ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah sztem sokat tolják amúgyis <#eplus2>
nagyon tolják...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bazze ezt a piárt amit a zsuzsinak nyomnaka fókuszban <#idiota>
nevelõanyja miatt került oda abba a kategóriába. Én csalásnak tartom, Dávidnak kellett volna bekerülni, de itt szinte valóban ebbõl látszik, hogy mind betervezett ember, de akkor nem kéne hamis reményeket kelteni a többiekben evvel a beszavazó showval...jaa, dehát tudjuk az RTL-nek bevétel kellll

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nincs logika, nem kell hogy értsd, én nem szoktam megkérdezni senkit minek nézi, attól még irogathatok de iszom belõled egy cherryt mert azt szeretem.
én is dettó😄😄
de májkrémben meg nem sok van szóval nem gáz😄

SirAlo
Leonidasz az anyuka kedvence kategoriaba indult es kozbe meg szinte nem is talalkozik az anyaval

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

érdekes én utálom a májat, nem bírom megenni valahogy, de a májkrémet meg szeretem fõleg a Gyulai májast

Laci az ilyen villaterminátor szeretne lenni
Losa, Ixemgabeo: Ti is ilyen parasztok vagytok, mint én, hogy néhanapján lusták vagytok minden szarra új evõeszközt elõvenni? Szégyelljétek magatokat!
Kenyérvágóval kenni! Anyám!!!
Hogy Lacit idézzem: Alekoszra "Nem tud kenyeret sem kenni!".
meg van bolondulva, a végén mutatták ahogyan szinte görcsösen tekert a biciklivel és mint a kõbunkóóó magyarázta, hogy edzek edzek edzek igen, Szandika meg elkezdi, hogy Laci be ne szarjál xDDDD

kill3r21
már amelyikbe van máj xD van olyan turórudi is amiben nincs turó xD
applecomputers
hát akkor én is neander völgyi vagyok <#fogmosas>

antikarakter :D

Haverom mindig így nyomta a "bolognait". Csak paradicsom helyett valami üveges milánói szósz, többi ugyanaz. (olcsó 400-as darált hús meg hús gyanánt)
én se nagyon😄 halálra idegelném
nah fókusz <#idiota>
LoSA
Én Lacival NEM tudnék együtt élni... Én már csak azért is minden áldott nap a kenyérvágó késsel kenném a vajat, hogy idegesítsem. Ezért így kiakadni, komolyan... Nem értem!

az nem véletlen, Olivér és még sokan mások elõre betervezett ember volt...

Akkor nem szóltam. Bár szûkösebb idõkben én is nyomtam a 200ft-os(400g) löncshús+kenyér kombót.

Tescos májast sosem szerettem, még megfizethetõ árban mindig volt valami normálisabb. Meg ilyen tesco fél kilós rúd soha nem fogy el, inkább mindig vettem valami feleakkora normálisat ugyanannyiért.
byzhouse
sajt+tészta+vagdalt hús+párádicsom = finom kaja 😄 víz az gondolom ingyen van meg a só is 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

idegesítõ, oké, hogy vannak elvárható normák, de ne ezektõl a putrisoktól várja el. Villalét nem feltétlen errõl szól. Az meg külön poén, hogy a kenõkéneses cuccon akadt ki, igen akkor én is legalja ember vagyok, mert volt, hogy a kenyérvágóval kentem, amikor a nagymuternak nem volt normális kenõkése...

applecomputers
csak a logikát nem értem, nézel egy valóság show-t, ami szerinted meg van rendezve, és ezt az elgondolásod arra alapozod, hogy olivér már 2x is "érintkezhetett" a barátnõjével. szerintem meg egyszerûen jókor van szülinapja, és évfordulója.

PÁCSÓÓÓ

LoSA
Istenem, de nyomorék ez a Laci! Én akkor leszek boldog, amikor Õ elhagyja a villát! 😊

májkrém elkészüléséhez nem kell egyetemi végzettség😊 mindenki tudja, hogy májból készül nem? <#buck>

applecomputers
igen, és ezek szerint neked is tetszik, mert csak ide tévedtél

Hátha vér folyik, de neked nem teljesen mindegy?
desigo
igen csak amit Jerzsi fikázott az valami legalja löncshús volt...
applecomputers
látszik, hogy nem voltak egyetemisták, tesco gazdaságos májas + kenyér. lehet hánytak volna ha megtudták volna, hogy mibõl készül az a májas, de az is biztos hogy jobban laktak volna, mint a sajtos szarral, no meg jutott volna szeszre
<#nezze><#hehe>

Ez ....faszom...ennyire debil egy társadalmat...,Tényleg mindenkinek ez tetszik????????

