ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kiket vacsinak nézett 40 piranha 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sajnos tegnap nem tudtam nézni a párbajt, de hála az rtl2 mûsorkiosztásának az adott nap VV adását a rákövetkezõ napon kétszer is ismétli hétköznapokon:egyszer 12:00-tól majd 19:00-tól.
Nos eléggé meglepõdtem az eredményen ami született a párbajon,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Egy másik történet Simon kizárása,de ezt gondolom már kibeszéltétek,de azért röviden a véleményem:
Sok volt Simonnak, hogy állandóan piszkálják,majd jön Ms Viktória és addig hergeli míg el nem szabadul a pokol.A józan ész azt diktálja máshogy kellett volna kezelnie Simonnak a helyzetet, de mikor ennyi bántást kap az ember és még erre dob egy lapáttal Viki nehéz megtartani az önkontrollt.
Én sajnálom, hogy kiesett ugyan úgy mint Lacit,de remélem hogy ez a Dávid gyerek a jogász tanulmányaival verbálisan felülkerekedik Viktórián.
Viki nagy ellenfelet lát Dávidban miután megtudta hogy jogásznak tanul.Ez a Viki egy olyan személyiség aki azt hiszi nála nincs okosabb és mindjárt elsõ ismerkedésnél ezt ki is mutatja.Nálam ez a nõ lejátszott!
Saját maguknak építeni házat különféle tervrajzok alapján akár az erdõben akár a parton, különbözõ logikai feladatokkal feloldhatnának alapanyagokat ládákból, (pl halászháló)fából készíteni csónakot, szigonyt készíteni mehetnének halakra stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a BB licensze elég drága lehet ezért sem favorizálja a Tv2.
De te szerinted jó a VV6. Meggondoltad magad mégis?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Iza: 8
Krisztián: Akkor te nagyon buta vagy !
Iza: Miért ?
Jézusom -.-" 😄 Asszem az IQ szint elérte az átlagéletkort 😊
http://p.coldline.hu/2014/02/03/1340998-20140203-X2ariM.jpg
Amúgy nem megbántva senkit, de dolgozzátok már fel Simon kiesését, vagy ha nem megy akkor tényleg ne nézzétek tovább, annyi ilyet olvasni, hogy Simon nélkül szar meg nem nézem tovább, aztán ugyanúgy nézitek. Simonba volt potenciál, de az elsõ napokat leszámítva kb, ugyanolyan unalmas volt mint más, csak Sárlottal foglalkozott.
Kb 14-20 éves korig, a többi korosztály számára ez egy érdektelen játék innentõl, nincs kiért nézni. Arról szól, hogy ki kivel fog smárolni, dugni. Ha Izát megdugják (vagy Zsófit) azt visszanézem, a többi nem érdekel.
Zsolt és smároltak ezerrel Teo a felmosórongyal játszott mig Aurelia egyik csajról a másikra ment hol Teo-val hol Iza-val táncolt !
"Kispesti Kurasszó átmegy feketeöves suttyóba és úgy parodizálja Kriszt, mintha Üvegtigris Lalijának a castingjára készülne, épphogy csak nem hugyozza tarkón magát, annyira hozta a full kretén figurát."
" Az adás szinte teljes egészét lehetne vágni a kukába, mivel Szájmon kibaszarintásával és a maga mögött hagyott nyáltenger kiszivattyúzásával a masszív eseménytelenség erõsen rátelepedett a Villára, de azért volt egy erõltetett szerelmi szál, amire nettó 20 perc adásidõt összehalásztak a szerkik a 24 órányi nyersanyagból. Iza és Krisz, valamint Debilio, Pink, Bugyitlan, azaz a potenciális lukak vonalán haladunk szépen."
https://img.ncore.cc/proxy/48827b4c9973d901fe7aec8fc1be507a/http%3A%2F%2Fkepfeltoltes.hu%2F140203%2F592802136N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Plusz : " Úgy tudjuk, Zsolt egy külvárosi kandúr, egy igazi társasági ember, aki szeret mindig a középpontban lenni, azonban kifejezetten balhés karakter, ezért gondolhattak rá a mûsor készítõi az Éjjel-Nappal Budapest után. Állítólag õt nem a pénz, sokkal inkább a könnyû punci-némi hírnév-én leszek-az-új-Majka szentháromság motiválja, akinek a bemutatkozó videóját egy kispesti sushi bárban vették fel."
12-bõl 4 belsõs : )És még ki tudja mennyi ?!
