ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
ha laciék meg olyan hülyék, hogy ráteszik évára, akkor gigi is megy a levesbe, vagy anikó ha ezekután mégis újra benyal béciéknek, és a 4-es ellen fordul
antikarakter :D
mellesleg az, h te kiemeled a negatívumokat, még nem jelenti, h nincs pozitív oldala. és ez igaz mindenkire a villában oda-vissza, hívják az illetõt Olivérnek, Alekosznak, Lázár Lászlónak.
Itthon minden (na jó, a legtöbb) rapper azt hiszi magáról, hogy kemény.. Imidzs. Csak amíg kint Amcsiban a fekák tényleg gyilkolják egymást és dollármillióik vannak vagy mondjuk a gettóból törnek fel és gengszterkednek, addig itthon erõsen majmolni próbálják õket. Egy 15 éves gyereknél még érthetõ, talán majd egyszer a Béci is felnõ 😊
Egyébként Alek egyedül az, aki ott bent éli a kis életét és köszöni szépen, el is van ott bent jól. Nem neki van szüksége másokra, hanem másoknak van szükségük rá.
<#wilting>#wilting>
hát éva sam lát a jövõbe, amúgy is mind2 csapat 4-es lett már, és egyenlõségnél alek dönt 😉
am ha olivéréknek van esze, õ megy párbajozni, és kihívja bécit akit most tuti ki lehetne ütni.
szubjektív, h kinek milyen karakter jön be, hozzám közelebb áll az ilyen(és nem mint cigányra gondolok), mint aki a másikat tiporja, h elõrébb jusson.
na meg a kishúga is egy szutykos k*rva, Erzsivel ügyesen próbálják eljátszani a romantikus szerelmeseket
Éva, Olivér meg az Alekkal való nagy álbarátságukkal próbálnak eljutni a döntõig
az elõzõ 3 valóvilágba összesen nemvolt ennyi f*szszopó ember mint ebbe
De én azért nem vagyok benne biztos benne, hogy a 4es megfogja tenni ezt a lépést... Azóta már csillapodtak a kedélyek, mikor ezt mondta Oli. Nem hiszem, hogy ezt meg fogják játszani! 😊
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de ugyan áruld már el, mi a fax fogott meg béci viselkedésében
Mondjuk nem rossz fej gyerek, de a mai adás lecsapta nálam a biztosítékot, hogy valaki ennyire el legyen szállva magától. Gusztustalan!
De hogy Anikó és Éva megint min tudtak összeveszni?!
azt már 25 éves😄
Amire a legbüszkébb vagyok: amit eddig elértem az életben
õ felette áll a rangsorban😄😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
igazából arról volt benne szó h oli mondja anikónak h nem vettél vmit észre szandikán?anikó azt mondja:azt h szeret? igen, én is erre gondolok...vagy valami ilyesmi volt😊
kiváncsi vagyok az egész sztorira😊
mondjuk mintha rémlene valami h Szandika egyszer említette valakinek h Olivér bejön neki mint pasi de nehogy elmondjék neki😄
"Rapper", és az a hibája, mint az összes többi magyar rappernek. Azt hiszi, ez Amerika, hát Istenem.. inkább hívjuk komolytalannak, vagy gyerekesnek, de sokan vevõk rá (én nem), ez a lényeg 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hát Béci komolyan mondom, hogy nagy f*rok, pedig jó fej gyerek lenne, csak vannak dolgai, amit nem tudok hovarakni. Hogy ennyire nagyképû, az meg kifejezetten unszimpatikus.
A végén Anikó és Oli kirõl beszéltek? Azt nem értettem....