153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Az már túl egysíkú lenne a műsorszerkesztésben,ha csak férfiak lennének a kiválasztottak,és ugyebár tiszteletlenség lenne nőket kihívniuk párbajra,így állandóan csak férfiak versengenének,aztán azt vesszük észre,hogy 6 nő marad a villában.LOL
    Ahogy irtam,nekem az a megérzésem hogy nőt fognak kiválasztani.Vagy Amanda,vagy Gina lesz a következő,de Gina még túl erős,talán Vivi.Talán egy jelzés is volt,hogy alig kapott nézői lájkot az Instagrammon,amióta beköltözött.Bálintnak kicsit durva hogy ennyien kedvelik Instán.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.14. 02:22:30
  • Ironman2
    Na jól van,látom még élsz Wesker!
  • beby44
    Csak eljàtszok a gondolattal ha Dani lenne a kivàlasztott ki àllna mellette neandervölgyi biztos (azt hiszi nyerhet ennél lejjebb nincs hova?)Mercike Moh az agyam eldobom Viràg tőle nem is vàrhatsz màst!kb ennyi de ahogy mondtam ész nuku!!
  • beby44
    De az eszetlen banda bent "tisztelet"" pàr kivételnek sajna nem igy làtja!!!
  • beby44
    Kivàlasztott.Én Vivire Mohra vagy Renàtora tippelek.De valahogy mégis azt érzem,hogy Dani lessz!!!!
  • Ironman2
    Na azért jó hogy elsőként esett ki ez a gyönyörűség a VV9-ből,nem is hazuttolja meg magát.
  • Ironman2
    Sok gyenge ellenfele nincs bent,talán még a nők közül,de akkor meg arconköpné saját magát Bálint.Most van neki 2 hét szünete.Az utóbbi egy hét csak Gáborról szólt,kiváncsi vagyok,ki lesz az újabb feláldozható,nekem tippem lesz hogy Gina következik.Mármint a kiválasztott.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.13. 03:43:24
  • beby44
    Visszament a neandervölgyi.nem volt kérdés,hogy kinthagyja Gàbort.Na de majd most végre kivàncsi vagyok a karakterére a személyiségére.Mert eddig csak abban nyilvànult meg,hogy az idegbajos Gàbor ellen úszìtott mindenkit.És élvezte de még,hogy élvezte ahogy Dani meg Gàbor öli egymàst!!!!
  • sorler
  • Fantasico
    Nem lebecsülve az ellenfelet, de szerintem Gábor teljesen sansztalan Bálint ellen, még ha valós és reális konfliktus is lett vola kettejük között, akkor sem lenne esélye, de így, hogy csak és kizárólag a Gábor által generált, totálisan mű, és mesterkélt, szarkeverés, és mübalhéról van szó így talán a nullával egyenlő az esélye. Gábor már az elejétől fogva vakon van, amikor legelősször kiment még az első napokban cigizni, és lenyomta azt a monológot, annyira átlátszó, mű, és mesterkélt volt, hatásvadász, ez a gyerek egy nagy lufi, ami szombaton ki fog pukkadni. Az egyetlen tökös húzása az volt, hogy ki merte hívni Bálintit miután levette a lila kendőt, de ezt is csak azért csinálta, mert tudta, ha nem teszi meg azok után, hogy napokig hangoztatta, ha nem lenne Bálinton lila kendő boztos hogy őt vinni, szóval ha ezek után nem vitte volna ki a saját magát hazudtolta volna meg ismét. Abszolút átlagis a gyerek semmi exzra, ha csöndben maradt volna még egy darabig el tudott volna evickélni, de ezekkel a pokolian rossz taktikai húzásaival, meg a szarkeverős műbalhékkal a saját sírját ásta meg, a kutyának nem fog hiányozni.
  • sorler
    Ez egy nagy nulla nem?
  • Ironman2
    Nekem aki nem fog hiányozni a VV10-ből,az MOH,VIVI,GÁBOR,BÁLINT,talán még AMANDA,vagy RENÁTÓ
    Dani,Virág,Fru,Merci,Gina,kezdenek azért a szívemhez közel állni.
  • Ironman2
    Ez jó! Dani már egyből megmondta a tutit Gábornak a kihívás után,hogy egy szar alak,mert csak élő adásban tudja kétszínúnek mondani a társát,közben meg jól elbeszélgetnek.Na ez benne lesz a mai összefoglalóban.Nem tudják kivágni,mert lement élőben.
    Bálint számított rá,hogy ő lesz a kihívott,de azért látszott a végén hogy kicsit elszomorodott.SZerintem másodszor már nem fog visszamenni.Gáborra fognak szavazni,mert kell a konfliktus.
