153993
ValóVilág 12

• Conqvistador
    Mit írsz? :D
  • Janika114
    Igazad van sok mindenben, szerintem se olyan jó mint volt régen az idei évad, de siránkozással nem lehet semmit elérni, és már unalmas, akit nem köt le az akkor tényleg ne nézze, és nem fog panaszkodni se akkor. Engem így is elszórakoztat, röhögök sokat a műsoron, persze én is szívesebben néztem Alekot vagy tavaly Attilát, de tőlük még Simon meg Laci is messze volt.
  • Ironman2
    Ezért volt jó a BB.Lehet irok is a konkurrenciának!
  • Terrorbicaj
    Krisztián : Iza te egy 10-es skálán mennyire tartod magad butának ?
    Iza: 8
    Krisztián: Akkor te nagyon buta vagy !
    Iza: Miért ?

Jézusom -.-" :D Asszem az IQ szint elérte az átlagéletkort :)
  • Alekfognyerni
    Én rendszeresen nézem az ÉNB-t, és szórakoztat. Persze akik nem kvázi az elejétől követik, azoknak nem nagyon érdemes sorozatokat elkezdeni nézni. Ha most állnék neki valószínűleg nem szoknék rá. Amúgy nem a csajozás meg szex miatt nézem, 12-es karikával fut szóval ez eléggé behatárolja a dolgokat. Rengeteg vicces szituáció van benne, sokkal szórakoztatóbb mint Józsi böfögéseit nézni. Ez a VV engem nem szórakoztat.
  • apion
    Nem Simon és Laci kieséséről van csak szó, hanem arról, hogy a VV előző szériái nem csak egy dologról szóltak. Aki olyan műsort akar, hogy fiatalok csak buliznak, megcsalják egymást stb. arra ott van az ÉNB. Aki celebeket akar látni, akik egy előre megtervezett forgatókönyv alapján próbálják eljátszani a leírtakat azoknak ott van az Édes élet. Akik taktikus játékosokat, nagyjából önmagukat adó, különböző karakterű és intelligenciájú emberekre volt kíváncsi azoknak eddig ott volt a VV.
  • Terrorbicaj
    De kis igényes ahogy a nappali közepére köp..... Pedig még a kocsmákban is ki van írva, hogy a padlóra köpni tilos ! :)

http://p.coldline.hu/2014/02/03/1340998-20140203-X2ariM.jpg
  • Terrorbicaj
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1619640_10201772499291394_351995255_n.jpg
  • Janika114
    Köszi wesker!

Amúgy nem megbántva senkit, de dolgozzátok már fel Simon kiesését, vagy ha nem megy akkor tényleg ne nézzétek tovább, annyi ilyet olvasni, hogy Simon nélkül szar meg nem nézem tovább, aztán ugyanúgy nézitek. Simonba volt potenciál, de az első napokat leszámítva kb, ugyanolyan unalmas volt mint más, csak Sárlottal foglalkozott.
  • Alekfognyerni
    Mostantól erről fog szólni ez a széria: http://www.valovilag.hu/video/237103

Kb 14-20 éves korig, a többi korosztály számára ez egy érdektelen játék innentől, nincs kiért nézni. Arról szól, hogy ki kivel fog smárolni, dugni. Ha Izát megdugják (vagy Zsófit) azt visszanézem, a többi nem érdekel.
  • Terrorbicaj
    Én most szedtem le a 11 részt, most kezdem el nézni de pl. ahogy töltöttem le az egyiknél mikot már a jakuzziban voltak Aurelio konkréten majdnem a Dávid ölében ült.Bár mint tudjuk Aurelio szereti , ha tiszta a segge és két ujjal mossa ki így lehet csak besegített neki a Dávid :D
  • wesker24
    Éjjel a legnagyobb buli volt vazee mindenki matt részeg volt Aurelia egyik nöröl a másikra ment Teóból előjött a vadmacska ugy táncolt meg vonaglott egy felmosó ronggyal de Iza és Dorka és táncoltak ezerrel Iza Aurelia nyakában kötött ki mig a többiek az asztalon táncoltak Józsi bá sokszor depis lett állítólag mert be volt rúgva ! Krisz is annyira felöntött a garatra hogy már piával locsolt a lányokat !

