153993
ValóVilág 12

• Fantasico
    Szerintem Virág senkit nem tudna kint hagyni, az első adandó alkalommal amikor párbajozni megy kint fog maradni, és nem hinném hogy bárkinek is hiányozni fog.
  • nordan
    csini? LUL
  • Ironman2
    Jól láttad,de azért csínosnak kicsit túlzás.
  • IXEMGabeo
    Jól láttam pont ezt a csini Mercedeszt ejtették ki ilyen szarul feltett kérdéssel? :O
  • Darthmushroom
    szerintem Virág kihagyná Frut. Fru bár szimpatikus de annyira semmilyen h alig tud bekerülni a műsorba, csak annyit látni belőle h ott van Merci mellett
  • Ironman2
    Megjött az Index kritikája is.
  • tamasatya
    ezeket a palikat ki castingolta? hol a karaterek? Mó az mire veri magát, mit mutatott eddig? Gábor az mit csinál? Digó mondott már 2 jó szöveget amin valaki elmosolyodott? Renátó meg Dani még csak csak csinált valamit, Bálintot még megvárjuk, de ő nem is illik ezek közé. FOS.
  • beby44
    Nekem a lányok közül eddig a Fru meg a Vivi a legszimpibb ,de a Renáton most ledöbbentem.Minek akar "beszerelmesedni"?El cseszi igy a játèkát.Eddig a legtöbbet belőle nèztem ki játèk terèn.Hát ha igy gondolkodik nem fog nyerni.
  • Ironman2
    Igen,én inkább nézem Amandát,meg Ginát,bár ő se nagyon kedvencem,mint ezt az irritáló nyálas tinipicsát.Látszik bevonták a tiktokot,meg minden szar online felületet,hogy a tinik szavazzanak a legjobban.Különben a kutya nem lenne rájuk kiváncsi.Ezért is küldtek be ilyen 18 éves f.sszopó szájút.
  • beby44
    Igen.Mig a Majka a tehetsègèvel ès a kitartásával èrte el mindazt ahol tart,addig Nádai szètrakta a lábát!!
  • Ironman2
    Wesker,Mercédeszt cserélheted Robira.
  • Ironman2
    Ja így van.
    Bálint új ember,látszik hogy nem tudták még befogadni.Nehéz dolga lesz,bárkit is kivisz.Esetleg Fru vagy Vivi ellen van esélye visszajönni.Meglássuk.
  • Fantasico
    Szerintem Fru simán kivinné, de mivel Virág lesz a kiválasztott, így majd Ő fog választani, ma jó nagy mellénye volt lilakendővel, remélem legközelebb is ennyire öntelt lesz, és majd Fru-t választja párbajellenfélnek, abban a reményben, hogy simán megveri, aztán majd arcára fagy a mosoly amikor kb 75-25 el kiesik.
  • Fantasico
    Bálint 100 százalék, hogy visszamegy, mert semmi ideje nem volt kibontakozni, az utolsó volt a normál beköltözők közül, de védettséget nem kapott, ilyen esetekben a nézők kivétel nélkül mindig visszaküldték az ilyen játékosokat, ráadásul Bálint meghatározó játékos lehet. Virág a következő kiválasztáson minimum 6-7 jellel indít biztosra vehető hogy a következő párpaj egyik résztvevője Ő lesz.
  • argo001
    A seggfej squad megdobálta az újfiút, így tuti visszajön.
  • beby44
    De tegnap láthattuk a srácot aki ma bemegy ezèrt írtam ,hogy megvannak.Mindegy a lènyegen nem változtat csak megerősiti,hogy lány nem nyeri a vv10-et.
  • karajjj
    csak kérdés, hogy így merik-e a vinni, hogy azt hiszik, ő a közönségkedvenc :D
  • Micsu
    A puhos mekkorat koppant hehe
  • sorler
    Alig másfél százalék az esélyed, hogy a ValóVilágból kikerülve műsorvezető legyél
  • Fantasico
    Ígyis úgyis menni fog csak pár 1-2 héttel később, és kinn is marad az tuti, akkora hulladék az a csaj, hogy arra szavak sincsenek.
  • Ironman2
    Ja kell műsor a belevalóba,hátha Győző elélvez rá,aztán majd Bejja megkalapálja odahaza.
  • Fantasico
    Persze egyértelmű volt, hogy akire a legtöbb szavazat megy, az kapja a lila kendőt, ezért nemis erre az ostobára szavaztam. De bent meg azt hiszik a nézők mentették meg, pedig ha mindenki átlátta és tudta volna a kutya sem szavazott volna rá. Mindegy az első adandó alkalommal, amikor valaki kiviszi párbajozni, elképesztő aránnyal fog kikapni ez a Virág.