Ezt a pudli commandert azért tartom szánalmasnak, hogy nem veszi észre tök hülyét csinál magágól tök fölöslegesen, nem a faszságai miatt.Gina csinálta jól, itthagyom a tanyátok b*sszátok az anyátok<#taps>
Ezen csodálkoztam én is. A sajt+tejföl (fõleg 2decinként) drágább, mint a hús, ennyi erõbõl csinálhattak volna bolognait is. (sajt nélkül, na bumm).

Jerzynek meg Aleknak igaza volt. "honnan jöttetek, a Rózsadombról?". Meg hogy "vennék májkrémet, teljesen jó kaja az.".
Amikor volt a számos hierarchia játék, a parasztok májkrémet kaptak. Akkor fikáztak rendesen a ficsúrok. (mondjuk akkor Jerzy is).
Bár ha Tescos májkrémet kaptak, én is hánytam volna. De vannak jó májkrémek is.
sanzik
nem véletlenül hozta a szavazást 56-44 re az rtl...
gondolom nem kell magyarázni
applecomputers
ha ez a véleményed akkor minek nézed, tv2-n van nagyon izgi "Ezek megõrültek" <#ravasz1>

loofy
oli hogy leoltotta lacit,király volt!
bírtam ,bent punnyadnak és megbeszélik hogy nekik mennyivel jobb hogy nem röhögnek.de azért laci is be ismerte hogy kezdenek besavanyodni.laci mikor néha jól érzi magát,és nevet egyet utána szerintem lelkiismeretfurdalása van<#zavart1>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

applecomputers
hát jah, ez nem megszorítás, ez csóróskodó kommunizmus. azért anikó itt is megvillantotta nem létezõ eszét "csináljunk sajtostésztát me az ócsóóó" idióta, ha rendes sajtból csinálják nem tesco gazdaságos gyurmából, jó drága az. (már pedig kétlem, hogy a vv sajtostészta elkészítését a tesco gazdaságos támogatta volna <#idiota> )számoljunk kb 5000 forintból csináltak egy adag sajtostésztát, vettek 2 kiló kenyeret, meg vajat <#taps>

Lehet, hogy az a kólásüveg egy "easter egg" a mûsorban. Pont bucinál fogy ki az üveg 😄 Lehet, hogy tudtak szerezni, még az 1900-as évek elejérõl, az eredeti recept alapján gyártott kólát <#banplz>

Mindent képmutatást és álszentséget félretéve, én a nyomi 5-ös helyébe azonnal és egyszerre kijönnék, nem hagynám magam paliravenni hogy itt mindenki esélyes meg mindenki egyenlõ.Aztán a maradék 4 keressen magának valami hajléktalanokat lóvéért akiket kivételezve, tovább alázhatnak, vagy marják egymást.Én már csak arra leszek kiváncsi mikor jönnek maguktól rá, hogy teljesen palira vannak véve Oli Bt-ben
Sztem az lesz, hogy sokan nem is fognak szavazni mert annyira egyértlmû a párbaj kimenetele, igy ehhez hasonló eredményt várok a valódi párbajon is.

F E R I
A kettõ együtt, de ha leborotválnám a fejét és a kopasz fejére fosnék, annak is szezonja lenne <#eplus2><#hehe>

Csirkemell nélkül nincs élet!

tviktor91
..es regebben mindkettö kokain volt😊

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

jaja.
Amúgy a magyar szlengben is ez a neve, azért írtam.
(gondolom a coke gyatra fordításából)
SirAlo
hat ez jo <#idiota>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

na a SzuperLaci kiélheti magát
applecomputers
bakker, alek csak 56-44-re nyert, ennyire sok köcsög zsófi drukker van, vagy manipulálták a szavazást <#wow1><#fejvakaras>

Villadella, ami Alekosznak inkább PuniPénz, Zsófinak meg ZsófiZsé.
56-44 . Hát ez nem valami meggyõzõ.

56-44 :S ejjj bazz azért picivel nagyobb arányu gyõzelmet vártam volna :S de mind1 ez is gyõzelem 😄
remélem alek vesz vmi drága páleszt meg viszkit azt kalap XDDDDDDdd
Végülis mindkettõ "Coke" <#hehe>

Ja, a "kólát" 😊