ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát sajnos igazad van....szép családja lett volna 😞 engem csak az mérgesít fel,hogy a fiatal lányok iszonyatos mértékben kurvulnak el és meló helyett mindegyik megy kurválkodni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.01. 13:39:15
Abortusza volt... És nincs "együtt"a homarral se már.. Most néztem... Olyan nyomorekok ezek az emberek, jobban is járt az a gyerek hogy nem született meg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a terhesség pár hetes terhes volt csak,de már hónapokkal ezelőtt,de elvetélt vagy ilyesmi

persze,hogy Dán oldal, mikor voltál utóljára Ferihegyen? ha bejön egy Wizzair Londonból vagy Svájcból, HAmburg,München stb az utasok 1/5-e magyar kurvalány 😛

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.01. 12:55:48
Akkor lemaradtam, mert tudtommal terhes és ez egy dán oldal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nem régebbi................ez a mostani
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.30. 19:26:43
Rágondoltam elsőre biztos régebbi hirdetés mert itt vékonyabb.. Amúgy jó magas az oradija

még kitakarva is ordít,hogy a vivien 😊
Ki ez minek tetted ide?

"Minden ismeret nélkül feltettem kétszáz forintot, és telitalálatom lett." 250 ft az alapjáték ára...
Ennek a Somának mázlija van:

2 milliót nyert a Puttón Soma

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A videóbol amit Hunor meg Roli posztoltak!!!Bocsi de ez így igaz!!
Hát igen!Egyènisèg kisugárzás+ èsz!Mindenki láthatta! Ki az okos "van volt lesz"!!!Roli? Ha meg adod a cimed Lègysziii èn is másznèk fel a hátadon!!segits kèrlek!
elfogyott a hírnév kell a balhé..............tipikus buzi hiszti
Na vazze,ez a Greg,és Curtis! Ezek hogy a fenébe találtak egymásra?? Most meg össze is vesznek.LOL

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-greg-curtis-vita-uzenet-facebook-valasz/bst1jm7
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.02. 00:01:01

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szoktam nezni mas videosokat is nem kell aggodni😊 foleg gameplayeket, amikbol otleteket nyerek, illetve, ha megtetszik a jatek megveszem egy aprocska walkthrough alapjan...

ok sok sok ostoba ember is nezi a musort egyetertek magamat nem sorolom kozejuk es nekem az boven eleg

bekapcsolod a YT-ot, akár a Twitch-et és ezerszer értékesebb/érdekesebb műsort találsz

egy hulladék RTL-t TV2-t M1-et ki néz,de komolyan? az akinek a szellemi színvonala alacsony.....sajnos
nordannak reszben igaza van nem kene mar foglalkozni veluk hisz vege lett a musornak, ennek ellenere nekem van par szabad percem igy nincs joga megmondani mivel toltsem es kit kovessek eppen kivancsisagbol...most, hogy "okos" korszakot elunk tele live show-val es egyebekkel mindenki elerheto, nincs az, mint VV Szabolcseknal, hogy a gyoztes eltunik, mert nem elerheto sehol sem. A kozossegi platformok a mobiltelefonok korszaka a digitalizalas altal minden egyes ember elerhetove valt, akiknek megvan a megfelelo eszkozuk ra...😊

tessek, hogy ne csak Zsurol szoljon minden itt vannak a vesztes felek, ahogy onfeledten buliznak (telefonjaikkal egyutt)😄D

Akarsz egy büntetőpontot? A modik befigyelnek ide is!!! Csak jóindulatból szólok,addig örülj,mig Wesker töröl!

Ok nem kommentelek többet!
Bocsi de kivel??Evvel az emberrel aki mindekint klenèz??lehetetlen.te vagy az oldal fönöke de van az a livello amit èn nem tolerálnèk!de te vagy a boss
wesker24
Inkább intézéttek el Privátban Thx ! <#worship>
Én is szimpatizálok Zsuzsuval,akkor mi van?

wow, le a kalappal 😄 😄

emberileg nagyon ott van a TOP-on 😛
Szerintem hamar lesz neki barátja,nem rosszindulatúságból mondom,de biztos van már pár jelentkező.Ha meg leszbi tényleg,akkor még rosszabb a helyzet.Nem kell ide HAwer meg Tekknő,lehúzza majd a párja.Itt az embereken múlik mennyire emberségesek,de ez nem az az ország sajnos.Többmillió ember tudja hogy ő nyerte a VV-t,és teli van/lesz milliókkal,nagyon sokan vérszemet kapnak rá.

