153993
ValóVilág 12
-
Fantasico #152862 Ez a Gábor gyerek annyira mesterkélt, minden egyes mozdulata meg ez a cigizés közbeni monológ a barátnöjének, annyira látványosan és egyértelmüen arra irányult, hogy szimpatizánsokat nyerjen a nézök között, harmatgyenge a gyerek, kb 1-2 hét és kifogy az elöre megtervezett monológokból, és a felépitett stratégiából, amikor már improvizálnia kellene ott majd jön a látványos összeomlás. Amanda is rohadt idegesitö semmitmondó duplanulla karakter, eddig Renato és Moh azok akikkel lehet valamit kezdeni, mert ugye a Digo-ról még semmi nem derült ki illetve a mai 2 beköltözöröl sem, pár nap kell mire elinduinak a szálak, de igazából az éles helyzet akkor indul amikor teljes lesz a létszám, és a nézök mindig élböl kiszavaznak egy embert, és beküldenek helyette egy utolsó új játékost, és akkor elinul az éles menet... Mindenesetre kellenének még használható emberek mert eddig harmatgyenge a felhozatal. -
IXEMGabeo #152861 És mi van a G I Jane-el? :) -
Ironman2 #152860 NA lesz itt konfliktus bőven! A lányok idáig csúfak,talán a mai beköltöző aki még elfogadhatónak tünik.Gábor meg egy különálló müsort készít magának,mintha nem is a villában lenne.Monológja szép volt,csak sokra nem megy vele,főleg ha nem vesz részt a közös jakuzzizásban se,meg szórakozásban.Márpedig tudjuk hogy ez itten az alapja mindennek.Aki különcködik,azt hamar kiszavazzák a többiek.A férfi felhozatal viszont elég erős,ha Gábort nem számoljuk bele,és ma is jön Dani,aki szintén nem egy gyenge jellem.
Gábor a nézőket szeretné inkább maga mellé állítani,ha ilyen monológokat gyárt,úrizál,meg magában beszél.Majd meglátjuk mire megy vele.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.16. 16:41:15 -
Ironman2 #152859 Atyaúristen!!!!!!
Ez a Gina egy szörnyeteg! -
nordan #152858 pár óra alatt klikkek és áskálódások....és mindet a nők kezdték..amazing 24 óra alatt kinyírnák egymást ha lehetne
nem véletlen,hogy miért nem lehetnek katonák vagy matrózok nők....szánalmas ez a viselkedés -
Ironman2 #152857 Elég sokan,akik nem éjszakai műszakban dolgoznak.Én pl nem tudom nézni,mert melózom. -
nordan #152856 de most komolyan ki nézi este 22-kor? semmi értelme ennek a műsornak ebben a szerkesztésben így.......... -
Ironman2 #152855 Ez az Instagram live,csak az összefoglalók alatt megy? Mert amúgy nem is találom,mert a VV10 Instagram oldalán nincs live. -
Ironman2 #152854 Bemutatkozás alapján egész jó fej,de majd kiderül.Egyik se az aminek elsőnek látszik.Én még a beköltözésnél tartok a visszanézésben,de érdekes hogy milyen félénken mentek be a villába,meg zavarodottan,aztán amikor bejelentkeztek a müsorvezetők,már egész neki voltak vetkőzve,meg mintha féléve bent lettek volna.Színház az egész világ.Az előző szériában meg visítoztak mikor bementek az első beköltözők.
Ja megszeppentek az új villa látványán,mintha nem is tudtak volna róla.
Anikón,meg Petin csodálkozok mennyit bakiznak élő adás alatt,pedig nekik már profin kéne nyomni ennyi idő után.Egyiknek sincs hangja sajnos.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.16. 02:49:49 -
#152853 Renátó tiszta Rekop György hasonmás -
#152852 RTL II Stream -
Orionk #152851 Sziasztok,
Más módszer nincs, hogy nézhessük, muszáj regisztrálni az RtlMost weboldalán usernevet?