  • beby44
    VV10 Gábor és barátnője az Anikó Show sztárja | Való világ https://www.youtube.com/watch?v=8UTPeIhoZxs
  • beby44
    https://www.youtube.com/watch?v=8UTPeIhoZxs
  • Ironman2
    Gábor mostmár mehet a p.csába,mert az utóbbi 5 nap,csak róla szólt,meg a túlzott okoskodásairól.Senki ellen se tud visszajönni,kizárt dolog.Ha mégis megtörténik,akkor itt már teljesen korrupt müsorról van szó.Normális ember nem küldi vissza ezt a férget,menjen a Katikájához haza.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.09. 02:00:10
  • beby44
    Gàbort se birom tuti nem szàzas.A véleményét egyszer elmondta utàna amit csinàl fölösleges.Kifog esni biztos.A Renàtonak a "behodolàst"ugy értettem,hogy a Renàto részegen bunko modon veszekedett Bàlintal meg Mohval.Amikor (Bàlint Mohval bulizgatott és elmondta neki a Renàtó féle térdelős jelenetet)Bàlint màsnap mit csinàlt kint cigizett Renàtóval mosta magàt kimagyaràzta magàt,hogy ő ezt nem igy mondta.Utàna volt képe félrehivni Moht lecseszni,hogy mit mondott Renàtónak.Ha nem lett volna szóról szóra igaz amit Bàlint mondott "szerencsétlen" Moh honnan tudta volna?És sok ilyen sunyi huzàsa van Bàlintnak lehet,hogy sokan nem làtjàk.Szerintem sunyi jellemtelen.Ez,hogy a lila kendőt levette nem hülye ő se biztosra tudja,hogy visszamegy Gàbor ellen!!Ez nem tökösség!Akkor is szerintem egy sunyi alak.Remélem idővel màsok is észreveszik!!
  • Fantasico
    Szerintem Gábor és Bálint között zongorázni lehet a különbséget, Renátó is folyamatosan maga alatt vágja a fát mivel totálisan odavan Fru-ért így értelmetlen és számára káros teljesen fölösleges vitákba megy bele, pl a Bálinttal szembeni a nyugiszobában, abból is Bálint jött ki jobban. Nyilván rengeteg dolog fog még változni, és a bent lévő kapcsolatok és erőviszonyok többször a feje tetejére fognak még állni, de egy biztos jelen pillanatban Gábornak szerintem semmi esélye nem lenne Bálinttal szemben, de nem hinném hogy olyan tökös lenne, hogy ki merné hívni, de ha kiviszi, a droid kint is marad, mert véleményem szerint Bálint nem árult és szúrt hátba senkit, de ez amit Gábor művelt, amióta Bálint visszajött a győztes párbajról az nagyon visszataszító, és ellenszenves.
  • beby44
    Bocsi de még az utolsó véleményem evvel kapcsolatba.Gàbor "droid"elmondta a véleményét!Amiben igaza van jól làtja a dolgokat.Nagy különbség,hogy a Bàlint Danival "haverkodik"véleményt nem mondott őszintén .Csak a Gàbor ellen úszit mindenki.Nagy nulla jellemtelen ember.pontosan làtja ő is milyen a kapcsolat Moh-Merci Dani-Viràg közt.De sajna egy jellemtelen nulla még Renàtònak is "behodólt"!!!
  • beby44
    Bàlint a legnagyobb szinèsz.Majd ràjòssz!!!Ugyan azt csinàlja mint a "droid".A legnagyobb tòltelèk meg a Bàlint.rtl rèszèròl.mèg meg is nyeretik vele.Meglàtjuk szombaton ki megy ki ès ki nyer? De valòszinù,hogy tovàbb nem is nèzem ezt az èvadot!
    Utoljára szerkesztette: beby44, 2020.12.08. 04:18:41
  • beby44
    Undóritó a Bàlint mondja mondja,hogy a Gàbor azt akarta ,hogy vesszen össze a Viràg meg Dani .ő ugyan ezt csinàlja!sok màs helyzetben is etc..Bàlint semmitől nem különb mintGàbor.Ezeknek össze kellett volna tartani a végéig!!De végül is minek??a legjobb lenne ha valamelyikük most kiesne még most az elején.tudjàk mindketten!!
  • Fantasico
    Nekem még semmi bajom Bálinttal, ezek között a játékosok között még mindig a legnormálisabb, ráadásul voltak már tökös húzásai is, kivitte elsőre azt a Digót akit mindenki a villa alfahímjének hitt, aki azt hitte a követőivel együtt, hogy a villa trónján ül, majd most levette a lila kendőt, pedig elvileg ezt a párbajt simán páholyból nézhette volna végig, de bevállalta, hogy esetleg kuviszi a droid, mondjuk mindegy mert ezellen a szerencsétlen balek ellen is simán visszamenne legalább 70-30 arányban. Engem inkább a csőcselék töltelékek idegesítenek, Amanda, Merci, Vivien, Gábor, borzalmasak nulla kreativitásuk, rémunalmasak, igazi utánfutók...
  • beby44
    Ezért remélem,hogy nem a Bàlint nyeri.Rosszul vagyok az embertől!Ne nyomja az rtl.