nekem nincs peldakepem csak szimpatizalok vele, mint ember...

rajongói? hány éves vagy,hogy egy 0 IQ-s vidéki senkiházi valóságshow a példaképed? 😄 😄
A Zsu nem tartozik senkinek magyarázattal.Megnyerte ezt a játèkot a nèzők szavaztak.(nem volt kötelező)Helyèben elfelelytenèm ezeket az em bereket.nem lenèzèsből hanem mert a vv vèget èrt!Rolival meg Adrival max összefutnèk egy kávèra eggyet dumálni.A többit felelytenèm.Meg mc fa.. -at is.Vennèk egy lakást visszamennèk tanulni ès èlnèm az èletem tovább!!Video live meg a sok sza..ság?Minek??Köszönetett nyilvánitott èppen elègszer a "ralyongóknak"ennyi ámen!!
te Vasember nezd mit talaltam a kedvencedrol😄 szakadok ezen a kepen

?? tan az miatt, mert a rajongoi velemenyek fontosabbak neki, mint az, hogy egy urge, aki hirtelen a semmibol elotunt lehet kihasznalta volna?

ez milyen hülye b+

Szegény Zsuzsu,még mindig magyarázkodik:

"Kedves Csoport és Rajongóim!

Az elmúlt időszakban általatok tanúsított negatív kritikák, arra késztettek, hogy átgondoljam a saját jövőmet és rajongói csoportomat érintő kérdéseket. A játék megnyerését követően, óriási bizalmat kaptam tőletek, melyet ezúton sem kívánok elveszíteni, éppen ezért bizalmatok visszanyeréséhez szükséges volt megírnom ezt a bejegyzést.

Első lépésként szeretném tudatni, hogy az MC Hawerhez kötött munka kapcsolatot a mai napon megszüntettem. Be kellett látnunk, hogy ez a kapcsolat, mindkét részről sok negatív kampányt és indulatot szült. Szeretném leszögezni, hogy a kapcsolatunk baráti alapokon mozog a továbbiakban is, jól váltunk el, rossz szájíz nélkül. A pletykákkal ellentétben, szeretném tudatni, hogy semmilyen szerződést nem írtunk alá és a jövőben sem szeretnék pénzt kérni tőletek a megszervezésre váró közönségtalálkozóra. Nem vagyok olyan ember, aki érdekből éli az életét, nem változtam, remélem a bizalmatok továbbra is él. A nevemben megírt, Bogival és más témával kapcsolatosan megírt véleményformálás nem tőlem származott. A jövőben magam szerkesztem és irányítom ezen hivatalos oldalam.

Szeretnénk nektek ismét köszönetet mondani a rengeteg szeretetért, támogatásért és bíztatásért. Köszönöm, hogy vagytok, érdeklődtök és hogy az életem részeseivé váltatok!

Varga Zsuzsanna (VV Zsuzsu)
2019.02.23."

eh vazze!! Most hogy mondod!!! Küldök neki egy egy kis börtönkosztot.DDD
Kiváncsi vagyok ki lesz a VV10 müsorvezetője.Puskás Peti szerintem marad,Anikó már nem hiszem hogy elvállalja.Előtte kik voltak? A VV7,és 8-at nem néztem.

Nem lennék meglepve rajta.A VV köztudottan protekciós rendszeren alapul.Csak tudnám akkor hogy miért csinálják ezt a nagy jelentkezős napot a Való Világba? Miért állnak kilóméteres sorok a villa előtt,miért költenek el erre egy kisebb vagyont? Biztos nem ingyen dolgoznak azon a napon akik ottvannak.Egyáltalán bejutott valaki ezekből az emberkékből???

amugy elfelejtetted a Bucit felkoszonteni ma lett 52 eves😄D

Az Mc Hawer.Koczka Géza a neve.

Geza? az ki?ez a faszi? miert te ismered?😄

ez egy erdekes felvetes, mert pl erre senki sem gondolt...de nem gondolom, hogy az Mc Hawer, aki egy 50-es forma es a baratnoje, akik tudtommal pestiek majd pont Zsu az egyik regi "baratjuk" Bukfurdorol...nem jon ossze logikailag sehogy sem

Mert nem akar leégni,úgyis csak ez lenne a téma,ezt jól elcseszte.Maradjon független aztán kész.Én amúgy kedveltem a Tekknőt is,és Mc HAwert is amig még nem voltak együtt,meg utána is,már a 90-es évekből ismerem őket.A nótáikat meg kivülről fújtam anno,persze nem józanul.DDD De most valahogy nem vagyok szimpi,egyébként a múltkor pont privátban válaszolt nekem Géza.D Más téma volt.

