ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nézem ezt a Belevaló fantasztikusságot, most kifejezetten aranyos Zsófi 😄
Elsõ hozzászólásom alkalmával leírom kirõl mit gondolok.
Bécikém drága teljesen más dimenziókban mozog. Mi az hogy valaki alacsonyabb(vagy magasabb) szinten van valakinél? Ez nem normális.
Amúgy meg nála parasztabb, tirpákabb embert nem láttam még.
Tipikusan az a hirtelen ember lehet a való életben aki egyszer csak bepöccen és félholtra veri az asszonyt, vagy akárki mást.
Olivér jó fej, de a vajkrémes dologban nem volt igaza. Pezsgõs dolog is unszimpatikus volt, sok nézõt vesztett ezáltal.
Laci még mindig nem tudja megemészteni, hogy nem õ az "úr" a házban. 😄
Nem az õ korosztálya, és ebbõl adódóan sokszor dühöng is magában a többiek viselkedésén.
Gombár úr egy külön világ.
Alekosz számomra a legszimpatikusabb, szeretném, ha nyerne és erre talán neki van a legtöbb esélye jelenleg.
Anikó érdekes lány, látszik rajta, hogy ..hogy is mondjam...részben indiai vér csorgadozik ereiben, + a viselkedésén. Ez nem baj, lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, nekem szimpatikus. 😊 (talán mert volt egy hasonló bnõm)
Gigi egy szinésznõ, és látszik rajta, hogy rosszindulatú,csakúgy mint a testvére. Egyik részben volt, hogy Laci felhozta, hogy " ha alekosz whiskyt venne a vdellájából, azt pl nem innánk meg.." Erre Gigi rögtön mondta()gúnyosan, hogy õ bizony mindet meginná. Mi ez, ha nem rosszindulat?
Évi jófej, kedvelem, elsõ háromban bent lesz, de a nyerni nem fog.
Talán nem hagytam ki senkit.
de Oli-Laci, Alek- Béci, Éva-Gigi, Gombi-Erzsi párbajok 100% hogy lesznek, a retek úgyfogja rendezni.
köv párbajok:
Oli- Laci: visszajön Laci csak hogy ne a balf*sz brigád legyen mindig ritkítva, (meg Olivér szerzõdése is mint beépített szarkeverõ lejár a retekkel <#nevetes1>#nevetes1>)
Éva - Gigi: visszamegy Éva, csak, hogy a cigó tesók is szétlegyenek szedve
aztán
Szandika- Anikó: Anikó jön vissza mert Szandikát Oli hiánya miatt amugyis már rendszeresen fogják gyógyszerezni <#eplus2>#eplus2>
Alek- Béci: a retek visszahozza Alekot 51-49el, csak hogy "izgalmas" legyen, Bécigó majd szavazat újraszámlálást követel
tehát itt bent lesz: Alek, Éva, Laci, Anikó, Erzsi, Gombi
Alek védett, Alek, Anikó, Gombi rápakolja Erzsire aki kiviszi Gombit, Gombi visszajön
majd, Alek-Laci, amit Alek nyer, Alek ezzel döntõs, az utolsó párbaj meg Éva- Anikó és Anikó nyer.
tehát döntõs lesz: Alek, Anikó és Gombi
Aztán a Gombi klán beizzitja azt a 2 telefont és Gombár úr megnyeri az egészet
<#nevetes1>#nevetes1>, Alekot meg berakják majd vmi mûsorba hogy hozza a nézettséget
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bár azt megértem ha a feszültségbõl ki akar maradni
Meg ha kiválasztott is lenne olyan ellenfelet álaszt magának akivel esélye is lenne !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Béci: Éva/Oli
Gigi: Éva
Laci: Éva/Oli
Anikó: Éva/Jerzy
Éva: Gigi
Szandika: Gigi
Olivér: Béci/Laci
Alekosz: Gigi/Laci
Jerzy: Anikó/Gombi
Gombi: Jerzy
Bár szerdáig még sok minden fog történni!<#hehe>#hehe>
Feladó: barnuska665
Elküldve: 2011. 01. 31. 06:20
Tárgy: TE
HÜLYE MAJOM.AKKOR SZOPD LE A bécikédet
"""
Ezt nem értem...utálom a bécit😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
És ne feledjük el, hogy be vannak zárva november óta. Ennyi összezártság után bárki ideges lenne, még a legjobb barátjára is!
Laci megmondta már az elején. "A végén már az lesz a probléma, hogy ez a pohár miért erre néz, miért nem arra" (Lehet, hogy üveg volt, vagy doboz, nem emlékszem, a lényeg, hogy piti dolgokon összevesznek)
Én a 4est nem tartom annyira nagyképûnek, ha a Béci nem az, akkor a 4es fõleg nem. Éva pl mondta és tudja, hogy Gigi ellen nagyon nehéz dolga lenne, nem azt mondta, hogy; "na b*zz, tuti, hogy kint hagyom Évát. Mindegy, túl van ragozva... És hogy Szandika miért ne pof*zhatna Bécinek? Mert ki az a Béci? 😊 Egy érettségizett, suttyó rapper gyerek. Szandikának is szerintem megvan kb az érettségije, õ táncos. Kb egy kategória. 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hanem ez az alatta álló emberek olyan szinten volt szánalmas és ostoba megszólalás hogy hihetetlen😄 Õ szerintem úgy gondolkozik hogy aki fiatalabb nála az nem lehet okosabb, értelmesebb, mûveltebb stb... ez mát ki állít egy szegénységi bizonyítványt róla😊
Gondolom kitalálta hogy õ hogy akar nyerni, csak szegény ostoba hogy reagáljon a eseményekre, képtelen rá ugyan azt nyomja csak közben kb a fele népszerûségét elvesztette... különben is egy sótlan fasz... addig volt népszerû míg kussolt😄
Viszont amit Jerzynek mondott a nyugiszobában, az tényleg nagyképû volt, de azt meg a többiek nem hallották. (Odáig igaza volt, hogy Szandika csak ne ugasson neki.)
(mellesleg szerintem a többiek is el vannak szállva maguktól, és most böki a csõrüket, hogy más is erõsnek tartja magát, és ezt ki is mondja.)
Mert a 4-es ugyanúgy lenézi a többieket (népszerûség szempontjából), és még ha igazuk is van, ugyanúgy nagyképûek.
De azért ez a hihetetlen beképzeltség, nagyképûség nekem abszolút nem szimpatikus. Ellenszenvet vállt ki, úgy vagyok vele, hogy már csak azért is kapjon már ki valaki ellen, ha már ekkora arca van! Lehet, hogy "magyar" szokás, de akkor sem tetszik, ha valaki így el van szállva magától. Már egyszer csinálta ezt, amikor Évával veszekedtek, akkor is gusztustalan volt.
A hintába most, amikor kérdezték tõle, sokkal visszafogottabban kellett volna "nyilatkoznia"! Azt kellett volna mondani, hogy; "Úgy gondolom, hogy van esélyem Alekosz ellen"! Máris jobban hangzik. De ahogy Õ mondta, hát az leverte nálam a biztosítékot.
(természetesen Nelson)
Béci vére: Most megvédeném Bécit. Oli tök paraszt volt, ez zavarta, és szóvá is tette. És persze tök ugyanazt mondta vissza nekik, amivel õket piszkálta a négyes. (legyél vidám, ne legyél savanyú stb) Erre meg most õ a bunkó?
Meg azt, hogy õ nyerni jött ide, az már beképzeltség? (szandika beszélni sem tud: be vagy képzelve.ááá)