153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-kinga-25-evesen-megy-arcfeltoltesre-2239315
  • Ironman2
    Végén még kiderül hogy azt se úgy hivják hogy Aurelio,hanem Kolompár Nintendo.DDDDD Utána viheti az egész villát.D
  • Ironman2
    Annyira látszik az elejétől hogy Aurelio lesz a győztes,csak a hülye nem vette észre idáig
  • Ironman2
    hehe,ezt se én mondtam!
  • vvfan23
    szted ő fogja megnyerni? nem hiszem, én kedvelem őt de nem sok értelme van játszani
  • wesker24
    Hát ha Sári esik ki akkor az már nem Valóvilág 6 lesz hanem Hülyék és Agyhalottak háza lesz !

Komolyan ezek az agyhalottak közül nyerje meg bárki is pffhh..

• vvfan23
    de akkor küldjék be ronald mcdonaldsot is xD
  • Ironman2
    Biztos lehetsz abban hogy sárli esik ki,ő most a rangidős köztük!! Utána nyithatnak majd egy játszóházat nekik.DD
  • vvfan23
    én remélem kiesik csárli, és nem azért mert nem kedvelem, csak ő nem való a villába, látszik h nem érzi jól magát, főnyereményre úgysem esélyes. és egem sokkalta jobban izgat a kinti sárlott simon kapcsolat mint a benti élet :D
  • ToCsEk
    durka fog kiesni már zsolt miatt is
    csárli meg startolhat rá zsoltifiúra :D
  • PiszkosFred
    Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ha a kretén tényleg meg akarja kérni a kezét, mit szól hozzá? :)
  • jugen
    Sára mehet haza folytatni az 500-as szériát :D
  • ForzaInter
    Remélem Dorka esik ki, buta és ráadásul még bunkó is.
  • Alekfognyerni
    Mint ígértem a Lacis párbajnál, már nem nézem a műsort. Én be szoktam tartani azt amit ígértem. Ettől függetlenül naponta felnézek az RTL oldalára és elolvasom címszavakban mi történt, és a fórumokba is beleolvasok időnként, így nagyjából képben vagyok. Örülök, hogy Dorkát hívta ki, bár amilyen debilek az emberek a szavazásoknál, majd visszaküldik Dorkát. Legalábbis jelen pillanatban kicsit esélyesebbnek tartom ezt a verziót. Aztán majd meglátjuk hogyan szerkesztik az összefoglalókat.
  • jackoneill90
    majdnem rosszul lettem
  • IXEMGabeo
    csak most más típusú szavazóbázis van így Aurelio vélhetően népszerű hiába utáljuk...

régi rendszerben Laci visszament volna pl Krisz ellenében ebben is biztos vagyok...Dorka stílus ritka irritáló és tulajdonképpen, ha nincs ez a ciavakodó szála Zsolttal legalább annyira el tud tűnni napokra az ÖF-ban, mint mondjuk Charlotte, aki azért nagy jellemfejlődésen ment keresztül és talán nagyobb feszültségforrás lenne, ha visszatérne...
  • wesker24
    Na ez az emberek nagy rész mint már tudjuk ugyis agyhalottak és vevök erre a szarságra ami e között a két hülye között van !

• PiszkosFred
    Pontosan, ezért volt hülyeség. Az emberek többsége szereti a "romantikát", még az ilyen elcseszett irányított szart is, mint amit a zsolt gyerek meg a durcás leművel. Pinky nem tartozik sehova sem, ő csak úgy van, meg néha üvölt kínjában. Szerintem simán kiesik az első párbaján. Debillió meg lehet, hogy vicces fazon, de a nőkről alkotott véleménye miatt szorulni fog, bár ezt 501 nem tudhatja, talán a felét sem látta amiket ez eddig mondott, és ahogy mondta.

