ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na,bazz.Az öreglány<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

beteg egy vén kurva ez..

Kazuma92
Sajnos nézem igen

jaj, de szánalmas a zsófika meg a védelmezõje..

Ekkora támadást Zsófinak? Nézitek a Nekedvalót?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jááááááj,de fikázzák Zsófit

Zsófika jó csaj, csak folyamatosan affektál, ami nálam a kizáró ok, még ha csak szexrõl is van szó. 😊
Köszi tesó.
Kazuma92
Ha már itt tartunk én vinném Zsófit.. nem rossz csaj az én szemem életében <#vigyor>

én az ikerlányokat választom<#szeret><#idiota>

zaki
kis finom husi <#finom> 😄

LoSA
Ez már bukta... Nem hiszem, hogy Laci menne vissza Oli helyett... Kizzzzáárt! 😊

Kazuma92
De ez a kötélhajú irritál a legjobban

Kazuma92
Ja, kb bement teasüteménysütõs arccal, most meg dárdával osztja magából a haragot. Nem jó tv-be ilyet nézni..😄

desigo
dagadt nõ mi szánalmas <#falbav>
Kazuma92
Ha az RTL irányította szavazás összeesküvés elmélet a valóság, akkor szerintem nem fog kiesni Olivér, Béci, Éva vagy Gigi, mert õk hozzák a nézettséget rendesen.

Nézem ezt a Belevaló fantasztikusságot, most kifejezetten aranyos Zsófi 😄

jó meglátás <#eljen>

zaki
zsófika mint egy dedós b+ úgy viselkedik a stúdióban, de jó hogy kiesett, istenem 😊

akkor felveszek pár milla hitelt és megyek rulettezni <#nevetes1>

Sziasztok!

Elsõ hozzászólásom alkalmával leírom kirõl mit gondolok.

Bécikém drága teljesen más dimenziókban mozog. Mi az hogy valaki alacsonyabb(vagy magasabb) szinten van valakinél? Ez nem normális.
Amúgy meg nála parasztabb, tirpákabb embert nem láttam még.
Tipikusan az a hirtelen ember lehet a való életben aki egyszer csak bepöccen és félholtra veri az asszonyt, vagy akárki mást.

Olivér jó fej, de a vajkrémes dologban nem volt igaza. Pezsgõs dolog is unszimpatikus volt, sok nézõt vesztett ezáltal.

Laci még mindig nem tudja megemészteni, hogy nem õ az "úr" a házban. 😄
Nem az õ korosztálya, és ebbõl adódóan sokszor dühöng is magában a többiek viselkedésén.

Gombár úr egy külön világ.

Alekosz számomra a legszimpatikusabb, szeretném, ha nyerne és erre talán neki van a legtöbb esélye jelenleg.

Anikó érdekes lány, látszik rajta, hogy ..hogy is mondjam...részben indiai vér csorgadozik ereiben, + a viselkedésén. Ez nem baj, lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, nekem szimpatikus. 😊 (talán mert volt egy hasonló bnõm)

Gigi egy szinésznõ, és látszik rajta, hogy rosszindulatú,csakúgy mint a testvére. Egyik részben volt, hogy Laci felhozta, hogy " ha alekosz whiskyt venne a vdellájából, azt pl nem innánk meg.." Erre Gigi rögtön mondta()gúnyosan, hogy õ bizony mindet meginná. Mi ez, ha nem rosszindulat?

Évi jófej, kedvelem, elsõ háromban bent lesz, de a nyerni nem fog.

Talán nem hagytam ki senkit.
Kazuma92
Olyan szánalmas emberek vannak ebbe a belevalóvilágba -.-

most hogy visszaolvasom lehet hogy ez sántít pár helyen <#nevetes1>

de Oli-Laci, Alek- Béci, Éva-Gigi, Gombi-Erzsi párbajok 100% hogy lesznek, a retek úgyfogja rendezni.

zaki
beszarnék ha bejönne 😄

íme az én elméletem

köv párbajok:
Oli- Laci: visszajön Laci csak hogy ne a balf*sz brigád legyen mindig ritkítva, (meg Olivér szerzõdése is mint beépített szarkeverõ lejár a retekkel <#nevetes1>)
Éva - Gigi: visszamegy Éva, csak, hogy a cigó tesók is szétlegyenek szedve
aztán
Szandika- Anikó: Anikó jön vissza mert Szandikát Oli hiánya miatt amugyis már rendszeresen fogják gyógyszerezni <#eplus2>
Alek- Béci: a retek visszahozza Alekot 51-49el, csak hogy "izgalmas" legyen, Bécigó majd szavazat újraszámlálást követel

tehát itt bent lesz: Alek, Éva, Laci, Anikó, Erzsi, Gombi
Alek védett, Alek, Anikó, Gombi rápakolja Erzsire aki kiviszi Gombit, Gombi visszajön

majd, Alek-Laci, amit Alek nyer, Alek ezzel döntõs, az utolsó párbaj meg Éva- Anikó és Anikó nyer.
tehát döntõs lesz: Alek, Anikó és Gombi
Aztán a Gombi klán beizzitja azt a 2 telefont és Gombár úr megnyeri az egészet
<#nevetes1>, Alekot meg berakják majd vmi mûsorba hogy hozza a nézettséget

