153993
ValóVilág 12
-
#142940 Kész vicc pont Aurélió fogja benntartani Vikit ezzel a balhéval..:D:D:D: -
snowflake23 #142939 mindenki nyugodjon le mert vikinek csuriban volt a keze mindent megváltoztatt hajrá koca! -
#142938 Viki meg a korrektség röhög a vakbelem ! :D -
#142937 Viki az korrekt volt amikor kizárattad Simon-t ? Ne beszélj itt korrektségről vazee ! :D -
Ferrari23 #142936 Ez a disznó beszél korrektségről? :D:D:D LOL -
IXEMGabeo #142935 na most Viki szépen beállította magát mártírnak azér nem gyenge:), de most az a vicc, hogy itt nemcsak ő volt a hibás:)
Ez az Aurél meg egy idegbeteg állat -
#142934 Aurelia jól kiosztotta Röfit ez az ! xD -
#142933 A díszbuzinak éreznie kéne, hogy minél többet osztják a Vikit annál jobban nőnek az esélyei...:D -
who am I 7 #142932 szerencsétlen pára..őt mindenki báncsa :( -
#142931 Viki mekkora egy szarkavaró :D És most simán eladja magát áldozatnak! Hát beszarok, pont aki mindenkit lealáz, ő az ártatlan :D LOL! -
IXEMGabeo #142930 és lám lám a "buta" krisz megint milyen jól látja adolgokat:) -
#142929 Röfi mit olvas bele más levelébe vazee ! :D -
IXEMGabeo #142928 amúgy most ő az, aki szította a tüzet...bár Viki meg szándékosan felbosszantotta Aurélt aminek azért örültem:)))
most látszik igazán milyen buta és megvezethető 2 fital pöcs ez az Aurél és Jóskagyerek... -
#142927 A kurvanéni bujtotta fel, langyi meg vérszemet kapott, ő az egész értelmi szerzője, és ő az, aki mindeközben lapít hátul észrevétlenül, és hízik :) Ő a legnagyobb taktikus jelenleg, nem kell ide hangoskodás, meg hiszti és üvöltés, jól csinálja. -
#142926 Remélem ez a díszbuzi megy vasárnap haza,mert hallgatni is rossz :D -
#142925 Végre valami történik a villában nem csak az unalom van ! :D -
#142924 Még szép ez az öskoca megérdemli szenvedjen csak ! xD -
IXEMGabeo #142923 megy a klikkesedés rendesen...ezt Dávid indította el durva belegondolni -
IXEMGabeo #142922 Iza kivételesen igazat beszél:)
Ha Vikit alázni kell az nem gáz:), de Aurelio és Józsi puhapöcs és műbalhét csinálnak egy egy mackóka miatt ajjj -
IXEMGabeo #142921 Bandaháború:)))
Viki, hogy nevet:) -
IXEMGabeo #142920 COcojumbora ébredtek hahaha:DD -
eaarlsweat #142919 Valaki tud streamet? :( -
IXEMGabeo #142918 na lássuk kezdődik:) ma lesz a kihívás -
IXEMGabeo #142917 Pedig én ilyen vagyok:D szemrebbenés nélkül megtenném lelkiismeretfurdalás nélkül:D kapnám is ívet tutira, de legalább lenne show:) -
vvfan23 #142916 najó, csak egy közösségben olyat sztem nem cisnálhatsz h akkor most csinálok maamnak bablevest azt nesze, ti csak nézhetitek, nem ehettek belőle :D -
IXEMGabeo #142915 10 emberre azt senki nem mondta:)
Mindenki magának megcsinálja és szevasz...
én mondjuk ultimátumot kötnék, és aki besegítene nekem érdemben (azaz lenne kukta) az kapna a kajámból...de persze nem kis adagokat csinálnánk mindenesetre kizárt dolog, hogy a többiekre főznénk...amúgy sem erről szól ez a játék -
vvfan23 #142914 mondjuk 10 emberre fzni... nekem sem lenne kedvem :D -
IXEMGabeo #142913 az oké nálunk is az van:DDD poén...
de azér nem mindennap... -
vvfan23 #142912 én nem szeretek főzni de tudok . viszont van mikor csak gyorskajára vágyom, a pizzát meg nagyon szeretem. -
vvfan23 #142911 csak én nem sírnék ha kapnék ott egy levelet?
érdekes h ezek a nyápicok kellenek a nőknek xD -
IXEMGabeo #142910 ennyi síróst komolyan már:) gyenge lelkűek...
Charlotte "biztos" Simon miatt sírt or not:D
Viki csak picit, de már a nyugiban is elírta magát mikor arról beszélt mennyire nem becsülik meg őt a szülei és próbál bizonyítani nekik -
#142909 sztem meg valahol a kettő között van az igazság :) -
IXEMGabeo #142908 nem szerettem a csajt, de a villában egészen jó kis húsos alakja volt:) zacskó a fejére és mehet kategória volt ugyanis a teste kívánatos...így csontvékonyan már nem:D -
IXEMGabeo #142907 nem is értem, hogy egyik sem vágyik egy jó házikosztra??? ez már egy másik generáció...teljesen elamerikaiosodott majmok gyülekezete...látszott, hogy Laci volt ott a nagy öreg, aki még a régi konzervatív módszerekkel képes volt egy ételt megfőzni és elfogyasztani...többiek számára is...
hamburger, meg mirelit kaják...
baszki én inkább megtanulnék főzni, mint ezeket enni mindennap...
nem is értem miféle edzést nyomatnak Józsiék ilyen étrend mellett -
f1tomi8 #142904 Na mi történt? Még Viki is sír...
http://www.valovilag.hu/video/238225 -
#142903 Azt vágod, hogy mindez megy a kukába, ahogy ideér wesker? Rakd be linkként, ha már ennyire a múltban ragadtál :) -
#142899 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/oriasmellekkel-unnepelte-szuletesnapjat-vv-eva-2236869 -
#142898 :\
Igen,kb ez a történet. Egyben szomorú,egyben vicces.
Ezért is mondom,hogy remélem kint marad.
Meg ahogy látom,a vv oldalán az új videót, úgy látom ez a Zsófi szál is elszállt. Nem lennék meglepve,ha őt vinné ki. -
#142897 Mindegyiknek van valami stiklije, ez feltétele volt a jelentkezésnek :) -
#142896 Ez a Dávid gyerek alkesz, vagy egyéb elvonási tünetei vannak? Csak, mert folyamatosan iszik valamit, a tegnapi összefoglalóban meg már reggel sör volt a kezében... Kissé mintha szét is lenne csúszva.