ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amit a Gombi és részben a Jerzy csinál az lenne az optimális helyzet, hogy mebújunk a háttérben csak éppen így baromira el lesznek szürkülve...legyenek akkor szerethetõ karakterek csak éppen Gombinál így nehezebb, ha alig szerepel😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem a taktika a gond, hanem a szemétkedés, és a saját "barátunkon" átgázolás. Elõbb utóbb a "barátok" is szembe kerülnek és ellenfelek lesznek, ez egy játék.

Éva keményen nyal a négyes többi tagjának. Talán érzi, hogy Õ a leggyengébb a négyesbõl.

Én Alekosz helyében senkivel se barátkoznék már.Jóban lenni lehet mindenkivel,de ezt a barátságot már abba kéne hagyni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#eljen> így van sokasodunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

van ez így félrehallottam... a végét csíptem el a szónak azért kérdeztem meg

érdekes, hogy rajtad kívûl más nem is vette észre ezt a beszólását😄 tehát kik mondják, hogy Béci nem beképzelt? hisz azt gondolja mindegyiknél okosabb mi ez, ha nem beképzeltség? lehet nyugodtan csak inkább az önfényezését jobban tenné, ha megtartaná magának

nah ez a <#banplz><#taps><#taps>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Alek ellen senki nem nyerne. Viszont Bécinek Aleken kívül szerintem bárki ellen lenne esélye. De az RTL úgysem akarja, mert nem csinálja a balhét annyira. Bár lehet, hogy késõbb, ha már nagy lesz a feszültség.. 😊

Ez igy van!<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
az valóban diplomatikusabb lett volna...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

desigo
gombi elõkerül a végén amikor már bontják a díszletet <#idiota>
kössz...félig meddig figyeltem csak...

de errõl van szó, lehet valaki magabiztos meg céltudatos, de egy olyan dologban, ahol igazából õ marhára "jelentéktelen" mert "mi" nézõk döntünk és lehet, hogy "nekünk" marhára nem szimpi(mint pl. nekem<#beka3>) gáz szerintem.

Tyler1
ja, de gondolom Oli, meg Éva nem unszimpi, akik véletlenül sem taktikáznak, és kötnek érdekkapcsolatokat, h aztán mindenkivel kibasszanak a nyereményért.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ma? nem tudom talán megvette villadellán

de én most a gokartozásból nyert pezsgõjére gondoltam...Slayernek abszolút nem volt igaza, Olivér elég genya volt tegnap

béci azért mekkora egy lúzer farok...😄

elõször azon sír, hogy oliék csapata kiejti a barátait. de azon nem gondolkozik a kis repperfenegyerek, hogy õk rakták a jeleket sorba évára, olira, ávûra majd alekra, hogy kiejtsék õket.

majd utána kifejti hogy alek ellen simán nyerne. akármennyire is nyerni akar meg fontos az önbizalom, eddig kételkedtem benne, de már biztos hogy nem nyerne, most legalábbis biztos nem.

utána pedig a felsõbbrendû duma, hogy hány ember van alatta meg ér kevesebbet mint õ.

hát hallod bécikém, furán gondolkozol...

az viszont pozitív, hogy az rtl ahogy látom, kezdi õt kijelölni mint vesztest, a bevágásokkal. nem hiába, hiszen a pofon az mindig jól jön.

zaki
ez a béci mit képzel magáról? hogy van pár ember aki nem az õ szintjén van, hát besz@rok komolyan.

kill3r21
azért mert õ fog nyerni 😄
jugen
szerintem csak viszket neki, bár ez biztos, sanyi mondta 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

desigo
gombi ma se szerepelt egy percet se...
desigo
béci nagyon buta
ha okosabban játszene,rappelgetne,poénkodna,ökörködne akár az egyik legerõsebb is lehetne...
ha megnézed Béci szemeit lerí róla, hogy beképzelt...mellesleg sok ilyen ember van, aki sokkal többet hisz magáról, azt kellett volna válaszolnia helyesen/ diplomatikusan, hogy igen szoros párbajban lehetséges, hogy én nyernék ez egy fokkal jobb lett volna...

Rage47
szánalmas, hogy az emberek ezt nem látják
kill3r21
nemjol hallotad, arról van szó hogy olivér azt érzi hogy szandika szerelmes belé :d
de honnan volt mégis pohár pezsgõje Aleknek?😊
Van önbizalma, magabiztos. Nyilván nyerni ment be, mint mindenki..

Most mondja azt, hogy "én egy szar vagyok, úgyis kikapok?"

Nem kell álszentnek lenni, mindenki egyet akar..

na hallod...elõtte ezen röhögtem....
"nem azért jönnek õk vissza,mert erõsek,hanem mert a nézõk így döntenek..
de aztán majd ha az ERÕSEK közül kiesik valaki...."

mikor a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal esete😊
nem érted? nem a pezsgõn volt a hangsúly, hanem a saját barátjának tekintett embernek a megkérdezése, beleegyezése, engedélye nélkül issza meg a nyereményét, nélküle és akkor még másra is keni, ha ez nem mocsokság akkor semmi se

nem szandika van olivérbe?😊
én emígy értettem😊
vagy szandika anikóba?😛
akár azt is mondhatta volna, hogy nem tudhatja, majd a nézõk eldöntik vagy hasonló.. ennyi erõvel.

Nem a Szandiról volt szó?

kill3r21
Béci kezd unszimpi lenni, jó ha valaki optimista de ne hangoztassa mert a nézöknek ez ugyjön le hogy nagyképü
jól hallottam Olivér szerelmet vallott burkoltan Anikónak?:

esélyes az éva anikó párbaj..érik😊
ki nem?<#idiota>

egészséges optimizmus..vesse rá az elsõ követ,aki nem azon kezd el megreccsenni,hogy jaj kint hagynak a párbajon😊
jugen
éva már megint, azaz mindig 😄

Balázs megbüntetné Anikót 😄

egyértelmû..erre én is nemet nyomtam
amiatt nagyképû, mert azt hiszi mindenki ellen õ menne vissza..

jugen
<#vigyor2>

Balázs!!..újabb küzdelem a fõnyereményért?..de hiszen senki se azért ment be,csak a nagyképûek😊
jugen
"ez miatt" gratulálok <#banplz>

héééé..ez a Jerzy riportszoba ismétlés!!
szerinted csak ez miatt mondták rá mert akkor te vagy a dilettáns

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jerzy
nemvagyok ideges csak ugy átölelnélek XDDDD
közben a farkát fogdossa 😄DDDD
Éva azon van kiakadva hogy õ nyerni jött ide. Érdekes.

na..nyál betét jön😊
Ja Move, volt az elején is

byzhouse
na béci amit utoljára mondott...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;