ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máshogy néznéd te is a dolgokat, ha sétálgatnál a VIII kerben egy kicsit. 100%, hogy balhé nélkül nem tudnál elmenni a focizgató 120 kilós cigányok mellett.
sztem látóköröd itt neked nem széles 😊
tudod mit jelent,az h valakinek a vérében van? ezek szerint nem!
Ez így van, Indiából nem véletlenül zavarták el õket. Nagyon sok tanulmány van errõl, hogy igenis a genetika befolyásolhatja a bûnözõi hajlamokat. És mondom ezt, hogy sok rendes cigányt ismerek és ismertem.
Slayerboy
Grat a széles látóteredhez...😊

Voltam zárás előtt. _______________

Csak beszólt adáson kívül éjjel a kamerába spanoknak, hagy találkozzak bébivel, küldjetek be cigit, ja meg sört, különben húzok haza a picsába.
a durva,hogy mindezt nem magától hanem a háttérbõl mondjak neki!
szánalmas!
Slayerboy
Még szép, hogy elfojtja.. én nem tudnám elfojtani, ki is vágnának gyorsan.. még sem vok cigány..😄

Szolnokboy1
minden cigány vérében benne van a bûnözés és a gazemberség, akármennyi vonó is van bennük. a vérükben van, mint ahogy a házimacskában is benne van a vadászösztön, pedig messze áll az oroszlántól.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jugen
ez így már lassan állatkínzás <#lama>
<#help>
hívom mingyá a négy mancsot <#nezze>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Idõ kérdése és lehet vér folyik a villában.
Na, Olivér már megint kivételezett...<#levele><#szomoru2>
Rohadt mocskos beépített ember !<#nezze>
Tudja valaki melyik zene ment az elõbbi bejátszásban Gigi és Jerzy bejátszás alatt?
provokálniuk kéne egy kicsit és lehet nembírná visszafogni magát <#nevetes1>

Slayerboy
Ha nem sok közük van hozzájuk, akkor miért linkeled ide?! áradásul azzal a szöveggel...

Slayerboy
Egy jó kocsmatúrára Alek Éva meg Oli 😄 az érdekes lenne😄

desigo
ne vigyék ki õket
szenvedjenek csak bent 😊
Ez így van, én sem fikázom õket, de ez a videó sok volt egy kicsit. Nézz körül a különbözõ fórumokon, a cigányok ezerszer nagyobb gyûlölettel vannak a magyarok iránt, mint fordítva. Egyébként Béciéknek tényleg nincs sok közük ezekhez a növény IQ-jú barbárokhoz, akik a videókon vannak.

Bécin látszik egyébként, hogy nagyon elfojtja az agresszióját, nem sok híja volt, hogy nekimenjen Aleknak.
ja még az baszna be! ne lássák a kinti világot majd csak ha kihivás van !!!!44
Jim Morrison
miert kell mindig a legrosszabbat?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Föld-Nap távolság már inkább <#eplus2>

az elvileg csökkentené a feszültségeket, az meg nem tesz jót a nézettségnek

Na Olivér paródiára Oli mennyire akadna ki?😊
nagyon hiányzol bébike

nagyon hiányzol picur

tiszta gombi koppintás XDDDD
SirAlo
En Foldkoruli utra szavaztam volna <#eplus2>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jugen
fa*ért nem tudják már kivinni õket egy kicsit valami villán kívüli programra...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

"Mi pedig betartjuk azt,amit önök kérnek"...

Ahhhaaaa....

Na öregem...a sok kreatív szerkesztõ,veszik elõ azokat a versenyeket,amik a vv3-ban voltak😊)
Persze,hogy római táv,de csak akkor,ha már láthatjuk online rendesen,egyébként beleszarok mit csinálnak😊
BP-Róma távot tekerjenek a faxba azt kész

egyébként meg a tegnapi szavazást azt vasárnapra kellett volna nyomatni mert akkor lenne az egész heti megvonás és igy csak a6napra szól a 7 helyett 😞
Slayerboy
Jaja😄

Alekosznak is csak a nagyapja görög asszem.. Annyira görög Õ is <#hehe>

Ja, én nem tudtam, hogy nagyapai ágon, meg milyen részben 😊 Béci is mondta már magára, én csak ezért mondtam. Engem sem érdekel, hogy ki honnan jött, amíg normálisan viselkedik 😊

Akkor most még van szerelmespár?😊
Majd nem lesz,ha mennek a fúrások a két csapat között😊
Slayerboy
És ezt úgy mondom, hogy Gigit utálom, mint zsebben a szart, Béci már normálisabb, de õ sem kedvenc.

Slayerboy
Na hát az, hogy a nagyapjuk cigány származású az nagyon sokat jelent. Ennyi erõvel senki nem magyar. FÕleg, hogy azt, hogy cigány, már nem származás alapján, hanem külsõ+viselkedés alapján mondják.. Aki ezen kattog az büszke lehet magára..

holnaptól várom az összefoglalókat,a megszorítások jók lesznek😊
ha ha ha, jó vicc...

Jajj de hiányzik az a pár liter tömény ezeknek az agyhalottaknak, mert ez így nagyon uncsi és hiteltelen.
jugen
Oli most egy kicsit túlkombinálja a dolgot 😊

De egyébként azok. Õk is mondták már nem egyszer magukról 😊 Ettõl függetlenül semmi gond sincs velük, nem szolgáltak rá a fikázásra.

Murder3
igen+még társult hozzá hogy egy önfejû,idióta

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Slayerboy
Fõleg, hogy nem is cigányok..

jugen
wazzeeeee alek miért vágja maga alatt a fát ezzel a primitív dumával???

desigo
éva egy szemét
remélem következõ kiválasztásakor nem fogja Alek támogatni...
Miért, Hitler rossz ember volt? <#fejvakaras>

Nem tudom, hogy az életben milyen, de a villában teljesen normális a Béci is meg a Gigi is, nem kell õket bántani. Nem tettek semmi rosszat, amiért járna nekik a fika..

Szerintem sem kellene ilyen "purdés" videókhoz hasonlítani. Ezt hívják elõítéletnek.

Giginek most elismerésem,hogy felnõtt ember magát védje meg...
Slayerboy
Hát téged se az eszedért szeretnek... nekem se szimpik béciék, de a cigánytól nagyon messze állnak. Fõleg ettõl a purdétól. <#levele>

Szappanopera az Oli BT klinikáról. LOL
nehogy már sajnálja valaki ezt a Bécigányt

na bazz oliver még szánalmasabb mint a gombi 😄DD ebbõl kell paródia bassza meg!
Szolnokboy1
csííícsalád a tévében!!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.