153993
ValóVilág 12

• Darthmushroom
    de pont ezaz, h szerintem aki a legkevesebbet fogja kapni tehát a legunalmasabb szerintem az fog hazamenni
  • Ironman2
    Hehe.Elég csúnyán berúgtak,ez már nem megjátszott buli volt.
  • Ironman2
    Tökmindegy mi a kérdés,szerintem mindenki Virágra fog szavazni,mármint a nézők közül,mielött még valaki félreértené amit írok.
  • Darthmushroom
    Ahogy az várható volt a nézők kiszavaznak valakit és rögtön megy a helyére valaki aki gondolom védett lesz. Azért az rtl cseles mert nem szimpátia szavazást csinált hanem a legunalmasabb karaktert akarja lecserélni a kérdés alapján.

Remélhetőleg ez a Virág sokáig bent lesz, csinálja a műsort rendesen :D
  • tamasatya
    ez hatalmas volt, hogy a tehén első este lestoppolta magának a beköltözőt, LOL.
  • Ironman2
    Dani meg Virág hamar egymásnak fognak esni.
  • Ironman2
    A négykezes masszázs az milyen tőle?

Engem jobban izgatna ha jönne szerepjátékozni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.19. 23:44:38
  • Ironman2
    De jó lett a banner!!! Köszönjük Wesker!!

Amúgy mi a véleményed idáig a beköltözőkről? Nézted?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.19. 23:38:32
  • Fantasico
    Eddig egyértelmüen Renátó a legmeghatározóbb játékos, talán még a Bálint gyerek aki tegnap legutolsónak bement nála még lehet pozitiv irányú meglepetés, dehát az még hosszú napok mire kiderül, mert azért Ö az elsö körös beköltözökhöz képest már majdnem 1 hetes hátrányban van.
  • repvez
    Nos ha valóban igaz lenne amit elmond vagy probálnak bemutatni, az több kérdést is felvet mind aŰ"müvésznő" mind a készitók részéről.

Ha valóban 18 éves, és tegyük fel, hogy januárba született akkor 11 hónapja volt, hogy mindezt törvényesen megtegye, hogy sexel mindenkivel és , hogy 3 hetet nem bír ki tovább sex nélkül.
    ÉS volt neki 40-50es faszija is.

Tehát ha ezt mind idény tette meg akkor elég intenzív éve volt a vírus helyzet ellenére. ha meg nem akkor az akár a rendőrségre is tartozhatna, hogy azok az idősebb férfiak fiatalkorú megrontásában vettek részt.
    És mint be nem töltött 18 éves a szülök felelőssége is felmerülhet.

Ezen kívül, az egyszeri 2 orás filmeket amiben csak max káromkodás és egy egy lengébb öltözékű nő és a szexjelent is takarva van azok mind 16 vagy R besorolást kap. itt meg orrba szájba tolják a reklámokkal és a bulvár hírekkel ezek viselkedését és ,hogy bemutatja a fiataloknak a mintát, hogy hogy kell viselkedni már fiatalon, azért, hogy a semmiért és a testiségből pénzt keress.
  • retoucher1
    Háát, nem kellett sokat várni, h kiderüljön a 18 éves VV10Virág múltja...
  • Ironman2
    14-en lesznek amúgy holnap,mert valamilyen állatot cipeltek ottan,a mai adás végén.
  • Ironman2
    Hehe.Gina milyen visszafogott lett amúgy az első nap után.Semmi se szól róla.Persze lehet fogni a szerkesztésre is,de ha valaki balhét csinál bent,vagy hangoskodik,akkor miért ne adnák le?
    Szombaton lesz az első kiválasztás.13-an vannak bent most.Érdekes társaság,egyedül talán a Renátó aki idáig viszi nálam a pálmát.Így a műsor elején már ki is jelenteném hogy bent lesz az első 3-ban,hacsak el nem taktikázzák a többiek.Erre láttunk példát korábban is.
  • argo001
    Én nem örülnék neki. Egy büdös paraszt, de legalább történik valami.
    A Gina-Amanda párostól viszont kihullik az összes hajam, és ha Gina privát jelenete az eszembe jut, elmegy az étvágyam is.
  • nordan
    "Csajok ? főzni tudnak? ,mert úgy néznek ki"