Ha a 2 csapat tagja között egyenlõség lenne a kivásztáson, meg merem kockáztatni, hogy Alek a saját csapaton belülit jelöli, hogy övé legyen a választó szerep, mert nagy elõny. (Ha már úgyis valaki párbajozni fog, 1 innen 1 onnan, akkor nem mindegy ki választ, és ki izgulhat még pár napig.
bakkerman
oli,szandika,alkesz egy emberre fognak rakni,aki vagy gigi vagy laci lesz,gigi,béci,laci évára fog,ott az egyenlõség,alkesz gigi/lacira rakja a kendõt,gigi viszi évát vagy laci viszi olit,ennyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kazuma92
http://www.valovilag.hu/video/116645

Úgytûnik a mai rész jobb lesz 😄

Kazuma92
Gombi tényleg nagyon elvan veszve manapság, csinálhatna valami hülyeséget mint korábban - jófej ember õ!
Bár azt megértem ha a feszültségbõl ki akar maradni

Gombi annyira megbújik, hogy a végén még Õ nyeri meg 😄

Ramox
Pedig az volna a jó taktika ha Évát választaná, hogy Éva azt hívhassa ki akit akar, lehetõséget adva neki a leggyengébb kihívására....

wesker24
csak akkor párbajozik ha ö kapja a több szavazatot viszont szavazat egyenlöség szerint alkesz tuti nem öt fogja párbajra küldeni !

Meg ha kiválasztott is lenne olyan ellenfelet álaszt magának akivel esélye is lenne !
dean23
Kicsit azért sajnálom Évát, mert amint nem védett máris tiplizhet párbajozni. Igaz ezt nagyban magának köszönheti. Kommunikációja és a taktikája nagyon buta.

Tyler1
Gombi is baszki annyira ingerszegény életet él a villában, h csak azért rakja Dzsörzire állandóan, mert arra van indoka.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dean23
Ha most kellene tippelni ki kire rakná:
Béci: Éva/Oli
Gigi: Éva
Laci: Éva/Oli
Anikó: Éva/Jerzy
Éva: Gigi
Szandika: Gigi
Olivér: Béci/Laci
Alekosz: Gigi/Laci
Jerzy: Anikó/Gombi
Gombi: Jerzy

Bár szerdáig még sok minden fog történni!<#hehe>

COD Black Ops
"""

Feladó: barnuska665
Elküldve: 2011. 01. 31. 06:20
Tárgy: TE
HÜLYE MAJOM.AKKOR SZOPD LE A bécikédet

"""

Ezt nem értem...utálom a bécit😄

Tyler1
tök mind1 mit mond, a divatutálók harapnak egybõl. a mondanivalót már nem tudják elemezni, de lényeg, h betudják linkelgetni a pisztolyos képét...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hungary27
értem visszavonom😄
hungary27
Alekosz hol van a képen?
limperatore
😄, béci leszurkál vkit a végén

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Késeket el kéne dugni gyorsan<#hehe>

Hagyjuk már Béci nagyképûségéet. Ideges volt, odamondott egyet csak azért is. A négyes tagjai is nagyképûek, élen az Évával. Néha átüt a képernyõn, hogy mennyire lenézik a többieket.

És ne feledjük el, hogy be vannak zárva november óta. Ennyi összezártság után bárki ideges lenne, még a legjobb barátjára is!

Laci megmondta már az elején. "A végén már az lesz a probléma, hogy ez a pohár miért erre néz, miért nem arra" (Lehet, hogy üveg volt, vagy doboz, nem emlékszem, a lényeg, hogy piti dolgokon összevesznek)

LoSA
Attól, hogy valaki ennyire "önbizalommal teli", OKs. De attól még maradjon meg a szerénység, az "alázatosság"! Én legalábbis ilyen vagyok, és nekem nem tetszik, ha valaki ennyire nagyképû. Amikor Évával veszekedett Béci, akkor is mekkora volt már a pofája, hogy Õ biztosan nyerni fog Éva ellen, stb.... Ez nekem bocsánat, de GUSZTUSTALAN!

