ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok kárörvendõ,de megérdemli a kis kurva.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Zsófi:"Van aki egész életében nem iszik alkoholt és semmi baja"
Anyád picsáját Királylány,muszáj neked odaszúrnod mi?
Egy kibaszott hetet kéne kibírni így,kibaszott luxuscikkek meg puffasztott kurvaanyám rizs nélkül..faszom Gigi diéta...ehh😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
54-46% Olivér-Kristóf
62-38% Éva-Ildi
78-22% az én tippem Alekosz-Zsófi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2 Párbaj Olivér Kristóf 52-44 %
3 Párbaj Éva Ildikó 64-38 %
4 Párbaj Alekosz Zsófi ???
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
lehet belekötni abba hogy mivel keni a kenyeret?
Nem mindegy könyörgõm?
Meg hogy õ kidobja a kukába a vajkrémet.
Hát csak a pofája volt!
Meg eltöri a tésztát oszt még azt se.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
antikarakter :D
Mennyi idejük van? Ha 11 órájuk van, akkor is kellemes 20-as tempó.
antikarakter :D
holnap király lesz majd beledöglik a tekerésbe!
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"