:D:::D:DDDDD
  • Ironman2
    Akkor Dani megy haza.
  • Darthmushroom
    szerintem még a héten kiesik valaki, jön a szokásos szavazás a nézőktől és a kieső helyére rögtön megy is be valaki.
  • beby44
    Írj az ENSZ-nek.Redukálom utána!!!!!!!!!
  • Fantasico
    Persze abban teljesen igazad van, hogy az elmúlt szériák, minőségben meg sem közelítik a 4-dik illerve 5-dik szériát, de még ígyis szivesebben nézném online az éjszakai adásokat, mint a napi 40 perces agyonvágott összefoglalót, teljesen más lenne össze sem lehetne hasonlítani.
  • Fantasico
    Igen várható volt, szerintem is eddig Renátó az aki központi figura lehet, és még normálisabb is a többiek eddig annyira haloványak, hogy említésre sem méltók, az a Dani gyerek meg egy annyira únszimpatikus, visszataszító nagyképű fasz, kiváncsi leszek mikor törnek le a szarvai, ezek a tipusú emberek szoktak már a játék első harmadában kiesni, hatalmas a mellény, aztán jön a döbbenet amikor számukra az utca ajtóval ér véget a műsor.
  • beby44
    Igen ez egy más világ.Nem vv 4 vv5.Most őszintèn te az előző èvadból kiváncsi lettèl volna egy online èjszakaira is Reni Roli Erika Zsu stb stb?Ugyan már!Semmit nem vesztettèl.Alekoszos èvadbòl is nèztem pár rèszt na ők mèg tudtak szórakoztatni!Mindenkit hülyènek nèzett delcsisen!A legnagyobb forma aki ezt igy vèghez viszi!Eddig ebbe az èvadba gáz a felhozatal de èn pár embert kiválasztottam akire kiváncsi lennèk utolso 2 benne van aki holnap jön.Gábor nem hogy csak a kamerába beszèl mesterkèlt ahogy mondtad.Az az ember egy idegileg befeszült lèny.Egy idegzsába.
  • Ironman2
    Na igen! A nézők is Renátót választották a legmeghatározóbb játékosnak,utána Moh,és Gábor,ahogy én is gondoltam.Az utána érkezők nagyon unszimpatikusak,Digo,meg Dani is.
    A mai nap jön mégegy Mercédesz,így már kettő Merci lesz a villában,és egy Bálint is,aki felboríthatja az erő sorrendet,mert eléggé normálisnak néz ki.
    Érdekesnek igérkezik szintén az új évad.Ma már teljes lesz a létszám,gondolom mostmár egy nem erőltetett,normális bulit fognak tartani.Az a baj,hogy ebből nekünk semmi se fog átjönni.Lehet tippelni hogy már jövő héten kiesik valaki,de az én megérzésem szerint ez most másképpen lesz,mint idáig.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.18. 02:43:31
  • Ironman2
    MA esti adásban Anikó bakizott,Diegonak hívta DIgót.Merci riportszobában,közbe Vivi felirat.
    Ezek a bejátszások,meg olyanok mintha ovodásokat mutatnának,ki ki mellé fekszik,meg hova.Gyenge sajnos idáig a müsor.Semmi érdekesség.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.18. 01:50:33
  • nordan
    de jó,hogy tegnapi adás felében még a 2 nappal ezelőtti történéseket vetítik le 26x-ra
  • Ironman2
    Na végre egy dögös cicát is kapunk:

VV Virág a mai beköltöző

"VV Virág nagykanállal falja az életet, és harmincöt alatt nem ismerkedik. Íme az új beköltöző."

Micsoda igényei vannak a cicának!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.17. 12:27:55
  • Darthmushroom
    Moh amennyire nem volt szimpatikus a beköltözéskor annyira kedvelhető odabent, Renátó meg pont az ellentéte.
    A lányokból szinte senki se szimpatikus, Merci aranyos lenne de annyira túltolja ezt az esetlen lány h már fáj... Talán majd ez a Fruzsi, mert külsőre nem rossz.
  • Ironman2
    Na kb ezt irtam én is pár kommenntel lejjebb.
  • Ironman2
    Na ja! Majd kiderülnek időközben.
  • IXEMGabeo
    Ezek a srácok is olyan egyformák, hogy kajak azt se tudom ki kicsoda.. Mint a kirakat bábuk. Senkiben nem látok fantáziát abszolút nem:)
  • IXEMGabeo
    Srácok én öregszem vagy nem tudom, de nekem unalmas, amit a Z generáció művel meg idegen az a világ amiben ez a generáció mozog. Elsőre viszont ez a társaság értelmesebb, mint a 9-es széria tagjai ott viszont az elején sok megbotrankoztato történés volt, bár még korai kijelenteni bármit is
  • argo001
    Valamelyik beköltöző helyében odanyomnék egy ötszáz forintost Puskáspeti homlokára, eskü még egy instant kizárást is megérne.
  • nordan
    48adjára is: azért nem adják élőben mert SZERKESZTVE VAN A MŰSOR! az Insta live meg egy kurvanagy átbaszás lesz amire egész nap készültek......hány éves vagy hogy ilyen buta vagy?
  • Ironman2
    Érdemes nézni a honlapot,mert olyan videók is vannak,amik az összefoglalókban nem mentek le.Ezt az instagramos élő adást majd meglesem éjjel, (egy óra múlva.DDD),kiváncsi vagyok rá,mert amig megy az összefoglaló,állítólag lehet őket élőben nézni.Akkor kérdem,miért nem tudják 24 órában adni őket? Tegnap regisztráltam az Instára.A tik tok nem nagyon izgat,de azt is meglesem :)
    Ja persze a manipulálás miatt.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.16. 21:06:50
  • Ironman2
    Szerintem ott már az új generáció tolja a műsorszerkesztéseket,gyorstalpalón elvégzett,okleveles ribancok,meg ripacsok,mert most ez a divat.Még szerencse hogy az OKJ képzést megszigorították,különben itt igen nagy problémák lesznek az országban.Már nem lehet 3-4 hónap alatt elvégezni egy szakmát,ki kell normálisan tanulni évekig,úgy ahogy a többi nebulónak.
    Persze gagyi műsorvezetők kellenek,mert ezek fillérekért kiállnak oda,gondolom 10 milka fejenként a műsorvezetésért,mert ha egy profi műsorvezetőt alkalmaznának,az 40-50 milka alatt szóba se állna velük.Ez csak egy összehasonlítási ár,nembiztos hogy ennyit keresnek,lehet még többet :)))) Egyébként meg "alacsony" költségvetésből csinálják most is,a Paprika Studios résztvételével.Hogy azok mit adnak a műsorhoz,azt sajnos most már látjuk.