Én a 4est nem tartom annyira nagyképûnek, ha a Béci nem az, akkor a 4es fõleg nem. Éva pl mondta és tudja, hogy Gigi ellen nagyon nehéz dolga lenne, nem azt mondta, hogy; "na b*zz, tuti, hogy kint hagyom Évát. Mindegy, túl van ragozva... És hogy Szandika miért ne pof*zhatna Bécinek? Mert ki az a Béci? 😊 Egy érettségizett, suttyó rapper gyerek. Szandikának is szerintem megvan kb az érettségije, õ táncos. Kb egy kategória. 😊

REALista
Az szép lenne remélem kiejti fizetett Olit...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én nem arra gondoltam hogy "õ nyerni jött ide" teljesen rendben van igaz is..

Hanem ez az alatta álló emberek olyan szinten volt szánalmas és ostoba megszólalás hogy hihetetlen😄 Õ szerintem úgy gondolkozik hogy aki fiatalabb nála az nem lehet okosabb, értelmesebb, mûveltebb stb... ez mát ki állít egy szegénységi bizonyítványt róla😊

Gondolom kitalálta hogy õ hogy akar nyerni, csak szegény ostoba hogy reagáljon a eseményekre, képtelen rá ugyan azt nyomja csak közben kb a fele népszerûségét elvesztette... különben is egy sótlan fasz... addig volt népszerû míg kussolt😄

Na, visszanéztem. Hát ebben a hintásban semmi igazán nagyképûség nem volt, ami miatt ennyire ki kellene akadniuk. 1-es számot kapott a többiektõl, tehát joggal érezheti, hogy mondjuk Alekosz ellen nyerne + ha tényleg nyerni akarsz, akkor kell annyi önbizalom, hogy elhidd, hogy nyerhetsz. Ebben semmi extra nem volt, csak tényleg bökte a csõrüket (a 4esnek), hogy a kedvencüknél, Alekosznál erõsebbnek tartja magát - aki épp egy gyõztes párbajról jött vissza diadalittasan. (mondjuk szerintem nem feltétlenül Béci, elég szoros párbaj lenne, és Alek megnyerné)
Viszont amit Jerzynek mondott a nyugiszobában, az tényleg nagyképû volt, de azt meg a többiek nem hallották. (Odáig igaza volt, hogy Szandika csak ne ugasson neki.)
Ezt a hintás meg nagyképû részre nem emlékszem, csak fél füllel hallgattam az adást, de most visszanézem.
(mellesleg szerintem a többiek is el vannak szállva maguktól, és most böki a csõrüket, hogy más is erõsnek tartja magát, és ezt ki is mondja.)
Mert a 4-es ugyanúgy lenézi a többieket (népszerûség szempontjából), és még ha igazuk is van, ugyanúgy nagyképûek.
LoSA
Azzal nekem se volt gond, hogy "megvédte magát", mert valahol ott a másik csapatnak volt igaza szerintem.

De azért ez a hihetetlen beképzeltség, nagyképûség nekem abszolút nem szimpatikus. Ellenszenvet vállt ki, úgy vagyok vele, hogy már csak azért is kapjon már ki valaki ellen, ha már ekkora arca van! Lehet, hogy "magyar" szokás, de akkor sem tetszik, ha valaki így el van szállva magától. Már egyszer csinálta ezt, amikor Évával veszekedtek, akkor is gusztustalan volt.

A hintába most, amikor kérdezték tõle, sokkal visszafogottabban kellett volna "nyilatkoznia"! Azt kellett volna mondani, hogy; "Úgy gondolom, hogy van esélyem Alekosz ellen"! Máris jobban hangzik. De ahogy Õ mondta, hát az leverte nálam a biztosítékot.

Amúgy én tök bírom Olit, de amit az elmúlt napokban mûvel, az kritikán aluli.
Sir Trafalgar 😊)

(természetesen Nelson)
Most mit mondjon? A fülére mondták, hogy Alekosz bement, pedig zárva volt az ajtó. Balázs nem volt ott, nem látta, stb. Élõben azonnal mi a frászt mondjon? 😊 Szerintem az elmondottak alapján õ is azt hitte. Így utólag, meg kép alapján persze túlreagálásnak tûnik.

Béci vére: Most megvédeném Bécit. Oli tök paraszt volt, ez zavarta, és szóvá is tette. És persze tök ugyanazt mondta vissza nekik, amivel õket piszkálta a négyes. (legyél vidám, ne legyél savanyú stb) Erre meg most õ a bunkó?
Meg azt, hogy õ nyerni jött ide, az már beképzeltség? (szandika beszélni sem tud: be vagy képzelve.ááá)