ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben most melletted állok..ez nagyon szar volt tõlük..
Firerock
Azt láttátok hogy Ps3 Mooval vagy Wii-vel játszottak miközben Alekoszék kint beszéltek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jugen
😄DDDDDDDD

mi azon beképzeltség, hogy "én nyerni jöttem ide"???

de lúzer ez a négyes 😄DDDDDDDDD

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Éva, Szandi, Oli fényesre nyalják egymást seggét.. Az Éva fõleg <#mf2>

F E R I
Olivér a nagy szembe mondó, most is a háta mögött beszéli ki a mokkát...

Csirkemell nélkül nincs élet!

most tényleg azért nagyképû a Béci,mert hinni akar magában???
F E R I
de azt is csak a háta mögött merték!

titkos emos az anikó
F E R I
kész vicc, mintha meghaltak volna...áá fejem fogom

nincsminek beszólni elég volt a mú,ltkori kenyeres sztorinál ahogy kiröhögték az ezer beszólással felért
Anikó baszki már telesírt egy kádat, csak ebben az összefoglalóban.. <#sir><#rinya>

mint akik gyászjelentést olvasnak😊
F E R I
még a nagyszájú olika sem mer neki úgy beszólni, mint mondjuk évának mondta, vagy akármelyiknek

Az elején, mikor bejött, akkor tényleg adta a keménylegényt, ébresztette a többieket stb.. Az tényleg gáz volt, nem is tetszett senkinek. Abba is hagyta 😊

ez nem keménység igazság le rí a laciról hogy az a fajta aki azthitte a villába õ lesza valaki azt megszívta és ost háborog
akkor lacinak nemkellett volna a rendfõnököt játszania talán és nemlenne más se
F E R I
monitor elõtt te is kemény vagy 😄

Az egyenlõt úgy értem, hogy a szabályok szerint azok. Nincs olyan, hogy fõnök, hogy valaki eldönt valamit. Meglopja a másikat stb. (Kivéve, ha nem ez a feladat <#idiota> )

jáj utolsó elötti nemváalszként ment fakkom sg
hagyjuk már ezt az inkalos haverokat laci azazélettelen anyuka kedvence aki keménynek akar látszani max
háháháháh Dzsidzsiéknek az a faj de megérdemelték😄DDDDDDD
mit rángatott ezen?..pont ugyanolyan belsõ kép volt bõven átkapcsolni,de elbaszta a retekklub😊
F E R I
kint laci nyerne, mert szólna az Inkal-os haverjainak, és már másnap vmi útszéli árokban feküdnének vérbe fagyva 😊

Bent egyenlõnek kell(ene) lenni. Kint nyilván más lenne a helyzet, de az most nem számít.

F E R I
Olivért villán kívül ezért már szarrá verték volna...

zsófiból a nõies báj??
a gyermeki szint még az elején oké😊
anikó
zavarok?

zsófi.:
igen, épp próbálok :S
de undorító ez :S

am értsétek már meg,hogy nem a vajkrémen van a hangsuly hanem az elveken!
ha most lop egy vajkrémet és szó nélkül hagyják akkor legközelebb az egész kajájukat elveszi és megkajálja!
neked jólesne,hogy sporolsz ott van az étel meg a cuccod és más eleszi elõled amiért te dolgoztál meg????
ugye?
Ezt az RTL dönti el úgyis. A nézettséghez balhé kell, de a nép attól még nem biztos, hogy vevõ a bunkóságra.

desigo
ratyik ezek a felolvasott elhadart beszédek
fele ennyi szöveg kútfõbõl mondva sokkal jobb lenne...
Laci egyenlõ? ha nemtudná büntetik ha olyat csinál mindenkit le is fejelne ilyenekkel nemlehet tiszteletet tartani
jugen
aleknek meg honnan van pezsgõje?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Nem errõl van szó. Nem kell jópofizni nyilván. De a másikat tiszteletben kell tartani, mert egyenlõ ott bent mindenki! És egy egy játék, ahol szabályok vannak.

látszik nemvoltatok még ilyen helyzetbe meg csak külsõségileg nézitek vagy simán behódolnátok ilyen szerencsétleneknek mint a laci
Na ez se rossz...Szandi meg még puncsol ZSófinak és csinálja a kurva haját?..Szartam volna bele,csinálják neki a Ráczok😊
PrisonMan
"Nem ez kell a népnek"

meglátjuk ki lesz bent tovább. olivér vagy béci/laci. majd visszatérünk erre pár hét múlve 😉)

ilyen emberekkel mért jófejkedjen könyörgöm?
F E R I
azért mentek be, hogy el legyenek zárva a külvilágtól 'bazmeg, nem külön óra, telefon, meg levél, lófaszt nekik, õk vállalták, ha nem bírják ki lehet onnan menni...

desigo
azért a nagy csapat szépen ellene fordult
gigi,béci,zsófi
buldozer99
anikó meg ne sírjon már...

Forca Barca

nekem akkoris tetszik ilyen emberek közt máshogy nemlehet
Nem ez kell a népnek. Én bírtam Olivért, de már egyre jobban nem szimpi a bunkó húzásai miatt.. A viccelõdés az tök rendben volt az elején, de amit az utóbbi idõben csinál, az gáz.

A szórakoztatás és a bunkóság nem ugyanaz.

buldozer99
hát nem tudom, de ha nekem egy barátom megissza, nem akadok ki rá, és nem tartom parasztnak -.-

Forca Barca

zaki
nem a vajkrémrõl van szó, már rég.
én oliéknak szurkolok, de ez tényleg nem volt szép tõle
meg a pezsgõs dolog sem.

faszba már Anikó bõgéseit is már😊
mert bazmeg volt ersemény amire kapja többi is megkapná ha évforduló volna Anikó is megkapta Gombi is megkapta mirõl beszélünk?
az a gáz, hogy Olivér húzásai nem valami szimpatikusak hiába csinálja ezt is taktikából...egy bunkó paraszt viselkedés ez amit csinál...nálam az tette be a kaput amikor még az Alekosz megkérdezése nélkül megitta a pezsgõjét, az sztem rosszabb volt ennél...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

F E R I
De olivér is miért kap ennyi pluszt a többi meg nem? na vajon miért...

ottapont
PrisonMan
pont ezek be NEM tartásával fogják kiejteni a merev p.csöket, akik nem tudnak feloldódni a villában. bent lennék tuti ezt csinálnám, mint oliék. kelteném a feszkót, kidumálnám az embereket a hátuk mögött. - ez kell a népnek 😄