Zsolt és smároltak ezerrel Teo a felmosórongyal játszott mig Aurelia egyik csajról a másikra ment hol Teo-val hol Iza-val táncolt !
  • Janika114
    Éjszaka volt valami érdekes? Egy pár mondatos összefoglalást elfogadnék megint. Köszi.
  • ddany7
    milyen dorka? ő vera
  • Terrorbicaj
    :D :D :D

"Kispesti Kurasszó átmegy feketeöves suttyóba és úgy parodizálja Kriszt, mintha Üvegtigris Lalijának a castingjára készülne, épphogy csak nem hugyozza tarkón magát, annyira hozta a full kretén figurát."
  • kaposi1
  • apion
    Erről szól az ÉNB is, na azt két hét után hanyagoltam, mert nem nekem való és úgy tűnik már a VV se...
  • Terrorbicaj
    Azt hiszem ez tömören el is mondja mit láthatunk majd az elkövetkezendő hónapokban :

" Az adás szinte teljes egészét lehetne vágni a kukába, mivel Szájmon kibaszarintásával és a maga mögött hagyott nyáltenger kiszivattyúzásával a masszív eseménytelenség erősen rátelepedett a Villára, de azért volt egy erőltetett szerelmi szál, amire nettó 20 perc adásidőt összehalásztak a szerkik a 24 órányi nyersanyagból. Iza és Krisz, valamint Debilio, Pink, Bugyitlan, azaz a potenciális lukak vonalán haladunk szépen."
  • Watchmen
    NA baz még a Dávid gyerek is....bár nincs min meglepődni...
  • Terrorbicaj
    Ennyit a castingról :
    https://img.ncore.cc/proxy/48827b4c9973d901fe7aec8fc1be507a/http%3A%2F%2Fkepfeltoltes.hu%2F140203%2F592802136N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Plusz : " Úgy tudjuk, Zsolt egy külvárosi kandúr, egy igazi társasági ember, aki szeret mindig a középpontban lenni, azonban kifejezetten balhés karakter, ezért gondolhattak rá a műsor készítői az Éjjel-Nappal Budapest után. Állítólag őt nem a pénz, sokkal inkább a könnyű punci-némi hírnév-én leszek-az-új-Majka szentháromság motiválja, akinek a bemutatkozó videóját egy kispesti sushi bárban vették fel."

12-ből 4 belsős : )És még ki tudja mennyi ?!
  • PiszkosFred
    "Itt is folyamatosan az megy hogy ilyen szar meg olyan szar ez a széria, meg hogy soha többet nem fogják nézni akkor meg nem olyan mindegy hogy hol megy? Így se úgyse néznék mert olyan szar,akkor meg mért akarnának szavazni?"

Az már a te bajod, ha elhiszed az emberek ilyen "kirakat" hisztijét, hiszen önmaguknak is hazudnak, csak ciki bevallani, hogy nézik. Ebben az országban mindenki szidja a bulvárt, mindenki szidja a műsorokat, és mégis, naprakészen tudják kivel mi történt. Hagyjuk már :)
  • Johnyboy
    "de kb. 15 perccel a szavazatok lezárása előtt én már nem tudtam megnyitni a párbaj oldalt, a villalakók képei feljöttek, de a párbaj nem".

Én még valami 7-8 perccel a lezárás előtt is tudtam szavazni. Pont azért szedtem le ezt a szart mert annyira szoros volt hogy mondom én is szavazok egyet hogy Laci menjen vissza ugyhogy a gond nálad lehetett.

"sőt biztos ezt az utolsó ÖF ben látni lehetett, kit nyomnak"
    És akkor mi van. Ha most egyszer Krisztiánnak voltak olyan jelenetei akkor mért ne azt vágják be. Vagy azt kellet volna mutatni hogy Laci hogyan varrogat? Igen Laci normálisabb meg taktikusabb volt ezért is kellet volna visszamennie de azt bekel látni ha Show-t akarunk akkor igen is szükség van Krisztiánokra meg Auréliokra hogy ne csak egy dögunalmas taktikázós, romantikázos sz..t kapjunk.