Az már a te bajod, ha elhiszed az emberek ilyen "kirakat" hisztijét, hiszen önmaguknak is hazudnak, csak ciki bevallani, hogy nézik. Ebben az országban mindenki szidja a bulvárt, mindenki szidja a mûsorokat, és mégis, naprakészen tudják kivel mi történt. Hagyjuk már 😊
Én még valami 7-8 perccel a lezárás elõtt is tudtam szavazni. Pont azért szedtem le ezt a szart mert annyira szoros volt hogy mondom én is szavazok egyet hogy Laci menjen vissza ugyhogy a gond nálad lehetett.
"sõt biztos ezt az utolsó ÖF ben látni lehetett, kit nyomnak"
És akkor mi van. Ha most egyszer Krisztiánnak voltak olyan jelenetei akkor mért ne azt vágják be. Vagy azt kellet volna mutatni hogy Laci hogyan varrogat? Igen Laci normálisabb meg taktikusabb volt ezért is kellet volna visszamennie de azt bekel látni ha Show-t akarunk akkor igen is szükség van Krisztiánokra meg Auréliokra hogy ne csak egy dögunalmas taktikázós, romantikázos sz..t kapjunk.
"gondolok itt a 30 év felettiekre, nem hiszem hogy soknak van androidós telefonja, pláne nem az 50 eseknek"...
Jaj hagyjuk már ezt, az elõzõ szériákba meg mikor olyant ment vissza az volt a duma hogy a tinipicsák juttatták vissza mert azoknak van sms-re pénzük mert apuci, anyuci úgyis feltölti a kártyát, és gondolkodó ember ilyenre nem szavaz.Mindig van valami kifogás, fõleg ha kedvencrõl van szó.
"Már azzal kizártak sok embert, hogy a retekkettõ nem fogható mindenhol, és akkor még finom voltam"
Itt is folyamatosan az megy hogy ilyen szar meg olyan szar ez a széria, meg hogy soha többet nem fogják nézni akkor meg nem olyan mindegy hogy hol megy? Így se úgyse néznék mert olyan szar,akkor meg mért akarnának szavazni?
36 éves emberrõl van szó szóval nem csoda, hogy mi volt a reakció.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Már azzal kizártak sok embert, hogy a retekkettõ nem fogható mindenhol, és akkor még finom voltam. 😊 Ez az egész egy show mûsor, egy elõadás, ugyanolyan, mint az elmúlt VV-k. Annyi különbséggel, hogy ez most "kici ész ócsó", és nem tarhálnak sms-t.
És ilyen lesz a következõ is, efelõl ne legyen kétséged 😊
Ezért többségben kik szavaznak? az olyan huszad éves degeneráltak mint aurélió, akinek az agya nulla, semmihez sem ért, tipikus mai mentalitás,elvan kényesztetve, de bement megmutatta a farkát, helikopterezett, és most õ veri a mellét hogy ha laci tökös lett volna, õt vitte volna ki... Ha felmegyünk a vv oldalára, szinte minden cikkben videóban ki van? ez a kretén.. már lehet sejteni elõre, ki fogja nyerni ezt a szart... simon nagyon sokkal vezetett, messze a legszimpatikusabb játékos volt, ezt tudta az rtl is, és valami indok kellet hogy eltávolitsák, a villalakok meg erre ráfeküdtek, mintha simon embert ölt volna, szegény aurélió is nagyon megijedt, ezért a degeneráltak kiszavazták simont poton 40perc alatt, holott egy ilyen döntésnek legalább 1-2 napot kellet volna adni, mivel sokan nem a tv bõl nézi a mûsort. Nemtudom mit szólt volna szegény aurélió ha egy orosz valóságshow ban van, ott szinte mindennapos a pofon, bunyó.. Szánalom ahogy megvezetnek bennünket, és azt hiszik annyira balfácánok vagyunk, hogy nem vesszük észre! Én sem tudom miért nézem ezt a szart, de valahogy még is leköt XD figyeljétek meg mit mondok most, megvan már elõre ki nyer, és ez Aurélió de la máricsuj lesz...
Nem volt kedvencem Laci, de mivel egy korosztályba tartozunk és az értelem ill. intelligencia szintje is jóval az átlag felett volt a bent lévõk között, ezért adtam rá voksom.
Én kizártnak tartom, hogy ilyen kicsi különbség legyen a két játékosra leadott szavazatoknál. Ez ugyanolyan manipulált volt, mint a Simon féle kizárás (még, ha valóban õ is kérte a játék feladását).
https://www.facebook.com/photo.php?v=695088810542811&set=vb.100001250957142&type=3