Most élőben tudom nézni,majd tizkor,azért is végigszenvedem a 10.szériát,mert még van miért nézni..Ráadásul ugye egyet le is cserélnek majd egy hét után,és még nem költözött be mindenki.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.16. 21:01:16
  • Fantasico
    Hát igen az első belevalót megnéztem, kiváncsi voltam, mutatnak e valami olyat amit az összefoglalóban nem. Sikerült elérni egy adás után, hogy olyan messze kerüljem el amennyire csak lehet, minősíthetetlen, kritikán alúli, legalja volt, szilveszteri paródiának is szánalmas lett volna, de így hogy ezt komolyan gondolták még szomorúbb, évről évre kiderül, hogy van lejjebb, egészen elképesztő ez a brigád, hogy képesek a lehető legszerencsétlenebb, életképtelenebb, retardált balfaszokat berakni műsort vezetni, siralmas.
  • Ironman2
    Csak 3 és fél hónapig fog tartani.
  • Ironman2
    Belevalót most nézem,de valószínű többet nem fogom nézni,jó videókat úgyis felrakják külön.Győzike borzalmas,végigpofázza a bejelentkezést is,a humora meg nagyon fárasztó tud lenni.Ez a grafikonos,meg a Washingtonos ökörségre kár volt pénzt elkölteni.Persze megint Baukó lesz a másik műsorvezető,ki más lenne.
  • nordan
    kicsit elgondolkadtató,hogy milyen értelme van egy olyan műsornak ami fél évig tart elvileg,hogy a játék 2. órájában kötelező bulit kell tartaniuk,hogy legyen történés,mert 6 ember képtelen lefoglalni egymást és a nézőket valami értelmes, érdekes dologgal......

PP katasztrofa és Anikó nem tudom kit szopott le a ratyiklub góréai közül / 90% uk meleg/ hogy már évek óta műsorvezető,de egy mondatban 3x használ szóismétlést és képtelen szépen érthetően beszélni
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.16. 20:06:03
  • Ironman2
    Már azt is kezdem kétleni lassan hogy van barátnője egyáltalán neki.A szóke Merci, meg egy hisztis picsa,kicsit csalódtam benne,teli tetoválással,meg piercinggel,aztán kiugrik az ágyból,mikor férfi fekszik mellé.Pontosan nem ő mellé feküdt be,hanem a társához Vivihez.Na ezek ketten pont összeillenek.Na meg ez a távoltartási duma! Lehet én öregedtem meg,de olyan érzésem volt,mintha gyerekek mentek volna a villába,mert ilyen sületlen szövegeket,csak gyerekek találnak ki.Másik meg az erőltetett bulizás,mert ez nem spontán volt,nem is volt igazi buli,csak hogy csináljanak valami műsort érzés volt.Igaz első nap után még nem lehet kiértékelni,meg ugye tudjuk hogy egy-két hét kell ahhoz hogy mindenkinek kijöjjön a valódi énje,valakinek előbb,valakinek később.Kritikán aluli műsorvezetésről meg ne is beszéljünk.Asztalt majdnem fellöki,eltéveszti a bejáratot Peti,Anikót alázza folyamatosan,egymást csipkedték az első adásban is.Borzalom.Maszk hol van az új beköltözőnek?? Rájuk nem vonatkozik semmi? Mondjuk egy hét múlva megy a kórházba mindegyik,akkor fájront? Talán a doki lesz az utolsó aki kijön a villából,és viszi a 36 milliót :)
  • nordan
    a nők hulladékok......hihetetlen,hogy nincs egyetlen értelmes, jófej csaj se akit betudnának castingolni

a fickók eddig mind penge jelleműek, kicsit az Alekoszra hajazó látens homi ingatlanos srác lóg ki a sorból...kiváncsi vagyok meddig tudja ezt a kamerának beszélős stylet nyomni
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.16. 18:21:55