ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Akkor minden németben benne van a Hitler vér pl. ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

arsnl
sajnos ez van, de Béciék nem ilyen putricigánynak tûnnek azok alapján amit láttam eddig..

Nem, csak beszúrtam, hogy igenis van alapja az általánosításnak. Náluk 75% ilyen, tisztelet a KIVÉTELNEK!
Slayerboy
Szandika mipöcst kattant be tegnap? Nem mutatták, csak azt, hogy viszik be a gumiszobába😄

Voltam zárás előtt. _______________

desigo
ma szép osztást fog kapni Alek
kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá...
limperatore
nem, de a vérében benne van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

arsnl
miért, ez a kis Béci? kétlem...

Pudlival is éreztetve van hogy vannak kivételezettek.De számomra megmagyarázhatatlan dolgai vannak, tyúkokkal fekvõ tyúkokkal kelõ commander mint a nyugdíjasok,ezek a tök röhejes kirohanásai, biztatásai, a párbajra menõ Zsófi arcán is látni, hogy ezt a pudli sem gondolja komolyan.Jerzy is ettõl gyerekes csatakiáltásaitól ijedt meg látta hogy tiszta táp, el is húzta onnan a csíkot.<#taps>
Úgy van!

Ja, a stukkeres képét már belinkeltem pár napja.
Nincs bajom a Béciékkel, de így szavazzon rájuk valaki:

http://www.youtube.com/watch?v=N_TLXU06Sqk&NR=1
következõ kiszavazásnál ha egyenlõség van, alekosz fog dönteni!

tomi890125
alul tíz ezresek vannak már ha jól látom

The Only One!

applecomputers
az okfejtésed 90%-val egyet értek. viszont kétlem, hogy pufi laci és társai tudnák, hogy esélytelenek. laci elég ügyesen felmérte az elején az erõviszonyokat, csak arra nem gondol hogy azok már nem állják meg a helyüket, az elején szerintem úgy volt a sorrend ahogy laci mondta, olivér, laci és béci. viszont õ már sehol sincs, ahogy béci is radikálisan visszaesett. alekoszt nem tudom miért hiszi olyan gyengének, pedig szerintem õ a legerõsebb.

antikarakter :D

A fénymásolót? :-)
Szolnokboy1
ezt a vivent betolhatnák a villába, marha jól néz ki ebben a ruhában.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Megnyerte már a fõdíjat?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SirAlo
Nah a Zsofi beszedje is Anti-Alekosz beszed <#levele>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nem tudom mi jön le az egészbõl nektek mert nekem az, hogy már szemmel láthatóan szarik bele az úgynevezett fotelcommander csapata az egészbe.Akik arra számítanak hogy Zsófi is majd mekkorát fog koppanni a párbajon, azok nagyon fiatalok, vagy hülyének néznek mindenkit, de el kell hogy szomorítsam õket eljátssza még a szerepét szombatig, mert ez a dolga utána úgyis csurran cseppen valami.Teljesen tisztába vannak vele még a pudli commander is, hogy õk csak töltelékek, sõt ostoba módon még éreztették is velük, hogy vannak kivételezettek.Kár azon csámcsogni hogy kinek mekkora pofáraesés lesz, már a töltelékek is tudják hogy ez a VV nem olyan mint az elõzõ 3, még eljátsszák elbohockodják, a villa utáni csurran-cseppen dolgokért amit lehet, de igazából szarnak az egészbe bele.
SirAlo
Meg itt is ugyanabba a cipõ-nadrágba van mint minden nap a villába <#banplz>

applecomputers
hogy kiröhögték már <#idiota>

zaki
baze ez a nyanya aki bejött most 😄

applecomputers
laci cimbije is érdekes egyed, ott ül 150 kilósan, és aranyosan jelentkezik, hogy szólni szeretne. ez is papucsállatka, nyomorék

zaki
baze mindjárt bunyó lesz a stúdióban 😄

Szolnokboy1
nem baj, úgy sincs semmi jelentõsége, hogy ezek itt szájkaratéznak.

zaki
de megutáltam ezt a lacit baze, úristen.

zaki
nézem, de egy büdös szavát nem értem a körszakállas csávónak <#fejvakaras> 😄

nagyon cuki xd

applecomputers
lacinak szép haverjai vannak, ez lehasznált terminátor szerintem mindent elárul. ilyen cimborái vannak, közben meg süt fõz és takarít a villában, ugyan már <#vigyor>

