ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ki gyõzte le a trafalgari csatában Bonaparte Napoleont ?
LoSA
Én szerintem az egyébként egyáltalán nem volt "ajtóstól berontás"! Azt Balázs reagálta túl szerintem.

SirAlo
Photoshop mire kepes: LINK

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

wesker24
Na az tényleg jó lenne ! xD
wesker24
Ha Éva is a kiválasztottak között lesz ami 100 % és szavazat egyenlöség van nem hiszem hogy Alekosz Évát küldené párbajozni !
SirAlo
Tudjatok mi lenne nagy?😄 ha az ebresztore bejatszanak az Alekosz Himnuszt 😄 kivancsi lennek mit szolnanak hozza

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Igen.. bela és gigi kurva szórakoztató lesz 😄 😄 eddig is annyit lehetett mulatni rajtuk hogy csak na....

de szerencsére belanal kurvára kezd kibújni a vére szerencsére..

Kazuma92
Van egy olyan érzésem hogy a következõ kiesõ Olivér lesz..
Lehet hogy manapság feszült és parasztságokat mûvelt, de eléggé fapados lenne nélküle egy ideig a villa

jugen
Nem igazán értem, hogy sok kis gyerek miért veri itt magát és kezd el személyeskedni, amikor valaki nem az õ kedvenceit élteti. Persze ehhez fel kellene nõni...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
a mondókáid alapján a leírtak rád vallanak, de nagyon erõsen... <#lama>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Burdi
magyarországi IPrõl lehet csak nézni az élõ közvetítést, ez még vkinek bejött?
amikor próbált élõ közvetítést nézni
érdekes dolog..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Ajtóstól rontott a Villába Alekosz 153122 megtekintés << hát igen 😊

Sickness
Kit érdekel, ha jó a picsája... Inkább õt nézem mint a lófejût.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

nagyon is kavarja a szart hóóó gondolj abba bele micsoda uszításai voltak, amikor két pártra szakadt a villa, azt az undorító mocskos száját pfff...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

úgyhogy itt az SG-n is sokan csak a szépsége és a megbaszhatnákom miatt szeretik csak emiatt oly népszerû, ja és a netezõk körében...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nan76
caps lock off..bocsiiiiiiiiiiii

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
FOTÓBÓLT CSODÁKRA KÉPES!!!...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

desigo
nah zsuzsika milyen jól fel lett javítva a playboyban
Mai nap legjobb jelenete volt mikor Béci megkérdezte Olivért miért nem tud semmin nevetni... Mikor erre Alekosz meg Oli kiröhögte, biztos nem tudta ez most miért van.
Hiába, Béci már olyan magasan felette van agyilag mindenki másnak, hogy már úgy látja igazából õ és csapata a humoros.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Anikó a legjobb csaj és mostanában nem keveri a szart sem. Szemben Évával, aki egy szarkeverõ, nyalizós ribi, és madárfészek van a fején. Persze ahogy Alek mondta egyszer: "egy gyenge pillanatomban azért gerincre vágnám az Évát" <#nyes>

limperatore
bár mondjuk nem sokat számít a nézõi szavazat 😄
az egész való villa olyan mintha lenne egy forgatókönyv és aszerint menne minden
tök átlátszó

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

desigo
hát ha csak a tizedét keresi meg mint balázs akkor is jól jár...
Istenes "Balázsmajmoló" Bence, az RTL új reménysége <#nyes>

http://valovilag.hu/cikk/353627

<#banplz>

LoSA
Ezt honnn szeded? 😊

tudomásom szerint Anikó elég népszerû a netezõk között Alekosz után a második helyen áll elvileg, úgyhogy Éva megszenvedne vele

LoSA
Nagyon sokan szavaznának Bécire... Akik nem tudják, nem ismerik pl a múltját. És csak a jó pasit látják benne.

limperatore
oli visszajönne, ki az aki bécire szavaz? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LoSA
Hát az tényleg kemény párharc lenne... Most már azér jó lenne megnézni egy kemény "izgalmas" párbajt, mert eddig eléggé langyik voltak.

desigo
szerintem laci a leggyengébb.
Anikó ha összeszedi magát akkor erõs lehet
feladatokban vicces,humoros csak a szemét népek szívják a vérét most.
limperatore
következõ leggyengébb láncszem az anikó, utána jersey, utána gigi

sztem rájött h nem nyerhet és nem akar elbaszni bent még 4 hónapot (havi 2 kiesõvel még 5, de a végén gyorsítanak).

aleknak is javasolta h vigye ki de ez kimaradt az összefoglalókból.

