ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
http://content.onlinebigbrother.com/wp-content/uploads/2013/07/Big-Brother-15-Feeds-421.jpg
na meg akinek ilyen dolgai vannak, az szerintem kerülné a feltûnést és nem jelentkezne egy ilyen játékba ahol az egész ország látja
@apion , én inkább azt vártam akkor tõle ,hogy belevigyorogjon Iza arcába, hogy a lány vesztse el az önkontrollját és csapja meg a Lacit.Oszt akkor Izának csoki 😊
Ja és ma reggel olvastam 2006 óta megy az eljárás és nincs ítélet, mellesleg abban a cikkben nem említik név szerint csak mint L.L. szal akárki is lehet ennyi erõvel.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Gondolom Te, ha nem is hiszed el a róla szóló cikkeket, mégis azok alapján is alkotsz véleményt ( a múltját csak ezekbõl az irományokból ismerjük, ha csak nem ismered személyesen) Laciról és nem szavazol rá.
Én egy rafkós, de kétszínû játékosnak tartom. Agressziót eddig nem láttam tõle, mert Izát simán lefejelte volna, ha nem tudná kordában tartani az indulatait. Krisztiánt szerintem kint fogja hagyni, mivel új lakó és gondoskodtak is róla, hogy abból a kevés, de velõs megszólalásaiból ne sokat lásson/halljon a nézõ.
http://coub.com/view/kltx
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
A másik meg, szerintem rohadtul nem kéne az alapján dönteni, hogy kinek milyen a múltja, az számit ami bent van!!!
Szombathelyi hitel csaló ennyi ezt hiszem el
Megharapta neje VV Lacit
Az számít ami bent van, és akkor is az egyik legintelligensebb játékos bent.
sikkasztás az egyetlen ami igaznak tûnik, de engem ez az ügy pont nem érdekel. amúgy hatályon kívül helyezték az ítéletet, és új tárgyalás lesz az ügyben.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Verte a nejét VV Laci
VV Laci 100 millióval nyúlta le áldozatait
Építõknek is tartozik VV Laci
Biztos õ rá fogtok szavazni? Én NEM! <#ejnye1>#ejnye1>
Yo, Bitch!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Es par hasonlo "poen" utan jonnenek ra akik a Tujakra szavazgattak, hogy maradt bent kb 6 unalmas (+buta) karakter es az utolso 1-2-3 honapra nezhetetlenul unalmas a musor...jajj de jo is lesz. <#levele>#levele>
Detoxon:
Kriszben kesobb tobb lenne? Mi lenne tobb? A sor? Vagy a taktika, cselszoves vagy netan poen-hegyek?
Ugyan mar. <#rolleyes>#rolleyes>
BrianGT:
Pont azert irta, mert 18. Kilog mert tul fiatal, Laci meg a masik veglet a huszonevesek kozt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Persze ez ellen nem tehetünk, de remélem, hogy sokszor olvassák a szerkesztõk ezt a fórumot, mert innen legalább tanulhatnának, hogy mi kell(ene) a nézõnek.
Mint a VV5-ben is ez volt.
Glory, Glory Man. United!
Laci nem okos, de nem is buta. Tudja mit miért csinál.
Egy gátlástalan üzletember aki pikk pakk kiforgat a pozíciódból.
De a játék számára Õ fontos karakter. Kismillió probléma gerjesztõje lehet.
A Krisz gyerekbe nincs semmi különös. Tény a való életben a Laciféléktõl rohadtul óvakodni kell és persze bent is.
De annyira gáz az idei felhozatal, hogy nem engedheti meg a játék, hogy Laci kiessen. Viszont ha most visszamegy eléggé megerõsödik és problémás lesz kirakni. Szóval nehéz mert ha marad az a baj, ha megy akkor az...
Krisz meg nem bunkó, csak egy õszinte vidéki srác.. késõbb sztem sokkal több lenne benne.