Kiderül, felőlem mind a kettő kinn is maradhat, csak akkor megint beküldenek egy újat, és sose lesz vége... :)
  • wesker24
    Na ez az az lenne a legnagyobb Facepalm ha még ez a halál unalmas Dorka kerülne vissza !

Szerintem már senki nem kiváncsi a kapcsolatukra Zsolttal sokkal érdekesebb Iza- Krisz vagy Zsófi - Aurelia !
  • JaSoN HuNTeR #144146
    Itt egy légy a tét!
  • wesker24
    Aurelio-t nem fogja mert tudja hogy Aurelio nagyon erős ö még kell ide !

Iza-t azért nem hivta ki mert ott meg van az esély hogy Iza megy vissza mert Iza is egy feszültség generátor !

Igy maradt Dorka meg Pinky habár PPinky ellen nagyobb esélye lett volna de szerintem is jól tette hogy Dorkát hívta ki !

Ideje lenne már megbontani a párokat ugyis halál unalmas volt már Zsolti-Dorka páros !

Csak szerintem megint az lesz hogy a sok agyhalott az üresfejű jellegtelen Dorkát fogja vissza küldeni hogy továbbra is nézhessük a halál unalmas kapcsolatukat !

• IXEMGabeo
    Nem baszta el...Ha olvasod az indexet mindenki utálja a Szöszkét...sőt nem nagyon hallottam olyan személyt, aki bírná...

igaz Charlotte-t sem, de talán Dorkát megverheti nem gondolom azt, hogy már érdekli a nézőket ez a Zsolt féle szerelmi szál...

Zsófika pedig nem is biztos, hogy olyan gyenge hisz elég sokat szerepel az utóbbi időben ráadásul sokan pozitív karakternek állítják be...
  • PiszkosFred
    Hát, szerintem ezt elbaszta a kurvanéni. Izát kellett volna, vagy pinkyt, esetleg debilliót.
  • Klon
    őszintén szólva, azt se bánnám, ha mind e ketten kintmaradnának...
    de én csárlit kevésbé bírom, mint dorkát
  • IXEMGabeo
    Remélem Dorka takarodik haza yeah!!!
  • IXEMGabeo
    EZ AZZZZ
  • Klon
    mekkora satu ez a Csárli :D
    Remélem kitakarodik vasárnap, bárkit is fog kihívni!
  • IXEMGabeo
    na lehet mégis Izát viszi...

akkor nagy párbajnak nézünk elébe
  • franklille
    Szerintem is Dorka a jó választás. Zsolt tiszta ideg lenne a kinti "pitbull" srác miatt, Iza viszont elkezdené Ádámmal féltékennyé tenni Krisztiánt.
  • IXEMGabeo
    akkora feje van,mint egy teniszütőnek:DDD
  • IXEMGabeo
    na ez érdekes Ádámkát azért választották, mert őt látták a leggyengébbnek:)
  • IXEMGabeo
    Zsolt kiborította a növényt ügyes xD
  • IXEMGabeo
    tuti, hogy nem Izát fogja...
  • wesker24
    Én is nagyon remélem ideje lenne már megbontani a Zsolt-Dorka párost !
  • IXEMGabeo
    annyira uncsi és gagyi ez a Dorka-Zsolt féle "szerelem"...eleve idegesít a szöszke remélem Charlotte őt viszi...
  • wesker24
    Fennt kell tartani a rendet ! xD
  • Ironman2
    Wesker,téged kéne beküldeni a villába,mert olyan jól tudsz törölgetni! DD
  • wesker24
    Itt is lehetne egy Box gála legalább kiderülne ki milyen erős ! :D

• IXEMGabeo
    Baszki nem is tudom volt-e valaha a műsor történetében olyan amikor 2 ember is védettséget élvezett:D

ja, de a VV5-ben a boxgála után a győztesek megkapták a lila kendőt
  • IXEMGabeo
    ennyit arról amúgy h Zsolték szakítottak:D ugyebár éjjeli adást nem sokat lát az ember így alig tud bármit is