Amadeus
Füles rajtam volt, akkor rosszul hallottam😄 De nem vágom miért akarna oli kinn maradni?

a-a...

ponthogy oli gyõzködte bécit h párbajozzon mert tökre látja szeretteit, igaz 2 óra múlva visszakerül és megy tovább ugyanaz, itt nincs 1 hét szabi.
erre béci, hogy de õ olyat akar kivinni aki vissza is akar jönni. erre olivér, hogy tudod mit? akkor azt mondom vissza akarok jönni, és nyugi majd azért odateszem magam a párbajon.

sztem oli kinn akar maradni.

Amadeus
Bekapcsoltak a villába, épp oli meg béci beszélgettek, és pont arról volt szó hogy mind2nek az a céljuk hogy minél tovább bent maradjanak, és olyat nem vinne ki aki ellen érezné hogy nem lenne még esélye. Szal ez a párbaj még arréb lesz.

Most nézem az összefoglalót elsõ felét. Most tartanak a vajkrémes dolognál. Tényleg érik az Oli-Béci párbaj.
Ahogy Évinek mondta, hogy Gigivel az õ "feladata" párbajozni, így Bécivel neki "kell" majd.
wesker24
Nem biztos hogy öt viszi ki mert tart töle !

És akkor lehet Gigi jönne vissza.

Anikóval nagyobb esélye lenne.
zaki
az tuti, fogalmam sincs ki jönne vissza.
sanszos hogy béci(gó) sajna.
de én biztos vagyok benne, hogy évára rakját a legtöbb jelet megint. õ meg majd gigit viszi ki.

Tyler1
mint ahogy múltkor azt, h Lacit viszi?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Amadeus
Az kemény párbaj lenne.

desigo
nah oli megígérte,hogy ha õ megy ki akkor bécit fogja választani...
limperatore

LoSA
Igen, igaz!

Amadeus
Hát ez télleg kurva nagy konfliktus gerjesztés volt😄 Többiek sokkal nagyobb mértékben keverik a szart, gondolok itt az oliék bandájára. Amúgy én is bírom Béci stilusát, csak amiket itt felvázolnak negativ tulajdonságokat az kb az utobbi pár napba történt. Hát istenem õ is bent van már 2 honapja a villába. Néha neki is elszáll az agya a sok faszságon ami bent történik. Amúgy a legutolsó mondata ez a felsõbbrendûségrõl télleg tulzás volt😊

Alek for president, minek neki az általános <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sickness
Nem igaz, mert 9 általánosa van!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

sziasztok! engemet csak tényleg annyi érdekelne, hogy alekosznak tényleg csak 8 általánosa van??? kösz, üdv!!

ilyen alapon Alekoszról, aki egyáltalán nem gerjeszt feszültséget nem mondani rosszat...

Skynet
Szakadok ahogy olvasgatom a kommenteket...😄
Még a kis Borson véletlenül elõre leközölt párbajnyertes ügy után is van olyan elbutított hülye ebben az országban aki elhiszi hogy bármi amit mutatnak valós és nem megjátszott,nem elõre legyártott forgatókönyv alapján megy?😄DD
Shortstop
beba*na 😊

Tyler1
hûûû az mekkora konfliktus volt azt a mindenit, majdnem le is állt az egész mûsor.

de mit kell azon csodálkozni, ha vki kiakad? közel 3 hónapja élnek együtt 4 fal között, ez bizony komolyan roncsolja az idegeket, fõleg ha olyannal kell együttélni akivel nem szeretnének. a nap 24 órájában lehet vágni a feszültséget a villában, jó hogy balhéznak mindenen. az sem véletlen, h a 3/4 társaság már kiakar jönni.
és nem csak Béci megy bele kicsinyes vitákba, még a 2 csapaton belül is megtörténik ez parányi szikrák miatt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.