  • Fantasico
    Ez a csaj az Éjjel Nappalban volt, úgy néz ki a belevalóba is kellett egy ÉNB-s, ha már a villában is van egy, lassan úgynézki mindenhol felbukkan valaki onnan.
  • Fantasico
    Ez a Gábor nevű droid, egy igazi balfasz, annyira nulla a gyerek, hogy az már fáj, mindig ugyanaz a lemez, semmi de semmi kreativitás a gyerekben, csak gerjeszti a feszültséget, és aztán vigyél ki, vigyél ki.... Szánalmas balfasz, ha kicsit is lenne vér a pucájában kivinné, Bálintot, most hogy levette a lila kendőt, aztán ez a szerencsétlen balfasz is kint maradna 70-30 al. Szánalmas kis droid.
  • Ironman2
    Azt hittem Győzőnek az újabb agymenése a Schumacher Wanda,aztán nagyot néztem,mikor tényleg egy létező szőke hölgy a műsorvezető a Belevalóban.Remélem nincs köze a német Schumi családhoz.
  • Ironman2
    Ez a Gábor szerintem már arra megy ki hogy valaki jól pofán bassza,és kiessen az illető.Nemtudom ki hogy van vele,de már sok az ahogy kiosztja az embereket.Még szerda előtt lesz itt kizárás,valakinél elszakad a cérna.Lehet jönni összeesküvés-elméletekkel,hogy szerkesztett a műsor,de ez a Gábor valószínű az életben is ilyen elviselhetetlen,idegesítő alak lehet.Nem osztottak rá szerepet,a bezártság szüli az egészet.Én is totál hülyét kapnék egy idő után,az biztos.Azért jó lenne ha már normális szórakoztató témát is kapnánk,ne az örökös veszekedéseket kellene nézni.Nem is bánnám ha kiesne Gábor.
  • beby44
    Tènyleg nincs ott a Robi kèpe.Mindegy ugyis top 3-as Bàlint melett.ès meg is nyeri szerintem.(remèlem!!)
    Utoljára szerkesztette: beby44, 2020.12.07. 21:33:35
  • Ironman2
    Pénteki adás,amikor egymásnak ugortak.Csak most le vagyok maradva a közvetítésekkel :)
  • Ironman2
    Hú bakker,ez a tegnapi adás igazi csúcs volt a VV-k történelmékben.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.07. 01:44:13
  • Ironman2
    Nekem az elején,se Dani,se Virág nem volt szimpatikus,de már kezdenek a szivemhez közel állni,így 3 hét után.Dani miatt érdemes továbbra is nézni a műsort.Szerintem a legesélyesebb a győzelemre,a nézők is így látják a tegnapi szavazás után.Persze ő lett a király.Remélem nem b@sszák el a karakterét,mint Gábornak.Bár őt se nagyon komáltam az elején.Ez a Bálint mehetne már onnan,mert nagyon irritáló a személyisége.Ráadásul egy bennfentes volt,ÉNB-s,szóval ez elég korrupt hogy bekerült ide.Túl is játssza magát rendesen,lehet láni néha.
  • nordan
    az RTL mégis mi a faszt gondol? ezek BTK-s fenyegetések! ezeket azonnal ki kell baszni a műsorból!
  • Darthmushroom
    valahol írtam h Dani mennyire unszimpatikus, de most kajak neki szurkolok.
  • beby44
    Egyébként sokan el vannak àjulva Bàlintól nagy kedvenc sokaknak.Engem abszolult nem győz meg.Mellesleg ilyen felhozatal mellett könnyü az IQ fightert jàtszani.Szeintem nagyon kevés ő igy ebben a formàba oda.Ezért nagyon remélem,hogy nem a Bàlint nyeri!!!
  • beby44
    Ő a kivétel 6-évadtól felfelé.Az egyetlen làny volt a 10 évadból akinek drukkoltam és örültem,hogy megnyerte!!
  • tamasatya
    hát a tuja Hunor ellen biztos, de most visszanéztem a névsort a többi se volt nagy karakter, egyre szarabbak ezek az évadok, tuti nem 4-es 5-ös széria szerkesztői, castingosai dolgoznak rajta.
  • IXEMGabeo
    Azért Zsu megérdemelte tavaly a 9es szeriat
  • Ironman2
    Robi képe,meg már rá se fér a bannerba
  • tamasatya
    valaki érti mire fel ölik egymást ezek az agyhalottak napok óta? mondanám, hogy wesker tegyed szürkére Mercédesz és Dígó fotóját, de igazából teljesen felesleges.
  • Ironman2
    Ja,rendesen kiosztott mindenkit Gábor.Ha nem bent lennének a villában,szerintem Bálint,és Dani lapossá verte volna.Jó nagy arca lett.Két oka lehet,vagy menni akar,és magára uszít mindenkit most hirtelen,vagy eljött az ő szerepe,amit neki szántak (beigérve védettséget majd),,de fura hogy így hirtelen szerényke gyerekből,ekkora nagy arc lett.