ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis hülye picsa.Remélem szombaton nagyon pofáraesik.
Nem vagyok kárörvendõ,de megérdemli a kis kurva.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Alek:"Van akik egész hónapban nem esznek gyümölcsöt és túlélik"
Zsófi:"Van aki egész életében nem iszik alkoholt és semmi baja"

Anyád picsáját Királylány,muszáj neked odaszúrnod mi?
Egy kibaszott hetet kéne kibírni így,kibaszott luxuscikkek meg puffasztott kurvaanyám rizs nélkül..faszom Gigi diéta...ehh😊
Aninak volt..elsõ nap,mikor Olival meg Alekkel jacuzzizott
Ani:befordulok,besavanyodok.hat johogy.1 epp oszinte mosoly nem volt 50-60 nap alatt az 5 ös brigádnak...rohej.laci meg elássa magát a gecibe csak folytassa.mondjuk eddig se kedveltem az ien verebeket!

auchanba is vannak jo majkremek.fel kilos azt ien 350 ft.azt az fel kilo kaja,csak kenyer kell hozza.olcson is ki lehet hozni normalis kajat.nyilvan nem ebednek valo meg vacsinak, inkabb reggeli,meg keso esti cuccnak jo.70-30korul lesz a szavazas Alek javara sztem!

wesker24
Rühelem a matekot sose volt az erösségem ! 😄

fszom 28%😄 erre én is elírom BAN xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

72-38% Éva-Leonidasz
54-46% Olivér-Kristóf
62-38% Éva-Ildi

78-22% az én tippem Alekosz-Zsófi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RedDevilsza
hát neked se erõsséged a matek <#zavart2>

wesker24
Na midegy elirtam már nem tudom hány százalék volt de asszem 8 % volt köztüka különbség !
Effe88
2. párbaj 52-44 %??😄😄
a maradék 4 %-hová lett??tartózkodtak??

wesker24
1 Párbaj Éva-Leonidasz 72-28 %
2 Párbaj Olivér Kristóf 52-44 %
3 Párbaj Éva Ildikó 64-38 %
4 Párbaj Alekosz Zsófi ???
Úgysem hiszi el senki.. 😄

SirAlo
De regen a megasztarba is mindig ott volt egy kozjegyzo es mindig elmondtak hogy hitelesitik a szavazatokat stb... mostmar ezekrol szo sem esik egy musorba se, miert?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

zaki
mutassatok már egy olyan szavazást, ahol ilyen 80-20 volt a különbség valaki javára. soha nem lesz ilyen. sztem alekosz 60-40-re fog nyerni kb a retek szerint, valóságban kb 85-15 lesz az arány szvsz 😄

LoSA
És ha ezt a 4es folytatni tudja, akkor hatalmas elõnyük lesz a többiekkel szemben! Lacit csak parodizálni lehet és érdemes már, annyira egy szánalmas ember.

nem jó a retekklubnak!! manipulálják úgy is.. mint a mai szavazást az egy vicc volt😄 ki az a hülye aki elhitte, lb ilyen arányban fog nyerni Alek szombaton hogy ne tudja milyen erõs valójában...

desigo
sry
a másikra gondoltam
amikor gombi parodizálta lacit
SirAlo
A vegen tenyleg ugy jar Alekosz hogy mindenki azt gondolja hogy ugyis Alekosz nyer es senki nem szavaz 😄 Zsofira meg toljak 1000el paran

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

zaki
nekünk jó volt, de gombinak nem nagyon 😄

desigo
pont az volt a jó benne,hogy kihallatszott és ott duzzogtak a noobok...
wesker24
Hááá Nooormáális ! Ki az a hülye aki 100 sms-t küld Zsófira ! xD
SirAlo
Legalabb az osszes sms-t adnak le ahogy felolvassak ha mar van belevalo:\

zaki
5ös már nevetni sem tud, be vannak punnyadva, oliéknál meg mindig jókedv van 😊