Nem stream-elik valahol esetleg, vagy valami másik megoldás?
köszönöm -
nordan #152850 köszönöm -
retoucher1 #152849 Itt lehet visszanézni... -
nordan #152848 hol lehet megnézni az első részt? Tv-m nincs -
retoucher1 #152847 Kíváncsi vok, h az Ági hanyadiknak fog beköltözni! Persze ez csak vicc...
Utoljára szerkesztette: retoucher1, 2020.11.15. 12:08:28 -
xido #152846 Nincs hozzá eszük és nem lenne az a minőség és tartalom,de simán mászkálhatna valaki a szinfalak mögött streames kamerával és lehetne 0-24 insta vagy tiktok live.. -
IXEMGabeo #152845 hokis srac is eddig normalis fazonnak nez ki, de barmi lehet...tahot is alakithat majd:D -
nordan #152844 ez a renátó legalább tud szépen beszélni,nem káromkodik, jó arcnak látszik megint az van,hogy a fiúk /még a homár is/ rendes melóval rendelkeznek nem káromkodnak fél percenként 2x és úgy összhatásában sokkal értelmesebbek mint a lányok
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.14. 08:58:12 -
nordan #152843 az a Gina egy buta cigánykurva.....jó választás :S a jégkrémszopkodás fenomenális
ez a "megmondom a véleményem mindenkiről" már nagyon unalmas.....azt hiszik ez mekkora menő dolog, közben csak atomparaszt stílus,ne a véleményed mond meg hanem próbálj meg beilleszkedni az embertrársaidhoz azzal,hogy kitűnsz a munkában a humoroddal vagy a személyiségeddel......,de ezeknek mondhatom
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.14. 08:55:42 -
Ironman2 #152842 Van barátnője az adatlapja szerint.
Érdekes hogy az eddigi beköltözőknek nincs gyerekük. -
Ironman2 #152841 Ezek kisminkelve borzalmasan,és visszataszítóan néznek ki persze,mint idáig az összes VV bemutatkozáskor,de másnap mikor felkelnek csipkerózsika álmukból,majd akkor kezd el kiderülni hogy milyenek is valójában.Lehet megint az lesz a kedvenc,aki beköltözéskor a legvisszataszítóbb volt.
Egyébként én már a szőkére múltkor is letettem a voksomat,és ki is állok mellette.
#152807 -
Ironman2 #152839 Amúgy se tudnám nézni,már sajna nem úgy van nálam se mint régen hogy mindennap éjszaka kukkolni tudok.Na meg persze nincs is mit kukkolni.Örülök ha meg tudom majd nézni az összefoglalókat,úgy mint tavalyelött.Volt amikor 3-at daráltam le,mert le voltam vele maradva.
A mai beköltözést se tudom nézni,mert pont hogy meló van,de hazajövök,egyből meg is nézem.Ha úgylátom majd 2-3 nap után,hogy unalmasak vannak megint,akkor abba is hagyom.Látom egyre szebb a felhozatal,van egy Renátó (a BB1 után szabadon),meg Vivi is,meg Gina.
https://rtl.hu/rtl2/valovilag
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.14. 02:22:35 -
IXEMGabeo #152838 betennenek melle egy nagydarab negert megenni ot vacsorara:D, micsoda musor lenne es meg elvezne is a kisgyerek:D -
nordan #152837 Gáborkáról majd véééletlen kiderül,hogy csőbúza -
nordan #152836 pontosan, ott is instrukciókat kapnak az aznapi rész felvétele előtt -
IXEMGabeo #152835 Utóbbi pár szériához viszonyítva egész tűrhető négyes... Gaborka kis nyikhaj értékesítő srácnak tűnik de még ő is elmegy bár gyanúsan langyi. Jeghokis srác eddig a legszimpatikusabb -
IXEMGabeo #152834 Gyökerek, de sajnos van igazsag benne, amit lentebb írtál VV6 óta főképp ez a műsor marcsak ENB színvonal... -
IXEMGabeo #152833 Tuti azért írták oda hogy legyen vmi új szenzáció amire nem gondolná az atlagpolgar:) kurvara nem nézném ki belőle. Inkább hiszem, ha látom kategória.. -
nordan #152832 ja és nem lesz Online csak mondom -
nordan #152831 álmodban asztalos maximum meg a szerkesztő agyában
ahogyan fogja azt a csiszológépet meg a gyalut amiről sejtése sincs ,hogy mi az csak a kezébe adták az valami epik...a satu le sincs fogatva az asztalra :D :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.13. 11:52:24 -
Ironman2 #152830 Női asztalos,és szóke! Beszarás!!!