"gondolok itt a 30 év felettiekre, nem hiszem hogy soknak van androidós telefonja, pláne nem az 50 eseknek"...

Jaj hagyjuk már ezt, az előző szériákba meg mikor olyant ment vissza az volt a duma hogy a tinipicsák juttatták vissza mert azoknak van sms-re pénzük mert apuci, anyuci úgyis feltölti a kártyát, és gondolkodó ember ilyenre nem szavaz.Mindig van valami kifogás, főleg ha kedvencről van szó.

"Már azzal kizártak sok embert, hogy a retekkettő nem fogható mindenhol, és akkor még finom voltam"

Itt is folyamatosan az megy hogy ilyen szar meg olyan szar ez a széria, meg hogy soha többet nem fogják nézni akkor meg nem olyan mindegy hogy hol megy? Így se úgyse néznék mert olyan szar,akkor meg mért akarnának szavazni?
  • Terrorbicaj
    Szerintem azért is került át az RTL2-re mert , gondolom úgy voltak kipróbálnak egy ilyet is , hogy csak fiatalok.Valószínű már a castingoknál látták, hogy ez az egész úgy szar ahogy van, már mint a felhozatal.Átbaszták az RTL2-re mert sejtették ennek nem lesz akkora nézettsége mint az előző szériáknak, azt a csatornát meg amúgy se tudja fogni a fél ország viszont így az RTL2 nézettségét kicsit növelik.Mellesleg ez lesz szerintem a legrövidebb VV ,május végére kifut ha nem hamarabb,4-4,5 hónap .A többi mind majd fél évig tartott.
  • Watchmen
    Bátyám tegnap eljött a sícuccért,hogy elvigye tőlem azt látta,hogy megy az RTL 2 mi volt rá a válasza, de jó,hogy nálunk még a csatorna se megy a tv-be mondjuk azt mondta, ha menne akkor se nézné....:D

36 éves emberről van szó szóval nem csoda, hogy mi volt a reakció.
  • Watchmen
    Hányingerek ez az emberek, éstényleg ezeket nézzük kész kabaré mondom ebből van pénz, hogy ilyen idiótaságokat nézzünk a tv-be...Nem hogy egyszer ténylegesen való világot mutatnának...szánalmas időket élünk sajnos....

• deniro2
    Megint látom az élőkben, hogy Bálna Viktóriánál sztenderd megoldás, hogy klotyó után kézmosás helyett a tükör előtt, a hajába meg a ruhájába keni a kezét...:) Fő a higiénia és az igényesség...
  • SirAlo
    3-20 tol Dorka az Ejjel Nappal Budapestbe
  • Smithwarden
    Ez a kep nagyon nagy a Blikk szerkesztosegben Simonrol + a kutyarol, miutan interjut adott. :D
  • Watchmen
    De amúgy csakis okos telefonon érhető el ez az Aplikáció? Neten se lehet ezt elérni csakis a buzi okos telefonon?
  • PiszkosFred
    "de még ami nagy baj, hogy ezzel az applikációval kizártak rengeteg embert a szavazásról, gondolok itt a 30 év felettiekre,"

Már azzal kizártak sok embert, hogy a retekkettő nem fogható mindenhol, és akkor még finom voltam. :) Ez az egész egy show műsor, egy előadás, ugyanolyan, mint az elmúlt VV-k. Annyi különbséggel, hogy ez most "kici ész ócsó", és nem tarhálnak sms-t.