  • Ironman2
    Persze ez világos,mindenki kiszavazta volna bent,de kinek érdeke hogy bent tartsák? Ezek után nekiáll majd b@szni Danival,meg még megkörnyékez talán másikat.ÁÁÁ Előbb utóbb úgyis repül,ha tetszik ha nem.
  • argo001
    Például én.
    Látni akartam a hulladék Gina és Amanda arcát. :D
  • Ironman2
    Édes f@szom,borul itt minden.Ki az a hülye aki erre a ribancra szavazott? Tinipicsák,vagy direkt húzzák a nézők idegeit?
  • Darthmushroom
    a legjobb forgatókönyv volt h Virág kapta, annyira egyértelmű volt h ment volna amúgy párbajra :D
  • karajjj
    Nagyon durván manipulálják most a játékot. Olyan kérdéseket tesznek fel, amivel pont az ellenkezőjét érik el, mint eddig. Nem a legellenszenvesebb esik ki és nem a közönségkedvenc kapja a lila kendőt. A bentieknek viszont ezt nem árulják el, csak annyit, hogy a nézők neki szavazták a védettséget... :D
  • argo001
    Hehehe.
  • Ironman2
    Még nincs meg az összes beköltöző.Majd a mai adás után.Csere lesz mindjárt.Mercédesz távozik,és helyette jön új ember.Az lesz a végleges csapat.A kiválasztás is ma lesz.
  • beby44
    Na megvan az összes beköltöző.Mostmár biztos,hogy a règi hagyományhoz híven (kivètel vv9)a vv10-et biztos,hogy nem lány nyeri!!!!
  • Darthmushroom
    ha jól rémlik a feleség/szerető szavazás előtti nap az előzetesben benne volt h Merci beszél a Moh-ról, de ha jól emlékszek másnap az adásba nem került bele, de az látszott h rögtön a hálóba szaladt a szavazás után.
  • Ironman2
    Ja,Mercédesz mehet haza.Majd beküldenek helyette egy még szerencsétlenebbet.Én Virágra gondoltam,de elég nagy százalékot kapott.
  • argo001
    Ez mekkora faszság, szerencsétlennek ideje se volt kibontakozni.
  • Fantasico
    Kétségtelen, hogy Ö is sokáig menetelhet, de szerintem Renátóban és Bálintban több lehet, meg Moh lehet hogy el fog veszni Merci karjaiban és abban az esetben ha a késöbbiekben csak és kizárólag egymással foglalkoznának, nagyon unalmassá válnának, de meglátjuk egyenlöre semmi bajom vele sött igazából szerintem a fiuk közül bennük lehet a legtöbb. Egy biztos ennek a Dani gyereknek mennie kell ultragáz, és az a szerencsétlen balfasz VV Soma erre mondta hogy jóarc és benne lát fantáziát, hát gratulálok, mondjuk nem lep meg mert az a Soma is egy igazi szerencsétlen idióta volt, Én az ilyen jellemtelen senkiházi, nagyképü, duplanulla karakterektöl falra tudnék mászni, Aurelio, Soma, meg ez a Dani kb egy szint mondjuk láthattuk is mi lett az emlitett két nyertesböl is, az ilyen életképtelen gyökereket a holdra kéne kilöni.
    Mindenesetre ma és holnap sokminden meg fog kavarodni, egy kiesö, egy új ember be védettséggel, aztán kiválasztás, és utána megy a helyezedés a kihivás elött, nyalizások mübalhék, innentöl kezdve elindul a játék.
  • Darthmushroom
    szerintem még Moh-nak is van esélye, nem egy hasonló figura nyert már. nem olyan paraszt mint Aurélió volt h a farkát pörgeti, de minden hülyeségbe benne van.
  • Fantasico
    A lányok szerintem harmatgyengék, Virág kritikán alúli, de Amanda is borzasztó idegesitö nem fogja sokáig húzni. Eddigi nagyon rövid feltérképezés után azt mondanám Renátónak és Bálintnak van esélye a legtovább húzni. Mindenesetre a Virág Dani párost heteken belül szeretném villán kivül látni, két ekkora suttyó prolit, egy értelmes mondat nem hagyta el a szájukat amióta bent vannak, vállalhatatlanok.
  • Ironman2
    Persze azért mégis Amandát tekintik dominánsnak a villában.A mai adásból ugye kiderült.Én is amúgy kezdem megkedvelni lassan,mert a többi nő közt a legnormálisabb.
    Ezt a Virágot meg ki is b@szhatják innen,mert már rosszul vagyok tőle,még akkor is ha ránézek.Ocsmány egy pics@.
  • IXEMGabeo
    manapsag mar egy kurva sem tud stilusos lenni a Z korosztalyban:)
  • nordan
    nem vágom mit akar huszonévesen 120kg-san.......szánalmas
  • nordan
    a kiskurva kiszavaztaja magát