Az első 4 beköltöző -
Fantasico #152829 Akkor amíg volt online közvetítés egész éjszaka, addig nyilván semmi instrukciót és útmutatást nem adtak, meg amúgyis a feladatokat meg az egyéb dolgokat amiket elő kéne adniuk, vagy éppen elvárnának tőlük az adott periódusban azt körülbelül 10 perc alatt elmondják nekik aztán jónapot, nem hinném hogy bármiben is keresztezne egy jókis éjszakai közvetítést, ezekkel a szerencsétlen hülyékkel nem a Ben Hur-t akarják leforgatni. Ha Alekoszéknál, meg Atiéknál ment minden probléma nélkül éjféltől reggelig, nem hinném hogy bármi akadálya lenne jelen körülmények között egy jókis éjszakai streamnek. Más kérdés hogy ezek a szerencsétlen RTL-es barmok nyilván megelégednek az agyonvágott napi 40 perces fossal, meg a nézhetetlen belevalóval, miért is lenne végül is 2021-ben a jubileumi 10-dik szériában, a karantén alatt livestream, ugyanmár micsoda hülyeség lenne... -
nordan #152828 húha van baj.....szerinted ha online megy a bohóckodás akkor a szerkeszőkkel mikor beszélik át a napi bullshitelést? pont azért nincs online lehetőség,mert napi több órát igényel az aznapi szerepek/történések átbeszélése -
Fantasico #152827 Előszöris a 10-dik lesz, nem a 9-dik, másodszor nem azt mondtam és kérdeztem, hogy le vannak e beszélve, és osztva a dolgok, hanem azt hogy lenne e végre online közvetítés vagy sem, mivel eddig mind a 9 szériát láttam az elejétől a végéig, és a negyedik illetve ötödik szériában parádésak voltak az éjszakai online adások, így jelen állapotokat nézve a világban, igencsak érdemes volna legalább az éjszakai közvetítéseket visszahozni, azt hogy erre a kérdésre, hogy s mint született az adott válaszod, azt valószínűleg csak Te tudod, mivel a válaszodnak semmi köze nem volt a kérdésemhez. -
nordan #152826 9. valóvilág és te még mindig azt hiszed,hogy nincs lebeszélve,hogy kinek mit kell csinálnia???? édes Istenem......... -
Fantasico #152825 Arra azért kiváncsi lennék, hogy ebben a helyzetben ami mostanában uralkodik, és szinte mindenki otthon tv vagy gép elött próbálja eltölteni az idejét, lesz e az RTL-nek annyi esze, hogy végre valahára visszaadja a müsor szive lelkét, az online közvetitéseket, mert ha ebben a helyzetben sem akkor soha, de egyébként gyanitom nem lesz mivel ezek annyira de annyira lúzerek, hogy minden jó dolgot kihagynak, ellenben minden elképzelhetö szarságot beraknak, de komolyan nemis értem aki ezt a lehetöséget nem lovagolja meg arra már tényleg nem lehet mit mondani... -
IXEMGabeo #152824 nem rossz a design...Jacuzzi korul a lepcsok otletesek -
karajjj #152823 villa bemutató -
Ironman2 #152822 Ez nem te vagy!