ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudod mit jelent,az h valakinek a vérében van? ezek szerint nem!
szánalmas!
Voltam zárás előtt. _______________
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
<#help>#help>
hívom mingyá a négy mancsot <#nezze>#nezze>
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Rohadt mocskos beépített ember !<#nezze>#nezze>
Bécin látszik egyébként, hogy nagyon elfojtja az agresszióját, nem sok híja volt, hogy nekimenjen Aleknak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nagyon hiányzol picur
tiszta gombi koppintás XDDDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ahhhaaaa....
Na öregem...a sok kreatív szerkesztõ,veszik elõ azokat a versenyeket,amik a vv3-ban voltak😊)
Persze,hogy római táv,de csak akkor,ha már láthatjuk online rendesen,egyébként beleszarok mit csinálnak😊
egyébként meg a tegnapi szavazást azt vasárnapra kellett volna nyomatni mert akkor lenne az egész heti megvonás és igy csak a6napra szól a 7 helyett 😞
Majd nem lesz,ha mennek a fúrások a két csapat között😊
Szerintem sem kellene ilyen "purdés" videókhoz hasonlítani. Ezt hívják elõítéletnek.