ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VV5-ben már jobb volt a helyzet !
köszi szépen, de régebbi részeknél máshogy volt picit, azt hiszem még csak le sem korlátozták eleinte, full 24-es volt, erre kérdeztem volna rá 😊
The Matrix has you...
Aurelionak jó lehet az alvás..ha balra rakja a kezét Teo cici, ha jobbra Zsófi cici...csak ha pofon van szar..az is 2 oldalról jön 😊
most miért lett khf? Zsolti épp kenyeret vágott nem? Mi a rák nem F&F-es volt a kenyér? 😊 Tesco berágott volna Sparból volt a kenyér? 😊
hol lehet nézni onlány?
The Matrix has you...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Akkor kit utálsz a leges legjobban ? xD
IB Balázs LIlu ? 😄
Erre kiváncsi lennék hogy min vitázott Simon és Sári 😄
Holnap meg ugye kiválasztás ! 😄
Lilu az arany középút... õ tud komoly is lenni, meg veszi a poénokat is ha kell...Balázs meg lightosan tolta, mint kb Bence...jó Bencének van mit még felérnie Balázshoz, de egész jól vezeti...kellemesen csalódtam azt hitte, full béna lesz.
Azért én nem tudnám elképzelni azt hogy IB vezeti a kiválasztást !
Szerintem IB vezeti az ÖF-eket és LIlu vezeti majd a Kiválasztást és a Kihívást illetve a Párbajt felváltva !
Már holnap Lilu lesz..õt jobban rühellem,mint IB-t.Buci lenne a legjobb.😊
VV5 alatt nem volt ilyen ott egészen addig KHF volt amig vége nem lett az ÖF-nek !
Amugy holnap kiválasztás és Lilu lesz a mûsorvezetõ szóval ö vezeti a kiválasztást ! 😄
Kiváncsi lennék mi történt itt hogy Sári és Simi között gondok vannak 😄
ibizára eljutni lófasz..érted..lófasz 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Simonról is beszél, hogy bakker most miva..fél Lacitól stb... mit kapott ez? 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.