila."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha Aurélio valóban ilyen, az elég gáz, 1 napi ismeretség után ilyen féltékenységi rohamot... hát én már megijedtem volna tõle Zsófi helyében (Bár neki muszáj nyitnia, ha új beköltözõként valahogy el akarja érni, ne õt küldjék ki elsõre. )
Amúgy valószínûleg a nézõk szavazata KATT IDE! egyezni fog a villalakók döntésével, azaz Zsolt lesz a kiválasztott, aki meg Krisztiánt fogja kivinni párbajra.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ezt eddig is tudtuk hogy nem igaz csak arra lennék kiváncsi hogy derült ez ki szerintem Pink Barby kezdte az egészet azzal hogy te már 500 pasival voltál 😄
Szerintem minél elõbb tisztáznia kellene magát Sárinak legalább Simon elött hogy ez csak kamu ! 😄
Nem láttam az éjjeli adást, de visszaolvasva úgy tûnik a két új lakó infói Sáriról és a beérkezett üzenetek kezdik lerántani róla a leplet. Jobban járna, ha még most kitárulkozna és elmondaná a teljes igazságot, legalább Simonnak és tiszta lappal tudnák folytatni, vagy válnának szét.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
jah meg amúgy amit elfelejtettem, hogy 95% hogy kaptam be a üzeneteket... laci is utalt rá kint mikor cigiztek és szerintem ezért ez a nagy fejszámolás mindenkinél kb...lehet volt 1-1 elgondolkodtató érdekes üzenet...
Teó is mondjuk érdekes volt...Krisztiánnal dumált aki hulla részeg volt...és érted ilyent beszélgetnek, hogy ki mennyire lesz odafigyelõ meg kedves és Teó is mondja adta a keményt a videójában, meg mikor bejött aztán az a hülye meg kihozta belõle hogy tud õ kedves is lenne...nah itt az a poén Alexáról beszélt 😊 szted? 😊
Simon azért jól kiborulhatott a tegnapi nap folyamán...ezekszerint Charlotteról megtudta és elhitte a dolgokat vagy nem is tudom. Viszont nem értem utána miért veszett össze a digóval...majd megtudjuk ma
érdekes lesz és most kezd valóban még érdekesebb lenni majd a show, mert 1-2 hétig mehet a játék, de utána nem bírod fenntartani az álcát...vagy nem futja erõdbõl vagy elszólod magad stb...
fõleg az 500-ban kételkedem, de, ahogy olvaslak Charlotte be is vallotta. Wesker, mester remélem vette az adást mivel én 2:50kor értem ide😮
mi már az elején megmondtuk, hogy kamuzott a csaj és figyelem felkeltés volt a részérõl...médiában akar megmaradni és ezért bármit megtesz tipikusan az a fajta...
nagy a gyanúm, hogy Simont úgy eldobja majd, mint a használt rongyot...Egyébként a beköltözésénél is Istenes Bence egy elég szegényes környékre ment közölni vele a jó hírt, szóval, ha igaz is lenne h DJ és külföldön volt prosti jó hamar elkölthette a pénzét...
Tök jó és értelmes csaj lehetne, ott van benne a lehetõség és akkor felmerül az emberben, hogy talán mégis K...
látom Krisztiánka beszólogatott😊 meg Simon és Charlotte máris válságban?😊 szinte várható volt...
máskor ilyenkor simánt fent szoktak lenni
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!