Aki nem tud magán röhögni az szánni való ember!!!

zaki
jah 😄
mondjuk kicsit ciki volt, hogy kihallatszott az egész 😄

LoSA
Nekem jobban tetszett, amikor Olivér utánozta Lacit... Õt utánozta, nem? 😊

Effe88
Olivér milyen jól utánozta lacit😄😄
kegyetlen😄

zaki
gombi qrva jól nyomta lacit 😄

milk4
Istenem,ez a retkes dzsigány mit csinál a belevaló világban?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Attila8805
A másik meg hogy hogy az isten kóchengeres (és így tovább álá Olivér😄)
lehet belekötni abba hogy mivel keni a kenyeret?
Nem mindegy könyörgõm?
Meg hogy õ kidobja a kukába a vajkrémet.
Hát csak a pofája volt!
Meg eltöri a tésztát oszt még azt se.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

meg ez az unják már a poénokat pffff....... akkor talán el kéne kezdeni a poénokat... elismerem nehéz lehet nekik akkora hintába rakták õket a múlt héten, és kibujt a szög a zsákból..

Erre játszanak😄 simán bevállalja és a szartartály megy haza..

azért alekosznak adna egy taslit leesne a gnóm feje 😄

megnéztem az összefoglalót...mekkora igaza volt aki beírta..sajt nem olcsó..kapnak napi 5 rugót..kiló sajt,ahogy láttam trapista lehetett..háát..ja..tészta olcsó és okos,de akkor én egy kondér krumplis tésztát kihoznék belõle,ami 11 embernek ennyi pénzbõl még 2 napra is elég lenne,mert se tészta se krumpli nem drága és laktat a kettõ együtt,mint a picsa...kenyérben meg lehet más az állaga,de gyári szeletelt kenyeret vennék,azt még szó szerint szét is lehet osztani...de most mi van a kólákkal?..az marad tele hûtõvel,mert szponzor?..bármennyi light,meg energia ital?..akkor piára nem is kell költeni..
megmondta,hiányzik anutája,így jön ki rajta..loooool😊))
,.-
Attila8805
MI a tököm az az Anya pötty ami kijön Zsófin? XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

11 órát mondtak, ha jól értettem😊

Besírtam rajta.. na majd õ megmutatja?? mi a facomat? mekkora zsírfelhõ??? tekert kettõt és úgy zihált mint egy disznó, mi a retekre veri magát ez a fospuska?

applecomputers
szerintem idõkorlát sincs, de a faxért nem a bp-róma távolságot kapták <#eplus2>

antikarakter :D

Fõleg, hogy 11 emberre 200km lófütty. (persze függ, hogy hogyan van beállítva a gép) Negyed-fél órás váltásokkal lazán megvan.
Mennyi idejük van? Ha 11 órájuk van, akkor is kellemes 20-as tempó.
applecomputers
nem értem mit erõlködik, az a bicikli bent van már vagy 1 hónapja, nem most kellene rajta megmutatni, hogy mekkora terminátor.

loofy
meg laci elõadta magát hogy tojásos nokedli meg stb. a videója alapján nem úgy néz ki mint aki valaha is evett vna olyat!
holnap király lesz majd beledöglik a tekerésbe!

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

A pudli nélkül sem érne semmit az egész, Michelinbaba a köszörûkövön, jaaj nem bírom, hit és becsület LooooooooL
tudtán kívûl egyedül a Zsófi illik a szerepébe, na meg a testvérpár...

applecomputers

hiába lovári és gyökér, azért sunáznám <#love11><#nyes>

<#integet2>
applecomputers
egészségedre <#idiota>

applecomputers
az egy dolog hogy ki milyen kategóriában indul. anikó sem rossz kislány, laci kategóriája a doki az ugyean definiálhatatlan de laci akkor sem illik bele. zsuzsi meg pláne nem volt bombanõ, max rajbaba <#mf1>