ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
ezek a szavak nem mindenkinek értelmezhetõek...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

buldozer99
+1

Forca Barca

ezek ilyen skótok minden szarra kattanak a tisztességmintaképei azt közbe Bécinek annyi a baja az Olivérrel hogy az már sokszor hazatelefonálhatott mege gyebek õt meg le se sz/rják ezértis gáz az egész
desigo
laci eléggé irritáló
remélem nem sokáig marad bent...
jugen
elég ha megnézed, hogy melyik hol tart az életben jelenleg a villán kívül... ennyi

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

De én nemis élnék olyan szerencsétlenekkel mint a béci meg a domestos lászló
buldozer99
vajkrém bazdmeg, ki a faszt érdekel hogy evett belõle? lese szarnám..
komolyan...

Forca Barca

jogos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PrisonMan
és ez miért baj?! ez egy olyan játék ahol a nézõl (SZAVAZÓK!!) szimpátiáját kell megszerezni. ezzel a taktikával/stílussal meg lehet, nem látok ebben semmi bajt.

alapvetõ emberi normákról, erkölcsrõl,becsületességrõl van szó...
Akkor te sem vagy túl "közösségi" ember. Az együttélésnek vannak szabályai, a játéknak is vannak szabályai. Nem arról szól, hogy bunkó módon beleszarunk mindenbe.

Ha kért volt, biztos adtak volna abból a kurva vajból. De meg sem kérdezte, hanem lopta!

Egyáltalán nem volt igaza Olinak most.

jah csak ti háborogtok egyfolytába és ez röhejes😄
F E R I
persze utána majd jön ide könyörögni szavazatokért a nõje, figyeljétek meg 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

eleve azt se értem srácok,hogy mikor lett egyáltalán a napi pénz elosztva a 2 tábor között,hogy akkor most mindenki magának rendel majdhogynem??
annyira röhejes ahogy ezen háborogtok 😊
Sztem pont ebben van a lényeg és én is eztcsinálnám a rendmániás meg szabálymániás majmok ellen
nem kell elfogult lenni, én is most Bécinek meg Lacinak adok igazat

Tyler1
ez a 4-es bazmeg mint vmi tinédzser õsember banda. hogy a faszba élnek ezek közösségben? szabály nélkül, minden feladatot megszegve, szarva mindenkire? hát ez tényleg nagy karrier.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

am ha oli cigó lenne most menne h retkes c***y 😄
mert ad1
ellopja a kaját
ad 2
legjobb haverja pezsgõjét megissza
ad3
nem is hagy neki egy kortyot sem
ad4
a szemébe hazudik...
szóval mostmár kezd egy utolsó szemétládának tûnni ezaz oli :S
ha a szemébe mondjak akkor meg neki áll feljebb!
F E R I
Béci Olivér párbajt akarok, ahol természetesen most már a fizetett olivér fog kiesni...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Béci ne logikázz,persze,hogy a gyengék mennek elsõnek,független melyik klánban vannak
és? kit érdekel igazuk van én is direkt kihoznám belõlük az idegbajt és lesz*rnám mit mondanak megérdemlik
hát igen, Lacinak igaza volt, de ne általánosítson, mert ez elsõsorban Olivér sara volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azt nemvettétek észre itt azon van a lényeg hogy ezek azon dühöngenek amin az Oli csak jót röhög? és ez a nem mind1 megérdemlik ha ilyenen idegelik magukat
na most el kéne venni mindent jaja..aztán fejadag naponta 3x átvehetõ a riportban egységesen mindenkinek és csók...

éhes ember sokkal ingerültebb sajnos..
miért? tökre igazuk van!
inkább oli a szánalmas h a másikat MEGLOPJA!
Szerintem meg megérdemlik én ellopnám rossz senkiháziak
Én direkt mindent elszednék tõlük azt ha beszól jól kiröhögném hátha szívrohamot kap az idegbe
oli undorító

nem a kaján van a lényeg,hanem h az a másé és ne lopjuk meg!
esetleg megkérdi h adtok belõle? vagy valami itt az elveken van a hangsúly!

oli meg mehet a b/****be

szabály feladat van azt elkell végezni...
jugen
Lacinak most igaza van speciel...

Béci Laci a két skót barom 😊
byzhouse
olivér pulcsiját csórnám

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse
ahaok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Olit utánozta, nem kell egybõl cigózni

parodizált😊
jugen
éva jól vigasztal ... mikor takarodik már haza az a ribanc???

Olit utánozta méghozzá nagyon hitelesen

byzhouse
béci cigó mit köpköd?

<#hehe>

Hja

Hú Oli mekkora bunkó paraszt!

jugen
a szellemi szint dívik a négyesben ...

oli de bunkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
utolsó bunkó f*sz
oli amit csinált nem is láttam :S de überbunkó huzás volt ... mekkora tirpák ez az oli :S
jugen
balázs de suttyó <#gunyos1>

LOL, PS Move-ot kaptak

playstation move😄

az emberkék képeit nem lehet a bannerból kivenni??? tökre nagy így a banner :S

anikó ne kapjon büntetést XD
Mivan Balázs összeült Bucival anyagozni? 😄DDD
ezt már pár milliószór ellõtték
NagyiBMX
VV olivér <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Na..mai adás Anikó kurva rinyálása lesz..fasza😊))