Szolnokboy1
a nekedvalóban

TÉMA:
A NAGY BÜDÖS HELYZET

lol 😄DDDDDDDDDDDD

Valahol láttam régen egy oldalt, ahol le volt írva hogy a villalakók csodálatos és véletlenszerû bekerülésük elõtt melyik mûsorokban/médiában szerepeltek már, nem tudja valaki hol van ez? Egy ismerõsöm szentül hajtja a hülyeségét, hogy márpedig ez nem megrendezett és soha életében nem látta a tv-ben ezelõtt a lakókat, meg akarom neki mutatni. 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

applecomputers
looooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll

byzhouse
Õ egy Navi az Avatarból.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

és a "sötétebb,unintelligens és kavaró oldal" beszéde
kicsit van különbség😊)

oli beszéde
Anikó csak nekem tûnik ''olaszos magyarnak''?

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Beszarok..felkerült az oldalra 3x fél perces klipp,az egyik Zsófi kampánybeszédének alakulása...Anikó felolvassa az utolsó mondatot:
"Ne hagyják,hogy a semmittevés,a káosz és a céltudattalanság eluralkodjon a villában.."
és már megint ugatják Alekot,hogy gyáva és nem mert erõsebbet kivinni
😊)))))

Zsófi beszéde
Pont forditva lesz! Szerintem...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Évából kinézem, hogy kiviszi Erzsit (ha õt látja leggyengébbnek), annak ellenére, hogy az már kilépett a hatok/ötökbõl. Nem pasi, hogy korrekt legyen! :-)))

Szerintem is Éva lesz a következõ kiválasztott, annak ellenére, hogy a hatok/ötök ennél nagyobb baromságot nem csinálhatnának. Éva eddig két embert hagyott kint kétharmaddal. Szal õt jelölni öngyilkosság. De meg fogják tenni, ahogy egy klasszikus mondta: "E4 a nyitás. Király elõtti gyaloggal nyitottunk, és ahogy én ismerem ezen emberek gondolkodásmódját, az igazi helyes lépés helyett - ami E4-re E5 lenne -, az igazi helyes lépés helyett lépnek egy böszmét, ami pediglen ... F6."

lépnek egy böszmét, ami pedig ... F6
wesker24
Szerintem is Éva lesz a követketõ mivel Gigitõl tart ezért szerintem Anikot fogja választani párbaj ellenfélnek !

Aniko ellen tuti esélyesebb lenne mint Gigi ellen !
zaki
következõ kiválaszott éva lesz sztem 100%-osan. 5ösbõl ugye zsófi megy haza szombaton, a maradék 4-es meg mind évára teszi a jelet majd... õ meg majd viszi gigit, vagy anikót, bár megmondta, hogy gigitõl tart, azért is akarta, hogy alekosz vigye ki...

Én tele vagyok jóindulattal! :-)))
Szolnokboy1
szép okfejtés, bár valahogy nem nézem ki erzsibõl, hogy ennyi esze lenne.

Épp azért lépett ki a hatosból, mert õ lett volna a következõ. A hatos, vagy ötös már leírta Zsófit, mint veszteséget (amikor Laci pofázik neki, hogy gyõzni fogsz, meg keményen, az kb olyan, mint amikor a biztonságos fedezékben üldögélõ tiszt kiküldi a kiskatonát egy bugylibicskával a géppuskafészek ellen). Dzsörzi nem is olyan hülye, mert rájött, hogy hiába küldik párbajozni az akkor már csak ötök a négyek valamelyik tagját, az õt fogja kivinni, mint a leggyengébbet. A négyek ellen meg neki nincs semmi esélye. Szóval úgy volt vele, hogy Ráczék, Anikó meg Laci ne az õ farkával verje a csalánt. Ezzel nyert egy fordulót. A következõ párbajozó így ugyanis az ötök közül Laci vagy Anikó. Bár már nem mernék megesküdni arra, hogy Laci erõsebb, mint Anikó.
jugen
agyilag zokni, szellemileg rongybaba 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ez egy köcsög..

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

De cuki ez a Béci gyerek<#vigyor4>

zaki
sok volt neki ez az ellenséges légkör, ennyi.

Hehe

hungary27
Attól eltekintve semmi