ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
de szerencsére belanal kurvára kezd kibújni a vére szerencsére..
Lehet hogy manapság feszült és parasztságokat mûvelt, de eléggé fapados lenne nélküle egy ideig a villa
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
amikor próbált élõ közvetítést nézni
érdekes dolog..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Hiába, Béci már olyan magasan felette van agyilag mindenki másnak, hogy már úgy látja igazából õ és csapata a humoros.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az egész való villa olyan mintha lenne egy forgatókönyv és aszerint menne minden
tök átlátszó
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://valovilag.hu/cikk/353627
<#banplz>#banplz>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Anikó ha összeszedi magát akkor erõs lehet
feladatokban vicces,humoros csak a szemét népek szívják a vérét most.
aleknak is javasolta h vigye ki de ez kimaradt az összefoglalókból.
ponthogy oli gyõzködte bécit h párbajozzon mert tökre látja szeretteit, igaz 2 óra múlva visszakerül és megy tovább ugyanaz, itt nincs 1 hét szabi.
erre béci, hogy de õ olyat akar kivinni aki vissza is akar jönni. erre olivér, hogy tudod mit? akkor azt mondom vissza akarok jönni, és nyugi majd azért odateszem magam a párbajon.
sztem oli kinn akar maradni.
Ahogy Évinek mondta, hogy Gigivel az õ "feladata" párbajozni, így Bécivel neki "kell" majd.
És akkor lehet Gigi jönne vissza.
Anikóval nagyobb esélye lenne.
sanszos hogy béci(gó) sajna.
de én biztos vagyok benne, hogy évára rakját a legtöbb jelet megint. õ meg majd gigit viszi ki.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tessék itt a link
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Még a kis Borson véletlenül elõre leközölt párbajnyertes ügy után is van olyan elbutított hülye ebben az országban aki elhiszi hogy bármi amit mutatnak valós és nem megjátszott,nem elõre legyártott forgatókönyv alapján megy?😄DD
de mit kell azon csodálkozni, ha vki kiakad? közel 3 hónapja élnek együtt 4 fal között, ez bizony komolyan roncsolja az idegeket, fõleg ha olyannal kell együttélni akivel nem szeretnének. a nap 24 órájában lehet vágni a feszültséget a villában, jó hogy balhéznak mindenen. az sem véletlen, h a 3/4 társaság már kiakar jönni.
és nem csak Béci megy bele kicsinyes vitákba, még a 2 csapaton belül is megtörténik ez parányi szikrák miatt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.