ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de májkrémben meg nem sok van szóval nem gáz😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Kenyérvágóval kenni! Anyám!!!
Hogy Lacit idézzem: Alekoszra "Nem tud kenyeret sem kenni!".
Tescos májast sosem szerettem, még megfizethetõ árban mindig volt valami normálisabb. Meg ilyen tesco fél kilós rúd soha nem fogy el, inkább mindig vettem valami feleakkora normálisat ugyanannyiért.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
antikarakter :D
<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Jerzynek meg Aleknak igaza volt. "honnan jöttetek, a Rózsadombról?". Meg hogy "vennék májkrémet, teljesen jó kaja az.".
Amikor volt a számos hierarchia játék, a parasztok májkrémet kaptak. Akkor fikáztak rendesen a ficsúrok. (mondjuk akkor Jerzy is).
Bár ha Tescos májkrémet kaptak, én is hánytam volna. De vannak jó májkrémek is.
bírtam ,bent punnyadnak és megbeszélik hogy nekik mennyivel jobb hogy nem röhögnek.de azért laci is be ismerte hogy kezdenek besavanyodni.laci mikor néha jól érzi magát,és nevet egyet utána szerintem lelkiismeretfurdalása van<#zavart1>#zavart1>
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Csirkemell nélkül nincs élet!
Amúgy a magyar szlengben is ez a neve, azért írtam.
(gondolom a coke gyatra fordításából)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
remélem alek vesz vmi drága páleszt meg viszkit azt kalap XDDDDDDdd