Na és persze a szerződése még köti a retekhez,de miért pont ez az Mc HAwer találta meg magának? Nekem van egy sanda gyanúm hogy ők is küldték be a játékba.Nagy ismerőse szerintem a Hawer feleségének.Az is ugye 19 éves.Mc Hawer is szurkolt neki,mikor a videókat játszották be a villába.

napok ota ez ment, hogy huu az Mc Hawerek igy le akarjak huzni meg ugy...de most allitolag megsem lesznek kozonseg talalkozok...szerintem Zsu visszamondta az emberek nyomasara

a nagyon exhibicionista emberek, akik hozzaszoktak ahhoz, hogy mindenki oket nezi azok nagyresze nem birja elviselni, ha valami nem roluk szol...tobbseg visszavonul, de Zsu most probal uszkalni a sikerben es talalkozgat a rajongoival nyilvan jol esik neki, ha odafigyelnek ra...

aki effele szemelyiseg, aki folyamatosan koztudatban szeretne maradni (Bauko, Alekosz, Aniko, Majka) azok az emberek ilyenek...

A sok hülye kommenten:

itt cáfolja Zsuzsu hogy lehúznák anyagilag:

https://www.facebook.com/VVZsuzsuHivatalos/videos/253297175581537/

min nevetsz oly nagyon😊

hehe,ezt olvasni kell mi megy ott a facebookon,szétröhögtem magam:

https://www.facebook.com/VVZsuzsuHivatalos/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAlaki ezt irta:

Mindenki mondja ezt nem te irtad hanem a fanni kezeli az oldalad.
Neked nincs szukseged rajuk.
Nincs szukseged kozonsegtalalkozora.
Megtudod csinalni livebe is.
Ezek leszednek benzinkoltseg ,terembérlet stb.
Azert Zsu en imadlak,rad szavaztam.
De mondjuk meg oszinten azert annyira nagy sztar nem vagy higy ezek itt kozonsegtalalkozókat szervezenek lehuzas cimen.
Van neked Anyukád,ő nem látja mit akarnak veled csinálni?
Neki ez tetszik?
A Bogi nem kért tőled semmit,ő igazán szeret,és őt mégis kitettétek a csapatból.
Pedig neki sokat köszönhetsz.
Én sajnálom ezt a mulatós embert,és gratulálok hogy talpra állt de az anyagi problémáját nem rajtad keresztül kéne megoldania.
Kapsz te felkérést az RTL-től biztos.
De ha ezt csinálod mész a süllyesztőbe mint Párkány Éva.BB Évi.
Tessék vegyél lakást magadnak...a többit megoszd be.
Dehogy azt hidd hogy 20-26 millió amit kézhez kapsz nagy pénz.
Ezekkel eltapsolod 1 hónap alatt,és a kutya se lesz rád kiváncsi.
Nagyon szeretünk,és bocsánat hogy megbántottalak.
Zsu nincs szükséged olcsó cigányzénés haknikra.
Ahhol te csak bájosan mosolyogsz a pénzedért.
Itt te nem keressel,itt te adsz ki.
Terembérlet,benzin,kaja..
Vedd már észre úgy rád telepedtek mint a pióca.
Bocsánat hogy hosszú voltam.
Ezt kikellett írnom.
Ha ezekkel haknizol csalódok benned.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:20:06

MC Hawer felkarolta Zsuzsut.Igaz van neki fiatal pinája már.Azért is támadták az ürgét,mert unokája lehetne a 19 éves csaj.Most meg Zsuzsura kacsingat,meg lájkolja a bejegyzéseit.Ennek jót tett az elvonókúra,azóta fiatal pipikre hajt.De miért pont Zsu???

Zsuzsu meg már csak arról nem közvetít facebookon,hogy elmegy szarni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:14:23

Toszás előtt szétokádta a lepedőt Katka,kiadott mindent magából..DDDD

Amúgy nem emlékeztem már rá,hanem utána néztem :

http://www.origo.hu/itthon/20040328buli.html
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.23. 21:00:03

Ez igy van ahogy mondod!!Nem is kèrdès!!!!
Leo azert erdekesebb volt, teljesen mast kepviseltek, mint a mai fiatalsag...sokkal tisztelettudobbak voltak a nokkel, mint mondjuk egy Krisztian, Dukai vagy mondjuk Zsoltika a VV6-bol...

durva mennyire megvaltozott a szellemi szint azota