És ilyen lesz a következő is, efelől ne legyen kétséged :)
  • Terrorbicaj
    Aureliot egy orosz valóságshowban napi szinten megvernék nem is egyszer :D Én 42 leszek nem sokára és androidos telóm van , és szinte az összes velem egykorú barátomnak és ismerősömnek is .Az más kérdés , hogy nem töltöttem le az app-ot és nem is szavazok.Ennek két oka van, egy nem tetszik ,hogy a regnél egy sms-t kell küldenem és bekerül a számom a rendszerbe, sajna egyszer megjártam már így, ne tud meg mennyi hívásom volt utána különböző marketing cégektől stb. Kettő, letölteném és bevállalnám még ezt a kockázatot is és még szavaznék is ha egy hasonló széria lenne mint a VV4 , VV5, de erre a degenerált agyhalott bandára még az ingyenes szavazás se éri meg.Két ember volt az akit intelligensnek mondanék a Simon és a Laci, kint van mindkettő ,gondolom nem véletlen.Innentől kezdve tök mindegy kinyeri meg ezt a szériát.Szerintem.
  • jeneci
    lehet hogy volt manipulált volt, sőt biztos ezt az utolsó ÖF ben látni lehetett, kit nyomnak, de még ami nagy baj, hogy ezzel az applikációval kizártak rengeteg embert a szavazásról, gondolok itt a 30 év felettiekre, nem hiszem hogy soknak van androidós telefonja, pláne nem az 50 eseknek...
    Ezért többségben kik szavaznak? az olyan huszad éves degeneráltak mint aurélió, akinek az agya nulla, semmihez sem ért, tipikus mai mentalitás,elvan kényesztetve, de bement megmutatta a farkát, helikopterezett, és most ő veri a mellét hogy ha laci tökös lett volna, őt vitte volna ki... Ha felmegyünk a vv oldalára, szinte minden cikkben videóban ki van? ez a kretén.. már lehet sejteni előre, ki fogja nyerni ezt a szart... simon nagyon sokkal vezetett, messze a legszimpatikusabb játékos volt, ezt tudta az rtl is, és valami indok kellet hogy eltávolitsák, a villalakok meg erre ráfeküdtek, mintha simon embert ölt volna, szegény aurélió is nagyon megijedt, ezért a degeneráltak kiszavazták simont poton 40perc alatt, holott egy ilyen döntésnek legalább 1-2 napot kellet volna adni, mivel sokan nem a tv ből nézi a műsort. Nemtudom mit szólt volna szegény aurélió ha egy orosz valóságshow ban van, ott szinte mindennapos a pofon, bunyó.. Szánalom ahogy megvezetnek bennünket, és azt hiszik annyira balfácánok vagyunk, hogy nem vesszük észre! Én sem tudom miért nézem ezt a szart, de valahogy még is leköt XD figyeljétek meg mit mondok most, megvan már előre ki nyer, és ez Aurélió de la máricsuj lesz...
  • apion
    Tegnap este fél órával a vége előtt Lacira szavaztam, de kb. 15 perccel a szavazatok lezárása előtt én már nem tudtam megnyitni a párbaj oldalt, a villalakók képei feljöttek, de a párbaj nem.
    Nem volt kedvencem Laci, de mivel egy korosztályba tartozunk és az értelem ill. intelligencia szintje is jóval az átlag felett volt a bent lévők között, ezért adtam rá voksom.
    Én kizártnak tartom, hogy ilyen kicsi különbség legyen a két játékosra leadott szavazatoknál. Ez ugyanolyan manipulált volt, mint a Simon féle kizárás (még, ha valóban ő is kérte a játék feladását).
  • Terrorbicaj
    Jó reggelt :) Én a Lacinak drukkoltam, viszont telesen egyetértek ezzel a hölggyel a videóban.Én is azon gondolkoztam már napok óta, hogy mivel jár jobban Laci, ha vissza megy az agyhalottak közé vagy inkább kint marad és azok meg nyírják ki egymást a saját szintjükön.Sajnálom, hogy kiesett de talán jobb neki így.A szavazásról meg csak annyit, lehet ez nem mérvadó de jó néhány netes szavazást megnéztem, VVAti is csinált egyet és mindenhol 60-70% között Laci vezetett , szal nekem kicsit furcsa ez az eredmény , na mindegy itt a videó :

https://www.facebook.com/photo.php?v=695088810542811&set=vb.100001250957142&type=3
  • xido
    még egy barna kis takaró a hátára és visszament a hálóba
  • xido
    állva pipil mert magas csuri hallatszik :D
  • xido
    pipilni ment :)
  • xido
    szódát iszik...majd csapvizet..talpas boros pohárból
  • xido
    szép köntöse van..kivül leopárdos,bélése rózsaszín..a papucskával együtt kökemény hetero....neeem :)
  • xido
    vissza konyhába..fogpiszkálózás