ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról lemaradtam (ill. egyértelmû választ sem olvastam róla),
mi is volt, ami miatt Szandika így kikelt magából?
(most attól eltekintve, hogy hülye 😊 )
Mert legalább 80 százaléka ismert volt elötte is,ilyen olyan körökben.Olira én emléxem is a Viváról.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Laci biztosan fizetett😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meg az is hülye aki összeválogatta õket.Szerintem még a játékosok fizettek hogy szerepeljenek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
<#eljen>
Szerencsére rácz úrból is kezd kijönni a rétinéger vére...

azt lehet mondani, hogy aki nem bírja idegekkel, az maradjon otthon. hogy lehet így valakibõl médiasztár? késõbb nagyobb stresszek lesznek. egy kis összezártság és mindenki állat lesz? saját magukat fogják kicsinálni. a végén meg ott lesz oli-alek-jólvagyokgombi, esetleg jerzy. õk nyugodtak, higgadtak bírnak maradni, nem hisztiznek agyba-fõbe. a többiek meg szép lassan becsavarodnak és kihullanak...
Klon
de bírjuk 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nagy a hasonlóság.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Ez várható volt,hogy valaki idegösszeomlást kap.Én évikére tippeltem,v. anikóra.😊Szandika erõsebbnek látszott.😊
Azért remélem szandika nem jön ki.

jugen
ja 😊 csak nem teljesen ilyen értelemben 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Eddig is az volt.😊

loofy
sok majom csak mondogatja,hogy így megúgy kimegyek stb...hangemberek
a prosti megmondta ki is ment!

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

kill3r21
kár hogy nem láthattuk, én megnézném...😊
jugen
Csak egy dolog a teljes valójában, ami kimaradt az összefoglalókból.
Na ezért vannak most sokan egy kicsit megszeppenve...

A valóvilág zárt osztály lett...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
"Egyik pillanatról a másikra üvölteni és õrjöngeni kezdett, majd körbe-körbe futkosott az udvaron, önkívületi állapotában azt sem engedte, hogy bárki hozzáérjen."

jugen
"Dráma a Való Világ villában - volt mit látniuk a nézõknek a tegnap esti összefoglalóban. VV Szandika nem bírta tovább az elmúlt napok feszültségét, szabályosan összeomlott mentálisan. Elõször csak mondogatta, hogy ahogy VV Gina, úgy õ is önként megy ki a villából, három napot adott magának, hogy átgondolja.
Nem sokkal késõbb azonban már ordítozását lehetett hallani a villa udvaráról. Szandika zokogott, úgy kellett bevinni a házba. A teljes kiborulást a 12-es karika miatt nem láthatták a nézõk, de Szandikához orvost hívtak, nyugtatókat kapott. Tizenöt órán át aludt. Természetesen kijöhet a villából - tudatta a mûsor sajtószóvivõje."

Alekosz rögtön elkölti töményre.😊

loofy
kivi leszek milyen lesz mikor bevezetik ezt a játékpénz témát

140kilós 40éves izraeli kommandós barom 20éves kislányokkal indul "csatába"
LOOOOOOOOL

ez nem pedógyanús vagy apakomplexusos? 😄

fotográfik kolomp edisön :D

kill3r21
Az a hivatalos dolog hogy nincs online sztem csak azért van kint hogy ne dühöngjünk ha nincs....sztem hetekig kintlesz!
Nagyon tré lehet az a kóla,még mindig van belõle..😊

Szegény dzsörzé milyen naiv..."béci,laci megfaszomtuggyaki" megértették.Meg a faszt,hogy szidták a háta mögött.

Na most értem a végére a dolgoknak.Déer lászló egy szégyen.Eddig sem bírtam,de most a béka segge alá zuhant.Ahhoz hogy mentális/pszichológiai hadviselést folytasson agy is kell,amivel õ nem rendelkezik.
Nem tudom hogy lett diplomája,azt viszont igen,hogy most semmilyen pszichológiai tesztet nem tudna megcsinálni,úgy el van borulva az agya.
Sokkal több önuralmat vár az ember attól akinek fegyvervizsgája van.
Én megfosztanám mindentõl,még az életétõl is...

Valóvilág 4(977 új üzenet) << asd 😊
péhá értéken bezárták a topikot 😄 😞

Már lassan mi sem tudjuk

Online, az meg mi? <#schmoll2>
wesker24
DE most nem az van hogy Pillanatnyilag nincs Online meg nincs fekete képernyõ most tényleg nincs Online közvetités ! 😄
haha most sincs online xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

online?

Nem,mert azon van háj.

Most szombaton lesz párbaj.

Általában szerda kiválasztás, szombat kihívás, következõ szombat párbaj.

Laikus kérdések:
Milyen gyakran esnek ki emberek a villából? A következõ mikor fog? Amikor eldöntik, hogy melyik kettõ párbajozzon, az mikor szokott lenni?
😊

Az jó, akkor épp fordítva történik, mint ahogy kellene. Kiváncsi vagyok, ma lesz-e valami. És nem 2-3 órakor.

tegnap éjjel is volt online...

A Varangy Eszti a Belevalóban most is azt ígérte, hogy hamarosan kezdõdik az online adás. Ezt rutinból darálják le mindig? Senki nem szólt nekik, hogy a "hivatalos" info szerint nem lesz online adás a napokban? <#nezze>

Direkt csinálod, kedves RTL? <#violent>

<#zavart2>

azert megneznek egy olyan variaciot mikor alek jerzyre teszi a kendot...valoszinu akkor nem lepett volna ki a 6-os fogatbol
F E R I
És most már biztos, most mondták a fülemre, brit kutatók megállapították, Anikó nem tud fingani, a Blikk pedig VV4 közeli forrásokra hivatkozva megerõsítette, hogy a szarást is csak orvosi kézikönyvekbõl ismeri, saját magán még nem tapasztalt ilyet, ezzel szemben Szandika minden alkalommal akkorát székletel, mint a vimes doboz 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

loofy
hát nem tudom...szvsz ma tök igaza volt...mondjuk abban igazad lehet hogy most majd oliékhoz húz,vagy inkább lesz gombi picúrja!<#zavart1><#taps>

loofy
lacival meg kinyalatnám a wc-t,csak most tényleg lenne szaga a nutellának,nem fake-kaki lenne<#zavart1>

jerzy meg egy papirkutyaaaa
loofy
te beteg vagy<#wow1><#taps>

loofy
nyugi nem lesz ott csönd,inkább veszekednek...

Meg egy kicsit fekalofil is 😊
persze nem csaladot kell alakitaniuk, de nem az lenne a lenyeg hogy ok is meg a nezok is jol erezzek magukat?..most meg kb ott tartanak hogy 2 het mulva lehet mar senki se fog hozzaszolni senkihez..az aztan izgalmas valovilag lesz<#taps>
Laci egy idegbeteg állat, most mutatkozik meg! Anikó meg 1 oktondi picsusz, még ö akar wezéregyéniség lenni, 😄 jo wicc! Gigi meg jerzsike lenyalják egymásról a retket, na jó még pár napig nem ezek meg a zsófi kiscsoportos szöszi minek mentek be?
loofy
azt nem tom.
de ilyen ábrázatot ami volt neki,utoljára a jerry springerben láttam<#nyes>

F E R I
dehogyis, NANÁ 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!